|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2013
29.10.2013 10:13:55   
Anonimen
Dobrodošli samsara04 in marves user posted image

ricinusovo olje - Sem našla na tovarnaorganika.si takšno, ki je primerno za uživanje, tako da sem ga kar naročila. V ponedeljek 4. novembra začnem s pitjem, če do takrat še ne bom rodila. Danes ponoči me je spet zbudilo odpiranje materničnega vratu in rahli popadki, pa zjutraj me je spet "sčistilo" user posted image , toda morda je spet vaja. Madonca, ta moj porod bo čista pravljica, če toliko vadim user posted image user posted image user posted image .

Držite se nosečke in naj bebice pridejo, ko bo pravi čas user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu marves)
  Neposredna povezava do sporočila: 901
   RE: Novembrke 2013
29.10.2013 11:11:37   
reza1
marves meni je tudi precej slabo zadnje čase user posted image Sem mislila da sem edina...kar naenkrat mi postane slabo in se počutim kot cunja. Pa da ne omenjam vročine-nikakor se ne morem shladit. Predvsem ponoči ali pa če sem zunaj aktivna. O "spanju" pa ni za zgubljat besed user posted image Obvezno bujenje 2-3x na noč in na WC user posted image Ampak glede na to, da mam potem cel dan čas počivat, mi niti ni tko panike-če sem res zlo utrujena odsmrčim na kavču dopoldne kako urco, ponavadi pa niti to ne rabim user posted image Itak se pa moramo user posted image pripravit na takšen nočni režim, ki nas tako ali tako čaka v prihodnjih tednih user posted image

(odgovor članu marves)
Neposredna povezava do sporočila: 902
   RE: Novembrke 2013
29.10.2013 14:29:29   
mala zirafa
Samara in Marves dobrodošli, nikoli ni prepozno se nam pridružit v čvekanju user posted image . Naj grem kar po vrsti, ric. olje sem včeraj kupila v Trstu v lekarni z artikli brez recepta, je 50g in stane 2,40 evra.Ker smo z obale nam je tu usput.Ga pa še nisem spila, ker me je malo strah oz. bom počakala da grem čez rok.Pa baje je fajn ga pit zjutraj ker si potem non stop na wc-ju. brala sem da je dobro bit čez rok, ker da ti lahko povzroči samo želodčne oz. črevesne težave če telo ni pripravljeno . Ponekod sem brala, da ga ene spijejo 2 jušni žlici, druge tri, tretje vseh 50g..tko da bom verjetno probala z 2 žlicami, pa kar bo, bo.

To noč sem bla spet zbujena do 5h zjutraj, Trga se mi že. Imela sem neredne popadke na različne minute.Sem že upala da bo kaj pa spet nič.Me je parkrat kar ornk zvilo. pa tekom dneva me še vedno skozi opozarja.
Danes sem s ctg-ja in zadnjega pregleda pri moji G.Srček je ok, vse ok, na srečo.Mi je G rekla, da ko bodo popadki na 5 minut in vsaj eno uro, naj grem v P.

Tako da bomo videle katera bo tretja.Res se že komaj premikam in grem sama sebi na živce.Tudi otožnost me na momente daje, ker ni in ni konca te user posted image .Saj je blo lepo ampak zdaj je pa že skrajni čas.

Lepo se mejte v zadnjem toplem dnevu.Tu je pravo poletje, imamo norih 25 stopinj.user posted image Če bo kaj novga pišem, seveda.

(odgovor članu marves)
Neposredna povezava do sporočila: 903
   RE: Novembrke 2013
29.10.2013 17:10:37   
marves
reza1 ja slabosti so res neprijetne sploh ker jih sedaj več ne pričakuješ user posted image
glede spanja je pa pri meni že zadnja 2 meseca čudno user posted image ne spim po cel teden po par uric pol me pa prime in spim do 11 dopoldne in sm ko cunja cel dan... sem bila pa kar pridna in sm že vse pripravila za tamauga in zdej ko sem doma in čakam je res dolgčas heheuser posted image drugače pa tudi jaz čutim neko zbadanje po trebuhu zadnje par dni, ampak pomoje še ni to to user posted image imam pa jutri ctg pa bomo videli kaj pravi G
uživajte in čimbolj se zamotite, pa bo prej minilo user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 904
   RE: Novembrke 2013
30.10.2013 9:43:15   
tintin
jaz sem imela včeraj pregled...kri in urin bp, kile na +8,5 ...imela uz kot vedno...imam malo manj plodovnice, zato sem imela še ctg, ki je bil ok. Kontrola drug teden v torek, zna se zgodit da rodimo pred rokom, ker je morda dete že dovolj zrelo (besede G) in zato počasi upada plodovnica....Sicer pa SF razdalja itak prehiteva, tako da je dete veliko. V nedeljo bo donošeno, tako da začnem pit malinjak (čaj)....tko, da čakamo:)

