|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
2.9.2013 10:13:51   
natali1
Podravljene souser posted image
Sem iz CTG-ja, ki kaže krče, popadke, mela sem jih že v soboto vendar je vse skup ponehalo. G mi je prešlatala trebuh in pravi, da se že na zunaj čutijo in da je user posted image ful velikuser posted image
Če mi voda prej ne odteče imam popoldne še en CTG, da vidijo a mi pospešijo al ne.
Nisem glih navdušena nad pospešitvijo nouser posted image
Bomo videli kako in kaj.
Držite se!

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
2.9.2013 10:21:46   
GITA14
Natali držim pesti da se ti čim prej samo začne in da čimprej rodiš in cartaš svoje dete.

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
2.9.2013 10:23:37   
Blue_one
Natali držim pesti, da se samo od sebe začne! Pa da čimprej mine!

Aha pa še to.. Zgodbice o porodu-to se mi zdi, da kar vse ženske začnejo vleči na plano, potem ko te zagledajo in vidijo, da si že bolj na koncu. Ampak se jim ne dam ;) Pravim lepe zgodbe lahko, slabih nočem slišat. Pa nimaš kaj. Vsak porod je zgodba zase, lahko je lepa lahko je manj lepa. In meni osbeno ne bo čisto nič pomagalo, če slišim 15 zgodb o tem , kako so se ženske matrale in kako je bilo grozno in vse. Kdo ve, kako bo pri meni. Upam na najboljše user posted image

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
2.9.2013 10:29:00   
Tejči
natali1, v vsakem primeru ti želim čim hitrejši in čim lažji porod...veseli se tega, da boš štručko kmalu imela na trebuščku, nič več v trebuščkuuser posted image

Ostale babike, gremo v akcijouser posted image No, saj pri nas še tud nič ne kaže..jutri pa je že 3. september, dan ko bi si najbolj želela roditi..samo mislim, da ne bo nič... V četrtek pa spet pregled..dnevi mi pa res tako hitro minevajo, vsak dan nekaj po stanovanju porihtam, pa danes se še je šola začela in popoldanske aktivnosti z malecko - jo treba na trening peljat itd. Pestro, ni kajuser posted image Počutim se super, le obračam se že težko v postelji - me prav roke bolijo, ko vso težo vedno oprem na njih...

Komaj čakam, da preberem novičke, kdaj bo katera rodilauser posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
2.9.2013 10:37:54   
renjar
natali1 veliko sreče pri porodu!!
Jaz sem se pa spravila okna pomivat, mogoče bo kaka akcija zvečer...

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
2.9.2013 11:26:02   
minxie
js tudi danes spet romam na CTG, me je pa celo noč matralo, sm mogla kar parkrat ustat pa se malo sprehodit, da sem lahko nazaj zaspala :)

punce, imam eno vprašanje. pred 3. tedni sva šla s fantom na CSD urejat očetovstvo, ampak nama ni dala nobenih potrdil. slučajno katera ve, ali to dobiš po pošti, ali nama je pač pozabila dat... ? da ne bo potrebno še enkrat hodit slučajno po porodu, čeprav je že vse uštimano!

(odgovor članu renjar)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
2.9.2013 11:32:16   
Prva anonimna
Ajde, punce, september je tu, gremo rojevat user posted image ! Jaz bi rada ze cvekala o tem, kako nam gre z novorojencki user posted image !

(odgovor članu minxie)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
2.9.2013 11:36:15   
Soncek_32
Živjo!

Srečno tistim, ki ste že z eno nogo v porodni.user posted image

Tudi pri meni še nič novega, sicer me stalno nekaj zbada, ampak nič konkretnega. Ravno sem končala s peko peciva (jutri imata starša rojstni dan). Sedaj pa grem pred kosilom še zlikati otroške stvari.

minxie: midva sva šla tudi na CSD urediti očetovstvo in sva takoj dobila 2 potrdili. Naredijo pa v 5 izvodih. Najbolje, da pokličeš in vprašaš, ker če bo tvoj s teboj pri porodu, je fajn, da imaš to potrdilo s sabo. Vsaj nam so tako rekli.

Lepo se imejte, lp

(odgovor članu minxie)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
2.9.2013 11:58:27   
robika
Evo mene spet doma,ctg-popadki,mali miren,plodovnice dovolj js pa še čist zaprtauser posted image tak da ni mogla nič pomagat,na dan pdp 5-tega mam ctg v bolnici pol se bom pa tam naprej menla...ubija tole čakanje
Tiste ki ste na nizkem štartu pa opravite hitro in brez velikih naporov!

