|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2014
28.1.2014 19:27:54   
zelencica
Pozdravljene!Bi se vam pridruzla se jaz.PDP imam 10.9.2014,torej sem v 8 tednu.Prvi pregled je ze za mano, zdaj cakamo NS,komaj cakam.Imam jo 26.2.2014.Bi se tudi jaz kasneje pridruzla na fb,ampak po NS.Tezav zaenkrat nobenih,samo malo bolj utrujena.Je pa to prvauser posted image .

(odgovor članu sendy30)
Neposredna povezava do sporočila: 551
   RE: Septemberke 2014
28.1.2014 20:26:12   
Soncek555
Tudii jaz sem imela danes pregled. Razen vrečke se ni še nič videlo. Tudi jaz imam pregled zopet čez 14 dni. Jooj čist sem že neučakana, da končno zagledam pikico tako kot treba :) :)

Tinncyka pošiljam pa še ostale podatke za dopolnitev seznama: 24.9.2014, Soncek555, 28 let, 1, 0, okolica LJ, še ne vemo :) drugače pa res super seznamček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 552
28.1.2014 21:46:56   
Anonimen
Zdravo punce. Da se vam še jaz javim. Anonimna T...

V četrtek sem dala kri za ßhCG in je bil rezultat 10994. Včeraj sem imela kontrolo in je lepo narasel na 19160. Danes sem imela še kontrolni uz,k jer se je videla vrečka, ki je malo zrasla. Se pa še ni nič videlo. Tako imam kontrolo spet čez en teden. Takrat bi se pa že moralo kaj videti. Upam na najboljše.

Bo pa sigurno rok poroda prestavljen proti koncu meseca. Bomo videli na naslednjem uz.

Sicer pa tudi mene še vedno mučijo slabosti čez cel dan, pa utrujena sem full. Zadnje dva dni imam celo malo vročine popoldan. Še dobro da je sine že tako velik, da se sam zaposli za tisto urico in pol, ko jaz počivam.

Lp

P.s.: V.P. jaz naj bi bila prejsnji teden komaj 4w6d, tako da je ßhCG dovolj visok 😜.

(odgovor članu Soncek555)
  Neposredna povezava do sporočila: 553
29.1.2014 7:27:07   
ana_marija
user posted image anonimna T, lepo, da ßhCG lepo narašča. Zakaj pa hodiš na merjenje? Si imela v prejšnji user posted image kakšne težave ali imaš kakšen SS za sabo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 554
29.1.2014 7:46:11   
KKroz
Vida - ne pošiljat emailov, ampak pokliči. Tudi sama sem najprej mejle pošiljala, pa mi nihče ni odgovoril. Pa pogooglaj vsakega ginekologa, ponavadi je za skoraj vsakega kakšen komentar na forumih.

(odgovor članu sendy30)
Neposredna povezava do sporočila: 555
29.1.2014 10:44:00   
soncek07
Hej hej

da se vam še jaz pridružim. Vas nisem brala za nazaj, ker je že čez 20 strani tako da ne mi zamerit user posted image

pdp imam 4.9., stara sem 32, 2 user posted image , 1user posted image , sem iz okolice Ljubljane

Nuhalno imam pa 18.2.

Kako ste kaj, slabosti, utrujenost. Jaz komaj živim v službi, ful slabo pa še utrujena sem.

Bi se pridružila na FB-ju če imate že skupino? Če ja, komu lahko pišem?

< Sporočilo je popravil soncek07 -- 29.1.2014 10:47:56 >

(odgovor članu KKroz)
Neposredna povezava do sporočila: 556
29.1.2014 15:32:45   
titi10
Hejla, jaz sem imela danes pregled. Vse je v najlepšem redu, se je videl srček in utrip. Pikica pa je velika že 14 mm user posted image . Mene zopet slabosti intenzivno dajejo, sicer pa sem se itak že "navadila" nanje. V soboto greva z dragim na smučanje oz. on gre smučat, jaz pa poležavat v apartmaju user posted image .

(odgovor članu soncek07)
Neposredna povezava do sporočila: 557
29.1.2014 16:16:57   
sungirl
Tinncyka pri meni lahko dodaš da sem stara 28 in prvič noseča. Naslednji pregled pa imam 13.2.

Sicer pa punce, ki še niste na fb pridružite se nam :)

< Sporočilo je popravil sungirl -- 29.1.2014 16:17:32 >

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 558
29.1.2014 17:06:39   
karmar
Živjo!
Še ena med septemberkami :) PDP 24.9., mogoče se še spremeni. Podatki pa .. 2.user posted image , 1user posted image , 34 let, Goriški konec.

< Sporočilo je popravil karmar -- 29.1.2014 17:07:23 >

(odgovor članu sungirl)
Neposredna povezava do sporočila: 559
29.1.2014 20:51:45   
zarja*
Ojla,
prvi pregled je za manouser posted image
Zaenkrat vse ok in vse kakor mora biti, tudi user posted image že bijeuser posted image
So pa celodnevneuser posted image postale pravilo...

