Shana86
|
Živjo! Za mano je spet samo tri ure spanja celo noč... Se mi je že nehalo muditi rodit, zdaj bi pa spet šla Sem imela takooo nemirne noge, zgago in bolečine v križu. So pa zadnje dni tudi pri meni B-H zelo pogosti, dolgo trajajo in včeraj so bili tudi že malo sumljivi. So se začeli z bolečino v križu in razširili naprej preko trebuha. Bomo videli, kaj bo jutri na CTGju. Punčka se je malenkost umirila, pritiska pa dol tako ful, da me na wc tišči nonstop, če sem pokonci. Sem tudi brala o težavah pri dojenju pri drugih puncah... pa me vbistvu po eni strani malo pomirja, da pač to le ni tako naravno, ampak priučeno in ne bom imela prevelikih pričakovanj od sebe - navsezadnje živciranje samo še poveča težave. Sem pa trdno odločena, da bom dala vse od sebe, da se bova dojili. Modrookica, kako pa je izgledalo, ko je šel čep? Po odluščenju naj bi se porod začel v nekaj dneh, kajne? Upam, da čim dlje še zdržiš. Okej pa da napišem stvari, ki so v mojem kufru, prosim dopolnite: - mrežaste hlačke, Vir80 - modrček za dojenje, blazinice - brisača za vsak slučaj - crocsi (če ne drugega, za v kopalnico - je po tleh pogosto poplava) - toaleta (vazelin, ščetka, pasta, milo, šampon, deodorant, krema za obraz, Bepanthen za bradavice) - nogavice - obleke za domov - rokavičke za otročka, tetra plenica - duda in flaška (čeprav ju ne nameravam uporabiti, ampak za vsak slučaj) - fotoaparat - mobitel in polnilec - paket za matične celice - piškoti Mojemu sem pripravila tudi kompletek za domov, lupinico, dekico in za vsak slučaj prsno črpalko in nastavke za bradavice.
< Sporočilo je popravil Shana86 -- 27.1.2014 10:37:26 >