|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
12.8.2013 0:53:04   
dr.nanny
Ja, punce, res je, 07.08. ob 5.59 se nama je pridružila majcena pikica, 2090 gramčkov in 44 centimetrčkov. Porod res full hiter za prvorodko, brez zapletov, samo najina pikica je seveda nedonošena, zato je mogla takoj na opazovanje na intenzivno ... ker pa je bilo vse ok z njo, je prišla k meni v sobo že takoj naslednji dan ... skratka sva super, trudiva se pridobiti čimveč gramčkov, v naslednjih dneh pa greva že domov user posted image

(odgovor članu Larisa5)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
12.8.2013 8:34:58   
Tejči
Čestitke dr.nanny!!!user posted image user posted image user posted image Želim ti veliko cartanja in prespanih noči!user posted image

(odgovor članu dr.nanny)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
12.8.2013 8:46:41   
Tejči
Cari, brez skrbi, ko bodo popadki boš takoj znala pravilno dihat ;) Morem rečt, da nikoli nisem polagala pažnje na dihanje, pa je v prvo šlo perfektno..vem samo, da je na koncu dihanje podobno pasjemuuser posted image

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
12.8.2013 9:09:00   
natali1
Čestitke dr.nanny!!!!! veliko zdravja vama želimuser posted image user posted image user posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
12.8.2013 9:44:14   
SrečnaBodočaMamica
Pri prvem gres ko so popadki na 5, pri drugem ko so.ze nekje na 10. Torej jaz pri 3 nebi predolgo cakala:)

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
12.8.2013 11:06:32   
smehc
Zdravo!
Malce pozno se vam pridružujem, prej mi ob poplavi vseh obveznosti ni zneslo.
PDP se približuje s svetlobno hitrostjo in vedno bolj se sprašujem če bom v porodnišnici poznala kakšno mamico. Mogoče pa bova s katero od vas skupaj v sobi. =)

Da se malo predstavim.
Stara sem 29 let in iz Ljubljane.
Sem že mamica malemu sončku Petru, ki je Majček 2012, sedaj pa pričakujemo malo pikico konec septembra. No uradno je PDP 23.9. samo jaz nekako resno navijam za 13.9. =) Torej še 1 mesec.
Kot v prvo sva se odločila da se bova tudi tokrat pustila presenetiti glede spola. No taka je bila odločitev, pa je potem ena nadomestna G vse zafrknila in mi povedala, tako da z mojim sedaj veva, ampak tega razen ve ne veste. In tudi vam spola ne povem. Naj bo za vse Kinder surprise! =)

(odgovor članu SrečnaBodočaMamica)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
12.8.2013 13:31:07   
babkaa
helo!
Pri nas (mb) si lahko iz bolnice odnesemo alkohol, vatice (sterilne) za popek pa da patronažna, tak da za popek nimam nič pripravljeno. Jaz sem kupla vatice, otroško olje,trdo milo (kasneje za kopanje), plenice št. 1, dudo, flaško, čaj komarček, mleko v prahu (za svak slučaj), opremo vse imam (voziček, ležalnik, itd.), za sebe sem kupla vložke, čaj za dojenje, blazinice za prsi in kremo za bradavice (od prej še mam mrežaste hlačke, nastavke za dojenje, modrce za dojenje), če bom še kaj rabla pa bom sproti kupla.... Imam še za oprat oblačila, pojslo pripravit, torbo. V glavnem imam še točno 4 tedne do roka (9.9.), bomo vidli kdaj bo... Vas je že kaj strah poroda? Jaz še trenutno ne razmišljam o tem, upam da čimdlje tak ostane...

(odgovor članu smehc)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
12.8.2013 15:29:39   
bbdd
Punce, rabim malo vaše pomoči. Zanima me, kaj vse potrebujem za novorojenčka iz lekarne. Doma imam samo fiziološko razstopino, to pa je tudi vse.