(odgovor članu marves)
Neposredna povezava do sporočila: 905
   RE: Novembrke 2013
30.10.2013 12:02:16   
Anonimen
Pozdravljene babuške,

Včeraj sem imela pregled, še vedno 4 cm odprta, maternični vrat pa še mehkejši in že pomaknjen naprej (nič več ukrivljen nazaj), tako da res sledi samo še finale user posted image . Popadke imam sedaj tako čez dan kot ponoči, ko me tudi zbudijo, toda neredni in ne močni, tako da je samo vaja. Malazirafa, ko sem brala tvoj zapis, je kot bi natančno opisovala mojo situacijo, sem že mislila, da mi bereš misli, al' kaj user posted image user posted image . Tudi zame so noči čista muka, to noč sem spet spala po obrokih, vmes pa 2 uri bedela user posted image . Moj dragi je bil tako prijazen user posted image , da mi je šel sredi noči kuhat kakav in me božal, tako da sem potem okrog 4h vendarle zaspala. Čez dan pa ni nič bolje, saj komaj hodim, sedim še težje, če sem pokonci imam ves čas trd trebuh, tako da se moram kar prisiliti, da vsak dan grem na en kratek sprehod. V glavnem, jaz sem že totalno neuporabna user posted image , tako da mislim, da je skrajni čas, da ta naša Lili pride na dan. Se včasih sprašujem, ali jo morda jaz nezavedno zadržujem s kakšnimi strahovi, ki se jih ne zavedam, glede na to, da je telo že tako zelo pripravljeno user posted image . Ok, res da imam rok šele v ponedeljek, tako je to morda normalno, toda prvo nosečnost ni bilo prav nobenih priprav. Morda je pa to dober znak, da mi bo sedaj vendarle uspelo roditi vaginalno user posted image . Aja, pa meni je tudi vsake toliko slabo, tako da mi kar ni do hrane, vendar se prisilim, da jem redne obroke, čeprav se mi tudi kuhati več ne da user posted image . A nisem rekla, da ne bom jamrala? user posted image user posted image user posted image . Malo pa si moram olajšati dušo user posted image .

user posted image user posted image user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 906
   RE: Novembrke 2013
30.10.2013 12:10:31   
Anonimen
A ste kaj izrezovale buče? Mi smo še vedno brez, morda danes kakšno na hitrco nabavimo user posted image . Glede 1. novembra sem pa razmišljala, da bi na okensko poličko dala 2 čajni svečki za dušici, ki sta lani umrli z mojima splavoma user posted image , da tako nekako starejši razložim dan, ko se spomnimo na umrle. Na grobove ne bomo mogli iti, ker je zame vožnja predolga, toda morda pa zvečer obiščemo pokopališče v naši vasi in se spomnimo na dve prababici, ki ju je hčerka še uspela videti in sta umrli lani in predlani. Če ne bomo rojevali user posted image . V glavnem, letos bo noč čarovnic in 1. november šel bolj mimo nas, saj je vse usmerjeno v pričakovanje poroda. Bomo pa drugo leto nadoknadili v 4 user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 907
   RE: Novembrke 2013
30.10.2013 17:05:31   
mala zirafa
Evo me še sem tu med vami user posted image . Ja Nenalena je kar naporno zadnje dneve.Danes ponoči sem vstala ob 3h šla na net na kavč in srfala do 4.30h, itak lahko zjutraj potegnem.Sem gledala na tv, da če ne moreš nikakor spat, da je bolje da vstaneš, nekaj počneš, dokler se ti ne začne spat,in je delovalo.
Prej sva prišla s sprehoda,naju je malo burjica prepihala, kar paše se naužit svežega zraka.

