Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 2.10.2013 15:40:47
|
|
|
|
monsy
|
nič nisem imela, nobenih izcedkov....tud zdaj ni nič,....samo zjutraj je bilo mahh
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 2.10.2013 15:46:55
|
|
|
|
pišanec
|
monsy brez panike, izcedek ne pomeni nič, morda je res vgnezditev. Pridno pozitivno razmišljaj in še nekj dni zdrži. Držim ti pesti!!! p
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 2.10.2013 17:14:09
|
|
|
|
arcika
|
Monsy mogoce je pa ratalo.probej test cler blue.Jst nisem se dobila menstre pa tud noseča nisem,ker sem sla prevert bhcg in ga mam sm mela1.20 in mi je en ginekolog povedo d ni mozen d sm noseča.ce si mela 5 dan transfer se ti je mogel ze 4dan po et ugnezdit in bi test ze pokazu,ker hormoni takoj padejo na 40U/L.ce si mela pa 2dan tk kt Jst se ti pa ugnezdi 7dan po et.sm pa slisala da se ucas pri ugnezditvi pokaze kaka pikca krvi.men na zalost ni vec pomoci,razen se enkrat na postopek.koliko casa pa cakas pri resu na nov postopek? .kera ve? Pisanec kako si pa ti kej?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 2.10.2013 17:35:45
|
|
|
|
monsy
|
arcika jaz sem imela 5.dan transfer,....danes je 7.dan po njem!! Jst dvomim da test pokaže tako hitro,... bom počakala in vidla kaj bo ju3 in pol pokličem u PO in prašam za mnenje. mislim da ene dve menstre moraš počakat pred novim postopkom,če ne celo 3,... da se telo sčisti hormonov.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 2.10.2013 17:41:02
|
|
|
|
arcika
|
Jst upam da cimprej pridm na vrsto,ker to cakanje me ubija.pa tud cuden mi je ker nimam se menstro ceprav sm 11dan po et
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 2.10.2013 19:20:19
|
|
|
|
pišanec
|
Arcika, caka se 3 menstre, steje tudi ta, ki jo bos ( zal) sedaj dobila. Monsy, CB bi morda ze lahko pokazal, saj je ze 12 dni od stopke. Jaz sem 4 dan po et in me spika po jajcnikih in bolijo me prsi - standardni znaki hormonov. Probam biti skulirana, zeeeelja pa je ogromna, tako da v glavnem drzim pesti in upam, da bo ratalo. P
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 2.10.2013 19:26:40
|
|
|
|
aspera
|
arcika, žal mi je, da vama ni uspelo . Vem, da ti mora bit hudo, ampak itak baje samo 30% žensk zanosi v prvem poskusu, če prav vem, tako da glavo gor, mogoče bo pa v naslednjem.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 2.10.2013 19:50:42
|
|
|
|
monsy
|
pišanec drži se in probaj čim manj mislit na znake. Ti greješ 2 pikice, ne? No,..nisem vedela da se šteje od stopke naprej Bom počakala še ju3 da vidim kaj bo,...zdaj je vložek spet čist,...kdo ve kaj se dogaja!!! test pa naredim u petek zjutraj če ne bo M prej prišla.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 2.10.2013 20:01:03
|
|
|
|
arcika
|
Kaj cm?me boli fajn ampak gremo naprej.upam cimprej pridm na vrsto.srecno vsem drugim
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 2.10.2013 20:36:11
|
|
|
|
pišanec
|
Monsy, ne steje se od punkcije, ampak stopka je tista, ki lahko povzroci lazni +. Menda pa po 10 dneh nima vec vpliva, tako da bi lahko bil s testom ze cez nekaj dni realen rezultat. Menda pri transferju na 5 dan lahko test ze 9 dni po transferju pokaze nosecnost. Nic pa ni nujno, seveda. Pocakaj do petka, jaz ti drzim pesti. Ja, jaz grejem 2 pikici P
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.10.2013 8:20:16
|
|
|
|
missmoon
|
