|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  239 240 [241] 242 243   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
24.12.2013 9:14:16   
aspera
Anonimna, čestitke za plusek user posted image . In lepo ter zdravo nosečnost ti želim user posted image . December je pa res ploden, bo drugo leto v avgustu in septembru pravi baby boom user posted image .

Držim pesti še za Radensko in mishko** user posted image .

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 6001
24.12.2013 10:34:14   
witch
aspera user posted image user posted image za srčka. Naj le pridno raste naprej.

anonimna user posted image user posted image čestitam. Hitro stran s slabimi mislimi. Ta pikica bo pridno rasla user posted image

miška, viva in radenka navijam za vas in močno držim pesti da bodo nalulani pluski

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 6002
24.12.2013 10:47:51   
miska**
Radenska ne ni prišla ponočiuser posted image . Res nevem zakaaj ne upam testa neredit. Samo če pa nimam nobenih znakov razen, da ne tu pa tam scipne v jajcnikih. Kaj pa če mi zamuja tak brezveze?

Je katera punca bila prez znakon in je bila noseča?

Neposredna povezava do sporočila: 6003
24.12.2013 11:18:53   
tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: miska**

Radenska ne ni prišla ponočiuser posted image . Res nevem zakaaj ne upam testa neredit. Samo če pa nimam nobenih znakov razen, da ne tu pa tam scipne v jajcnikih. Kaj pa če mi zamuja tak brezveze?

Je katera punca bila prez znakon in je bila noseča?

am se malo prištulim sem (pardon) user posted image  miška** jaz nimam popolnoma nobenih znakov in vidiš lahko na sosednji temi kako me heca vse skupaj user posted image  imam samo povečane prsi ter M zamuja in to je to user posted image  tako da kar pogumno! držim pestiii!!! 

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 6004
24.12.2013 11:42:42   
Radenska_
Mishka**, vem za veliko primerov brez znakov razden izostanka M :)
nehaj nas mucit (in sebe) in pejd test polulat. Plus bo tudi sredi dneva, ker je že 15 dni :)

Joj, meni se zdi da je čisto preveč nosečk (sicer nikoli ni preveč!!!) da bi bila še meni sreča naklonjena :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6005
24.12.2013 11:48:42   
miska**
Seveda se lahko prištulišuser posted image . Tudi jaz vas kdaj preberem. Mogoče pa je bla tisto vgnezditvena ko sem imela 6 dni prej tak tumeno potem pa rjavkast izcedek, ampak tega je blo čisto malo.

Namesto, da zdaj tu litanije pisem bi lahko šla test delat. Nikoli nisem imela takega problema it testa delat.

Lep predbožični večer vam želim!!

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6006
24.12.2013 11:54:16   
miska**
Pa veš da ti ti bo sreča naklonjena ta mesec je nas. Tudi ti boš nalulala user posted image . Bom full pesti držala!user posted image

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 6007
24.12.2013 15:58:20   
Anonimen
Hej punce najprej HVALA!!
miska** jaz lani nisem imela niti enga znaka da bi bila lahko noseča pa še krvavela sem sicer zelo malo,ampak... tko da user posted image
go go go

No meni so potrdili z beto 391 kar pravijo da je ok,glede na prejšnje težave sem dobila bolniško in pa dabrostonter vagisan..
A imam pa eno uprašanje kaj naj bi pomenilo dvoroga maternica user posted image user posted image aja pa vzela mi je briz je možno od brisa malo rjavkast...
jooooj kok uprašanj .... kje je šele september hahahhahaah

Radenska_ pozitivno in nosečnic ni nikoli prevečuser posted image go dekleta!

(odgovor članu miska**)
  Neposredna povezava do sporočila: 6008
24.12.2013 20:40:05   
miska**
Anonimna jaz sem tudi po brisu malo zakrvavela tak da to ni nič nevarnega. Glede dvoroge maternice pa je najbolje da si prebereš na nete, da ti ne bom rekla kaj napačnega. Kdaj imaš pregled?user posted image
Pa prosim čim manj se sekiraj in čim bolj uzivaj v nosečnosti. Ne študirat kaj je blo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6009
24.12.2013 21:40:36   
Anonimen
7.1, imam UZ v MB.
sej sm se malo pomirila,nimam kaj spremenit,malo sem brala na netu ampak lej kar mi je namenjeno.... bom več uprašala po novem letu,zdaj bomo uživali v praznikih... Jutri greva k mojim na večerjo in bova naznanla novico iiiiiiiii komi čakam mojo mamo user posted image user posted image hehe kok bojo veseli iiiiii
miska** kaj novega veš kok navijam user posted image
veš kaj lažje mi je komunicirat po tel ali fb... če si za?

(odgovor članu miska**)
  Neposredna povezava do sporočila: 6010
24.12.2013 22:17:08   
miska**
Ja lahko ja ni panike.user posted image

Jaz ti v glavnem zelim lepo nosecnost in da boš uživala v njej.

Jutri se bom probala opogumit za test, čeprav mislim, da bo -

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6011
24.12.2013 22:49:30   
Anonimen
Joooj potem pa sploh,ker jutri in čet,nebom imela računalnika (ti na zs pošljem št)
Hvala za želje,tudi jaz tebi želim plusek user posted image

(odgovor članu miska**)
  Neposredna povezava do sporočila: 6012
24.12.2013 22:56:00   
miska**
Anonimna nisem dobila št na zasebno, pa pozabla sem ti povedat, da receptov tudi ne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6013
24.12.2013 23:15:20   
Tjassi
čim bolj se sprostite nosečke..sem mlada mamica iz ok. Maribora imam pupo,ki bo stara 2 leti..tako,da če je katera za klepet mi naj piše.

