|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
17.7.2013 6:38:51   
Radenska_
Jaz imam še dve vprašanji:

Komu moram reči za bolniško?
Ali povrnejo potne stroške in če - komu moram še za to reči :D

Jaz sem čist iz drugega konca slo, imam do maribora 2 uri vožnje. tako da logično da na dan pregleda ne morem it delat.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
17.7.2013 6:54:45   
Pommaranca
tara 81 dr.Reljič je sam predlagal, da če se strinjava, bi vse preiskave opravili kar takoj (kar se krvi tiče). Ker pa sem imela vse izvide že od Reša (3x FSH in 1x AMH) mi tega ni bilo potrebno ponovno opravljati, ker so bili izvidi od marca. Tako, da ni bilo veze v katerem delu ciklusa sem. Nama je dal pa skupaj mislim da 6 napotnic; 2 za moža in ostale zame. Tako da sva odšla na drugo stran stavbe oz. kompleksa oddala kri in se vrnila do sestre, ki nama je dala napotke za 3.oktobra.

Sedaj 21. čakam user posted image potem pa UZ, da me pregledajo user posted image Mi je pa zelo všeč, ker je dr. predlagal, da bodo možu obvezno vzeli seme, ki ga bodo zamrznili, ker pri njegovi diagnozi obstaja možnost, da še tistih nekaj semenčic izgine. Medtem ko je Reš dejal, da ima on že celo življenje tako stanje in bo tako ostalo do konca življenja. Hecno ane?

Srečno punce!

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
17.7.2013 7:01:51   
coala
Oj punce histeroskopija je za mano,kontracepcijske tudi že pridno jem me pa zanima kdaj bi morala jaz poklicat za moža,da ga naročim,zaradi semena .Nekje v tem času kontracepcije so mi rekli.A to pomeni,da bo dal seme in ga pol zamrznejo,a pol na dan punkcije on ne bo rabil dat al kako.

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
17.7.2013 7:38:55   
talika81
Radenska_, za bolniško rečeš tvojemu osebnemu zdravniku. zagotovo si dobila kak papir, ko si bila na razgovoru v MB in to neseš tja, da ti napiše bolniško za tisti dan, ko si bila v MB.

glede povračila potnih stroškov pa se obrni na zavod za zdravstveno varstvo, če se ne motim, in jih malo povprašaj, kako je s tem. ali pa povprašaj tudi o tem tvojega osebnega zdravnika.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
17.7.2013 13:02:06   
tara.81
Radenska_...glede povračila potnih stroškov je tako da moraš do osebnega zdravnika, kjer ti da izpolnjen papir, po velikosti je tak kot napotnica, s tem papirjem greš v MB, kjer ti ga dopolnijo in potem izpolniš vlogo, ki jo najdeš na spletnih straneh ZZZS in z vsem tem se potem odpraviš na ZZZS in oddaš papirje. Denar se ponavadi dobi kar hitro, ne komplicirajo. Tako prakso sem imela pri Rešu. Mislim, da bo zdaj edino težava tudi pri meni, ker vračajo ponavadi potne stroške do najbližjega centra, ker je MB tudi zame oddaljen 200 km, bom verjetno dobila vrnjen samo del stroškov, to pomeni samo za pot do LJ. Upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
17.7.2013 13:06:45   
tara.81

IZVIRNO SPOROČILO: Pommaranca

tara 81 dr.Reljič je sam predlagal, da če se strinjava, bi vse preiskave opravili kar takoj (kar se krvi tiče). Ker pa sem imela vse izvide že od Reša (3x FSH in 1x AMH) mi tega ni bilo potrebno ponovno opravljati, ker so bili izvidi od marca. Tako, da ni bilo veze v katerem delu ciklusa sem. Nama je dal pa skupaj mislim da 6 napotnic; 2 za moža in ostale zame. Tako da sva odšla na drugo stran stavbe oz. kompleksa oddala kri in se vrnila do sestre, ki nama je dala napotke za 3.oktobra.

