|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2014
3.1.2014 6:17:49   
lily32
Tudi jaz se opravičujem, ker vdiram v temo, a sem zadnje dneve kukala kdaj bo ...user posted image

witch, čestike! user posted image Od sreče so se mi orosile oči. Bodite zdravi, veliko lepo prespanih noči in uživajte v skupnem druženju. Vem, da si si to zelo dolgo želela in končno boš lahko doživela to, o čemer si sanjala.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
3.1.2014 10:26:08   
sunflower29
Srečno 2014 vsem skupaj tudi z moje strani!
Čestitke mamicam i njihovim sončkom!!

suny

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
3.1.2014 22:43:04   
tashq
marusap:sem že malo pozabila,kdaj si rekla,da bo...v torek,7.?bom držala pesti!user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
4.1.2014 9:54:46   
marusap
ja, v torek pride user posted image . Lana pravi, da bo zdravnik mamici "preškarjal" (prerezal) trebuh in dojenčka ven dal user posted image . Cartam in božam bušija in si trudim shranit v spomin vse brcike user posted image ... Ahhh...

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
5.1.2014 19:15:15   
januar2014
Hojla !
28.12. Zvecer sem imela spet blage popadke, ki so se ponoci od 2h pa do 4h rahlo stonjevali, ampak ni blo krize. Zagrabil me je pa spodaj v jajcnikih kot nekaksn krc med menstruacijo. Meni se ni zdelo potrebno it v porodnisnico medtem ko je moj stopal da se pojavla to na 5-6min in me preprical da greva. Tam me je spejela ena ki me je skoraj poslala domov,ker nism bla prepricana da so popadki, no po pogovoru se je odlocila da me pogleda, in hopla : gospodicna odprta ste 3-4cm , direkt na klistir , tus in v porodno! Ok..pocas men se ne mudi si mislm.. Do porodne se mi se ni zdelo kriticno, no v dveh urah sem se odprla na 10, vendar so mi moral dat umetne popadke ker mojih nism tok mocno cutla da bi vedla kdaj potiskat. Ja umetni pa bolijo kot hudic, hvala bogu za masko-smejalni plin , da sem bila mal zadeta. Drugih protibolecinskih nisem dobila,ker je slo prehitro. Potem pa sem se 1,5h matrala s potiskanjem glavice, hotl so mi naredi vakum pa sem v zadnji sansi uspela bucko mojga fanta spravit ven. Mela sem super babco,ki mi je pazila presredek, in kljub temu da je imel veliko glavico ,jaz pa ozka in zatecena podaj, me niso prerezali, sem dobila en notranji siv. Rodila v 4h. Mali je imel 2990g, 50cm, og 34cm. Na polno se dojiva, je priden in najlepsi soncek. :)

(odgovor članu marusap)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
6.1.2014 8:03:12   
marusap
Januar2014, čestitam za zdravega fantka in expres porod user posted image !

A imamo same fantke?

Jaz se psihično pripravljam na jutri. Zdaj pa me že malo skrbi. Upam, da bo hitro mimo in da bom takoj na vrsti za operacijo - da ne bo gužve in urgentnih CR.