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 560
30.1.2014 9:28:48   
karmar
Imam eno vprašanje... ali je še katera med vami, ki se ji je trebušček že povečal? Jaz imam čisto spremenjeno obliko user posted image pa je to prvi mesec... a ne bi moral še malo počakat? user posted image

< Sporočilo je popravil karmar -- 30.1.2014 9:29:29 >

(odgovor članu zarja*)
Neposredna povezava do sporočila: 561
30.1.2014 11:41:48   
lila25
hej bejbe

kako ste? jst vesela k radio user posted image sm mela pregled danes in je vse ok, srček dela, veliki smo že 27,7 mm user posted image ja naš bejbi hitro raste, pdp mam pa zdej avgusta, tako da vas zapuščam. ampak pridem vseeno še kej pokukat k vam user posted image vsem vam želim lepo nosečnost, potem pa enega, nekaterim tudi dva zdrava otročička user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 562
30.1.2014 13:04:54   
tinyca
Lepo pozdravljene!
Z veseljem se vam pridružujem tudi jaz. Vsem želim iskrene čestititke in lepo, zdravo ter veselo nosečnost!

Moj predvideni datum poroda je 09.09.2014, včeraj na pregledu pa sem že slišala user posted image , veliki pa smo 18mm:) Stara sem 28 let in to je moja prva nosečnost. Prihajam pa iz Štajerske.
Moram vam povedati, da sem zelo srečna da lahko prebiram tale forum in zelo bom vesela tudi, če me dodate v skupino na fb.

Moja jutra pa so kar pestra, kar se tiče objemanja wc školjke:) Drugi znaki, ki jih imam že od 5 tedna pa so tudi boleče prsi in napihnjenost (karkoli pojem).. tako me napihne, da moj trebušček že zdaj včasih zgleda kot da sem v 5 mesecu:) Pa seveda, da ne pozabim na utrujenost..:)

Tako, danes se naročim še na NS in komaj čakam da spet vidim malo pikico ki raste v trebuščku.

Lep pozdravček vsem!

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 563
30.1.2014 14:03:41   
soncek07
Vida,

jaz imam tudi ginekologa v ZD Fužine (Raid al Daghistani), tako kot KKroz. Mi ga je priporočala moja sestra, ki ga ima pa sem se zdaj naročila za tole nosečnost pri njemu in mi je ok. Nove pacientke pa še sprejema.

(odgovor članu Vida)
Neposredna povezava do sporočila: 564
30.1.2014 19:10:40   
Vida
čer user posted image

pri meni nič novega... razen, da se zaspanost nadaljuje... joške so ušle izpod kontrole....

ja, kot vse kaže, bom res pristala na Fužinah pri Raid al Daghistani glede na to, da nikjer ne sprejemajo :( sama sem si želela ginekologinjo, pa zgleda, da bom imela ginekologa...

aja, novo je to, da od včeraj moja mama ve, da bo septembra babi, če bo šlo vse kot mora user posted image

vem, da sem še hotla nekaj napisat, ampak je šlo papa iz glave.... je to tudi znak, da smo user posted image user posted image user posted image

bodite lepo in uživajte user posted image

(odgovor članu soncek07)
Neposredna povezava do sporočila: 565
30.1.2014 20:11:09   
KKroz
No super, izgleda, da nas bo kar nekaj skupaj v ZD Fužine:)

Pišem pa zato, da malce pojamram, danes mi ne gre najboljše. Popoldne sem spala 3 ure skupaj, vsa sem omotična, že od zjutraj me spet špika nekje pri jajčnikih, slabo mi je...mogoče to pride od vremena. Res se slabo počutimuser posted image

Pa ja, tudi moj trebušček je že precej napet in izgleda, kot da je že 5 mesecev stara bebica notri. Ne vem, ali sem noseča več, kot si mislim, ali pa ga bom precej na ven nosila. Nekaj je pa tudi napihnjenosti.

(odgovor članu Vida)
Neposredna povezava do sporočila: 566
30.1.2014 20:34:59   
Vida
mogoče se pa srečamo user posted image

zaspana sem pa tudi jaz, špika me tudi vsake tolko... trebušček je pa moj še od prej, tako, da razlike še ni.. sem pač malo bolj pri okroglih :D

(odgovor članu KKroz)
Neposredna povezava do sporočila: 567
30.1.2014 22:21:02   
RoryRuby
Živjo punce!

Vse, ki bi se rade pridružile FB skupini, mi pošljite ZS z linkom, do vašega FB profila in vas dodam!

Se tipkamo!

