|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2014
11.9.2013 13:15:47   
pathra
sandri91.. dobrodošla.. jaz sem se na nuhalno naročila takoj po prvem pregledu v 8. tednu.

Drugače pa tiste ki bi rade še dopolnile seznamček: če hočete lahko mi zaupate še neizdane podatke (ene nimate napisano nič - koliko otrok doma, katera nosečnost itd + po novem dodajam še KJE BOSTE RODILE user posted image ).. ni pa nič nujno ne user posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 276
11.9.2013 14:48:40   
Daisy12
Pozdravljene vse srečke nosečke - Aprilčice! :) user posted image
Se vam z največjim zadovoljstvom pridružujem.
Moj PDP pa je 1.4.2014. :)
Sem po prvem pregledu klicala za nuhalno in se je sestra na drugi strani takoj zasmejala in me vprašala če je to malo za šalo in malo zares :) user posted image

Želim vam lepo nosečnost in vas lepo pozdravljam!

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 277
11.9.2013 16:34:34   
kinvils
evo super, tko sm rekla da nimam nobenih znakov zdej pa se nekaj dogaja, slabosti predvsem zvečer in zgodaj zjutraj, danes pa se mi je začelo še vrtetiuser posted image , jaz bom rodila v Ljubljani, za NS sem klicala, kdaj se je fino naročiti pa mi je odgovorila, da fajn čimprej tko da imam NS 15.10. verjetno pa je tudi odvisno kam se prijaviš na NS jaz grem v Domžale k dr. Strah.
KajaNagaja super boš rodila že v prenovljeni porodni sobi, zdej nimajo več tistih grdih rjavih ploščic in vmes so stene lepo roza pobarvane user posted image

(odgovor članu Daisy12)
Neposredna povezava do sporočila: 278
11.9.2013 16:42:29   
novopecena*
hej :) jaz sem sedaj v 9 tednu, ko grem h ginekologu drugic oz.tretjic bom v 10 tednu, potem pa se bom naročila na NS :)
počutje je ok, brez slabosti, samo včasih me malo špikne spodaj v trebuhu, čustva pa nihajo..enkrat tečna, enkrat slabe volje, spet drugič pa vesela in srečna user posted image rodila bom pa v Slovenj Gradcu, je pa to moj prvi otrok, zato me je kar malce strah kako se bo vse skupaj izteklo. upam na najboljše user posted image

(odgovor članu kinvils)
Neposredna povezava do sporočila: 279
11.9.2013 23:35:38   
Punchy
Hojla! Pridružila bi se tej skupini, ki mi jo je priporočila prijateljica.
Moj PDP je 13.4.2014:)
hvala in lep pozdrav

(odgovor članu novopecena*)
Neposredna povezava do sporočila: 280
12.9.2013 9:35:41   
hrchy
Dobrodosle vse nove, zmeraj vec nas je!user posted image

(odgovor članu Punchy)
Neposredna povezava do sporočila: 281
12.9.2013 12:11:28   
corti
Pozdravljene

Pa da se še jaz javim po dolgem času...v torek sem imela pregled in je vse ok...srček bije,otroček se premika,velik je 24mm in tudi PDP mi je prestavila,ampak bomo videli kako bo na nuhalni. Ker ko sem bila v prvo noseča so mi PDP prestavljali vsak pregled no in na koncu sem rodila z sproženimi popadki 14 dni po PDPju. Tako da naj za enkrat ostane istiuser posted image
Drugače pa sm pristala na bolniški in sicer do drugega pregleda,ki ga imam 15.10.,zaradi dehidreranosti in stalnih slabosti. Se mi zdi,da vse skupaj veliko težje prenašam kukr v prvo.user posted image
Rodila bom v Kranju,tako kot v prvo,drugače pa sem iz Domžal.
Jaz ne morem več nositi niti enih hlač od prej,vse me tišči,in potem mi je še bolj slabo...sploh pa ne prenesem na sebi modrca...grozauser posted image
Zdaj pa šibam nazaj v ležeči položaj,ker je že spet kriza..groza...!
lepo se imejte