Krči so itak skozi prisotni, otrdevanje..Me nič več ne preseneča.Pa če sem dalj časa na nogah recimo ko kuham, me začne vse dol tiščat in vleč. Ok malo sem vam pojamrala.

Naj vam omenim še eno naravno metodo za sprožitev poroda doma, to je svetlinovo olje (evening primorose oil) ja sem ga naštudirala ponoči na netu, zaužije se ga v kapsulah, dve kapsuli se pa tudi v nožnico (se raztopi samo) pred spanjem+ en vložek, ko vstaneš na wc, da ti ne steče na hlačke. Dokazano mehča mater. vrat in se še hitreje odpiraš.Brala sem pozitivne zgodbe, so šle ženske kar hitro rodit, sploh če si okoli pdp-ja. Ja jutri je moj pdp, ampak sigurno ne sodim med tistih 5% srečnic.

Naj povem da mi ga je babi danes kupila v lekarni od znamke Natural Wealth, je notri 30 kapsul in je stalo 13 evrov, ni poceni, ampak če pomaga, ni važno.V navodilih piše da lahko vzameš največ 2 kapsuli dnevno po jedi (2x1300mg), na tujih forumih pa vzamejo zjutraj 3000mg plus zvečer 2000mg.Se mi zdi kar precej.No zvečer bom spila še eno, dve pa si vstavim v nožnico.Pa bomo videliuser posted image .
Morda bom pa le med tistih 5 %user posted image jutri.

Seveda vam poročam, če bo kaj efekta. Za ricinusovo, se pa nekako ne morem odločit, Pušenjak piše, da povzroči vnetje stene tankega in debelega črevesja in zato so taki krči, bruhanje..Pri vsaki je drugače.Ne prehaja na otroka kar je ok.
Vas pozdravljam, se pišemo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 908
   RE: Novembrke 2013
30.10.2013 19:28:46   
tintin
uf pogumne ste z olji:) jaz bom pila samo malinjak..pa da vidmo efekt še drugič (prvič ga nisem) :)

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 909
   RE: Novembrke 2013
30.10.2013 20:28:02   
puella88
Pa da se vam še jst pridružim. Zdaj ko sem doma je več časa brskat po netu. Pdp imam 25.11. (so ga prestavli iz 6.decembra :S ), 1.nosečnost, starost 25 let. Na srečo vse poteka ok in brez večjih težav :)

Imam pa eno vprašanje, če je katera že bila v podobni situaciji:
Spadam bolj med drobceno populacijo - 150cm in 44kg pred nosečnostjo. Že od samega začetka mi G govori da imam ozko medenico in ne ve če bo šel otroček po naravni poti ven. Tako da vprašanje o carsek rezu že ves čas visi v zraku. Sedaj sem imela pregled (36.teden) in mi je napisal napotnico za porodnišnico, toda čisto običajen porod. Ko sem ga povprašala o carskem rezu mi je odgovoril da je to vse odvisno od tega kako velik in težek je otroček. In pa da imava do PDP še čist dovolj časa za odločitev in da naj ga čez kakšna 2 tedna še enkrat spomnim glede tega in da bo takrat povedal kaj in kako. Naj pa še dodam to da je rekel da nebo nobenega ultrazvoka več samo še ctg. Zadnji ultrazvok pa sem imela v 30.tednu ko je otroček tehtal 1645g (velikosti ni povedal ker naj nebi bila pomembna).
Zanima me če je katera imela podobno situacijo in kaj je naredila? Se je naročila na posvet v porodnišnico ali je čakala do poroda in upala da bo porod minil brez komplikacij?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 910
   RE: Novembrke 2013
30.10.2013 20:38:37   
Matkurja
puella, jaz imam 155 cm, o kilah raje ne bi, sem en tak buhtlček tudi kadar nisem noseča user posted image , no in jst imam tudi ozko medenico in mi je G. pri prvi nosečnosti en teden pred rokom postavil pred dejstvo, da naj kar na CR pridem. Otrok se do takrat ni spustil kot bi se že moral, pa še po UZ naj bi imel čez 4 kile. Pol je imel 3800, obeg glave pa 37. Po porodu mi je rekel, da sva se prav odločila, da ne ve, če bi to šlo skozi. Zdaj v drugo sem že obsojena spet na CR, čeprav si moćno želim rodit naravno. Sem namreč v 36 tednu in ima po UZ dete že 3250g, kar je že skoraj za it rodit. Naslednji pregled oz CTG imam 8.11. in se že zmeniva za datum. Moramo tolko prej, ker če ne lahko maternica po šivih popusti.