Sedaj 21. čakam user posted image potem pa UZ, da me pregledajo user posted image Mi je pa zelo všeč, ker je dr. predlagal, da bodo možu obvezno vzeli seme, ki ga bodo zamrznili, ker pri njegovi diagnozi obstaja možnost, da še tistih nekaj semenčic izgine. Medtem ko je Reš dejal, da ima on že celo življenje tako stanje in bo tako ostalo do konca življenja. Hecno ane?

Srečno punce!

Pri Rešu me praktično skoraj nič več ne preseneti. Tako sem vesela, da ga ne bom več videla, da ti ne znam povedat. Škoda besed zanj, ni vredno.

Meni je takrat vzel samo tiste začetne hormone, PRL in FSH, mislim da sem dala kri takrat 2. dan cikla ali celo 1., ker je bil pol vikend vmes in ko sem klicala Reša, je rekel, da je vseeno. Upam, da bova tudi midva šla hitro naprej in da bo postopek kmalu po novem letu.

Neposredna povezava do sporočila: 4231
18.7.2013 16:35:08   
novisvet
Jaz sem stara 30 let. Moj ginekolog je rekel da imam vse možno od pregrade, do neprehodnih jajcevodov, do zarastlin, pa bogve kaj še drugegega. Tak da s strahom čakam november, da vidimo kaj bodo rekli v mb.

Ali je imela od vas katera težave z kandido? Veliko sem prebrala tudi o tem. Zanimajo me vaši naveti.

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
25.7.2013 9:58:03   
Anonimen
Pozdravljene,

v ponedeljek imam v MB pogovor pred prenosom zamrznjenčkov, pa me zanima, ali je tista pisarna za posvet še vedno v kleti?

hvala

(odgovor članu novisvet)
  Neposredna povezava do sporočila: 4233
25.7.2013 10:48:35   
talika81
ne, za ta posvet moraš iti v prvo nadstropje, tja, kamor se gre, ko si v "rednem" postopku umetne.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
28.7.2013 18:32:38   
Pommaranca
Pozdravljene,

v sredo sem naročena na UZ pred postopkom, da me sploh dr.Reljič pregleda, če je vse OK z mano, pa me zanima, ali delajo UZ ravno tako v kleti oz. kje ga drugje?

Hvala za odgovor in ne prevroč preostanek nedelje želim! user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
28.7.2013 19:56:53   
Radenska_
Meni je nazadnje dejala, da je UZ ravno tako v ambulanti za neplodnost.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

Neposredna povezava do sporočila: 4236
29.7.2013 8:22:07   
luna85
Radenska-glede potnih stroškov->če maš od kraja stalnega bivališča pa do MB še kateri drug center za zdravljenje neplodnosti, potnih stroškov ne dobiš povrjenih (pa tut če si iz KP), ker krijejo potne stroške samo do najbližjega centra. dobiš pa vedno bolniški list, pa ti potem osebni zdravnik da bolniško-enako velja za partnerja, morš pa zmerej rečt, nikol ni samoumevno razn po punkciji in transferju.

Tara81, ne popolnoma nč navš dobila za povrnitev potnih stroškov. niti centa...dobila boš povrjeno samo za utrogestan.

lp

< Sporočilo je popravil luna85 -- 29.7.2013 8:24:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 4237
23.8.2013 9:20:13   
Radenska_
A mi lahko katera pomaga - kličem v MB in jih nikakor ne dobim na telefon...avtomatsko tajnico imajo vklopljeno, potem se pa javi vratar in mi pravi naj pokličem na številko na katero sem že itak klicala.
Kaj se dogaja?

Neposredna povezava do sporočila: 4238
23.8.2013 9:22:42   
talika81
Radenska, lahko da so dopusti krivi. kaj pa če jim pišeš na mail? drugače pa ko sem jaz klicala, sem vedno klicala nekje po 11. uri, takrat sem jih ponavadi dobila. ali pa potem med 14. in 15. uro.