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 282
12.9.2013 12:25:51   
pikica*1.4.*
Daisy12 isti PDP imama user posted image meni je prav všeč ta datum in upam da mi ga ne menjajo user posted image zdaj pa resnično upam da se res slabosti umirjajo, ker mi je danes za kratek čas popolnoma nehalo bit slabo, in to čisto zares mi ni bilo slabo user posted image user posted image user posted image in če se bo tako nadaljevalo bom zelo zelo vesela user posted image drugače pa ko imam spet upanje da se slabosti umirjajo je počutje takoj za 100% boljše...ta mesec še potrpimo pa nam več ne bo slabo-nobeni user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 283
12.9.2013 12:46:47   
Neala
Oh, ja, je kar tolažilno slišat, da nisem sama s temi slabostmi user posted image . Čeprav se mi zdi, da ta teden več ni tako nevzdržno kot je bilo prejšnji teden. Je pa še vseeno grozno. Nobena hrana me prav ne pritegne, čeprav jem kr vse in z normalnim apetitom. Na prvi uč se mi vse gabi user posted image .
Straaaašno mi smrdi čebula, kava, pohano user posted image .
Sem si pa dans blazno zaželela ene juhe iz vrečke, ki sem jo pred nekaj leti na morju jedla: tista neka juha z govejimi cmočki. Mater, če si jo ne bom šla kupit, pa čeprav ni zdrava. Enkrat me ne bo hudič vzel user posted image .

Pojem pa dosti sadja, ker ga v službo nanosimo in potem že dopoldan vse zmažemo.

Ampak počutje pa... adijoooo.

(odgovor članu pikica*1.4.*)
Neposredna povezava do sporočila: 284
12.9.2013 16:21:41   
pathra
Meni se počasi slabosti zmanjšujejo, danes sem celo malo kave lahko spila,.. so pa drugi problemi: že 2 meseca čakam popravke magistrske naloge in un skoz na dopustu itd, september pa bo počasi končal, jaz pa imam samo do konca meseca status - sledi pa še popravljanje, lektoriranje, tehnična odobritev in potem zasedanje komisije za določitev zagovora.. grrrr sem jezna. Po vrhu pa je še enodnevni prehlad šel tamali na dihala in je dobila ventolin, tako da zdej ji na vsake 4 ure morem dajat ventolin, ponoči pa itak skoz kašlja in nič ne spi.. sem kot zombi user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 285
12.9.2013 17:58:02   
MiNNi N
Pozdravljene Srečke Nosečkeuser posted image !
Se javljam po dolgem času... namreč nisem preživljala ravno najlepših časov in sem čisto pozabila na vse okoli sebe...

Prejšnji petek - zadnji delovni dan pred enotedenskim dopustom - sem imela zjutraj pregled za malo pikico in je bilo vse super:) in čez štiri ure v službi grem na stranišče, kjer pa me je skoraj kap!!! Sem namreč zakrvavela:(
In takoj do svoje ginekologinje, ki mi je predpisala tablete in strogo počivanje. Tako da ni bilo nič z dopustom:( pa še celi vikend tisto ubijajoče razmišljanje, strah, ali je naša pikica še sploh v trebuškuuser posted image
Ampak se je pokazala:))))) prav tako srček:))))
Tako da sem preležala še celi teden, krvavitev (oz. rjav izcedek) se je ustavil, vse do tega ponedeljka - in spet vse še enkrat!
Ampak ultrazvok je ponovno pokazal, da je z user posted image vse vredu, telovadi v meni kot zmešan:)

In tako sem od tega tedna dalje na bolniški za en mesec...
Danes pa šok! Kliče me namreč moj šef... češ, kaj si dovolim da bom zdej na bolniški, kaj si mislim da sem... Obnemela sem ob telefonu in takoj v jok...:( ne morem razumeti kako so lahko eni ljudje takšni???
Ko se že tako dovolj jezim in jočem zaradi vseh teh problemov, potem me pa še on uničuje... Sploh ne vem kaj naj naredim!