(odgovor članu puella88)
Neposredna povezava do sporočila: 911
   RE: Novembrke 2013
30.10.2013 21:37:36   
marelcaspelca
Joj, sej vsak dohtar nekej po svoje...
Sem bila včeraj na ctg ju pai je dohatr zamahnil z roko, češ ona je itak ena taka suhica, to bo hitro rodila....
Ena babica/sestra mi je pa en mesec nazaj rekla, joj gospa, vi ste tok ozki, vi ne boste rodil naravno....

Sem pa brala: da ni odvisno kolk je ženska široka, ampak je pomembno, koliko se lahko zarširi pri porodu, kako prožna je in pa kako prožna je otrokova glavica, kok se lahko skrči. Zdej pa vedi... user posted image
Morem povedat, prou žalostna sem nad vsemi temi pripombami zdravnikov in ostalih zdravstvenih delavcev, ki ne pomislijo, kako prestrašijo naše že tako prezaposlene nosečniške glave. Me pa potem tuhtamo... :/



(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 912
   RE: Novembrke 2013
31.10.2013 14:43:18   
marves
punce nč se sekerat, bo narava že poskrbela da bo šou ven user posted image moja prijateljica je tud zlo suha in ozka in so jo celo nosočenost strašili da kok je velik otrok da bo šlo zelo težko itd itd. pa je na koncu lepo naravno rodila... samo pozitivno razmišljat pa bo use dobr user posted image
js si pa ne upam prakticirat s temi olji, sam čajčka pijem iz malinovih listov... pa še to k se spomnem hehe user posted image
drugače sem pa imela ctg včeraj, otroček fit in živahen popadkov baje še nič... čeprov mam občasno take krče k da bom menstruacijo dobila.. a to že kej pomen da se bo začel al loh usen traja še 3 tedne? mi je pa doooolgčas doma in kr neki pucam skoz pa pečem tortice haha user posted image tko da bom zgleda še kšne kilce pridelala user posted image

(odgovor članu marelcaspelca)
Neposredna povezava do sporočila: 913
   RE: Novembrke 2013
31.10.2013 18:56:09   
mala zirafa
Puella, ne bi ti vedla kaj svetovat.Boš videla sproti.Ni pa lahko bit v dvomih.

Danes je moj pdp, pa še kar nič, nobenih znakov, pa veliko hodim, da bo ja kaj..Očitno bo vse ob svojem času. Včeraj zvečer sem imela kar naenkrat mokre hlačke po kapljicah in sem se že ustrašila, da bo treba it.Ja očitno je bil močnejši izcedek.
Tudi pri nas buča sveti s svečko in odganja zle duhove user posted image .
Rahli krči pomenijo da se maternica pripravlja oz. da trenira.Dokler se ne začneš odpirat je ok.Držite pesti da bo mogoče to noč kaj.user posted image

(odgovor članu marves)
Neposredna povezava do sporočila: 914
   RE: Novembrke 2013
1.11.2013 11:33:29   
*zvezdica zaspanka*
ojla,

kako ste kaj?

na forumu starši čvekamo sem odprla temo za vse naše "novembrčke"
http://www.ringaraja.net/forum/m_6094750/mpage_1/key_/tm.htm#6094750