Punce živijo :-) Vas redno spremljam in sem se odločila, da vam napišem še svojo zgodbo. V drugem ICSI postopku nama je v gin. Kliniki v Ljubljani končno uspelo zagledati plus. :-) ET sem imela na 5 dan. Eno lepo blastocisto in eno morulo. Prsi so me noro bolele do 6 dne po ET potem pa nič več-ostale so le polne. Glede na to, da sem v prvem postopki dobila tečko 8 dan po ET, s tem, da so me prsi pravtako nehale boleti 6dan po ET, sem bila prepričana, da spet ni uspelo. Na 8dan po ET sem dobila rjav izcedek in sem si rekla - to je to, ni ratalo. Vendar se na mojo srečo izcedek ni več pojavil, zato sem 11 dan po ET naredila test ki je pokazal šibko drugo črtico, 13 dan pa clear blue plusek :-). Sedaj sem v 5 mesecu :-) Naj vam povem, da še vedno hodim s strahom na WC ;-). Želela sem vam povedat, da je vsak postopek drugačen, da so lahko znaki enaki pa vendarle enkrat napovejo plus enkrat pa minus. Ne obupat, ko bomo v rokah držale svoje pikice bomo pozabile na vse težave, žalost, bolečine, ki so nas spremljale na tej dolgi poti do sreče. Držim pesti za vse vas in navijam ter verjamem, da boste zelo kmalu tudi ve zagledale magični plusek. Pozdravčki :-)
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.10.2013 9:53:58
|
|
|
|
Storžica 81
|
monsy tudi pri meni se je pojavil nekje sedmi dan rjav izcedek, ki pa je na srečo pomenil samo ugnezditveno. Sedaj imamo doma dve štručki.... Punce dokler se ne ulije upanje ostaja....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.10.2013 12:48:49
|
|
|
|
zari
|
Želela sem vam povedat, da je vsak postopek drugačen, da so lahko znaki enaki pa vendarle enkrat napovejo plus enkrat pa minus. Ne obupat, ko bomo v rokah držale svoje pikice bomo pozabile na vse težave, žalost, bolečine, ki so nas spremljale na tej dolgi poti do sreče. Se podpišem!!! Res je, vsaka je drugačna, ene ful krvavijo in obstane, druge nič in spet ni, tako da res ni pravil, le pozitivno mišlenje , čeprav vem da je težko, ker nočemo bit potem preveč razočaran . arcika pošiljam ti en velik in seveda da prideta čimprej v postopek in seveda uspešno, na koncu pa en zdravi ali pa . missmoon tebi pa srečno in zdavega ali , nisi napisala ali sta se oba obdržala . Kak je luštno takšne poste brat .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.10.2013 13:04:36
|
|
|
|
arcika
|
Zari res d je krvni test pokazu d nisem noseča in d je biu u torek CB - ampak se zmer nimam menstre.newem kk to.k zdaj je pa ze 12 dan po et
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.10.2013 13:20:35
|
|
|
|
missmoon
|
Zari hvala ti. :-) Obdržal se je en Navijam za vse in držim pesti :-)
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.10.2013 13:31:42
|
|
|
|
Anonimen
|
arcika, če ti je test na 12 dan pokazal - to pomeni da nisi noseča, a jemlješ utrogestan ili dr. zdravila, ker so meni zavirala menstro, ko sem prenehala z njimi mi je prišla na 3 dan
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.10.2013 13:38:15
|
|
|
|
arcika
|
Nisem danes delala testa.cakam ce bo prisla.jemljem utrogestan in estrofem.kak p naj vem kdaj naj neham jemat ce je pa to krivo?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.10.2013 13:42:25
|
|
|
|
Anonimen
|
potem pa počakaj do krvnega,če beta pokaže na ne nosečnost, ti bodo sestre povedale, da nehaš, ker meni nikoli ni teta prišla dokler sem jemala utrogestan, ker nekaterim ženskam zavira menstro