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
12.8.2013 21:52:59   
mamz
jaz sem kupila fiziološko, zložence, alkohol (za razkuževanje škarjic...) in mandljevo olje to je vse kar imam iz lekarne user posted image

(odgovor članu bbdd)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
12.8.2013 22:18:03   
smehc
V prvo za popek nisem uporabljala alkohola in ga tudi tokrat ne bom.
Dudo, čaje, flaško, mleko v prahu, nastavek za dojenje..... vsaj 2 tedna nisem rabila nekatere pa sploh ne in se mi ne zdi smiselno prej kupovati. V vsaki dežurni lekarni dobiš če je kriza.
Drugače pa nimam čisto nič pripravljeno. Trenutno se še ukvarjam s tem kam bom postavila zibko. =)

Poroda pa se ne bojim.... Upam samo da bo minil tako kot prvi, ker je bil dejansko boljši kot sanjski..... POl ure v porodni, vsega skupaj pa nekje 3 ure popadkov! =)

(odgovor članu mamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
13.8.2013 7:45:08   
Prva anonimna
Dobro jutro, punce!

Kako ste? Tale ohladitev je prav carska, kaj user posted image ? Upam, da ne bo vec nobenega vrocinskega vala, dokler ne rodimo!

Jaz imam danes spet G, sem se ze zacela nacejat z vodo, da bo urin ok. Me pa spet levo in desno boli, po mojem se medenica siri. Pa prav zanima me, ce me bo ze kaj UZ priklopila, ker jutri zacenjam ze 37. teden. Je katera od vas ze bila kaj priklopljena?

(odgovor članu smehc)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
13.8.2013 7:56:24   
Prva anonimna
Srecna bodoca mami, kako je zdaj s tvojim izcedkom? Sem zadnjic prebrala, da ko se naj bi odluscil cep, naj bi v petih dneh prislo do poroda.

A ata na mamo zadevo se vam pa da iti? Ker pri nas smo ze cisto pozabili, kaj je to user posted image . Bi me itak se kap v tisti vrocini. No, zdaj vrocine ni vec pa zadeva ze kar ne zalaufa. Prej sem imela vsaj izgovor user posted image .

Aja, to vam moram napisat, sem bila zadnjic na pogovoru z anesteziologinjo in naj bi bila v avgustu materinska sola, tako da so predavanja o protibolecinskem porodu 21. avgusta ob 14.30, ce sem si prav zapomnila. Je pa rekla, da mi priporoca, da najprej poskusim brez vsega, ce bo pa prehudo, mi bodo pa pac dali epiduralno. Moras pa biti takrat, ko ti vstavlja kateter, cisto pri miru. Pa pravi, da ce pravilno vstavijo kateter, tudi glavobola po epiduralni ne bi smelo biti!

Zatecene gleznje sem imela pa jaz potem tudi se na en dan, ko je bilo ze hladno, tako da tole otekanje ni posledica samo vrocine pac pa nosecnosti na splosno. Vesna, si ti se zatecena? Jaz vceraj nisem bila vec. Jaz sem se zredila samo za 10 kg, ampak sem imela od prej 5 viska, tako da sva na istem, se ne rabis sekirati user posted image . Lulat moram pa tudi jaz zdaj po trikrat na noc.

Malamut, sem se odlocila, da lezalnika sploh ne nabavimo, kar naj bo bebika cimvec na ravni podlagi. Kaksno imate pa mnenje glede slinga oz. rute, ju bo katera uporabljala? Menda lahko zacnes zadevo uporabljati sele, ko je bebika en mesec stara. Se mi zdi pa full uporabna stvar, ce rabis kam na hitro skocit.

Tejci, imas ta malo ze doma user posted image ? Mene sramne kosti ne bolijo.

(odgovor članu SrečnaBodočaMamica)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
13.8.2013 8:04:26   
Prva anonimna
Renjar, mene tudi malo ze ratuje strah poroda. Ti se kar trebuh otrdeva? Jaz sem pa pozabila nabavit caj malinovih listov, pa saj ne vem, ce bi se mi ga dalo kuhati.

Natali, tudi jaz precej razmiljam o tem, ali bi vzela EA ali ne. Saj ce bi clovek vedel, da bo porod koncan v parih urah, ampak kaj ce se razvlece cez par dni user posted image ? Potem te pa tiste bolecine res full namucijo. Se je pa treba res psihicno pripraviti na zadevo, ce si zakrcen, ti prav nic ne pomaga. Se kar berem uno knjigo in menda pomaga ze, ce imas usta odprta in sprosena, saj se tudi maternicni vrat potem lazje odpira.

Nasa mala se kar full brca, me zna prav fino nazuliti v mehur ali rebra. Po mojem bomo tale zadnji mesec kar nekaj bolecin delezne na racun brcik user posted image .