Neposredna povezava do sporočila: 4239
23.8.2013 9:25:49   
Radenska_
Ojla!

ja sem pisala na mejl, res bi se mogla danes naročit namreč...In dobit datum...
Bom kasneje še poskusila. Izgleda pa tako kot da bi imeli direktno preusmeritev na najbolj splošno številko UKCja.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
23.8.2013 10:33:10   
Radenska_
Ja, ful imajo gužvo. Sem jih potem le dobila. :)

Neposredna povezava do sporočila: 4241
23.8.2013 11:17:52   
Pommaranca
Vidim, da je tema poleti bolj malo obiskana user posted image
Nekaj me pa vseeno zanima, datum imava 3.10. Dobila sva majčken kartonček na katerem piše, da bodo zamrznili seme in da bova dobila navodila za OBMP. Sestra nama je rekla, da se bomo takrat dogovorili za začetek postopka in da bova letos že na vrsti. Preiskave imava opravljene. Sedaj pa me zanima, ali bom prej dobila še kaj pošte iz MB? Namreč, bolj se bliža datum, bolj sem skeptična, da bova res že tako kmalu na vrsti, ker sva bila do sedaj samo 2x v MB. Prvi razgovor in potem 12 dan UZ. To je pa tudi vse. Za nama pa so 3 neuspešni postopki pri Rešu. Ali je možno, da bom tako hitro na vrsti za postopek?

Neposredna povezava do sporočila: 4242
23.8.2013 12:20:51   
talika81
pommaranča, mislim, da je to to. na razgovoru boš dobila list z navodili in okvirnimi datumi. tako da mislim, da boste letos res na vrsti. tudi menim, da nove pošte ne bosta dobila.

radenska, samo da si jih dobila. moraš biti kar vztrajen včasih, da jih dokličeš. včasih verjetno res jar na splošno številko UKC preusmerijo telefone, če jim non stop zvonijo.

Neposredna povezava do sporočila: 4243
29.8.2013 19:16:38   
coala
oj punce,men pa zanima kdaj ste si dajale injekcije zjutraj ali zvečer?

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
29.8.2013 20:02:19   
Pommaranca
coala, bila 3x pri Rešu, vsakič zjutraj ob 5:30h. Rekel je, da je potrebno injekcije dajati vsakič isto uro. Zakaj bi si jih zvečer? Zvečer je samo stopka.

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
30.8.2013 7:34:22   
talika81
jaz sem si jih dajala popoldne (ob 18. uri) - ker mi je tako najbolj ustrezalo. stopka pa ja, je zvečer. je pa si jih je res treba dajati vedno ob isti uri.

Neposredna povezava do sporočila: 4246
30.8.2013 8:28:01   
Radenska_
Jaz si jih dajem zjturaj pred službo, mi je tako najboljše.
meni je sestra rekla vseeno kdaj, sam oda je ob istem času.

Neposredna povezava do sporočila: 4247
30.8.2013 16:04:16   
aspera
Radenska, kako kaže, a si že imela kakšen UZ?

Neposredna povezava do sporočila: 4248
30.8.2013 17:25:43   
Radenska_
aspera, ne.
v ponedeljek imam (gteden dni po prvi injekciji...) poročam o rezutatu :)

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
30.8.2013 20:07:39   
pikapolonica 85
sem nova tukaj in sem prav veela, da obstaja ta stran, da si lahko izmenjamo izkušnje. Tudi mi 2 hodiva v MB k prof.dr.Rejliču,13.9.bo 1 leto odkar sva prvič bila tam in po vseh preiskavah sva imela včeraj razgovor za postopek. Tako da se je skoraj po 1 letu kooončno premaknilo in greva pri naslednji user posted image v boj s Klomifenom v IUI postopek. Gre mogoče katera oktobra (imam user posted image na 28-40 dni in če sem jo imela 27.8.pomeni da je verjetno septembra ne bom imelauser posted image ) za IUI postopek?

Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?