|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI september/oktober 2013
29.9.2013 10:55:29   
aspera
monsy, kdaj pa ti delaš test? Kako se pa kaj počutiš, a se ti zdi, da imaš kakšne znake, da si user posted image ?

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 251
29.9.2013 11:02:51   
monsy
9.10 mam za delat test....bo še dolga, sem šele 4.dan po ET.

Glede znakov je pa tko,...joški me že od punkcije naprej bolijo,...tko da modrček nosim samo ko je sila user posted image mislim da je vseeno to lahko še od hormonov vse skupi. Drugače pa me zdaj 2 dni špika po jajčnikih,...drugega nič.

sploh nevem kakšne znake pričakovat!?

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 252
29.9.2013 11:16:31   
aspera
Jaz tud nimam pojma, ker še nisem bila nikoli noseča, tako da tukaj ti ne morem veliko pomagat user posted image . Aja, se mi je zdelo, da je minilo že več časa od transferja in da boš kmalu lulala user posted image .

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 253
29.9.2013 11:22:33   
monsy
ja tud meni se zdi da je šlo mimo že full, pa sploh ne gre nikamor čas. U sredo sem mela T. Verjetno srede se ne šteje kot prvi dan user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 254
29.9.2013 16:34:43   
Pommaranca
monsy, pišanec stiskam pesti, močno močno!! user posted image midva pa imava v četrtek 3.okt. za biti v Mb. Na malem bež kartončiču piše; spermiogram+zamrzovanje in izvidi+navodila OBMP. Kaj mislite, ali to pomeni, da z naslednjo user posted image že pričnem z kontracepcijo user posted image Tako me skrbi; ali bodo našli kaj semenčic v spermi, ali bova res že štartala postopek user posted image Hkrati pa sem tako neskončno vesela, da se bo zadeva začela premikati in to v Mariboru user posted image user posted image

Lep jesenski dan/teden želim!! Stiskam pesti, da bo poleti 2014 čimveč user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 255
30.9.2013 10:53:29   
pišanec
Pozdrav vsem,

verjetno nisem edina, ki jo ubija čakanje, pa naj bo to čakanje na začetek postopka ali po tranferju - ko za vsak znak upaš, da je user posted image .
Eh, jaz sem šele drugi dan po transferju in se že ukvarjm z vsemi temi neumnostmi user posted image
No, vsem želim veliko potrpežljivosti, hvala za lepe želje in vsem držim pesti...
p

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 256
30.9.2013 11:10:54   
arcika
Nisi edina pisanec.jest sm danes 9 dan po transferju p ze test delam. - nekem al je tu zato kr je prekmal al kaj.M p se zmer ni.matura me p sm hrbtenica in ucas uspod mal zaboli

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 257
30.9.2013 12:59:38   
zari
arcika nič še ni izgubljeno veš, imaš tudi mlajšo pikico in je spet tu razlika, počakaj še kakšen dan ali dva.

Pommaranca, ne znam ti preveč pomagat, se bom pa vseeno malo potrudla, imam prijateljico, katera je mogoče imela podoben primer ali pa celo slabšega, njima so isto zamrznili seme iz enega izliva in v njem je bilo samo 4 slamce, zamrznili pa so zaradi tega ko bo šlo zares in če nebi bilo dovolj semenčec bi pač te odmrznili, ko je šlo zares je isto dal seme in našli so jih sedem, pač dovolj da so se jajčeca oplodila in sedaj carta prečudovito dojenčico. Upam da prideta čimprej v postopek in seveda uspešno.

(odgovor članu arcika)
Neposredna povezava do sporočila: 258
30.9.2013 15:03:33   
antigona123
IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Ojla punce, že cel teden sem razmišljala da bom mogla prit mal pogledat na forum če je že tema, no po pa vidim da je že 3 stranuser posted image fajn bomo spet mal klepetale. Jaz sem imela posvet v petek in začnemo že ta mesec, menstro sem dobila 1.9., tak da se je prov fajn izšlo. 18 grem še po zdravila. Upam da bo zdaj uspešno. Antigona 123 si kje tukaj?user posted image Ti imaš tudi zdaj enkrat posvet, a ne?

