|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
6.9.2013 14:38:25   
SrečnaBodočaMamica
Se strinjam, takoj v porodnisnico oz. Poklici, ti bodo tako sami rekli sa pridi verjetno

(odgovor članu bbdd)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
6.9.2013 14:56:35   
robika
Evo,danes sedem minut čez dvanajsto je na svet prišel naš Nejc,težak 323og in velik 49 cm..mamica je že pokonci odnesla brez rezanja..juhu..

(odgovor članu SrečnaBodočaMamica)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
6.9.2013 15:27:19   
Raven
ooo robika čestitke!!!!
Daj malo opiši porod:) kdaj dobila popadke ornk?

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
6.9.2013 15:39:06   
lollipop07
pozdravljen Nejc user posted image
user posted image robika...

(odgovor članu Raven)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
6.9.2013 15:56:59   
malamut
Končnoooo Robika!! Z vsemi temi popadki, sem že bla prav neučakana, kdaj bo pršpu končno ta miken ven. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke, čestitke, čestitke, malemu Nejcu pa dobrodošel med babcami :D In čim več uživancijee!!!!

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
6.9.2013 16:04:25   
malamut
SrečnaBodočaMamica, mlaj je bu včirej, ma ku pravejo, še tri dni pole drži, tako da je še cejt. user posted image

Raven, da je posteljica zrela samo po sebi ne pomeni nič, ker posteljica vedno enkrat "dozori". Ne pomeni, da se bo vsak cajt začel porod ali kaj takega. Ne vem, zakaj to omenjajo, saj po 37 tednu vsaka posteljica dozori.

Matty, držimo fige da bo pred pondelkom, a?

Vsem ostalim pa.....čimhitrejši porod, jast itak ne čakam, mam še cela tri tedna, tako da....bom začela čakat šele čez14 dni. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2531
6.9.2013 16:06:57   
bbdd
Čestitke tudi iz moje strani :))

Naj povem, da sem potem poklicala v porodnišnico, kjer so mi rekli, da naj se kar pridem pokazat. Tam sem potem imela normalen tlak, 123/79, dala sem vodo, šla na ctg, potem me je pregledala še zdravnica. Bilo je vse ok, tako pri vaginalnem pregledu, tako na UZ in CTG-ju. Potem sem dala še kri in vodo, danes popoldan pokličem za izvide. Sedaj si moram trikrat na dan meriti tlak, v ponedeljek pa spet priti. Tako da nismo rabili ostati v bolnišnici. Samo je pa smešno, kako si doma želimo, da bi že končno rodile, ko pa bi lahko prišel ta čas, pa te kar malo stisne pri srcu :)

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
6.9.2013 16:25:13   
malamut
bbdd sam da je vse uredi , si nas spravla prov mal v strah. user posted image Ma ja, če bi se začeli popadki, ni panike, sam če pride do kakih drugih težav, te res stisne in zaskrbi in si želiš da se ne b še začelo. Taku da kr striktno si meri pritisk, pa če bo spet večji, kr nazaj v P, prow? Držmo fige, da bo vse ok. user posted image

(odgovor članu bbdd)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
6.9.2013 18:16:30   
Tamala24
Robika čestitam, res sem vesela zate. Čimveč prespanih noči ti želim in veliko veselja,....user posted image

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
6.9.2013 18:26:16   
babkaa
čestitke robika!

tiste ki sprašujete,če se otrok pred porodom umiri, meni se ni , še v porodni me je bincal...

(odgovor članu Tamala24)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
6.9.2013 20:37:29   
nejkec
Živjo Septembrčice!
Sem fotografinja in iščem mamico iz Gorenjske, ki ima rok konec septembra in bi želela slikati svojega novorojenčka po promocijski ceni. Za več informacij me kontaktirajte prek zs.
Vsem vam želim lepo porodno izkušnjo in veliko veselje z novim družinskim članom!

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
6.9.2013 23:00:51   
Benjaminka13
Zdravo septembrčice!Jaz sem pa nova tukaj. Nisem vedela, da obstajate. Sem primorka, pričakujem sinčka, PDP 25/09, 38 let. Doma imam že 13mescev staro punčko. Razlike bosta le 14 mescev. To bo pestro:)
Berem, da že rojevate. Bo zanimivo brat izkušnje. Upam, da bo moj drugi porod hitreje minil kot prvi, saj je trajal 27ur. Obe nosečnosti imam lepe, brez težav, brez slabosti, aktivna sem bila in bom do zadnjega dne. :))LP!