(odgovor članu januar2014)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
6.1.2014 9:24:51   
witch
Da se še midva oglasiva user posted image Sva že doma, pridno se cartamo, malenkost nam mleko nagaja, ker ga ni dovolj, zdaj ko sva pa začela dodajati pa je super. Malček pridno spi in mamica se je že fajn spočila.
No pa še porodna zgodba. Midva z mojim dragim sva preživela en lep zadnji dan v letu. Zečer sva šla na eno fajn večerjo in tortico, na sprehod po mestu. In na tem sprehodu okrog 11ih zvečer me je prvič na rahlo zvilo. Pogledala sva ognjemet in mene je že kar tu in tam zvijalo. Ni bilo hudega. Ko pa sva prišla domov sva šla še minutko pred tv. Ko sem se vlegla pa sem to zvijanje bolj čutila. Ni bilo pa hudega. Dobila sem tudi drisko. Ob treh sem šla spat tarat so bili popadki na 20 min. Kakšno urco sem preležala, potem pa je preveč bolelo za ležanje. Takrt sem ugotovila da bo pa to verjento to. Sem šla spakirat torbo za P, napolnit baterije za fotoaparat in telefon. Okrog petih se je pojavilo še bruhanje. Potem pa popadki na 5 minut, ob sedmih ko sem šla na wc mi je šel še šep. Takrat sem zbudila mojega. Preden sva se spakirala je itak minila ena ura. Popadki na 5 minut včasih manj. Boleli pa sploh niso preveč. Prideva ob 8 v P, grem na ctg. Ja gospa ni popadkov. Kako jih ni? Me pogleda koliko sem odprta in babica presenečena da je že 5 cm. Dobim klistir, tuš, izpolnim vse papirje, pa v porodno. Po eni uri sem se odprla še za 3 cm. Mi je predrla mehur, kar me je bolelo za znoreti. Potem pa sem dobila popadke, ki so izgledali kot popadki. Boleli so pa še ctg jih je zaznal. Babica me je pustila samo v sobi, da še kao ne bo. Pa so se začeli popadki ki tiščijo dol. Pa se derem da jaz ne bom več čakala da to preveč boli... Pa pride da mi da svečko, potem pa panika. Joj pa vi boste rodili. Komaj se uspe pripraviti, dva popadka prediham, naslednjega pa 3x potisnem in je bil naš fantič zunaj. Od predrtja mehurja do samega rojstva je minilo celih 40 minut. Babica je bila cela presenečena da je bil prvi porod in da je šlo od sprejema v P do konca v roku dveh ur in pol. Uradno pa je porod trajal 4 ure, od takrat ko sem dobila papdke na 5 min.
Mislim na vse vas, želim vam čim lepše porode user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu marusap)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
6.1.2014 10:17:43   
sunflower29
Čestitke Januar2014!!
Kako je lepo brat vaše zgodbe, jaz pa še kar doma. današnji dan je PDP, pa še čisto nič ne kaže da bo kaj. Jaz že komaj čakam...
marusap tebi pa želim da ti vse skupaj čimbolj gladko mine :)

suny

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
6.1.2014 10:46:07   
dspela
januar, super za lepo porodno izkušnjo.

marusap, srečno jutri.

witch, super za lepo porodno izkušnjo in za tak hiter porod.

tashq, srečno na pregledu...upam, da izveš lepe novice, da se že pripravlja kaj.

Jaz sem še doma. Me je v soboto začelo prav fajn zvijat in se je vse umirilo....in to 3 krat...potem še zvečer in zjutraj ob pol sedmih in spet se je umirilo. Včeraj pa popoldan spet nekaj malega.

(odgovor članu sunflower29)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
6.1.2014 11:47:56   
witch
Prej me je malček zmotil pa sem pozabila se zahvaliti za vse čestitike in lepe želje user posted image

Pa še to, toto vložki so zakon. Vredni vsakega centa, čeprav so dragi. Sem dobila pa jaz v bolnici paket vir 80 in sem si jih dala v začetku ene tri noter in je bilo ok. Potem pa toto. Zdaj ko se vse skupaj umirja pa navaden vložek super. Pa mrežaste hlačke so ful fajn. Ker ti teče levo in desno pa si cel krvav in jih potem samo vržeš v koš. Z navadnimi hlačkami pa je to težje. Pa priporočam vam, da si kakšno kremo za bradavice vzamete s sabo. Lanolin je super. Meni je malček kar zmatral bradavice. Imela sem cele krvave, pa sem jih z lanolinom lepo uredila.

Če se še pa kaj spomnim pa itak napišem.

sunflower bo prišel tudi tvoj dan.

marusap naj bo čim lepši dan jutri.

Pridno cartajte trebuščke. Jaz ga že pogrešam.. pa brcike... Prehitro je minilo. Je pa zdaj z malim zakladkom še lepše user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
6.1.2014 15:19:26   
oblekca
Hvala januar in witch za porodno izkušnjo. Res super, da sta imeli hiter porod. Tudi vsem nam ostalim želim tako user posted image .

Me pa zanima po kolikih dneh ste šle domov. Nekaj je bilo govora, da se bo po novem letu šlo domov po 2h dneh, prej je bilo po treh.Če je seveda vse v redu. Kako je sedaj s tem?

Lepo se crtajte z dojenčki ali pa bušiji. Jaz že zdaj vem, da ga bom pogrešala in vse te brce user posted image ah ja....

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
6.1.2014 15:22:33   
oblekca
joj sem smotana...

marusap srečno jutri, držim pesti user posted image

ostalim pa tudi vse dobro še v teh zadnjih dneh.

