Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Joj, zenska se je postavljala, da mi je slabo postal! V resnici pa kot vidim, ji je blo tko dolgcas, da je po forumu iskala in se ponujala za pjacko, samo da bi jo povabl. Sem malo bral zdaj od nje tiste zapise za nazaj, pa zdaj sele vidim, da verjetno res ni nic drugega, kot napihovanje... pa napisala je, da more na farmi vodnjake spraznit... hahahaha, a je to tisto igrico na fb mislila? Marija, a to se obstaja? O boh, to sem jaz igral pred petimi leti, ali pa se dlje nazaj... hahahhaha, vidim da ni prav v trendu... mi lahko kak uporabnik kaj vec pove o tej "cudezni"zenski? Joj, kako je to uletela gor in zacela pametovat, kot da je prva violina... Ko pa naletim na take, pa kar pike dobim... IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Evo, že kličem taksi in ti pošiljam SMS. In iščem čevlje. In predvsem fotoaparat, ker takšnale neumnostj je pa definitivno za ovekovečit. Okrog 15 minut bom rabila. Ce pravis, da si pahorja objemala, bi ti pa loh dal za eno katrco, da se ne bi s taksijem vozila! Pa bog obvaruj, nic slabega ne mislim, ker veliko ljudi si ne more avta privoscit, vendar taki ne opletajo po forumih in se napihujejo, da so tako zasedeni in tako oh in sploh iskani, da v celem tednu ne bi mogl na kavo! Ko da je predsednica, tko je govorila. Pa fotoaparat isce zenska!!! Fotoaparat! Bog se jo vsmili, vsak povprecen telefon ima fotic ze not, ona pa fotoaparat isce! Ti pa očitno uživaš če druge dol tlačiš, al kako? Pač Kerensa je oseba z mal drugačnim pogledom na svet in je kar osvežilno brat njene poste v vsej poplavi raznoraznih sončkov, bonbončkov, bio/eko oblačilc, takih in drugačnih kakcev, flekcev itd. ... v bistvu res ne vidim kje je problem, če ena stara članica pride na svoj način mal pošnofat na čvek (ja na čvek v tri dni in ne na kako drugo specifično temo)... če ti njen način ni všeč, zakaj se sploh ubadaš z njo ... resnično ... a nimaš svojega življenja? Oz. če ga imaš, ali ti ni predragoceno, da se ukvarjaš z nekom, ki ti ni ok ... ali pa je morda tebi tako dolgčas, da nimaš drugega dela, kot dežurnega boščka tule na RR špilat ...
< Sporočilo je popravil Otika -- 4.1.2014 0:21:00 >
|