|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  237 238 [239] 240 241   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
18.12.2013 8:24:14   
Radenska_
Ojli.
Jaz zaenrkat tkole: po stopki se nisem nč slabo počutila, edino pač čutila sem ovulacijo in jajčnike v ponedeljek. Mogoče me je parkrat malo zašraufalo po postopku... Postopek me ni nič bolel, krvavela nisem nič.
Zaenkrat kot da ni nič, dogaja se nič, bradavice me bolijo, samo to me itak vedno po ovulaciji.
Zdaj vsaj vem da je bilo tisto pri prejšnjem IUIju res hiperca user posted image In je res neprijetno.

Kaj pa ostale?

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 5951
18.12.2013 18:29:26   
miska**
Radenska_ jaz vseeno upam, da niso boleče bradavice samo pms, ampak da bo nakoncuuser posted image

Anonimna kako si ti? Je kaj novega?
Jaz sem imela danes tak rumenkast, potem pa rahlo rjavkast izcedek. Hecno vse skupaj.

Witch točno se spomnim kak je blo pri tebi, ko smo vsi ko nori čakali, fa narediš test. Prvo si naredila ovulaciskega, ker onega nisi mela in ti je o test pokazal močno crtico. Vsi smo vedli da si sreča nosecka, samo ti si se sakala poštarja, da ti teste prinese in da končno zagledaš user posted image .user posted image

Kak ste pa ostale Viva,...?

Neposredna povezava do sporočila: 5952
18.12.2013 18:57:14   
Anonimen
miska** nič posebnega kot krči in samo čakam kdaj se bo vlilo (neprijetno) pa zelo boleče bradevice.. Imam občutek,da nič ne bo user posted image
Hmmmm tole je pa čudno pri tebi - vgnezditevna?
Radenska_ boleče bradevice - to imam tudi jaz od prvega dne stoke,drugače me skoraj nikoli ne bolijo-redko.
No jaz sem pa upoštevala nasvet od Witch in pečem pišote ko zmešana user posted image user posted image sem šla danes kar prej iz službe,da lahko pečem user posted image

(odgovor članu miska**)
  Neposredna povezava do sporočila: 5953
18.12.2013 21:44:16   
miska**
Za vgnezditveno je po moje prehitro.

Tvoja m če bo prišla bo v ponedeljek. Zakaj bi prej prišla?
Kaj te veš mogoče pa je uspelo pa te zato bolijo brafaviceuser posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 5954
18.12.2013 21:51:20   
Anonimen
prehitro za vgnezditveno? misliš user posted image
ja v ponedeljek bo 28 dni ampak moje povprečje je na 26 dni...ja newem zakaj bi preje prišla,ker me šraufa user posted image po tem sklepam.

(odgovor članu miska**)
  Neposredna povezava do sporočila: 5955
19.12.2013 0:02:43   
miska**
Ja ti mas cikle na 26 dni ampak odvisno je kdaj imaš ovulacijo in ta mesec si jo imela takrat kot jazuser posted image in od O 14 dni dobiš M če nisi noseča. No moji cikli so na 34 dni pa to sploh nima veze ker sem imela o( sej veš kdaj)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5956
19.12.2013 8:27:09   
zari
Pozdravček punceuser posted image , še vedno navijam za vsako posebej, da vam božiček in dedek mraz prineseta najčudovitejšo user posted image in to sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image .

anonimna tudi sama sem med čakanjem pekla pekla in še enkrat pekla piškoteuser posted image , res dober odklop, jih imamo toliko da jih bomo talali za božičkauser posted image , pa ne vem če jih ne bo še nekaj ostalo za dedka mrazauser posted image

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 5957
20.12.2013 9:49:06   
aspera

IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_

ooo :)
Glej da javiš, navijam za 2 :)

Sem obljubila, da bom poročala user posted image . Danes sem imela prvi UZ po ICSI postopku v Ljubljani in bomo imeli samo enega user posted image . Vstavili so mi sicer dva, ampak jaz nisem nič razočarana, ker bi me kar malo skrbelo kako bo potekala nosečnost z dvojčki in potem tudi vse ostalo.