čestitke tistim, ki ste že postale mamice, ostalim pa želim mirno pričakovanje in prijeten porod.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 915
   RE: Novembrke 2013
2.11.2013 11:34:34   
marves
ojla, ste kej praznično razpoložene? user posted image no pri nas se nič novega ne dogaja, naš fantič še nč ne misli venuser posted image se mi zdi bolje da bi delala tut ta 9 mesec glede na to da imam potem preveč časa in sam razmišljam in čakam a bo kej... pol pa ni čudno da ni nč hehe :) uživajte pa poročajte če je katera že šla user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 916
   RE: Novembrke 2013
2.11.2013 15:54:19   
november2010
Tudi jaz še tukaj :) Sicer imam uradni pdp 4.11, po zadnji M pa je bil 28.10 in sem upala, da bo kar ta drugi držal... pa vse tako zgleda da bom še čez 4.11 šla čez :( Prvi je bil na rok rojen, drugi 12 dni prej, zato nekako kar nisem verjela, da bom v začetku novembra še noseča :) Ampak tako pač je.... Jutri imamo zdaj še praznovanje našega drugorojenca, pootem pa bi reeeees že rada šla proti P :)

_____________________________

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu marves)
Neposredna povezava do sporočila: 917
   RE: Novembrke 2013
2.11.2013 15:55:37   
november2010
Mala žirafa - glede na to da je bio tvoje zadnje javljljanje 31.10 upam da imaš zdaj že malo štručko v naročju :)

_____________________________

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 918
   RE: Novembrke 2013
3.11.2013 8:25:14   
spela10
Živjo punce,
pa se spet malo javim :)
Mi kar zmankuje časa za racunalnik ob vsem tem tempu, seveda starejša hčerka tudi rabi pozornost in jo dobi tarat, ko mlajša spi.
ampak prav uživamo :)

Drugače se je pri meni začelo tako, da me je v petek ob ene 2h popoldne čudno začelo spikati v trebuhu in dobila sem neverjeten napad lakote in pomankanje sladkorja (sem ga kar 3 zlice pojedla) in seveda prebavne težave. Ker sem si rekla da je tole samo lažni alarem sem sla kar na en sprehod za 1h, doma se normalno naredila kosilo, sla po hcerko v vrtec in sva bile se na igriscu do 6h zvečer, seveda pa me je ves čas vmes spikalo.
No ko sva prisle domov, sem začela malo bolj pozorno gledati na koliko casa se pojavlja špikanje in ugotovla, da gre počasi zares user posted image
No mož me je ob 10h zvečer peljal v porodnišnico, ob 11h sem pa že rodila, tako da je bilo kar na hitro vse skupaj. user posted image
Je pa res, da popadki sploh nso bili tako močni, šele ko so mi klistir naredili so se ojačali.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 919
   RE: Novembrke 2013
3.11.2013 12:41:02   
tintin
danes je pa tudi naše dete že donošeno:) mene je pa kr malo začela grabit panika...niti ne pred porodom, ampak sama organizacija, kako bo šlo, kam bova otroke dala...kdaj se bo začelo...jao...
mi pa trebuh kar otrdeva...danes sem imela zjutraj drisko...skratka, počutje za rodit.
Nenalena ziher že carta...pa za NOvember2010 sem bila tud ziher, da že (btw: zelo lepoooooooo poješ, sem malo pogledala na tvoj link)....srečno vsem, ki boste šle v Rim!

(odgovor članu spela10)
Neposredna povezava do sporočila: 920
   RE: Novembrke 2013
3.11.2013 15:09:23   
Danijeladejan
Da se še jaz javim,da nebote misle da sem šla rodituser posted image
Danes je uradni datum pa bomo vidli kaj bo.Zdi se mi da me nekaj zvija ampak dvomim da bo kaj.Bi pa bla zzzeeellllooooo srečna če bi blouser posted image No ni še konec dneva.
Uživajte pa javljajte seuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 921
   RE: Novembrke 2013
3.11.2013 15:38:06   
ni_ka21
No pa smo se tudi mi resili. 30.10 sva postala starsa se mali Luciji.Srecna sem, ker jo je tudi bratec zelo lepo sprejel. No zacelo pa se mi je ze zjutraj z rahlim scipanjem ampak sem misla da se to ni to,ker sem bila na ctg narocena pa je kazalo cisto rahle popadke ampak nic resnega ker sem bila se zaprta. No za priblizno dve ure pa mi je odpadel cep in se vlila voda. Tako sem bila 5 min. vstran od porodnisnice. Rodila pa sem zvecer s pomocjo umetnih popadkov. Vglavnem sva vredu in je bilo lazje kot prvicuser posted image

Vglavnem punce ko bo cas bodo babiji. Zelim vam cimbolj lahke porode!!!!