(odgovor članu Vida)
Neposredna povezava do sporočila: 568
30.1.2014 22:26:04   
Dosa27
Karmar mene je začelo po 6t napihovat. Kavbojk ne nosim ze dva tedna, ker me prevec stiskajo, sploh ko se vsedem. Marsikdo mi rece da to ni mogoce?! Da se vidi komaj konec 3m oz v zacetku 4?

Joj jaz sem tudi bla pomanjkljiva pri mojih podatkih:

Nuhalna 24.2.
27 let
1user posted image
Maribor

< Sporočilo je popravil Dosa27 -- 30.1.2014 22:27:52 >

(odgovor članu Vida)
Neposredna povezava do sporočila: 569
31.1.2014 8:10:26   
lidik
hej punce dobro jutro....sem rekla, da se vam moram malo še tu oglasti, ker
priznam, da sem bila zelo zelo in še enkrat zelo furjasta, in že par dni nisem
nič pogledala sem gor....in vidim, da se je kar nekaj novih nabralo....

no sej obljubim, da bom zdaj pridno spremljala oboje in to in fb, tako da tipkamo
tudi tukaj...

aja ups...dobrodošle vse nove...super da se nas je že toliko nabralo....user posted image

(odgovor članu Dosa27)
Neposredna povezava do sporočila: 570
31.1.2014 8:43:29   
BelaMarela
Jaz sem imela v sredo UZ (že 3., no tisti malo bolj pravi je bil recimo da 2. po vrsti). Moja GV vrečka raste, ampak so vidne neke krvavitve (prosta tekočina ob GV), zato je gin rekel, da tudi težko kaj razloči. Nekaj majhnega v velikosti 1,2mm je not, ampak ni za videt ali gre za RM. Ploda torej ni bilo. Jaz sem vedno bolj prepričana, da ga na bo. GV je sicer velika 13mm (še ni več kot 21mm), tako da imam spet kontrolni UZ naslednjo sredo. In če se takrat nič ne bo videlo, potem se nosečnost ne razvija vredu. Povedali so mi tudi, da lahko začnem krvaveti (torej sledi spontani splav). Zaenkrat se še nakako drži. Občasno imam enkrat na dan še majhen rjav izcedek. Ne vem kaj bo iz tega. Zdaj bi morala po izračunih moje zadnje M biti že v 9. tednu, glede na UZ pa v 7. Pa še to se mi zdi (kolikšnp je pač moje laično mnenje), da kljub temu, da je GV zrastla, bi se zdaj že absolutno moralo nekaj videt, če bi bilo vse ok. Itak sem v sredo jokala kot dež. To pripisujem tudi malo hormonom, ker sem se potem nekako umirila in si rekla, da če pikici ni usojeno, bolje da gre zdaj kot kasneje. Če pa ostane pa bo seveda moja borka ali borec :). Toliko od mene. Vsem ostalim ša seveda žalim zdrave pikice in da vse prilezejo do septembra user posted image

< Sporočilo je popravil BelaMarela -- 31.1.2014 8:44:10 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 571
31.1.2014 8:52:27   
lidik
sam jaz sem tudi imela prvi uz ko sem bila v 7.tednu pa se tudi ploda še ni videlo, naslednji teden pa že, tako
da kr pozitivno naprej mi pa stiskamo pestke, da bo vse vredu user posted image user posted image

(odgovor članu BelaMarela)
Neposredna povezava do sporočila: 572
31.1.2014 9:49:42   
BelaMarela
Hvala, lidik. Mene malo skrbijo krvavitve in ker se rum.mehurčka ni videlo. Lahko, da tisto tam not je, ni pa sigurno. Ker sem v službi v zdr. domu, bom šla še danes tukaj vprašat gin za njeno mnenje. Če ne pa bo jasno naslednji teden. Tudi jaz še imam kanček upanja user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 573
31.1.2014 10:33:31   
lidik
aja ups, to sem glede rum.meh. sem pa spregledala...no ampak veš kaj...pri meni je tolikokrat že
šlo vse narobe, ampak sem vedno bila pozitivna do zadnjega....ker sej veš dokler je še kanček upanja
ne vržit puške v koruzo !!! Jaz še vedno močno stiskam pestke za tebe in upam, da se pri tebi zgodba
srečno konča...hmmm veš kaj krvavitve pa res velikokrat so slab znak, ampak še vedno pa niso vedno !!!!

objemček za tebe in veliko veliko pozitivne energije ter vse dobro !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BelaMarela)
Neposredna povezava do sporočila: 574
31.1.2014 10:47:48   
BelaMarela
Koliko vem je zato večja možnost za splav (50%). Ravno zaradi RM sem jaz skeptična. Ampak je rekel gin da težko razloči zaradi krvavitve. Torej, lahko je, lahko ni. Včasih si želim, da bi se vse skupaj končalo, ker potem se mi zdi, da bom pa kasneje trepetala ali bo ali ne bo. Mogoče pa...hvala za tvoje besede! user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?