Kerensa
|
Lukka... pa ti si, majkemi, resno za k psihiatru, ej. Na kofe grem z žensko, katero poznam skoraj 10 let... in tebe to moti... moti te moj fotoaparat... moti te moj GSM... moti te... ma ti greš sam sebi na jetra, očitno... kje, za Boga miloga, si našel ravno RR za zdravljenje svojih kompleksov? Midva z Nejcko sva se imeli super... pristali sva pri meni doma, ob steklenici domače rakije... in če bo vse po sreči, bova to ponovili... kar se mene tiče, so tudi vse ostale normalne RR-ovke dobrodošle zraven, pri meni. Lukka... tebi vsa čast za priznanje, da si gay. Če kdo, potem sem jaz tista, ki ne 100%-no, ampak 200%-no podpira gayevsko skupnost z vseh vidikov... ampak take komplekse, kakor jih imaš ti, pa u Božju mater še nisem videla (in naj mi Bog oprosti, ker ga omenjam v tej situaciji - ostale RR-ovke pa prosim, naj se ugriznejo v jezik, ko sva v istem stavku omenjena jaz in Bog - bomo kdaj drugič o tem)... v Sloveniji sta, kakor je meni znano, samo 2 gayevska para, ki imata posvojenega otroka in od katerih je eden v paru tujec... torej sta v Sloveniji samo 2 osebi, od katerih se eden od njiju ti... 3 klike naredim na Googlu, pa te lahko osebno povabim na kavo... no, saj nenazadnje te to tako ali tako lahko. Point je v tem, da ti povabila najbrž ne boš sprejel.... in zelo dobro veš, zakaj ne... kajne? Have a great life, Lukka... če si premisliš oz. če boš nehal srat s takšnimi neumnostmi, potem mi kadarkoli lahko pošlješ sporočilo in te povabim na kavo, kosilo oz. karkoli pač že... pa boš lahko osebno videl, po kom neuspešno poskušaš pljuvati... v nasprotnem primeru pa - obe prej omenjeni zgodbi poznam in lahko rečem samo svaka čast, ampak za karakter pa res obišči psihiatra.... ker ti imaš bistveno hujše probleme od teh nebuloz, ki jih tule tipkaš... pa ne samo meni, ampak tudi ostalim forumašicam... saj s tem več poveš o sebi, kakor o meni... le kako daleč si že, če te danes, ko si prvič komuniciral z mano, že zanima moj telefon?... nope, nimam Appla in podobne navlake... pa ne, ker si ga ne bi mogla privoščiti, ampak zato, ker ne uporabljam Interneta na GSM-u. Imam eno simpl pravilo... ko si pri meni oz. z mano... no, we don''t have wi-fi... WE TALK TO EACHOTHER! Pogovori se še ti s kom... zdi se mi, da to potrebuješ. In dokler se ne zresniš, si pri meni na ignore.
< Sporočilo je popravil Kerensa -- 4.1.2014 2:35:01 >
|