Ojla! Ja jaz bi mogla imeti posvet 11.9. pa sem žal odpovedala, ker sem fasala hudo unetje mehurja user posted image . Če povem po pravici sploh nimam volje, da bi šla spet v postopek. Po petih ET se mi enostavno več ne da. Za zdaj sem na pauzi user posted image . Morda pa se spomladi odločim probat še enkrat user posted image

Srečno vsem!

< Sporočilo je popravil antigona123 -- 30.9.2013 15:15:58 >

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 259
1.10.2013 8:39:32   
aksuram
Kje ste aprilske borke? Jaz navijam za vas... Smo rekli, da greste septembra v boj. Jona klara, s,... Mi smo cez poletje imeli ogromno tezav z naso pikico in smo bili zelo na meji al bo al ne... Sedaj smo pa ze v 28. Tednu. Se kar ne morem verjet kaka sreca je to bila. Punce moje drzim pesti

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 260
1.10.2013 9:15:09   
jona klara
aksuram- bravo za nosečnost, še enkrat.Kake težave pa so bile' če se ne motim si imela zelo nizko beto?samo, da je uspešno, jaz še sedaj ne morem verjeti, da mi ni uspelo, ker je bil zarodek res super, težav v maternici nimam nobenih....sedaj sem se prestavila k Rešu in še on je rekel, da je bil 9 celični 3 dan res super, dal me je na AMH preiskavo in potem nadaljujemo nekje v novembru, če bodo rezultati sploh še ok...pa mogoče če ne uspe še spomladi enkrat potem pa konec....moj mali mi doma kaže kako bi dojenčka nbožal, mu dal lubčke, ga spat....je hudo ni kaj, še huje pa za punce, ki še nič nimajo.JAVI SE ŠE KAJ, LEPO OD TEBE PA OBVEZNO JAVI, KO SE DETE RODI

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 261
1.10.2013 9:16:08   
jona klara
PIŠČANEC, POMARANČA- NAVIJAM

in za vse ostale seveda tudi

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 262
1.10.2013 9:24:58   
arcika
Punce kdaj ste dobile menstro ce vam ni ratalo na ivf ali icsi?ze pred pricakovano ali na isti dan?

Neposredna povezava do sporočila: 263
1.10.2013 9:29:52   
jona klara
jaz na 6 dan po et, če pa dobivaš estrofen pa ti jo lahko zadržuje, kateri dan si

(odgovor članu arcika)
Neposredna povezava do sporočila: 264
1.10.2013 9:32:40   
arcika
Jst mam zdaj 10 dan po et.p test kaze -.nimam se menstro.zarodek so mi pa ustavili po 2dneh

Neposredna povezava do sporočila: 265
1.10.2013 9:42:52   
jona klara
test je prav če delaš 12 dan, če je et 5 dan, sicer še kak dan kasneje, a jemlješ estrofen

(odgovor članu arcika)
Neposredna povezava do sporočila: 266
1.10.2013 9:53:43   
arcika
Jst sm mela et 2dan.jemljem estrofem.na krvnem testu bi ze pokazalo?

< Sporočilo je popravil arcika -- 1.10.2013 10:01:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 267
1.10.2013 9:57:51   
aksuram
Bhcg je potem lepo narascal in ze v 6. Tednu so se zacele hude slabosti do 16. Tedna. V 12. Tednu sem zacela noro krvavet vse do 22. Tedna in morala sem strogo lezat. Vzrok placenta previja, luscenje placente. Zdaj je mal boljs in upam, da tako ostane. Pr nas se je takrat obdrzal samo en zarodek. Nas srecko. Jona klara naj bo tokrat pri resu uspesno

(odgovor članu arcika)
Neposredna povezava do sporočila: 268
1.10.2013 13:23:27   
zari
antigona123 najprej en velikuser posted image , popolnoma te razumem, včasih bi človek obupal, pustil vse in bi bilo to touser posted image . Tudi sama sem razmišljala zakaj mi je tega treba, posebej sedaj po ponovnem spontanem splavu (avgusta), pa mi je ena punca takrat v bolnici (pričakuje dvojčka z umetnouser posted image ), ko sem bila čist na tleh dejala "veš, če boš ti obupala, pač tega otročka ne bo, eni se pač moramo za njih veliko bolj potrudit in znamo to bolj cenit" in veš imela je prav, pusti času čas in potem ponovno v boj mora nam uspetuser posted image .

