patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: patrino Ne, Kalbo to ni vse , vendar nima smisla vsega pisati. Napisala sem ti zato , ker se, pa čeprav verjetno to ni bil tvoj namen- tokrat strinjava. Res mi ni nič manjkalo, za kar sta zaslužna moja delovna starša, ki sta dala vse to skozi, kar mi ti mečeš pod nos v smislu, da nimam pojma in zaradi česar sem med drugim to kar sem danes. Močno upam, da bova znala to privzgojiti tudi svojim otrokom. V teh časih in ob podobnem razmišljanju, ki ga tule gor večkrat lahko zaslediš, vidim, da bova imela kar težko delo. In Bog ve, če jih bova sploh prav učila. Mogoče bi bilo bolje, da bi ubrala kar tvoj stil :"Udri brate po konju"...samo kaj ko tako ne znam vzgajati.[ ". Ni šlo brez tega a nede, pa tko lepo si začela Ja to bo, to je moj stil, zdele vsi trije fejst prestrašeni stojijo tamle in čakajo, da bodo dobil večerno porcijo mojga stila. Tole je blo podobno kot homofobija, spet eden izmed tvojih Jolijev. Joj, nisva se prav razumela- spet. Nisem s tem mislila, da tepeš otroke. In nisem ena izmed tistih, ki na temah " vzgojne po riti" omedlijo, če kdo prizna, da kdaj kakšnemu mulčku prilepi kakšno zidarsko. Konj je bil metafora za ubogega delavca, ki ga vsi izkoriščajo- od tistih, ki doma sedijo križem rok in od tistih tam zgoraj, ki tudi sedijo v pisarnah križem rok. In ker ti v zadnjih temah vztrajno zagovarjaš te izkoriščevalce, pravim, da ti bo očitno bolj ležal tak stil vzgoje. Meni žal ne.