Je pa še čisto mini, slabe 4 mm, ampak mu srček že bije user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 5958
21.12.2013 10:49:01   
Anonimen
Jutro, user posted image kako ste kaj moje borke miska** zadnji dnevi do .... user posted image je kaj napetosti.
Jaz sem tok zaposlena da user posted image
zari če ne bo pri nas še za veliko noč user posted image user posted image (mož me že krega: po cele dneve si v kuhinjiuser posted image a poje pa vse user posted image
aspera user posted image user posted image srečno nadalnjih 8 mesecev
Radenska_ kako si?
No malo sem vas prišla pozdravit,zdaj grem pa piškote pečt user posted image

(odgovor članu aspera)
  Neposredna povezava do sporočila: 5959
21.12.2013 13:34:42   
miska**
Anonimna ja res so zadnji dnevi jaz pa bi najraje čas prevertela nazaj. prejšni tri krat so me po postopku full bolele prsi, zdaj pa čisto nič. Tak da bo spet porazen mesec.
To, da si utrujena to je super user posted image si že probala delat test? Mislim, da je tvoj zelo vesel, da pečeš in ko boš nehala bo pomoje kar pogrešal touser posted image

Radenska_ kak si pa ti kaj? kdaj imaš ti dan D?

Držim pesti, da bosta ta mesec zagledaliuser posted image

Aspera lepo nosečnost ti želim, te že kaj slabosti dajejo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5960
21.12.2013 13:51:13   
Anonimen
miska** sej ni rečeno,da te moraja prsa bolet (ko sem jaz zanosila-lani me niso čisto nič bolela) sedaj me pa bolijo ampak bolj bradevice kot prsa,tudi jaz mislim,da ne bo nič,no včasih imam občutek da je to to. včasih pa kot da se bo vsaki čas ulila user posted image
Ne testa še nisem delala (ker ga nimam na lagerju) user posted image pred ponedeljkom ne bo nič,če nas ne preseneti user posted image ,če pa slučajno bo plusek (ga dam pa po smrekico)user posted image kaj bi bilo lepo darilce..
Kdaj boš ti kaj delala? držim pesti user posted image

(odgovor članu miska**)
  Neposredna povezava do sporočila: 5961
21.12.2013 13:58:14   
aspera
miska** in Anonimna, hvala za lepe želje za naprej user posted image . Tudi jaz vama želim en lep user posted image .

Slabosti pa me še ne dajejo kaj preveč. Samo dopoldne mi je tako malo mučno v trebuhu, ampak se da prenašat user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5962
21.12.2013 14:34:30   
Radenska_
Ojla punce. Ja jaz imam dan D šele 30.12.
Ampak se mi nič ne vleče čas. Sem prepričana da ni nič, res tudi malo ne mislim da bi lahko bilo.
trenutno sem v enem takem obdobju, ko mi je res čist vseeno. Si mislim da je še boljše da ni otroka...Mogoče se samo tolažim, hkrati pa za vse kar počnem in delam v glavi konstantno razmišljam "ko bo otrok tega ne boš mogla počet". Kar je po svoje dobro, ker cenim vse te trenutke.
Kako ste ostale?
Jaz itak jem dabroston, tako da bom itak mogla naredit test. Ampak bom ob rezultatu pomojem res čist nerazočarana. Imam vse znake take kot vedno, mozolje, miljon njih, bradavice so me bolele in nehale. to je to. Pa "mood swinge", tudi tipično, jokam že dva dni konstantno, brez posebnega razloga.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 5963
21.12.2013 14:47:30   
miska**
Radenska_ te čisto razumem tudi jaz tak razmišlam no bomo vidli kaj bo čas prinesel.user posted image Važno, da ne obupamo

Anonimana jaz sem tudi pekla ful samo potem sem ugotovila, da sem na moko alergična in se nehala. Mojemu to ni najbolj všeč. Kaj dobrega pa pečeš?
Jaz bom test delala, če bo seveda zamujala 24 ali 25 bom vidla.

Aspera si imela kakšne znake ko preden si zagledala user posted image in po tem?

Neposredna povezava do sporočila: 5964
21.12.2013 15:00:27   
Anonimen
Radenska_ Tudi jaz te razumem in tudi jaz imam včasih oz večkrat to obdobje user posted image ampak obupat ne smemo!!! user posted image
miska** ti jaz kaj pošljem za tvojega user posted image pečem vse sorte,piškote,rafaelo,rumove kroglice,cimetove,ingverjeve.... jaz zelo rada kuham in pečem,tko da kar mi pade pod roko tiso naredim user posted image
A na vse moke si elegrična?

(odgovor članu miska**)
  Neposredna povezava do sporočila: 5965
21.12.2013 20:49:13   
Arual
Hey. Jaz ta mesec pavziram :) in pridno jem Dabrostin, tako da takoj z novim letom štartamo v postopek inseminacije. Sem se odločila, da bom vztrajala da mora biti folikel večji.

Pa še dopust in fraj dneve sem si vzela januarja, da bom tole opravila v sproščenem vzdušju.

