|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktrobrke 2014
9.3.2014 11:16:58   
peregrina
Punce - tiste, ki ste že dale prvi pregled skozi ...

A moram bit za prvi pregled tešča (glede na to, da bodo gledali kri in vodo?)
Koliko časa pa traja pregled? (ne mislim samo pregleda, ampak vse skupaj - obisk laboratorija in vse ostalo kar še pride zraven?
A moraš počakat na rezultate, al jih izveš na naslednjem pregledu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 401
9.3.2014 11:31:45   
ajčka
pikabu in leva85 en velik user posted image za vaju. držim pesti, da vama čimprej uspe... user posted image

peregrina, js sem imela prvi pregled popoldan in sem šla v laboratorij naslednji dan zjutraj... sam pregled ni trajal dolgo- najprej pogovor, kjer te malo izpraša o boleznih, op.... in potem uz.. v lab. pa odvisno od gužve, vsaj pri nas je tako... user posted image
izvide pa izvem na naslednjem pregledu...

< Sporočilo je popravil ajčka -- 9.3.2014 11:36:07 >

(odgovor članu peregrina)
Neposredna povezava do sporočila: 402
9.3.2014 14:07:33   
Pikaloka
Jaz imam naslednji pregled cez 2 mesca ... Zato sem poklicala in vprasala, kdaj lahko zvem rezultate iz laboratorija.. No in je rekla naj poklicem v sredo, torej 10 dni od kar sem bila v laboratoriju.... Najboljse poklicat....

(odgovor članu ajčka)
Neposredna povezava do sporočila: 403
9.3.2014 19:27:50   
Ann*
na prvem pregledu (v 8. tednu) je bil samo pogovor o nosečnosti in vaginalni uz (potrditev nosečnosti),
na drugem pregledu (ki bo v 13. tednu, en teden po nuhalni svetlini) pa dobim materinsko knjižico in vse te zadeve. en dan pred pregledom moram v laboratorij (to ne vem, ali moram biti na tešče?), naslednji dan na pregledu pa izvem rezultate.

moj ginekolog naroča na preglede enkrat na mesec in vsakič naredi uz.

(odgovor članu Pikaloka)
Neposredna povezava do sporočila: 404
10.3.2014 9:01:23   
Anonimen

Na prvem pregledu(7tednov) sem šla popolne okol 16h tako da samo do ginekologa in me je pregledu dobila sem slikico Uz,MK in cel kup napotnic za lab.kri in voda in ne vem kaj še vse aha pa še napotnico za NS.Drug dan na tešče sem šla dat vodo in kri čez eno uro sem šla po izvide da sem nesla mojem g.meni je blo tako slabo bit na tešče user posted image .

(odgovor članu Ann*)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
10.3.2014 9:33:53   
whitti
Pozdravljene :)
skupina je končno narejena. Zaenkrat je še skrita. Tista, ki se želi na fb pridružiti skupini naj mi tukaj piše na zs.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
   [Brisano sporočilo]
10.3.2014 9:45:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu whitti)
  Neposredna povezava do sporočila: 407
10.3.2014 9:53:56   
whitti
user posted image ja upam da bomo kmalu vse v skupinici. Ne štejem več kolikokrat grem na wc user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 408
10.3.2014 10:17:59   
lila5
Ojla!

Me ni na seznamu za nuhalno user posted image user posted image , 20.3. jo imam, takrat bom točno 12 teden in 1 dan menda...mi je žal, da me niso vsaj 13. teden oz. 14. naročili zaradi napovedi spola....so pa sami fantki spet letos :)

evo meni je pa danes spet po malem slabo v želodcu, sploh ne vem kaj pojesti in popiti tako zjutraj...Ufffff.... ste že povedale v službah za nosečnost???

Lp

(odgovor članu whitti)
Neposredna povezava do sporočila: 409
10.3.2014 10:52:36   
kamajuš
Pozdravljene!

Mene tudi čaka ta teden laboratorij na tešče, sploh ne vem, kako bom zdržala, ker sem skoz lačna user posted image .

Jaz sem v službi povedala samo nekaterim, vodilnim pa še ne, čeprav obline zaradi drobne postave težko skrivam.

Ste doma že povedale? Jaz se danes pripravljam razsvetlit starša, za mladiče pa ne vem. Ker ko bodo zvedeli, bo zvedela cela šola, vrtec, sosedi. Na to pa ne vem, če sem že pripravljena. Ja, je drugače, če so otroci majhni in ne znajo posredovat naprej. Moji so pa skoraj 9, 7 in pol in 5. In se bodo vsi zelo dobro zavedali, o čem govorim.

Še moje izkušnje prvih pregledov: pogovor (no, te so z vsako user posted image krajši user posted image ) in UZ pregled. Tokrat mi je vzel še bris PAP, ker je bil ravno čas. Laboratorij imam pa šele zdaj, pred 3. pregledom.