Srecna bodoca mamica, pod rebri ima ziher nogice, ker tudi mene tam boli, ce sedim in se vse naguzva user posted image . Ce stojim, je pa ok.

Dr. Nanny, ceeeestitke, super sta to z malo zrihtali user posted image !

< Sporočilo je popravil Prva anonimna -- 13.8.2013 8:05:03 >

(odgovor članu renjar)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
13.8.2013 8:12:34   
Blue_one
Dobro jutro.
ČEstitke in uspešno crtanje Dr. nanny :)
Upam, da bodo sedaj sledili normalni dnevi, ko ne bo vec tako vroče, čeprav, priznam mene takoj kuha, tale vročina res ni zame :) Na splošno, zdaj pa sploh. Tako, da izredno cenim tale jutra in potem večere, ko se ohladi in se da diiihaaat :)
Drugače pa počasi pripravljam vse stvari za novega člana naše družine, nakupujem še kar mi manjka pa tako na easy smo no. Verjetno bom sicer morala naslednji teden še za par dni v službo, drugače pa kar gre. Potem konec meseca pa porodniška, kar me spomni, da moram oddati tudi še vse papirje user posted image Bom. Sem res si vzela vse lepo na easy in počasi, ker se bolj kot to nikamor ne mudi.
Danes upam, da bo lepši dan kot včeraj ter da bom naredila bistveno več :) Včasih imam dneve, ko sem polna energija in zagona, spet naslednji dan sem kot cunja ožeta, ko ne morem naredit ničesar. Pride pa mine. Tako, da sem ful ful zadovoljna, da imam dopust.

Upam, da se mate strašansko fino in fajn.
Prva anonimna-jaz se tudi pred pregledom zmeraj nalivam z vodo :D Včasih pomaga, drugič ne. CTG-ja pa nisem imela in dejansko ga do 37 al 38 ne bom imela. Takrat imam naslednji pregled, v začetku septembra. Se pozna, da imam PDP konec meseca.
Lep dan vam želim

(odgovor članu Prva anonimna)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
13.8.2013 8:13:04   
Prva anonimna
Matty, ti si se pa res malo zredila, srecnica. Mali je pa ze pravi korenjak!

Cari, uh, glavica, velika 39 cm, a ni to ogromno za vaginalni porod? Zakaj je pa jogurt z lanenimi semeni ok? Zaradi prebave? Jaz s prebavo na sreco nimam problemov. Uh, pritisk imas pa res nizek. Te potem tudi glava boli? Jaz se moram pohvaliti, ceprav mocno trkam zraven, da cesa ne priklicem, da ze en mesec nimam glavobolov user posted image . Naj kar ostane tako!! A ni tako, da moras zadnji mesec vsak teden hodit h G user posted image ? Kako te je lahko sele v 39. tednu spet narocila? Moram jaz danes vprasat se za tisti pregled za streptokok, si moram kar zapisat, ker drugace vse pozabim user posted image . Ja tudi mocno upam, da bom rodila na rok ali pred rokom. V bistvu bi najraje, da me vse skupaj malo preseneti, ker tisto odstevanje dnevov na koncu mora biti katastrofalno.

Malamut, kdaj imas ta teden spet pregled? Kje stane pregled za streptokok samo 12 evrov? Jaz imam podatek, da stane kar 40 evrov.

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
13.8.2013 8:35:31   
Prva anonimna
Tejci, jaz sem tudi ze izdala ukaz user posted image , katero posteljnino gor dat, ko bom v porodnisnici. Jaz tistega Angel care-a ne bom nabavila. Tudi pri kosku za plenice ne bomo komplicirali, pac veckrat odneses smeti dol. Bo pa na balkonu, da ne bomo imeli notri neprijetnih vonjav user posted image . Nastavkov za bradavice jaz tudi potem nisem kupila, ker v porodnisnici ti jih menda posodijo, ce jih rabis, drugace jih bo pa ze ocka potem za doma nabavil. Iii, gips za busija je lepo darilce. Samo kam pa potem spravis to ogromno zadevo user posted image ?

Blue one, meni se v tisti vrocini tudi ni dalo nicesar pripravljati.

Robika, kako je bilo vceraj na pregledu? Hahaha, sem se narezala, ko sem prebrala, da je tvoja mala rekla po parih vdihih in izdihih, ce si ze user posted image . Pa uzivajta v tistih dveh dneh, ko bosta 100 % na off user posted image !

