lolipop2011
|
Živjo nosečke! Pri nas je tudi pestro. Tamalo navija na polno, zraven pa še mene, hudddaaa želja po kislem. Pa sem se tako norca delala iz tega, da nosečkam kislo paše, hihi ... Tale nosečnost je zaenkrat popolno nasprotje prvi, po občutkih, znakih,...edino prsa boleča- celo manj kot prvič. meandmini popolnoma te zastopim glede strahu. Mene je tako prvič, kot sedaj, dajal nerazložljiv strah, da bo kaj narobe. Na prvem pregledu sem se bala, da ne bo srčka in sm se tresla pred vrati- no potem je blo vse ok Mogoče zaradi vsega, kar vidim okoli sebe, kaj se dogaja znankam, kolegicam,... Težko je to razložit. V nenosečniškem stanju nisem mogla samo sebe razumet, kaj se mi je dogajalo v nosečnosti v tej zmešani glavi.. zdaj pa sem še dva meseca nazaj bila prepričana, da v drugo pa ne bom taka, ha ha, prav taka, upam, da ne bom hujša Hormončki delajo na polno Glede dvigovanja tudi mene zanima... pomoje, da ni nič hudo narobe, če v mejah normale dvigamo. Jaz se pokušam izognit, da jo nosim daleč, drugače jo pa pač moram. Sem ji pa jaz isto rekla, da je ne morem nest tako,daleč, ker imam dojenčka v trebuščku pa je že začela pred drugimi v moj trebuh gledat in jim govorila, glej, bušček, mamica ma, hahah... sem hitro ustavla, ja ja trebuščka ma mamica- tako, da ji ne mislm več razlagat nadaljnih 2 meseca. Midva sva povedala tistim, ki so nama najbljižje, katerim bi povedala v vsakem primeru Aja, stara sem 27 let, še zaenkrat pa ne bom več dolgo Lepo se imejte in se smejte
|