Punce pridno božajte bušeke, to je tak čaroben občutek ko imaš pikico v bušekuuser posted image . arcika ti pa lepo počakaj do 12 ali 14 dne in ne prehitevaj, vem da si neučakana, vendar dokler tečke ni, je še vedno upanje.

Vsem pa pošiljam en velik košuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 269
1.10.2013 16:15:32   
tanaja2
Ojla!

A se vam lahko še jaz pridružim?
V soboto imam ET zamrznječka, moj četrti poiskus, pingvinček pa prvič...upava na najboljše user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 270
1.10.2013 19:56:43   
aspera
Midva imava pa čez dober teden konzilij in že kar malo težko čakam, čeprav me je obenem tudi malo strah vsega skupaj. Ampak se bo pa vsaj kaj konkretnega začelo dogajat user posted image .

Za vse, ki že grejete svoje pikice, pa fuuul stiskam pesti user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aspera -- 1.10.2013 19:57:37 >

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 271
2.10.2013 11:25:35   
sitka mala
Uf punce, par dni me ni, pa rabim celo uro, da se čez vse vaše poste prebijem!! user posted image

Stiskam pesti še vedno!! user posted image

Pri meni pa nič novega, še vedno čakam M. Zdaj je 14 dni od prenehanja z Visanne. Kupila sem si ovul teste, pa sploh ne vem, kdaj naj ga naredim. Če bi bil normalen ciklus, bi že mogla bit ovulacija. user posted image Mah, kr neki. Boljše je, da se sploh ne sekiram kaj preveč, zato me pa tudi tukaj ni kaj dosti.

Pa pa user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 272
2.10.2013 13:23:24   
Pommaranca
Oj punce! Pri nama so se že danes začeli zapleti, pa šele jutri imava v MB. Mož je bil zjutraj pri zdravniku, ker ga zelo boli glava in oči, ter ima povišano temperaturo (37,4). So mu pregledali kri in pravijo da je nekaj povečano, sicer minimalno in če v ponedeljek še ne bo dobro naj se oglasi, da bo šel k nevrologu, antibiotikov ni dobil, ker ni potrebe. Sedaj pa se bojim, kako bova jutri; on ima namreč zamrzovanje semena in ne vem kaj naj; ali naj poveva za njegove težave, ali naj raje molčiva, ker če semenčice ne bodo v redu jih tako ali tako ne bodo zamrznili. Če bom pa že z naslednjo user posted image začela z jemanjem kontracepcijskih tabletk in če grem z novembrsko user posted image v postopek, bodo pa itak vzeli sveže spermije, kajne? Ne bi rada jutri, da nama rečejo, vrnite se čez 3 dolge mesece ko se mož pozdravi user posted image   kako je življenje nepredvidljivo user posted image

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 273
2.10.2013 15:06:23   
monsy
punce, danes sem 7.dan po transferju, na hlačkah sem zjutraj imela dve rdeče pikice.... user posted image A je vsega konec? Je možno da je vgnezditvena? user posted image
še vedno me bolijo joški in glava tudi (samo danes), pa rahli krči u jajčnikih so tudi še občasno prisotni...
Ah nevem več kaj si mislit!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 274
2.10.2013 15:19:47   
aspera
monsy, če si imela samo 2 kapljici, ni nujno, da prihaja user posted image . Kako se ti je pa do sedaj pojavljala, a je kar naenkrat priteklo, a si imela kaj izcedka prej ... a je kaj podobno ? Upam, da user posted image ne pride, držim pesti zate user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?