Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:41:10
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Lukka, bereš. Pa nič ne komentiraš Lukka sestavlja tožbo, v bistvu zdajle kaže kriminalistu kazniva dejanja... Še dobr, da mu ne kaže kaj drugega. Ker, ko nam lukka ponuja svoje življenje na pladnju, vemo tudi to, da ga je bore malo med nogami. Auč Nč auč Stanislava. Vse nam je razložil.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:42:05
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: LuLu koruza pokovka Eto, zdaj vem. Do zdaj sem poznala samo koruzo za rabutanje. no, na to njivo, kjer ta koruza raste, lahko kar pozabiš
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:42:26
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Lukka, bereš. Pa nič ne komentiraš Lukka sestavlja tožbo, v bistvu zdajle kaže kriminalistu kazniva dejanja... Še dobr, da mu ne kaže kaj drugega. Ker, ko nam lukka ponuja svoje življenje na pladnju, vemo tudi to, da ga je bore malo med nogami. Auč Nč auč Stanislava. Vse nam je razložil. Kateremu dedcu se pa še da vse razlagat . To ni mogoče. Ne verjamem. Razlagamo babnce.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:43:01
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: LuLu koruza pokovka Eto, zdaj vem. Do zdaj sem poznala samo koruzo za rabutanje. a ti si bila tista, ki je praznila našo njivo ...
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:43:04
|
|
|
|
RIJA*
|
lulu, bomo eno strašilo nastavile
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:43:17
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: LuLu koruza pokovka Eto, zdaj vem. Do zdaj sem poznala samo koruzo za rabutanje. no, na to njivo, kjer ta koruza raste, lahko kar pozabiš Zdaj ne raste, zdaj je zima
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:43:43
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY vemo tudi to, da ga je bore malo med nogami. Aleluja! Hvala za razsvetlitev! Zdaj končno vem, zakaj Lukka ne naskakuje svojega moža, ampak samo mož naskoči Lukko. Amen. Vsaj dan nekaj novega izvem. Za crknit.
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:44:02
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: LuLu koruza pokovka Eto, zdaj vem. Do zdaj sem poznala samo koruzo za rabutanje. a ti si bila tista, ki je praznila našo njivo ... Tudi mogoče, sori . Vzamem šitiri, več itak ne pojemo.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:44:04
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* pa kaj sem jaz vse zamudila če si zamudila vse izločke in ... uh, ne morem niti pisati dalje boljše, da nisi vsega prebrala
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:44:12
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Razlagamo babnce. bingo
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:44:36
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* lulu, bomo eno strašilo nastavile Tukaj bo pa konkurenca.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:44:48
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Aja, Lukka, v kolikor si pa resničen, pa tole. To so ženske ena čudna bitja, ki moškemu zmešajo lavo v trenutku. V bistvu ne veš kaj zamujaš. Ženska te v istem trenutku lahko pripravi do tega, da ti vrže ven možgane in hkrati je nekaj najslajšega, na svetu....ni da bi govoru :) Tudi meni bi bilo v zivljenju lazje, ce bi lahko ljubil zensko. Zal mi ni bilo dano. Lazje bi zivel. Ce bi si lahko izpolnil eno samo zeljo v zivljenju, bi bila to, da se ne bi rodil homoseksualen. Zavidam ti. Resnicno. A lahko nehaš jokat že enkrat. Rodil si se tak kot si in tega ne moraš spremenit. Kako lahko pričakuješ, da te bodo drugi sprejeli takšnega kot si, če sam sebe ne sprejemaš.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:46:08
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* pa kaj sem jaz vse zamudila če si zamudila vse izločke in ... uh, ne morem niti pisati dalje boljše, da nisi vsega prebrala Podpis!
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:46:47
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo To bo zarad tožbe. lol, pa kaj vse ne bo kot political correctnes gone to far: Pupils at a Church of England school have been banned from performing the classic children’s tale Three Little Pigs for fear of offending Muslims. mislim, RRju se je skisalo..
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:47:04
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: LuLu koruza pokovka Eto, zdaj vem. Do zdaj sem poznala samo koruzo za rabutanje. a ti si bila tista, ki je praznila našo njivo ... Tudi mogoče, sori . Vzamem šitiri, več itak ne pojemo. ja, ja vsak dan štiri, pa je delo do jeseni opravljeno ... p.s.: nič bat, če kdaj rabiš, se nekaj koruz vedno najde ...