(odgovor članu oblekca)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
6.1.2014 16:41:15   
tashq
januar2014 in witch:hvala za porodni zgodbi!user posted image vama že kar malo zavidam,ker se že crkljate...user posted image no,katera bo pa odprla temo Januarčki 2014?ali čakate še katero...user posted image
marusap:že držim pesti!user posted image

jaz pa danes s pregleda.gužvaaaaaa...user posted image CTG je bil "lep",so se pa kao pokazali neki popadki,ki jih jaz nisem čutila.tudi G je rekla,da ti popadki verjetno ne bodo nič naredili;verjetno v smislu odpiranja...user posted image je pa tudi na hitro pogledala z UZ:je rekla,da je že dihal...user posted image to sploh nisem vedela,da se da pogledat z UZ...me je pa vprašala,kdaj je bil prvi porod pa če je bil brez komplikacij(sem rekla,da ja,pa da je bil 5 dni po PDP),pa me je naročila na še en CTG 17.(na rok).je rekla,da verjetno ne bo nič prej...no,jaz imam tut tak občutek...user posted image

dspela:ti imaš pa v sredo pregled,ne?

(odgovor članu oblekca)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
6.1.2014 19:33:40   
Nina33
Ojla!

Lepo, da sta delili porodni zgodbi z nami, meni je to vedno tako fajn brat user posted image .

Marusap, srečno jutri user posted image user posted image

Tashq, ti imaš že CTGje, jaz sem imela danes še posvetovalnico user posted image (PDP 15.1.). Na CTG sem naročena čez en teden, če bo še treba, tut napotnica za AS mi je preventivno dala za 16.1., a upam, da je ne bom rabila user posted image .

Ne vem, če je kera rodila v KR P, pa bom vseeno vprašala (ker sem danes, ko sem bila tam, pač pozabila): pred leti ni bilo treba nobenih svojih vložkov ali mrežastih gatk ali pleničk/kremic za mladička s sabo prinest pa me zanima, če je še vedno tako user posted image . In kako je z obiski? Zaenkrat so pomoje še dovoljeni, ne? Vsaj pisalo ni nikjer, da ne bi bili... Saj ne da bi si jih ne vem kako želela, le pobča bi verjetno z veseljem naju prišla pogledat.

Glede časa v P pa tudi ne vem, že tri leta nazaj si lahko šel domov po dveh dneh (mogoče je veljalo le za drugo- ali več-rodke, ne vem), kako je zdaj, se mi pa tut ne sanja.

Uživajte še naprej!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
6.1.2014 19:55:36   
tashq
Nina33:kaj ti si tudi iz Kranja?user posted image imaš G tudi v Kranju?te lahko vprašam,katero?
AS bom pa jaz kar zavrnila,če mi bo predlagala.nimam nobene želje po tem...user posted image sem bila v prvi N 3x,pa drugače ni nobene potrebe po tem-je čisto enako štetje gibov in UZ.
sem pa rodila jaz že leta 2010 v Kranju pa takrat ni bilo potrebnih nobenih stvari v P nosit(ne za otročka,ne zase).mogoče sem imela srečo,da sem tak čas rodila,ko so imeli še vsega dovolj...
pa takrat sem bila jaz 4 dni v P.no,rodila sem ob pol enih ponoči v petek,na oddelek sem potem prišla ob pol štirih(je to potem že prvi dan?),domov sem šla pa v ponedeljek.je pa bilo vse uredu drugače.
za obiske pa tudi jaz nisem zasledila,da bi že kaj bili omejeni.imam tudi jaz željo,da me pride tudi hčerka pogledat.pa seveda lubi.user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
6.1.2014 20:13:38   
Nina33
Ja, tut jaz sem s Krana user posted image
G imam Kastratijevo, mi je OK.
Je pa "režim vodenja N" vsakič drugačen - v prvo (l. 2008) sem imela prvi CTG že vsaj 1 mesec pred PDPjem (rodila 8 dni prej), drugič (2011) sem pa rodila 14 dni pred PDPjem in en dan pred "zadnjo posvetovalnico".
Za AS sem napotnico sicer vzela, drgač pa mi tut ni kaj prijetna (ali potrebna) za slišat, itak imam pa namen prej zadevo uštimat user posted image .
Mislim, da se drgač prvi dan (dan ko rodiš), ne šteje, v prvo sem tut v petek zgodaj zjutraj rodila in sva šla domov v ponedeljek. In upam, da so še vedno tako negorenjski kar se "nujne opreme" tiče.