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
2.9.2013 12:30:11   
matezan
Hej,
sem se šele sedaj prijavila, malo pogledala, prebrskala... Tudi sama pričakujem user posted image septembra in se veselim...
Vsem želim vse dobro in vse lepo. Malo me je strah poroda, ampak veselje ob pričakovanju je močnejše...
Zdaj pa čakanje....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
2.9.2013 13:38:30   
smehc
Mislim da pri porodu teh potrdilo o očetovstvu ne rabiš. Tam je pomembna šola za starše.
Očetovstvo dodaš zraven ko pride matičar po podatke za Rojstni list in če tega ni očeta pač ne boš imela vpisanega. Kaj hujšega ni, sam zoprno je k moraš pol naknadno hodit in to vpisovati.

(odgovor članu matezan)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
2.9.2013 15:23:20   
minxie
že vse izvedela :) hvalaaa!

torej, ravnokar prihajam iz CTG, popadki se pojavljajo, odprta 1,5 cm, tako da dons šibam v porodnišnico na CTG, kjer bodo povedali ali me bodo zadržali noter ali grem nazaj domov. u glavnem, živčnaaaa!!! user posted image glede na to da mam šele 17.9. rok, pa da je otrok aktiven kot le kaj, da se mi ni čep odlušču in imam samo od danes rahle menstruaciji podobne bolečine, je blo kr enmejčkn šoka tole zdej :)

(odgovor članu smehc)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
2.9.2013 18:24:30   
Tamala24
Ojla punce user posted image

Pri meni se tudi ni nič premaknilo. Na CTGju je tamala brcala kot da bi igrala nogomet, a ni nč pomagal (popadki ponoči pridejo, a žal še niso tisti tapravi). Vse je ok z bebico in popadkov ni bilo, samo čakat bo še potrebno. Grem v četrtek zjutraj se mal v bolnico še pokazat (2 dni čez rok) in če se bom do takrat že odpirala, bodo stvar pospešili user posted image , tko mi je moja G obljubila. Upam da bo res že zrelo (čep pa se mi je že odluščil) user posted image

Robika kot zgleda naju obe bebice hecajo user posted image

Ostalim puncam pa želim da boste tudi hitr zibale,...res že vse komi čakamo da se kam premakne.

(odgovor članu minxie)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
2.9.2013 19:19:16   
bbdd
A mi lahko katera pove, kako naj bi izgledal čep, ki se odlušči?? Danes sem na hlačkah opazila neko čudno stvar, nekaj zelo lepljivega, kot nekakšen izcedek bele barve, ki se zlepi skupaj :)) a bi lahko bilo to, ali ne....

(odgovor članu Tamala24)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
2.9.2013 19:25:38   
robika
Tamala24 ja očitno imama iste fakine v trebuhu..jaz tud upam da bom do četrtka saj mal odprta in da se vse skup malo pospeši..al pa da se mali sam nahitro odloči pokukat na svet...

Uživajte user posted image !

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
2.9.2013 20:24:46   
VesnaVesna
Živjo user posted image ...
evo pri nas tud še nč... sm mela zjutraj ctg in pregled... izvidi zelo dobri za otročka ki se mu še ne mudi na svet... in slabi zame ker bom po vsej verjetnosti rodila v nedeljo ko bo en teden čez rok z umetnimi popadki... tako mi je napovedal g... imam pa še v sredo in petek pregled če se bi slučajno dete odločilo drugačeuser posted image upam da se bouser posted image
imam pa danes nekam veliko izcedka.. brez barve zelo sluzasta stvar.. upam da je to znak da nam mogoče nebo treba do nedelje čakat... user posted image

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
2.9.2013 21:40:42   
SrečnaBodočaMamica
Evo da se tudi jaz malo oglasim. Pri nas tudi nic novega.
Je se cas 12dni bomo videli kaj oz.kdaj bo...
Sem pa tudi jaz ena tistih ki se po eni strani ful veseli, po drugi pa malo zivcki zivcki
Ce bo vse potekalo kot mora, ce bom zmogla bla bla bla vrjetno so to vprasanja vsake mamice
Poroda me nacelom ni nekaj strah
Drugace se zdaj tudi jaz pocutim bolje
V 39tednu sem spim se kar ok,boli pa tudi nic kaj
Ceri mi je mali tako izbocil vrjetno kolencek da se je takaaa vlkaaa bulica nardila da nisem mogla vrjet
Ko mala zogica, sem se zacela "dret" je moj mislu da mi je ze voda odtekla haha:)
Pa res je blo lepo no:)
V cet. Mam ctg in to... Upam da tudi prvic od prvega pregleda vaginalno pogleda da vidimo ce se spodaj kaj pripravlja...

