grašek
|
Pozdravljene in dobro jutro! Upam, da mi oprosite tole mojo dolgo odsotnost, pa še opravičila se nisem za sredo. Bom kar takole na počez malo pokomentirala, da pridem na tekoče. Pozdrav novim, lepo, da ste se tako vključile. Super vsem za spremembe v prehrani, lepo je videti, da naš forum deluje tako pozitivno in glede prehrane vsi delamo manjše ali večje spremembe. Jaz tudi. Naša ursonok je pa praporščak! Srečanje - no sem predlagala mothercare - kako se je obnesel prostor? V sredo smo šli za cel dan v Avstrijo, jaz sem imela tam en obisk pri partnerjih v projektu, ki ga vodim, potem pa smo šli v Ikeo in tam prebili 8 ur. Je bila kar prigoda, itak je vse prilagojeno za otroke. Jaz sem zjutraj vse nakuhala - kosilo, malico, naša L. je toliko starejša, da je že 4-5 obrokov na dan. Sploh pa je ogromno. Gibanje - Luna je bila stara 7 mesecev v nedeljo in je podobna Aurorki - na videz, po suhosti in gibanju. Se kobaca že 1 mesec, sedaj pa se že tudi sama vzdigne ob opori, se nazaj vsede, tudi pri kobacanju se lepo nazaj vsede in študira igračke. Tako se kar precej zamoti, pa lahko kaj naredim vmes. Mislim, da je veliko odvisno od konstitucije otroka, pa tudi, če je ves čas na tleh, dobi ogromno izkušenj. Delo, delo- tudi jaz ga imam ogromno, tega ne morem spustiti, če sem na porodniški, so pa v novembru vsi želeli neka predavanja - pred decembrom, da sem imela sedaj v 14. dneh kar tri, 1,5 ure, 3 ure, v pon. pa imam še 1 urno predavanje, naj pa bi bilo to najbolj množično, par sto ljudi. vse je področje uporabe znakov pri dojenčkih in otrocih, to je super, da ne skačem s teme na temo, pa še eu projekte koordiniram, pišem... Prevajanje - še nisem komentirala, ursonok, ti si zverzirana in izobražena prevajalka, samo nekateri, kako prevajajo! še google je boljši, sramota, sedaj vsak, ki ima 5 min. časa, prevaja, kar dobesedno, brez občutka za oba jezika, jaz prevajam iz znakovnega jezika v angleščino in obratno, sploh obratno je pestro, ti mora biti popolnoma jasno, kaj delaš družinske zgodbe - vaša pripovedovanja o primarnih družinah so me kar presunila, verjamem, da znate zelo ceniti to, kar imate sedaj, tudi jaz pri mojih letih znam bolezni, alergije, uši - ven iz naše rezidence! tek - sem pretekla tri cele maratone v dežju, me ne gane več, celo atenski maraton je imel dež, uf je bil težek, ker je 15 km stalnega vzpona, kaj pomaga zadnjih 5 km navzdol pošiljam povezavo na zadnji filmček z LJ. maratona, ko je naša nosečnica tekla častni krog pred porodom, Sofija je taka luškana punčka, večja kot je bila moja pri 1 m. Danes, ko imamo takle dan, bo čas za ogled. tečemo takolehttp://www.tekaskitrener.si/?MeniID=101 Lep dan!
|