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
6.1.2014 22:17:10   
tashy21
Pozdravljene! Mi pa smo dobili fantka v petek zvečer. Danes sva prišla domov, jutri napišem kaj več.
Pa cestitke witch in januar2014.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
7.1.2014 0:24:04   
dspela
witch, jaz sem si kupila vložke Vir 80...naprej pa bom videla, če mi bodo ti sploh odgovarjali. A tako močna je čišča?user posted image user posted image

tashq, odprta si kaj? Ja, pregled imam v sredo.

nina, jaz imam prvi CTG v sredo, PDP pa imam 24.1.

tashy, čestitke user posted image

Jaz imam spet lažne popadke...že od pol devetih. Včasih so kar skupaj...včasih pa mine tudi nekaj časa. Sploh ni me paše ležat.
Samo ne vem pa ali naj štejem za popadek bolečino oz krč ali šravfanje kot bi dobila M....prisotne so tudi še bolečine v križu, tiščanje na blato, pa še bebi ima včasih tako televadbo, da me vse boli spodaj. Še prepognit se ne morem, ker me vse boli.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
7.1.2014 11:37:50   
witch
tashy cestitke za fantica :)

Zanimivo da imamo res samo fantke na seznamu. Puncke pa bodo v drugi polovici meseca?

Marusap upam, da se ze cartate.

Bivanje v p, jaz sem rodila v sredo dopoldan, v soboto sva sla domov.

Cisca pri meni je bila dva dni zelo mocna, potem se je umirilo. Danes 6 dni po porodu je se taka kot privi dan M. Moji sosedi v P pa se na dan ko sve sle domov ni nic umirilo. Je odnivisno od zenske do zenske.

Dspela moji popadki so bili na 5 min pa sem se se vedno sprasevala ce je to to. Niso bili prehudi in se mi je pac zdelo da so lazni. Dobro da mi je sel cep in da me je mami prislila da sem sla v p, ce ne bi doma rodila.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
7.1.2014 13:56:30   
dspela
witch, ja...še dobro, da te je mama preganjala in, da je šel čep. Jaz tudi ne vem, če bom točno vedela, kdaj je pravi čas.
Zaspala sem šele okoli 6 zjutraj za kakšne 2 urci. Jaz sem včasih imela bolj blage, včasih bolj močne...so pa trajali različno, sem imela tudi jih bolj skupaj, potem se je umirilo in nekaj časa ni bilo nič in so bili z večjo pavzo...tako je bilo celo noč.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
7.1.2014 18:23:11   
tashq
Nina33:me je samo tako zanimalo,katero G imaš,če sva se slučajno srečali.user posted image potem bi pa ti kmalu že res morala rodit...user posted image
tashy21:čestitke!user posted image

so res sami fantki,ne...?user posted image

dspela:ne vem,če sem kaj odprta.user posted image mene nikoli ne pogleda vaginalno.
kako je s popadki?so se umirili zdaj ali si že na poti v P?drugače pa srečno jutri.

marusap:upam,da je bilo vse uredu pa da se že veselo crkljate!user posted image imaš ti tudi fantka?user posted image

pri meni se je pa danes mali malo umiril...sem se kar spraševala,če bo potrebno malo preveriti.pa se je potem končno zbudil.sem si res oddahnila.user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
7.1.2014 18:46:45   
dspela
tashq, cel dan je bil mir. Zdaj pa jih imam spet...samo zato sumim toplo vodo, ko sem se kopala, ker so se pojavili po kopanju.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
7.1.2014 20:18:41   
Nina33

user posted image

5.12.2013

3Sonček3 PDP 28.1.2014
Liam, 1630g, 39cm, OG 30cm

6.12.2013

Blondinčica PDP 6.1.2014 user posted image

29.12.2013

januar2014 PDP 5.1.2014 user posted image

1.1.2014

witch PDP 10.1.2014
user posted image , 3150g, 50cm

3.1.2014

tashy21
PDP 4.1.2014 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
7.1.2014 20:19:52   
Nina33
Tashy21, čestitke!!!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
8.1.2014 10:19:24   
oblekca
Tashy21 čestitke user posted image !!!

Evo mene s pregleda. Imela sem drugi CTG, vse je v redu, izvidi za streptokok negativni user posted image , za toksoplazmozo tudi, prav vesela sem, da smo prišli do konca brez zapletov kar se tega tiče.

In danes je naše dete donošeno user posted image ! Sama sreča me je, res sem si oddahnila. Začela bom za malinovim čajem, spakirano je pa že user posted image . Me pa kar malo bega to vreme in se mi zdi da bom še kaj dodala za dojenčka, da bomo pripravljeni za hudo zimo in te nezimske temperature.

Tiste, ki ste že rodile, se vam zdi, da se je user posted image par dni pre porodom umiril?

Lepo se imejte!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?