Komaj čakam da pride novo leto!!!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5966
21.12.2013 21:42:12   
oreh
Radenskauser posted image user posted image za tako razmišljanje. jaz sem tudi imela tako obdobje, ko sem čutila, da ne prenesem več vseh razočaranj in otožnosti. sem se pol vrgla v stvari,ki so mi veliko pomenile (in za katere sedaj res ni časa) in je bilo takoj lažje.
drgač sem pa jaz par dni pred + testom tudi jokala za prazen nič, najraje pa ob gledanju Teksaškega rangerja, ko je bil le-ta v nevarnosti, ampak res neutolažljivo jokala, ko ga je recimo napadel medved... user posted image , pol se mi je že kar zdelo, da tolk čez les pa spet nisem, da morem bit noseča.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5967
21.12.2013 22:26:38   
miska**
Anonimna ja ful bi bla vesela receptav, kakega z ekstra čokoladeuser posted image . Takšne imam najrajsi pa bolj v obliki peciva ne puskotov.
Glede moke je tak da sem alergicna na surovo moko če lahko tak rečem. Jem lahko vseuser posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 5968
21.12.2013 22:54:58   
Occiblu

IZVIRNO SPOROČILO: Arual

Hey.
Tudi jaz se vam pridružim. Sem v prvem postopku inseminacije user posted image . Vesela sem zato, ker sem imela komaj oktobra razgovor in so me že v postopku!! Sem na Gonalu, tako da bomo videli kako in kaj!

OCCBILU tudi jaz sem prekomerno težka, in so mi svetovali da naj zgubim kg, da bo potem vse lažje. Tudi glede IVF, ker tam pred komisijo bodo sigurno gledali ali sem dala kaj na sebe al ne (mislim, glede izgubljenih kg) al pa samo čakam, da bodo oni vse naredili. Vem, da je lahko govorit. Ampak mene je zdravnica pred 14 dnevi postavila na realna tla. Gospa Shujšat bo treba!! Vem, da bo dobro to zaradi mene same - ampak do včeraj se tega sama nisem zavedala, oziroma jemala resno!!
Včeraj na moj rojstni dan, sem dojela da vse kar delam slabo škodi samo meni in nikomur drugemu. Nikogar ne morem krivit za ne izgubo teže kot sebe, ker sem lena da bi premaknila svojo leno rit ven in šla na zrak ter spremenila prehrano. Zdaj se zavedam, da vse kar delam delam zato da bi lahko zanosila in dobila največjo srečo - otroka!
Sedaj ko sem na injekcijah, se vsako jutro zahvalim za injekcijo, ker mi bo pomagala do user posted image !!
Težko je, ampak vem, da nam bo uspelo.

Mogoče sem preveč zakomplicirala in se razpisala, ampak tako je moje stanje in moj pogled, na moje težave!!
Lep pozdrav

No pri meni gredo kile dol. Vendar kljub temu da so šle, me ne bodo dali na OBMP dokler ne pridem pod ITM 30. Zato mi ni jasno kako nekatere, ki jih vidim v Leonišču so krepko prekomerne in dobijo OBMP! Jaz nisem kriva zaradi debelosti sama, dejstvo je da sem vedno aktivna hodim na treninge in vse... žal pri meni so problem hormoni. Sedaj smo ugotovili tudi da ni problem moja O in da na femaro lepo odreagiram. Žal je problem pri meni moja boljša plovica ker ma morfologijo slabo :( Vendar kljub temu, da ima veliko mrtvih in ogromno deformiranih... je razlaga ker nimam prave teže tega nebodo naredili. Meni je to malo čudno.... da je to tak problem, če se ve da je partnerju dejansko težava, da sama pa lepo vse odreagiram.

Sedaj me je tudi za IUI G skenslal. Na račun teže 14 dni pred tem ni jamral. Se mi zdi, da je tu notri tudi osebni problem G, pač nazadnje, ko se je verbalno spravil name se mi je zadeva potrdila, da me preprosto neprenese ker nisem suha. Samo a ni tako, da osebne flustracije in strokovnost negresta skupaj. To je tako, kot da bi jaz stranki rekla, da nebom naredila načrt tak ker mi je to grdo?! Jaz pa ne smem imeti otrok ker sem debela?! Klele je definitivno vprašljivo ... tu je tudi vmes vprašanje stigmatizacije.... in kako se upa G vprašat ali imaš redno službo ali ne in da je to odvisno a te bo dal v nadalne postopke?! Vse to sem zvedela od prijateljice, ki ima isto težavo kot jaz in kako njo v detaljle sprašuje. No skratka to G ni pristojen in kompetenten. Pušenjak je prav napisal, kaj če bi bilo pa čisto seme slabo ... sej bi vas morali neglede na težo... Mislim,d a je tu problem resnično osebnih flustracij. Ker mi resno ni jasno kako so dekleta nad ITM45 pa dobile ravno v Leonišču postopek! Osebno videla, ko sem bila vodena samo za stimulacijo s femaro. Žal ni prijelo, kot že napisala slabo seme :(