Včeraj smo šli na izlet, hodit v hrib. Se je razvlekel izlet na cel dan, na koncu sem mislila, da bom umrla. Obležala ob 19.30, še dobro, da je očka poštimal mladino. Ste ve tudi tako brez kondicije? user posted image

Uživajmo prebujanje pomladi user posted image user posted image user posted image !

PS: FB ne uporabljam (ja, mi smo še ta stara generacija, uživam v osebnih stikih in telefonskih pogovorih), tako da bom vesela, če bo katera ostala na Ringaraja.

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 410
10.3.2014 11:20:27   
*tedy*
kamajuš jest sigurno ostanem tukaj , nimam FB in zaenkrat me še ne zanimauser posted image . MIdva tud nisva nikomur povedla, razen sosedi in eni prijatljici. Če povem otrokom bodi tudi vsi vedeli in bolš da še malo počakava, ker na zadnje se je vse končalo v 12 tednu z SS in je bilo kar malo mučno jim razlagat zakaj zdej ne bo dojenčka.
Sicer pa smo sedaj kombi naročili in upam, da je to dober znak in da bo tokrat vse okuser posted image user posted image MORA BIT sem se tako odločilauser posted image user posted image

(odgovor članu kamajuš)
Neposredna povezava do sporočila: 411
10.3.2014 11:29:21   
Anonimen
Jaz ostanem tudi tukaj,tašča in tast sta zvedla od mojega čeprav sem mu rekla nobenem povedat ker bom povedala za rojstni dan on pa je takoj povedu čeprav še nisva imela potrditev ginekologa.Mojim staršem sem povedala ko sem imela že potrditev od ginekologa.Vedle so samo dve prijateljice po pregledu in potrditev ginekologa sem že eni povedala ker sem mislila da bo držala zase ......in zdaj ve cela vas user posted image moj pa tudi vsakem pove ne more bit tih user posted image

(odgovor članu *tedy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 412
10.3.2014 11:37:13   
nosečka5
Povsem vas razumem, jaz bi tudi vseeeeeeem sčvekala :)
Sva povedala staršem, ker naju ze dve leti priganjajo da bi bili dedki in babice in enostavno nisva mogla zadržat te lepe novice zase :)
seveda je blo treba pa povedat se najboljšima prijateljicama in nekdanji mentorici v šoli, ki mi je kot druga mama :)

zdaj pa drživa smrčke in sva tiho, dokler ne bo mimo nuhalan :)
p.s.: nisva bila niti še na prvem pregledu ker ga imava šele v 9,5 tednu, sedaj sem v 7,5...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
10.3.2014 11:37:41   
Tippi
Aha Tedy, pa sem te izvohala user posted image

Gledam, čekiram, pa kje je zdej tedy, pod katero temo spada in zdejle kot bi mi nekaj govorilo, pokukaj in sem in te najdem. bravo jst user posted image

Naj ti čestitam še enkrat in vem, da bo tokrat vse tako kot mora bit!! Pa še sama si se tako odločila, tako da sploh ni dvoma!! user posted image

Zdej bom vedela kje te najti in pridem redno čekirat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 414
10.3.2014 11:45:02   
*tedy*

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Aha Tedy, pa sem te izvohala user posted image

Gledam, čekiram, pa kje je zdej tedy, pod katero temo spada in zdejle kot bi mi nekaj govorilo, pokukaj in sem in te najdem. bravo jst user posted image

Naj ti čestitam še enkrat in vem, da bo tokrat vse tako kot mora bit!! Pa še sama si se tako odločila, tako da sploh ni dvoma!! user posted image

Zdej bom vedela kje te najti in pridem redno čekirat user posted image

Hvala Tippiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 415
10.3.2014 12:00:45   
23pikica
Zivjo punce,

jaz ze vsa nestrpna odstevam dneve do prvega pregleda, res ze komi komi cakam in upam, da bo vse ureduuser posted image , tokrat mislim samo pozitivno...me pa zanima, ce se katero drugo boli kriz?
p.s. tedy tudi zate drzim pesti, kot sem prebrala pa imave tudi na isti dan PDP user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 416
10.3.2014 12:19:47   
vesica
Jaz zanekrat tudi ostajam tukaj gor user posted image

23Pikica mene že od 6 tedna boli v križu in moram pazit na gibe ker me kar fanj uščipne - sem se že počasi navadila na to bolečino user posted image

No moje slabosti sicer ni še konec sem kot vreme en dan bolje drugi dan pa spet isto včeraj smo mislili izkoristit lepo vreme za pohajanje ampak ni šlo ker me je že na vse zgodaj začel glavobol,ki se je razvlekel čez cel dan in slabost, ki mi drži še danes zelo sem občutljiva na vonje tako,da danes mi je že dvignilo kislino iz želodca gor,ko je mimo mene šel sosedov pes user posted image
2 pregled oz. prvi pri osebnem gin. pa imam čez teden dni in komaj čakam user posted image

(odgovor članu peregrina)
Neposredna povezava do sporočila: 417
10.3.2014 12:41:53   
23pikica
vesica tudi jaz se pocasi privajam na to bolecino, ki ocitno ne bo popustila, ker je vedno slabse.. imam pa sreco, da mi ni cisto nic slabo user posted image vsaj zaenkrat se ne user posted image . Ali katera ve kdaj dobis materinsko knjizico, ze na prvem pregledu ali po opravljeni nuhalni ?

