Anonimen
|
Pozdravčke, sakuL: škoda ...držim pesti za Julijke oz. karkoli že...samo, da bo! FB: meni se zdi FB tudi še prehitro, ker zaenkrat noben še ne ve in tudi pred 12t nebom govorila nobenemu, pa nebi rada, da glih kdo vidi, da sem v skupini ''junijke 2014''...kasneje, pa se lahko pridružim. Čeprav mi sistem skupine na FB ni preveč všeč...ker ena napiše post, pol pa druge komentirajo in se vsi podatki v teh posameznih postih malo izgubijo....tu, pa lahko naenkrat vse komentiraš , sam poveš kako je, kaj je novega, itd. BRIOŠ: nisem brala vsega za nazaj...a je to tvoja prva ? Kako je zdaj s krvavitvijo? Uh, upam, da velja rek ''slab začetek, dober konec''. Jst sem mojemu povedala, tko da je hči imela oblečeno majčko, da bo postala starejša sestrica...sicer mu ni blo nobeno presenečenje, ker sva čakala al M al +ek...in pol reče:''ah, saj nisem niti dvomil, da nebi uspelo...'', tko da je blo prvič, ko sploh ni blo pričakovano, načrtovano...veliko večje presenečenje. Moja mami tudi že vse, vsi ostali bodo počakali. ZNAKI: postajam vse bolj utrujena tudi čez dan...hb, si še lahko privoščim spanec popoldne s tamalo, tko da vsaj tolko je...da preguram dan. Zvečer me pa v prvi polovici filma že zmanjka...aja, pa vrti se tudi meni...samo, to je tudi od vremena malo, ker je tak nizek pritisk, turobno, bljakkk v glavnem. VITAMINI: jem od DM-ja ''mama A-Z'' veliko ceneje od Elevit, pa ista sestava. Pa še Tifol posebej, ko se spomnem. nyna84: Za seznamček...(zaenkrat ostajam anonimna oz A A): 29 let, 2 1 (1,5 ) Vsem čimlepši dan A A
|