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 6014
25.12.2013 0:19:57   
Anonimen
sem ti poslala še enkratuser posted image

(odgovor članu Tjassi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6015
25.12.2013 9:32:36   
Radenska_
mishka**, si lulala?
Osvežujem temo že od sedmih haha :)
Držim pestke user posted image

Mene je pa zdaj začelo matrat. Zdaj sem deveti dan, in zdaj mam tiste boje vglavi kot vedno. Kaj če bo, kaj če ne bo, pa potem dejstvo da mam vse iste PMS znake kot vedno..Prav smotana sem si. Zdaj vem da se mi bo do ponedeljka vleklo kot jara kača...
Se opravičujem ker smetim temo in jamram :)
Pa pol me še skrbi kaj če pride kljub dabrostonu, že prej...recimo jaz jo ponavadi dobim 10 ali 11 dan, zato me tok panika grabi. Ne vem če dabroston zanesljivo odloži menstruacijo.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 6016
25.12.2013 10:18:32   
miska**
Punce sem naredila danes zjutraj test in je pokazalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ne morem verjet jaz sem v user posted image meni se zdi top tak neverjetno da mi ni čisto nič jasno. Mogoče pa sanjam, nevem,...brez besed sem

bom prilepla sliko, če mi bo uspelouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6017
25.12.2013 10:27:59   
Anonimen
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TOOOOOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image Kok sm vesela sm vedla!!!!!!!! čestitke!!!
(si dobila zs)
Radenska_ mirno nič premišljevat,ker itak da bo,ti si naslednja!!! user posted image

(odgovor članu miska**)
  Neposredna povezava do sporočila: 6018
25.12.2013 10:48:13   
aspera
Bravo miska**, čestitam user posted image user posted image . Ne bi mogla dobiti boljšega darila za Božička user posted image .
Ne morem verjeti koliko nas je zanosilo v tem decembru, nekatere naravno, nekatere po IUI, nekatere po IVF/ICSI (jaz sem med slednjimi user posted image ). Ful sem vesela za vsako in tudi ostalim želim, da vas razveseli user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6019
25.12.2013 11:33:40   
Radenska_
aaaaaa mishka**, pa saj sem vedla :)

anonimna in mishka, dajta mi povedat, a sta meli kaksne znake?
A sta mele vgnezditveno?
Jaz nimam nobenih izcedov, vsaj obarvanih ne, porzorne/bele imam pa itak vedno, skozi cel ciklus, samo konsistenca je različna.

Joj kok lepo. Res ta mesec je ogromno noseck, poglejte sam na "II pričakujemo decembra" kjer je uspešnost okol 50%, haha. Mislim da nikoli ni blo več kot 7 nosečk, zdaj pa že več kot 12...

Mi smo danes imeli božični zajtrk, so bili fantovi pri nama. Jutri pridejo moji, popoldne grem pa eno dojenčico pestovat...Pa ostale?

Mishka si fantu že povedala? :) Najbrž ja haha. Kak fajn božiček.. Meni bi pa lahko dedek mraz prinesel.... BOm mu napisala pismo user posted image

Mishka, pozabila sem, a ima fant dober spermiogram ali bolj slab?

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 6020
25.12.2013 11:41:28   
miska**
ja jaz sem imela vgnezditveno in sicer prvo rumen potem pa rjavkas izcedek.

Znake pa imam špikanje po maternici in poniči sem imela menstrualne krče in to full močne. pa bradavice so se mi začele lupit( samo nevem, če je to znak) drugih znakov pa nimam, upam da bo še kakšen prišel.

Ja moj je imel res super spermiogram. vedno so vso sperno uporabli so rekli.

Radenska zdaj pa navijam za tebe in vse ostale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6021
25.12.2013 18:28:51   
zari
anonimna in miska** Viiiiiiiiiiii!!!!! user posted image user posted image ČESTITKE vsaki posebejuser posted image in čezuser posted image mesecev zdravegauser posted image user posted image .

Radenska sedaj pa si ti na vrstiuser posted image še vedno držim pestiuser posted image user posted image user posted image in naj ti dedek Mraz prinese tisto najbolj posebnouser posted image user posted image .

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 6022
25.12.2013 18:59:38   
witch
miška sem ti mislila napisati, da jaz še danes nimam nobenega večjega znaka razen ogromnega trebuha. Pa vidim, da ti lahko kar čestitam user posted image Lepo in mirno nosečnost ti želim user posted image user posted image user posted image

radenska naslednja si ti user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 6023
25.12.2013 20:26:39   
Radenska_
Hej.

Hvala za pestke :)

Jaz imam že od popoldneva krče in prsi mi bo razneslo. Ne vem a je to zaradi dabrostona, ali se pelje M.
No ja, bomo videli...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 6024
27.12.2013 8:05:42   
tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: miska**

Punce sem naredila danes zjutraj test in je pokazalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ne morem verjet jaz sem v user posted image meni se zdi top tak neverjetno da mi ni čisto nič jasno. Mogoče pa sanjam, nevem,...brez besed sem

bom prilepla sliko, če mi bo uspelouser posted image

Juhuuu user posted image user posted image user posted image   čestitke!!!

Radenska_ zdaj še pa ti! Držim pesti!! user posted image

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 6025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  239 240 [241] 242 243   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  239 240 [241] 242 243   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......