Se opravičujem vsem za malo tega jamranja, ampak nekomu se moram zaupati - ker ostalim se še ne morem:)

Lepo se imejte!!! Pa čim manj slabosti in ostalih nevšečnosti!!!user posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 286
12.9.2013 18:02:39   
novopecena*
Hej. Jas pa sem ena izmed srecnic ki slabosti nimajo :) sem pa tud zakrvavela ampak je blo use okejuser posted image zanima me ce je na fb-ju ze tudi nasa skupina?

(odgovor članu MiNNi N)
Neposredna povezava do sporočila: 287
12.9.2013 18:22:57   
pancia
po krajšem premoru se še jaz javljam.

To, da sem manj noseča mi ne gre v račun...no malo sem zamešala datume zadnje M, tako da malo je tudi po moji krivdi, ampak toliko manj...to pa ne user posted image Kaj se z neumnostmi ubadam user posted image

Slabo vsak dan non stop, samo bruham pa ne vsak dan, kar je se huje vcasih. Ko pa sem lacna mi je se posebej slabo, ko pa grem za mizo mi vcasih misel, da moram jest sprozi slabost, ampak potem ko pojem sem pa boljše.
Najhujše je, ker se mi nič ne da...da o kakšnih posteljnih igrah ne govorim, ni šans, da bi sploh pomislilauser posted image

Vceraj sem spet pogledala kaj piše na fotki UZ in prvič spolh opazila, da naj bi imela PDP 25.4.

(odgovor članu novopecena*)
Neposredna povezava do sporočila: 288
12.9.2013 18:29:58   
Anonimen
pancia, midve pa imava enak PDP user posted image

A

(odgovor članu pancia)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
12.9.2013 19:02:42   
sonček85
Živjo ! Prosila bi če si lahko vzameš samo pol minutke časa in klikneš na link,ter pod sliko oddaš LIKE.DeliŠ LAHKO TUDI med prijatelje da bo čim več likov in da bo naša mala princeska dobila prelepo kvačkano darilce. hvala
lp,mateja /Ti
a

Samo za tiste ki imajo fb

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=365308810268640&set=a.365308363602018.1073741831.209296032536586&type=1&theater

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Flavia_)
Neposredna povezava do sporočila: 290
12.9.2013 19:07:08   
pathra
MiNNi N..Jah so tudi taki ljudje.. kaj njega briga zakaj si ti na bolniški, to je tvoja pravica... vem da so tudi taki šefi, ki so včasih preobremenjeni in potem svojo frustacijo na delavce dajo.. mogoče so imeli preveč dela in je pol mogu nekoga nap*****, vseeno pa ni izgovora za tak izpad. Ti se ne sekiraj preveč, saj je najbolj pomembna tvoja pikica.. počivaj!!!

Drugače pa na FB mislim da še ni skupine.. lahko jo jaz ustvarim, samo da bo skrivnega tipa in mi bodo morale tiste ki boste želele bit v skupini pisat na ZS... sicer lahko dam tudi zaprti tip, samo v tem primeru tisti ki niso člani vseeno vidijo kdo je včlanjen v njo, mislim pa da je veliko jih takih ki tega ne želijo.. meni je sicer vseeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 291
12.9.2013 19:54:19   
pridkana
Jaz sicer ne skrivam nosečnosti pred temi, ki jih poznam, lih na fb pa res ne bi objavljala.

Drugače pa sem danes dobila podpisano pogodbo do konca aprila 2014, za točen PDP še javim ker naj bi bil malo kasneje kot prvotno izračunan in čakam na nuhalno kaj mi bo rekla. To bo pa šele oktobra...

Sva se pa včeraj poročila v čisto ozkem krogu (nas je bilo 8 - no v bistvu 9) tako da me zdaj vsi hecajo če sva se poročila zaradi nosečnosti user posted image Pa še ornk je deževalo tako da očitno denarja nau manjkalo ne glede na mojo službo user posted image

Tiste ki vam je slabo se držte...saj bo minilo....btw. turška kava mi pa še vedno obrača želodec.

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 292
12.9.2013 20:44:08   
elia
pridkana, čestitke za poroko user posted image

Midva sva se poročila v prvi nosečnosti, sem bila že visoko noseča user posted image  ampak sva imela samo starše na poroki...tako mini user posted image

Meni je tudi malo manj slabo. Čeprav pa mi je skos tak po malem in vsa hrana se mi gabi user posted image  v službi je malo boljše, ker očitno nimam časa mislit na slabosti. Doma pa je zoprno. Danes sem mojima kuhala kosilo, želodec se mi je kar obračal zraven, ampak na koncu pa mi je prav pasalo nekaj pojest.