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:47:51
|
|
|
|
Lukka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Aja, Lukka, v kolikor si pa resničen, pa tole. To so ženske ena čudna bitja, ki moškemu zmešajo lavo v trenutku. V bistvu ne veš kaj zamujaš. Ženska te v istem trenutku lahko pripravi do tega, da ti vrže ven možgane in hkrati je nekaj najslajšega, na svetu....ni da bi govoru :) Tudi meni bi bilo v zivljenju lazje, ce bi lahko ljubil zensko. Zal mi ni bilo dano. Lazje bi zivel. Ce bi si lahko izpolnil eno samo zeljo v zivljenju, bi bila to, da se ne bi rodil homoseksualen. Zavidam ti. Resnicno. A lahko nehaš jokat že enkrat. Rodil si se tak kot si in tega ne moraš spremenit. Kako lahko pričakuješ, da te bodo drugi sprejeli takšnega kot si, če sam sebe ne sprejemaš. Bil je moj odgovor na tvoj stave, da ne vem kaj zamujam.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:50:57
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Aja, Lukka, v kolikor si pa resničen, pa tole. To so ženske ena čudna bitja, ki moškemu zmešajo lavo v trenutku. V bistvu ne veš kaj zamujaš. Ženska te v istem trenutku lahko pripravi do tega, da ti vrže ven možgane in hkrati je nekaj najslajšega, na svetu....ni da bi govoru :) Tudi meni bi bilo v zivljenju lazje, ce bi lahko ljubil zensko. Zal mi ni bilo dano. Lazje bi zivel. Ce bi si lahko izpolnil eno samo zeljo v zivljenju, bi bila to, da se ne bi rodil homoseksualen. Zavidam ti. Resnicno. A lahko nehaš jokat že enkrat. Rodil si se tak kot si in tega ne moraš spremenit. Kako lahko pričakuješ, da te bodo drugi sprejeli takšnega kot si, če sam sebe ne sprejemaš. Bil je moj odgovor na tvoj stave, da ne vem kaj zamujam. A lahko za vraga že enkrat ne vzameš vsega tako resno. Debatiraš z babnicami in takle maš in samo to sem ti hotel povedat, verjamem, da tega nisi navajen. Ne moraš pa kupu babnic pametovat na forumu nosečnost in porod, če pa že moraš bit izredno previden, hormoni pa to . Bil je dobronameren nasvet, ti si ga vzel za jamrat.
< Sporočilo je popravil kalbo -- 24.1.2014 21:51:30 >
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:51:36
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Aja, Lukka, v kolikor si pa resničen, pa tole. To so ženske ena čudna bitja, ki moškemu zmešajo lavo v trenutku. V bistvu ne veš kaj zamujaš. Ženska te v istem trenutku lahko pripravi do tega, da ti vrže ven možgane in hkrati je nekaj najslajšega, na svetu....ni da bi govoru :) Tudi meni bi bilo v zivljenju lazje, ce bi lahko ljubil zensko. Zal mi ni bilo dano. Lazje bi zivel. Ce bi si lahko izpolnil eno samo zeljo v zivljenju, bi bila to, da se ne bi rodil homoseksualen. Zavidam ti. Resnicno. A lahko nehaš jokat že enkrat. Rodil si se tak kot si in tega ne moraš spremenit. Kako lahko pričakuješ, da te bodo drugi sprejeli takšnega kot si, če sam sebe ne sprejemaš. Podpis. Lukka, če si resničen si čimprej poišči pomoč. Samo ne pri svojem pediatru. Kot sem enkrat že napisala, moj prijatelj - peder, srečen je v svojem življenju. Ker se je sprejel, ker ima pošlihtan lajf. Res pa se ne gre družine (pa da ne boš samo to v mojem postu prebral). Spoštujem pa vsakega, takšnega in drugačnega.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:53:19
|
|
|
|
constanca
|
ok, jest spet mecem pusko v koruzo. Pa to rabis pol sihta, da sledis.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:53:36
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Podpis. Lukka, če si resničen si čimprej poišči pomoč. Samo ne pri svojem pediatru. Kot sem enkrat že napisala, moj prijatelj - peder, srečen je v svojem življenju. Ker se je sprejel, ker ima pošlihtan lajf. Res pa se ne gre družine (pa da ne boš samo to v mojem postu prebral). Spoštujem pa vsakega, takšnega in drugačnega. Bingo. Ko poimenuješ stvari take kot so, je vse lažje.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:54:37
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: constanca ok, jest spet mecem pusko v koruzo. Pa to rabis pol sihta, da sledis. Ne rabiš streljat, je še zima in koruza še ne raste. In res je, kar naporen šiht zna bit njiva.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:57:12
|
|
|
|
Lukka
|
Zdaj pa pozor. Prosim osebo, ki je pripravljena ponudit manjso pomoc? Naj se mi javi na zs. Stvar je resna. Hvala.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:57:52
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Zdaj pa pozor. Prosim osebo, ki je pripravljena ponudit manjso pomoc? Naj se mi javi na zs. Stvar je resna. Hvala. Če plačaš, ti ponudim tudi veliko.
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:59:16
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Zdaj pa pozor. Prosim osebo, ki je pripravljena ponudit manjso pomoc? Naj se mi javi na zs. Stvar je resna. Hvala. Koliko majhno? Lahko pa tukaj poveš. Mogoče nas je pa veliko, ki radi pomagamo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?