Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:59:52
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka glede njive in vesolja ter vsega v njem - danes je stephen hawking prijavil, da črnih luknje sploh ni in nas je leta nategoval in vsaj 3je filmi so zdaj brez veze (+ njiva je rešena!) http://www.nature.com/news/stephen-hawking-there-are-no-black-holes-1.14583 Odlično! A za njivo okopavat pa nobenih kandidatov . Je brezplačno, btw.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:00:59
|
|
|
|
constanca
|
Ne cakte, ne more se. To ti morem pa tud jest rect Lukka, ce si resnicen, pomagej si. Res ne berem vsega, ampak vcas kak post pa ujamem. Ves, ko bos doma z dvema otrokoma, bo se tezje. Pa da imas potem se s partnerjem kako tezavo, je tezko. Kot te razumem nimas koga, da se nanj res obrnes malo pomenis. Ne mores si privoscit, da pregoris. Na sreco imas vsaj malo pomoci v gospodinjstu. Zaradi otrok naredi nekaj zase, da bos mocnejsi. Veliko zensk pozna tako situacijo. Je tvoja drugacna, tako pa spet ne. Saj smo vsi ljudje in nekako funkcioniramo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2014 22:01:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:02:07
|
|
|
|
StrawberrY
|
Kje pa je Shorty? A je obupala? Razen, če se gre tantrični seks, potem ji je oproščeno
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:02:32
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Kje pa je Shorty? A je obupala? Razen, če se gre tantrični seks, potem ji je oproščeno Pije pri sosedih. Resno. Petek je, halo?
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:02:43
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka glede njive in vesolja ter vsega v njem - danes je stephen hawking prijavil, da črnih luknje sploh ni in nas je leta nategoval in vsaj 3je filmi so zdaj brez veze (+ njiva je rešena!) http://www.nature.com/news/stephen-hawking-there-are-no-black-holes-1.14583 ah...kak jaz uživam v tem . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . da znam slikce lepit
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:03:21
|
|
|
|
LuLu
|
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:04:26
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Kje pa je Shorty? A je obupala? Razen, če se gre tantrični seks, potem ji je oproščeno imela je krč pri tantričnem sexu
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:05:38
|
|
|
|
constanca
|
Zakaj bi pa plele, ce so traktorji, da preorjejo. Za strasilo grem pa tud, ce je treba. Sam spet sam za pol sihta. Kaj ces lepsga k pocivat na zraku.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:05:51
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 oho, ze 5 strani! stari RR se vraca, clovek ze tezko sledi akciji! juhu! Ampak res. Včasih tud spat nisem upala , ker sem vedela, da bo čez noč metla pela. In potem zjutraj razočaranje, ker je bilo vse zanimivo zbrisano.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:06:37
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: constanca Zakaj bi pa plele, ce so traktorji, da preorjejo. Za strasilo grem pa tud, ce je treba. Sam spet sam za pol sihta. Kaj ces lepsga k pocivat na zraku. Očitno sem za čas. Verjamem v staro šolo, motiko v roke in njivo kopat..
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:07:03
|
|
|
|
constanca
|
Ja, kaj ti mormo. Prave depresivne mamice ponoc slabo spijo in zato uzivajo prednosti rr-ja
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:07:31
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 oho, ze 5 strani! stari RR se vraca, clovek ze tezko sledi akciji! juhu! Ampak res. Včasih tud spat nisem upala , ker sem vedela, da bo čez noč metla pela. In potem zjutraj razočaranje, ker je bilo vse zanimivo zbrisano. V petek je kolektivc, samo ne preveč okrog govort.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:07:57
|
|
|
|
Lukka
|
Niti eden... dovolj pove!
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:08:40
|
|
|
|
Kerensa
|
Ma kaj niti eden. A sem ti ponudila pomoč al' si čorav?
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:09:32
|
|
|
|
RIJA*
|
kerensa....ti se prostituiraš....on išče for free
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:09:55
|
|
|
|
constanca
|
Stanislava, sej sem prej rekla, da nobena noce lickat pa to. Pa menda je zadost dnara za stroje. Ceprov smo menda v krizi. Taki, da bi lohk ze fair trade biznis zacel z avstrijci...ce ne naj pa vsaj delovno silo po fair traid placajo, k gre gor delat...ampak ja, to sodi drugam
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:09:56
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* kerensa....ti se prostituiraš....on išče for free Bom plačala davek, ni problema.
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2014 22:10:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:10:43
|
|
|
|
LuLu
|
niti eden pove marsikaj hebat ga... tako kot si postlo narediš, tako spiš
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:10:52
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* kerensa....ti se prostituiraš....on išče for free Bom plačala davek, ni problema.
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:12:32
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: constanca Stanislava, sej sem prej rekla, da nobena noce lickat pa to. Pa menda je zadost dnara za stroje. Ceprov smo menda v krizi. Taki, da bi lohk ze fair trade biznis zacel z avstrijci...ce ne naj pa vsaj delovno silo po fair traid placajo, k gre gor delat...ampak ja, to sodi drugam Bom pa ličkala, namesto da kvačkam . Kaki striji, motiko v roke
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:13:46
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: kalbo eh, kalbo, te ne bom posamicno citirala, ker se lohk pod vse podpisem. amen. Če bi se prijavil za strašilo,bi slava ostala od pomladi do zime.
< Sporočilo je popravil Stanislava_ -- 24.1.2014 22:14:10 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2014 22:14:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:15:10
|
|
|
|
Kerensa
|
Lukka, a imaš ti FB?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?