Matty, jaz bom kupila sterilne zlozence pa fiziolosko v ampulcah. Mogoce tudi 70 % alkohol, ceprav ene babice ga menda odsvetujejo. Pa tisti blazinice iz vate imam za rito brisat.

Za bebiko imam pa v torbi samo stvari za obleci (dva bodija, kavbojkice, dvoje nogavicke, kapico), dve plenicki za enkratno uporabo in tri tetra, dekico, pa torba stoji na lupici, da ocka slucajno ne pozabi nanjo user posted image . Pa cunje zame so notri, ki jih bom pa verjetno se menjala, ker nimam pojma, kaksno bo takrat vreme. Zase imam pa v drugi torbi vlozke Vir 80, en zavojcek mrezastih hlack, blazinice za dojenje To.to, Lanolin za bradavice, eno vodo, ene orescke za prigriznit, eno knjizico o dojenju (ce bom slucajno imela se cas brati user posted image ), dve dudiki pa eno zirafo za pupiko user posted image . Pa seveda kozmetiko, modrcek za dojenje, pa eno spalno srajco, ceprav mislim, da bom njihove uporabljala, ampak za vsak slucaj, xe me kaj pici user posted image . Pa ene japonke moram dati se notri, zdaj jih se nosim, ampak imam na listu napisano, da je to se treba dati notri. Aja, pa fotoaparat, polnilec za baterije in polnilec za mobija. Pa napotnice za prevoz in porod, potrdilo, da ima ocka solo za starse narejeno, potrdilo o priznanju ocetovstva, na listu pa pise, da je treba se materinsko notri fliknit. Dokumente (osebno in zdravstveno) imam pa itak vedno v denarnici. Pa zapisala sem si tudi, da moram tisti set__ za popkovnicno kri notri vrzt, ga zaenkrat se nisem dobila. Pa vazelin sem se rezervni vrgla notri, ker imam stalno razporkane ustnice, pa en svincnik in blokec, da si bom vprasanja lahko zapisala, ker skleroza dela s polno paro user posted image . Bo katera se kaj drugega s sabo vzela?

< Sporočilo je popravil Prva anonimna -- 13.8.2013 8:36:55 >

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
13.8.2013 8:44:26   
robika
Jutro,včeraj smo meli pregled,vse ok mali je težak 2600g,pravi da ima neko svojo krivuljo rasti tak da je bolj drobčken,obseg glavice ima 32 cm,obrnjen je na glavico in čisto nabasam spodaj,tak da je vse pripravljeno za štartuser posted image .. malo naju je zaskrbelo ker sem ravno pred pregledom začela zatekat ampak samo v desno nogo,tak da me je prečekirala pa malo kregala da moram več počivat(sva prejšnji dan belila otroško,čistila in sestavljala kopalniški blok),če se ne neha ali pa nastopijo bolečine morem pa v bolnico pravi da bi lahko bila venska tromboza...no nasrečo je dans malo boljše..vaginalno me ni gledala,pravi da ni potrebe,če se začne kar mirno proti bolnici..v torek imam ctg,da vidimo če se kaj dogaja,jaz sicer že čutim neko akcijo vsake toliko časa,pa da vidimo kaj pravijo še aparatiuser posted image

Midva imava baby whrap za našega čmrlja,bomo videli če se bo obnesel,stvari so zdaj vse na svojem mestu,par cotk je treba še polikat pa bo...
Zdaj imava 2 dni dopusta sama dva,da se mal nacartava in posvetiva drug drugemu...

Lepo bodite nosečke moje,pa se tipkamo!!

(odgovor članu dr.nanny)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
13.8.2013 8:49:16   
Prva anonimna
Cari, nam pa nihce ni rekel, da rabis dve posodi za umivanje. Jaz imam en sam lavorcek. Katero pa kremco za ritko nabavit, a tisto od Dr. Pavlovica? In kateri aspirator za nosek? Jaz imam zdaj tistega po sistemu Baby vac. Je v BC-ju trenutno samo 15 evrov. Sem mislila, da lahko kar domace olivno olje uporabljas. Torej ga je treba v lekarni nabavit?

Mislim, da najprej dihas globoko, pri popadkih pa na kratko. Saj smo v materinski nekaj vadili, samo sem ze pozabila user posted image .

Larisa in Smehc, dobrodosli v klubu user posted image !

