Occiblu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arual Hey. Tudi jaz se vam pridružim. Sem v prvem postopku inseminacije . Vesela sem zato, ker sem imela komaj oktobra razgovor in so me že v postopku!! Sem na Gonalu, tako da bomo videli kako in kaj! OCCBILU tudi jaz sem prekomerno težka, in so mi svetovali da naj zgubim kg, da bo potem vse lažje. Tudi glede IVF, ker tam pred komisijo bodo sigurno gledali ali sem dala kaj na sebe al ne (mislim, glede izgubljenih kg) al pa samo čakam, da bodo oni vse naredili. Vem, da je lahko govorit. Ampak mene je zdravnica pred 14 dnevi postavila na realna tla. Gospa Shujšat bo treba!! Vem, da bo dobro to zaradi mene same - ampak do včeraj se tega sama nisem zavedala, oziroma jemala resno!! Včeraj na moj rojstni dan, sem dojela da vse kar delam slabo škodi samo meni in nikomur drugemu. Nikogar ne morem krivit za ne izgubo teže kot sebe, ker sem lena da bi premaknila svojo leno rit ven in šla na zrak ter spremenila prehrano. Zdaj se zavedam, da vse kar delam delam zato da bi lahko zanosila in dobila največjo srečo - otroka! Sedaj ko sem na injekcijah, se vsako jutro zahvalim za injekcijo, ker mi bo pomagala do !! Težko je, ampak vem, da nam bo uspelo. Mogoče sem preveč zakomplicirala in se razpisala, ampak tako je moje stanje in moj pogled, na moje težave!! Lep pozdrav No pri meni gredo kile dol. Vendar kljub temu da so šle, me ne bodo dali na OBMP dokler ne pridem pod ITM 30. Zato mi ni jasno kako nekatere, ki jih vidim v Leonišču so krepko prekomerne in dobijo OBMP! Jaz nisem kriva zaradi debelosti sama, dejstvo je da sem vedno aktivna hodim na treninge in vse... žal pri meni so problem hormoni. Sedaj smo ugotovili tudi da ni problem moja O in da na femaro lepo odreagiram. Žal je problem pri meni moja boljša plovica ker ma morfologijo slabo :( Vendar kljub temu, da ima veliko mrtvih in ogromno deformiranih... je razlaga ker nimam prave teže tega nebodo naredili. Meni je to malo čudno.... da je to tak problem, če se ve da je partnerju dejansko težava, da sama pa lepo vse odreagiram. Sedaj me je tudi za IUI G skenslal. Na račun teže 14 dni pred tem ni jamral. Se mi zdi, da je tu notri tudi osebni problem G, pač nazadnje, ko se je verbalno spravil name se mi je zadeva potrdila, da me preprosto neprenese ker nisem suha. Samo a ni tako, da osebne flustracije in strokovnost negresta skupaj. To je tako, kot da bi jaz stranki rekla, da nebom naredila načrt tak ker mi je to grdo?! Jaz pa ne smem imeti otrok ker sem debela?! Klele je definitivno vprašljivo ... tu je tudi vmes vprašanje stigmatizacije.... in kako se upa G vprašat ali imaš redno službo ali ne in da je to odvisno a te bo dal v nadalne postopke?! Vse to sem zvedela od prijateljice, ki ima isto težavo kot jaz in kako njo v detaljle sprašuje. No skratka to G ni pristojen in kompetenten. Pušenjak je prav napisal, kaj če bi bilo pa čisto seme slabo ... sej bi vas morali neglede na težo... Mislim,d a je tu problem resnično osebnih flustracij. Ker mi resno ni jasno kako so dekleta nad ITM45 pa dobile ravno v Leonišču postopek! Osebno videla, ko sem bila vodena samo za stimulacijo s femaro. Žal ni prijelo, kot že napisala slabo seme :(
|