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
6.9.2013 23:12:53   
Larisa5
Robika cestitkeuser posted image user posted image user posted image
Evo pa si koncno stisnila k sebi sinckauser posted image user posted image
Lepo se cartajta in cim vec lepih trenutkovuser posted image user posted image s celo druzinico

(odgovor članu Benjaminka13)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
6.9.2013 23:44:52   
Tamala24
Pozdravljena
Benjaminka13

Si mogoče kje iz Kopra? Ma me sam tako zanima če imaš mogoče kakšne izkušnje z Izolsko porodnišnico? Jaz imam jutri CTG (4dan čez PDP) in grem v Izolo, saj mi je najbližje in nisem imela namena se vozit v Postojno (saj niti ne vem ali bi do časa prišla) user posted image

(odgovor članu Larisa5)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
7.9.2013 7:36:19   
renjar
Robika čestitkeuser posted image user posted image user posted image Končno si se rešilauser posted image user posted image

(odgovor članu Tamala24)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
7.9.2013 8:11:44   
SrečnaBodočaMamica
Cestitke!

Zdaj pa se eno vprasanje za vse ki ste ze rodile... Ki zanima vse, pa ogromno vas je ze takih:)

Kako se je zacelo pri vas?... Ste dan prej,tisti dan imele kaksne tezave ali ne?
Dobro ene je tako ali tako matralo z laznimi popadki,kaj pa ostale?

Je voda kar tako odtekla pa ste sle, ste kar tako dobile popadke ... Al vas je kaj dan prej kriz bolel in podobmo, dejte mal opisat vase izkusnje:)?

(odgovor članu renjar)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
7.9.2013 8:25:19   
renjar
Prvič so me popadki na pol ure zbudili sredi noči in potem trajali 4 dni. Potem sem mela pregled pri G in me je poslala v P ker sem bila 4 cm odprta.
Drugič mi je zjutraj šel čep, ob pol dveh ponoči (med obračanjem v postelji) pa mi je začela odtekati plodovnica..
Zdaj pauser posted image user posted image Čep je že šel, odprta sem 3 cm, akcije pa od nikoder..
Tako je bilo pri meni...

Neposredna povezava do sporočila: 2542
7.9.2013 8:27:35   
GITA14
Robika čestitke in lepo se cartajte

Js sm mela v čet CTGin UZ vse mirno in težki smo že okol 3100g, bo spet velika punca in težki porod, kaj čmo.
Zdej imam pa 19.9 ponovni CTG.

Neposredna povezava do sporočila: 2543
7.9.2013 8:59:37   
Tejči
renjar čestitkeuser posted image Nejcu pa vse dobro na tem svetuuser posted image

Pri nas se še nič ne dogaja, je pa dete od včeraj bolj mirno..sicer čutim gibe, a so veliko bolj nežni. Pa spala bi skozi, tako mi paše...

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
7.9.2013 9:06:51   
renjar
Tejči ko bi te le moj user posted image slišal in ubogaluser posted image
Nejca ma Robika, pri nas še nič novegauser posted image

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
7.9.2013 9:26:24   
Tejči

IZVIRNO SPOROČILO: renjar

Tejči ko bi te le moj user posted image slišal in ubogaluser posted image
Nejca ma Robika, pri nas še nič novegauser posted image

Ups..to se zgodi, če še na pol v spanju pišešuser posted image Oprosti..saj tvoje detece bo tudi kmalu prišlo., zdaj smo že vse blizuuser posted image

Pa da se popravim..Robika in Nejc čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu renjar)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
7.9.2013 11:55:41   
minxie
tudi jaz zdaj redno na CTGjih, v ponedeljek so mi pri G rekli da bo dan D, glede na popadke ki jih je izrisala mašina in po vaginalnem pregledu, potem pa smo v porodnišnici ponovili vajo, ampak me je poslala domov, ker sem rekla da meni se ne zdijo močni, pa je rekla da ne bodo silili, ker še imam nekaj časa do roka... no, in sedaj en teden ravna črta, nobenega popadka... user posted image očitno moram spet začet čaj malinovih listov pit, ker ko sem ga nehala so se nehali tudi popadki!

drugače pa čestitke puncam, ki so že imele to srečo in rodile :) user posted image

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
7.9.2013 14:55:23   
Blue_one
Čestitke Robika! Pa si le dočakala :) Super..

(odgovor članu minxie)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
7.9.2013 14:56:51   
Soncek_32
Robika še od mene čestitke! user posted image

SrečnaBodočaMamica - sem vesela tvojega vprašanja, ker tudi mene zanima kako se je začelo...

Lp

(odgovor članu minxie)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
7.9.2013 15:15:01   
SrečnaBodočaMamica
Zadnjic sm se pogovarjala z eno je rekla, nic drugac se nism pocutila vse ok, ponoci se vstanem grem na wc cez 20min pa mi je zacelo nekaj tect po nogah:)
Ena mi je tudi razlagala da vse ok, bla na obisku k je naenkrat mela luzico pod sabo...
In se ena prijateljica,da jo je cel dan nekaj spikal zvecer pa popadki.
Pa pri vas?
Jaz sm ze res neucakana... Aaa... Danes mam rok po zadnjem UZ,drugace pa cez 7dni...
Upam da cez rok ne bo. To cakanje je pomoje potem najhuj.
Vsaj kak dan prej:)

(odgovor članu Soncek_32)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?