aspera
|
Živjo punce Nisem nova na forumu, ampak prej sem redno sodelovala v temi o neplodnosti, sedaj nama je pa po dveh letih, s pomočjo umetne oploditve, uspelo ugledati in sva bila presrečna. CB sem delala 10 dni po transferju zarodka in je pokazal rahel plus, ker pa nisva bila prepričana, če prav vidiva, sem drug dan delala še digitalni CB in je tudi pokazal plus . Po izračunu PDP-ja po umetni poloditvi (to se malo drugače računa) naj bi imela rok 12.8., AMPAK so mi vstavili dva zarodka in ne bom do prvega UZ-ja vedela, če se je prijel samo ali . Tako radovedna nisem bila še nikoli . Fora je pa v tem, da če imam slučajno dvojčka, se mi PDP prestavi na julij, tako da se bom mogoče selila med julijke . Zaenkrat se počutim u redu, prsi imam samo malo bolj polne in nič boleče, včasih imam kakšen blag krček, pa zvečer sem ponavadi napihnjena kot balon. To je pa to, nimam nobenih drugih znakov. Si pa moramo punce, ki smo zanosile s pomočjo umetne, 3x dnevno vstavljati vaginalete za podporo nosečnosti in me je danes zjutraj malo zaskrbelo, ker sem s prstom začutila kot da mi vse nekam dol pritiska, kot neko bulo na materničnem vratu . Upam, da je to normalno v nosečnosti. V ponedeljek imam še krvni test v Lj, kjer ti izmerijo raven nosečniškega hormona, potem bom pa imela čez približno 2 tedna pri njih tudi prvi UZ, da vidimo na čem smo . Samo da bi bilo vse ok . Srečno vsem, ki ste .
< Sporočilo je popravil aspera -- 7.12.2013 14:17:18 >
|