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 418
10.3.2014 12:42:03   
Anonimen
kljub temu, da sem v FB skupini oktoberk ostajam tudi tukaj. Še se bom trudila posodabljat seznam, upam le, da s čim manj napakami user posted image
Drugače za nosečnost nisem razkrila še nikomur. Veva samo midva s partnerjem. No ja... ta večji otrok me je pred dnevi malo čudno pogledal v trebuh in mi rekel, če imam dojenčka notri ker imam ravno takšen trebušček. Sicer potem nisem še točno razložila, ker drugače bi cel svet zvedel še preden bom imela prvi pregled. Pa tudi trebušček bom počasi že kar težko skrivala user posted image
Sicer pa nevem še kdaj bomo povedali.
Kar se tiče slabosti.... še sedaj se mi pojavljajo, ampak sem že precej boljše. Še par dni nazaj je bil pa trajalo kakšen mesec, ko sem bila čisto na koncu z energijo zaradi tega. Očitno vsako nosečnost slabše prenašam.

anonimnauser posted image

(odgovor članu vesica)
  Neposredna povezava do sporočila: 419
10.3.2014 12:44:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: 23pikica

Ali katera ve kdaj dobis materinsko knjizico, ze na prvem pregledu ali po opravljeni nuhalni ?

Pri vsakem G je drugače. Moj jo da takoj na prvem pregledu.

anonimnauser posted image

(odgovor članu 23pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
10.3.2014 12:55:20   
Pikaloka
Jaz sem katastrofa! Scvekala sem vsem sorodnikom ( skoraj vsi tudi sami pricakujejo) in parim prijatelicam..... In zdej se bojim nuhalne.... Enostavno nismo zdrzali... Jaz, moj, moji.... Obupni.... Pa vse te ideje kako ne bom niti starsem povedala.....aaaah

Kdaj se v sluzbi mora povedati??? 12 teden, 14??? Ali po nuhalni?? Mene caka sluzbena pot v 12 tednu.... Ma malo skrbi kako bo , ker toliko bruham....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 421
10.3.2014 12:59:53   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: 23pikica

vesica tudi jaz se pocasi privajam na to bolecino, ki ocitno ne bo popustila, ker je vedno slabse.. imam pa sreco, da mi ni cisto nic slabo user posted image vsaj zaenkrat se ne user posted image . Ali katera ve kdaj dobis materinsko knjizico, ze na prvem pregledu ali po opravljeni nuhalni ?

Moj ginekolog mi je dal MK in slikico na prvem pregledu

(odgovor članu 23pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 422
10.3.2014 13:02:08   
nosečka5
Vprašanje:
s fantom si želiva kar se da največ slikic od ultrazvokov, vam jo ginekolog ponudi sam ali ga morate prosit?
Ne vem kako bo pri moji ker še nisem imela pregleda...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 423
10.3.2014 13:15:38   
kamajuš

IZVIRNO SPOROČILO: nosečka5

Vprašanje:
s fantom si želiva kar se da največ slikic od ultrazvokov, vam jo ginekolog ponudi sam ali ga morate prosit?
Ne vem kako bo pri moji ker še nisem imela pregleda...

Moj mi da slikico sam, saj, kaj pa bo on z njo user posted image ? Ima pa verjetno vsak G svoj sistem. Vprašat pa ni greh, če ti je sama ne bo ponudila.

(odgovor članu nosečka5)
Neposredna povezava do sporočila: 424
10.3.2014 13:17:46   
vesica
Pikaloka tudi midva sva že vsem poveddala , ne skrivava nič sva oba takšna pozitivca, da sama sebe prepričujeva da bo vse ok in da itak kar je usojeno nam je pač usojeno - ampak misliva le na najboljše zato se tudi ne bojim nuhalne- user posted image sem dala toliko skozi da sem hvala bogu zanosila in vam bo neumno slišati ampak sem bila pozitivna skozi celoten postopek tudi če me je kaj bolelo sem sama sebe bodrila da sem vredu in da bo vse vredu .

Jaz sem na prvem Uz dobila sliko ampak meni mi jo je dala,ker sem imela prvi pregled pri 6 tednih ker sva pač sla skozi umetno oploditev . Zdaj čakam na prvi pri svojem osebnem gin mislim da jo bom tudi zdaj dobila ker mu bom zamolčala da jo že imam user posted image - mislim da večina jih da materinsko takoj slikce pa mislim da je vse odvisno od gin. ampak pri nas vem da ne dajajo ob vsakem uz pregledu vsaj moj gin .

23Pikica meni je za križ najbolj pomagala topla obloga oz. sem si pogrela en gel in si ga dala na križ , predstavljaj si kakšno olajšanje mi je bilo . :)

(odgovor članu nosečka5)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?