(odgovor članu Danijeladejan)
Neposredna povezava do sporočila: 922
   RE: Novembrke 2013
3.11.2013 17:46:18   
marelcaspelca
ni_ka21 , čestitam za naraščaj :)

Mi imamo uradni datum jutri, ščipa, zvija in popadke imam že uf lala časa, pa še vedno nič. Dokler ne bo fejst bolelo in ne bo res na 5 minut se ne bom več vznemirjala... se že veselim, da sedaj pa bo, potem pa se umiri....

Včeraj sem imela akupunkturo in sem bila po njej res tako gumijasta, da me niti noge niso držale, ponoči niti sama nisem mogla iz pojstelje... danes proti večeru pa se spet vračam na stara pota :/

V torek imam amnioskopijo, potrem pa še enkrat akupunkturo, upam da zadnjič, potem pa rodit :P
Ma kar malo ciljam, da bodo v torek rekli, nič gospa, tole bo pa za rodit, hahaha

Mi je zdravnik prejšni torek na ctg ju rekel, da bom rodila kmalu, pred amnioskopijo.... ah, to je isto, kot bi se z mojo babico pogovarjala in napovedovala :(

Ma jest full zaupam zdravnikom, pa vse, sem pa res jezna ker kar nekaj govorijo tja v tri dni in nič ne pomislijo!

(odgovor članu ni_ka21)
Neposredna povezava do sporočila: 923
   RE: Novembrke 2013
3.11.2013 18:03:52   
Danijeladejan
Nika_21 user posted image
Marelcaspelca ja,te popolnoma razumem,kar nekaj v tri dni,mene so psihično že tud sforsirali zaradi njihovega govorjenja v tri dni.Prav trdo kožo moreš met da lažje preneseš.Sploh ta občutek da smo samo številke.Tud jaz čim manj razmišljam o tem kdaj bo,želim si samo da bo čim lažje in vse okuser posted image In vsem vam ki še čakate želim enako!

(odgovor članu marelcaspelca)
Neposredna povezava do sporočila: 924
   RE: Novembrke 2013
4.11.2013 10:55:53   
mala zirafa
Haj,

še sem med vami.Najprej čestitke Niki, res je lepo slišat kako počasi kapljajo tile dojenčki user posted image .No naj povem da sem včeraj prišla iz p, 31,10. proti jutru sem imela kar popadke na 7 minut, potem na 5, nakar me je moj peljall v P in sem bla ob 6h tam.Vsi so mislili da bo kaj, a na žalost so popadki prenehali in sem samo 1cm odprta.Tam sem prespala dve noči v pričakovanju da bo kaj.
Spet sem na antib. ker imam vaginalno vnetje, Verjetno kot posledica prejšnjih antib.No vsaj to da rešim, da se dete ne bi okužilo.Sedaj imam ctg na 2 dni sem 3. dan čez rok in bomo vidli kaj bo jutri pokazal.
Uživala pa sem edino ob pestvanju in tolaženju cimrine punčke.Kar mlezivo mi je začelo teči.user posted image

Najbolj me jezi to, ker ene imajo bolj švoh popadke in so tisti pravi, druge pa lažne in so lahko močnejši, sedaj pa vedi na kaj se zanest.Glede na to da imam do P 5 min., bom čakala res do konca.Me je kar jezilo, pa so bli pa niso bli...

Sem se odločila da ne bom sploh več razmišljala o tem in ko bo, bo.Dr. mi je rekla da sprožijo od 7.-10. dne čez rok.Raje pa čakajo in pustijo da narava opravi svoje ko mora.
Upam da ste ok, probajte se naspat kolko se da, ker jaz tam nisem mogla.Ko en neha tulit, drug začne..

Držte se in veselo poročajte!


(odgovor članu Danijeladejan)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...





sindarin

Si kdaj ogledate spletno stran Sistema za obveščanje o izdelkih umaknjenih s trga, RAPEX?

da (16%)

(84%)


Število vseh glasov: 190

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!