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.10.2013 14:54:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arcika Nisem danes delala testa.cakam ce bo prisla.jemljem utrogestan in estrofem.kak p naj vem kdaj naj neham jemat ce je pa to krivo? estorofem v nekaterih primerih zavira prihod M
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.10.2013 17:25:48
|
|
|
|
sitka mala
|
Ooo punce, milsim, da se pri meni nekaj pripravlja!! OO jaaaaaa!! Prsa me bolijo kot hudič!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 4.10.2013 9:23:51
|
|
|
|
Pommaranca
|
Punce, če katera potrebuje; podarim 3 škatlice Prometriuma. Lp
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 4.10.2013 10:42:29
|
|
|
|
zeuso
|
Pommaranca, jaz bi lepo prosila za Prometrium ker kot sem zasledila v Mb. baje dajejo dabroston ki meni nikakor ne odgovarja. Če si za mi piši na zs. Hvala v naprej
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 4.10.2013 11:31:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene punce da povem še mojo zgodbo po doolgem času nam je končno uspelo zagledat plusek.In potem tisti dvom,kaj če se vse skupaj kr naenkrat konča in potem krvni test beta 700 in še nekaj od vsega razburjenja pozabila številke zadaj .No in sedaj razmišljam spet vse mogoče scenarije.Sem mislila da je prvih 14 dni najtežjih ampak teli dnevi so peklenski enkrat sem že imela plusek pa pol čez dva dni konec idile,zato ostaja ta strah.Med postopkom sem bila napihnjena in prsi napete boleče,sedaj nič napihnjena zjutraj ko vstanem kot deska,pol mogoče čez dan malo napeta prsi enkrat napete in boleče vsekakor ne tako kot pred pluskom,pol zopet ne si mislim že evo konec,pa spet nekaj začutim ,tako da kalvarija.Ne vem kako bom zdržala sedaj še teh 14 dni.Glede znakov med postopkom pa,krči že drugi dan po et prej nikoli tako,7 dan rjav flek ki se je vedno manj vlekel 3 dni prsi uplahnile pol se spet napele in 12 dan plusek.Tako da izcedek ni nujno M.je lahko vgnezditev tudi če je 7 ali 9 dan.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 4.10.2013 13:22:32
|
|
|
|
tara.81
|
monsy kako je kaj s tabo? Je izcedek izginil? Kaj pa s tabo pišanec kako je? Ja kalvarija je vedno pri nas...pred postopkom razmišljaš kdaj se bo začelo, kako bom reagirala, me bo čakala kaka pikica, pol čakanje na test, pa pol pa drugo...nikoli ni miru. Ko se pa detece enkrat rodi, so pa druge skrbi. No, jaz bom čez nekaj tednov dočakala svoj prvi posvet v MB in se mi zdi, da se teh nekaj dni vleče bolj kot ostali 3 meseci. Pol spet čakat kaka 2 mesce za branje izvidov. In bo novo leto tu. Jao...zakaj mora bit tako . Danes sem kljub soncu malček slabe volje. Upam, da mi da Karmen kako brco v rit v nedeljo, ko grem ponovno k njej. Sem bila ta teden prvič in moram rečt, da sem dobila res dober občutek in sem vesela, da sem se odločila za obisk pri njej.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 4.10.2013 13:33:23
|
|
|
|
monsy
|
ojla pr meni je situacija taka,... ni kri, je bolj svetlo, pa danes zjutraj so bile neke nitke vmes, WTF Zdej je to že 3.dan,...je pa res da zelo malo in da danes je še manj. Ne vem kaj bo, ju3 naredim en test, čeprav bo šele 10.dan po ET. Pol u ponedeljek ponovim vajo. Občutek imam, da če preneham z prometriumom se mi bo kar vlila. Pa čeprav zaenkrat še nobenih znakov ne o prihodu M ne o nosečnosti. Lih eno pikico me joški bolijo, a ni omembe vredno!!!! Držim pesti za vse ki še čakate +!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?