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 5969
21.12.2013 23:03:49   
Occiblu

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Occiblu tudi jaz sem imela na napotnici napisane tri IUIje. Prva dva s klomifenom, tretjega s špikami. In če tretji ne bi bil uspešen bi šla naprej v postopek. Enako kot pri curly.
Sem se pa tudi sama zdravila v Mb.
Čeprav so možnosti da IUI uspe majhne, je nama uspelo v prvo. Presenečeni so bili v Mb, isto moja G. Tak da nikoli ne obupaj. Pri nama prej tri leta in pol ni šlo, IUI pa je uspel prvi z enim samim dobrim jajčecem. To mičkeno jajčece pridno raste in že 20 tednov miglja v mojem trebuščku.

Samo pozitivno v postopek. Vsak je bližje tistemu, kar si najbolj želiš. Pa čeprav bo neuspešen, bo mogoče naslednji uspešen, oziroma z vsakim si bližje postopku, kjer so možnosti večje.

Malo za nazaj odgovarjam. Jaz se bom povsej verjetnosti prestavila v MB no datum sem že dobila. Upam da so tudi malo bolje dojemlivi glede teže in glede tanja mojega. Upam tudi, da mi nebodo komplicirali zaradi iuija, ker kle v lj so obupni, že jamramo sama dekleta, ki smo tam v čakalnici čakale, da se je G spremenil in odnos da je obupn.

Pa še to jaz sem sedaj ugotovila, da sem do sedaj imela samo stimulacije... vse je isto razen pač inseminacije!

Sej nebi jamrala, če nebi sedaj bilo samo v Leonišču 2 leti in pol, sama pa pokušava že tud 5 let. Naslenje leto bom obrnila mejo in potem bodo pa izgovori, da sem pa prestara. Vedno so neki izgovori, vedno nekaj prelagajo drug na drugega... resnično jih imam dosti.

Kako hitro gre pa v MB čes katere vse postopke se gre da se pride do IUIja... upam, da bi nama naravno uspelo ;) Upanje vedno zadnje umre!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 5970
21.12.2013 23:05:13   
Occiblu
Jaz sem pa 16.12. proslavljala in jasno sej veste kaj sem si zaželela user posted image ;)

Pozabila sem še tole vprašati: Imam pa vprašanje, a mi lahko kera uslugo naredi in pove koliko je meja na spermiogramu tam kjer piše morfologija normalni?

Opravičujem ker je toliko postov!!!!

(odgovor članu Occiblu)
Neposredna povezava do sporočila: 5971
21.12.2013 23:11:59   
Anonimen
miska** imaš zs. če ni ti pošljem še enkrat.

(odgovor članu Occiblu)
  Neposredna povezava do sporočila: 5972
21.12.2013 23:16:30   
Occiblu
Anonimna, dej še meni plz ;) Če so recepti kakšni dobri. ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5973
22.12.2013 9:47:15   
Anonimen
Jutro punce user posted image
Danes pa nič peke,ker so mi ostali samo še biskviti (to pa ne gre v skrinjo) tko da en dan pavze..user posted image

miska** in Occiblu jaz pečem kar mi pride pod roko različni recepti
tole moram še spečt zna bit odlično:
http://www.zenska.si/recepti/sladice/recept-cokoladne-orehove-kocke/
http://okusno.je/moj-recept/rafaelo
Imata pa na kulinariki ogromno receptov
miska** za veliko čokolade jaz naredim mafine z nutelo in se še ne ohladijo ko jih zmanjka user posted image pri nas je nutela-BOG user posted image user posted image za nekatere jaz sem bolj une sorte (bio-eko...) user posted image

joooooj jutri je dan D mene pa tok strah,da nevem če bom lahko delala test-pa ne vem zakaj ta strah. user posted image

(odgovor članu Occiblu)
  Neposredna povezava do sporočila: 5974
22.12.2013 10:55:07   
aspera
Jaz sem tudi včeraj naredila te mafine z nutello user posted image . Res so dobri in jih dostikrat naredim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  237 238 [239] 240 241   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  237 238 [239] 240 241   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......