(odgovor članu VesnaVesna)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
2.9.2013 22:13:45   
Tamala24
bbdd,...meni se je čep izluščil čez noč in zjutraj ko sem šla na wc sem zasledila tako rjavkasto-krvavo sluz. Sprva je bila krvavkasta (bl roza) sluz in nato mi je še ven pritekla tako rjavkasta. Za druge žal ne vem kako to zgleda, ti lahko povem le kaj sem jaz imela. Ko sem to povedala moji G, mi je rekla da je to čep.

Če imaš pa bl močan izcedek pa vprašaj svojo G kako in kaj. Nekatere so omenile da imajo nekaj "dni" pred porodom povečan beli tok. Žal ti ne znam kaj več povedat. user posted image

Robika mal še pa nama bo le uspelo user posted image

(odgovor članu SrečnaBodočaMamica)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
2.9.2013 23:07:20   
Larisa5
Meni se je cep odluscil 3 dni pred porodom, taka rjavkasta gmota, kar veliko ga je bilo, nato pa ko me je malo zasraufalo je ven tekla tekocina kot slina, brez barve, vonja, ko me je pa mal bolj spiknilo, pa je bil rjavkast izcedek z veliko sline al kako naj to opisem, tako je bilo 3dni, nato mi je odtekla voda in sem rodila v eni uri.

(odgovor članu Tamala24)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
3.9.2013 7:42:39   
Tamala24
Dobro jutro punce user posted image

Jaz sem še vedno tukaj in čakam na našega sončka (danes imam tudi PDP). user posted image

Ponoči mi je bilo pestro, saj sem imela že popadke na 10 minut, a kaj ko je ob 4:30 vse prenehalo. Še potem me je blel cel križ in med popadki mi je pritekla malo krvavkasta tekočina (tako da predvidevam da bo kmal). Bi me pa res presinetilo da bi se rodila na rok (saj statistično gledano se večina otrok rodi prej oz. kasnej). Bom vidla kaj mi bo danes prinesel nov dan (upam da mojo malo štručko user posted image )

U glavnem držite se, vse ki imaste zadnje dni že popadke naj vam porod hitro mine, Robika midve pa do četrtka narediva že akcijo da bova lahko potem o bebicah čvekali user posted image

Lep sončen dan vam želim user posted image

< Sporočilo je popravil Tamala24 -- 3.9.2013 7:47:28 >

(odgovor članu Larisa5)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
3.9.2013 9:34:18   
Kim80
Zdravo!

Sem se javila na začetku teme, ko sem javila svoj PDP, vmes pa sem vas občasno samo prebirala. Zdaj pa, ko teče zadnji mesec, pa postaja vse bolj napeto, pa sem v porodniški in je več časa tud za kakšen sestavek. V glavnem, branje je vedno bolj zanimivo - kot kaka kriminalka - bo rodila, je rodila, še ni rodila user posted image . Kar malo zavidam tistim, ki imate rok na začetku, jaz sem bolj na koncu.
Je pa to moja druga user posted image , ki se kar razlikuje od prve. Me bolj matrajo zadeve. Otrok se mi je spustil že dokaj nizko, tako da imam pogosto krče med stegni in nožnico, pa zelo čutim raztezanje tam spodaj. Ima še katera podobne probleme? V prvi nosečnosti tega nisem imela. Verjetno so zdaj že vezi v maternici bolj raztegnjene pa je zato vse skupaj nižje.

Vidim, da ste pisale o čepu. Prvič se mi je odluščil en dan pred porodom - krvavo rjavkasta sluz, močne bele in rumene izcedke pa sem imela zadnje tri mesece skoz, pa tudi sedaj jih imam. No, v glavnem, odluščil se mi je popoldne, ponoči pa so se pričeli popadki.

Lp.

(odgovor članu Tamala24)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
3.9.2013 9:56:36   
pike
Oj, pozdravljene jaz sem v petek 30.8. Rodila našega fantka, 3800 g in 54 dolgega, 7 dni po roku so mi sprrožli porod z razpokom, nato pa sem 2,5 ure imela svoje zelo močne posadke in rodila:) me pa danes 4 dan zdelo pečejo sivi upam da bo čez par dni bolje. Vso srečo tudi ostalim, ki še čakate! Pozdravček

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
3.9.2013 10:13:02   
VesnaVesna
oooo čestitke pike:)))) vesela za vaju, želim vama veliko prespanih noči, suhih pleničk in seveda veliiiko zdravjauser posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
3.9.2013 10:20:44   
GITA14
pike iskrene čestitke in obilo užitkov v cartanju s svojim sinekom

(odgovor članu VesnaVesna)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
3.9.2013 10:41:19   
Tejči
pike user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke ob rojstvu!! Takšne novičke smo čakaleuser posted image Upam, da se ti kmalo pridružimouser posted image Vse dobro celi družinici!!

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?