Mi je pa sine zbolel, ima ful visoko vročino, tako da sem jutri doma. In mi prav paše user posted image  pa še pregled imam pri G. Kar se je zdaj super izteklo, ker nisem vedela, kaj si bom v službi namislila, kam moram spet it.

Za seznam: prvi otrok je letnik 2010. Rodila pa bom v mb.

< Sporočilo je popravil elia -- 12.9.2013 20:46:18 >

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 293
12.9.2013 21:55:53   
sandri91
Evo spet se javim, danes bi naj bilo polnih 8 tednov :) slabosti so se prestavle samo še na noč...je res grozno... nobena zdrava hrana mi ne diši, tudi bi samo neke župe s pakla jela, pa suhe salame.. sicer kupljene ampak vseeno, ni to dobro... :) pa sladkarije....grrrrr... user posted image aja, rodila pa bom najverjetneje na ptuju, ker mam tudi ginekologinjo tukaj.. ma katera kako izkušnjo s carskim rezom zaradi visoke diptrije ali hpv virusa?

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 294
13.9.2013 7:40:33   
Neala
Dobro jutro!
Samo zjutraj se dobro počutim in kaj bi dala, da bi bilo tako cel dan. Ker včeraj popoldne in zvečer mi je bilo takooooo slabo, da sem komaj živela. Pa še sami sva bili s tamalo in je vsaj k sreči bila zelo pridna in se veliko sama igrala. Samo ležala sem. Jutri bo dopolnjenih 9 tednov, tako, da vstopam v 10-ega in nekako psihološko upam, da se bodo slabosti začele počasi umirjat.

MiNNi N, ja, služba zna bit hudič, sploh nerazumevajoči šefi. Samo ta odnos do tebe res ni bil na mestu. Vem, da je šok in posledično velika sprememba za podjetje, ko morajo najti nadomestilo za tisto leto, samo takšno obnašanje.... ni zrelo, res ne. Že tako se nosečnica sama sekira kako bo, ko bo odsotna itd., ne rabi še pritiska nadrejenih. Ampak ti se lepo pomiri in misli izključno zdaj nase in na otroka! Ker očitno tudi šef misli samo nase! Zato se ne sekiraj!

Ja, na FB še ni skupine. Če že bo, bi jaz tudi bila za takšno, da me živ bog ne najde user posted image . Tudi v iskalnikih ne - nikjer. Ker nosečnosti ne bom omenjala na FB. Verjetno šele takrat, ko se bom pohvalila, da sem že rodila user posted image .
Včasih mi se prav fajn zdi, ko vidim od kakšne znanke obvestilo, da je recimo rodila. Pa sploh nisem vedla, da je bla noseča user posted image .

(odgovor članu sandri91)
Neposredna povezava do sporočila: 295
13.9.2013 7:55:34   
pathra
Bom ustvarla skupino.. bom vam poslala ZS z mojimi podatki da me dodate kot prijatelja in pol vas dodam v skupino..

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 296
13.9.2013 8:13:46   
KajaNagaja
Evo, js sem te že dodala :)

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 297
13.9.2013 8:15:19   
Neala
Jaz tudi user posted image

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 298
13.9.2013 8:51:38   
*tedy*
jest pa nimam fb in milsim, da bo tako tudi ostalouser posted image user posted image . Sicer pa sem danes imela grozne sanje......da sem imela spet ss in sem jokala v spanju kot norauser posted image .

Še vednos em nisem odločila al bi šla na NS (itak grem na AC) ampak malo bi pa rada pikico videlauser posted image

uživajte v user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 299
13.9.2013 9:10:56   
KajaNagaja
Jaz sem imela pa včeraj pregled....vse super, vsi izvidi krasni, srček dela lepo, noseča sem bila včeraj točno 8t, plod pa je bil velik 1,63 cm :) Je pa ful iskala če je kje še kakšen, tko da me je ful ustrašla :D

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?