Babkaa, katero otrosko olje si kupila? Trdo milo sem jaz od Welede vzela. In od katere firme komarckov caj? Flasko imam jaz tudi eno ta malo, pa rocno crpalko, ker res upam, da mi bo kaj ostalo tudi za crpanje za malo zaloge narest user posted image . Ce pa ne bom nic s tem, imas pa flasko pac za kasneje za vodo in caj. Mleka v prahu pa jaz zaenkrat se nisem kupovala, ga bomo potem, ce bo potrebno, sem se pa pozanimala, da je DM-vo full super in cena ni previsoka. Kateri si pa caj za dojenje kupila? Aja, pa skarjice za nohtke, krtacko in glavnicek sem nabavila, pa kupila bom se termometer za vodo, ki plava na njej in je uporaben tudi kot igracka.

Smehc, da bi le vse od nas imele tako sanjski porod, kot je bil tvoj user posted image !

No, zdaj sem se pa spet razpisala za nazaj pa se za naprej user posted image !

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
13.8.2013 9:03:49   
VesnaVesna
Živjo nosečke :)
Meni roke oz prsti na rokah tok zaotekajo da so bli ponoč čist omrtvičeni, tko kt da bi mi zaspala roka in to vsakič ko sm se zbudila... hvala bogu da imam jutr pregled pri G da mal vprašam če je to normaln in kdaj ni več normaln... drugače pa čakam da gremo v porodnišnico.. rok se bliža prec bo prvi september in tko kot vse bi rada šla prej rodit.. kr upam da že ta teden, čeprov me je kr mal strah ampak bo že :)
jutr imam tud prvič CTG komaj čakam ker to bo spet nekaj novga zame:) je pa mala res že ful močna, mi kdaj prtisne dol na mehur tok močno da moram res prec na wc, no da ponoč ne govorim, me tko vrže pokonc kt nevem kaj;P ampak vse to paše zravn se čist nč ne pritožujem:)))
upam da vam bom kmalu lahko pisala da se že cartamo:)

Neposredna povezava do sporočila: 2194
13.8.2013 10:14:04   
natali1
Pozdravljene user posted image ,
Zdaj se pa res vidi ja, da smo že čisto na koncuuser posted image , fajn bi blo ko bi bile že rešene user posted image
Danes mam CTG, že komaj čakam. Poročam kako in kaj. Uživajte v normalnih temperaturah in
Dobrodošle nove članice user posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu VesnaVesna)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
13.8.2013 10:52:26   
malamut

IZVIRNO SPOROČILO: Prva anonimna

Malamut, kdaj imas ta teden spet pregled? Kje stane pregled za streptokok samo 12 evrov? Jaz imam podatek, da stane kar 40 evrov.

Pregled mam jutri, podatek, da je pregled za steptokok 12 € mi je rekla moja G. pa tut sestra pravi, da je pr obeh dala 12 €, celo pr prvi je blo 10€. In kar ona ve, ko delajo v bolnici preglede, računajo 12 €. Druge dražje variante so samo pr zasebnikuh, pr ZD in bolnicah pa ne bi smelo bit več.
Ma ku ste vse pridne, jast grem komej drug teden v nabavo za kozmetiko in take ropotije. Prpravla še vedno nisem neč, ma sej bo.
Glede EA pa sem jaz strogo proti, sploh z mojega strokovnega vidika. Verjamem, da so porodne bolečine hude in intenzivne, samo dio ja, če so vse naše none, pranone, mame in ne vem še kdo vse preživele tele porode, k so bli 2x daljši kot zadnje čase, brez nobenih protibolečinski sredstev, bom pa anti ja tudi jaz. Še nobena ni umrla od bolečin. user posted image Ni šans, meni ne bo noben vrtal po hrbtenici. user posted image Ko sem zanosila, sem sprejela dejstvo, da bo treba jt skozi to. In po mojem, če sem preživela bit en teden v groznih bolečinah, minimalnem dihanju in otežkočenemu premikanju pri počenih rebrah, bom pa ja že preživela porod, ki bo trajalo ki pol manj, kot počena rebra!!

Neposredna povezava do sporočila: 2196
13.8.2013 11:52:45   
natali1
malamut bravo, tak se govori. Če smo že tolkrat skoz dale, bomo še pa zdaj!
Vsaj jaz nouser posted image
Sem rabla eno tako lekcijo zaj

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
13.8.2013 12:55:56   
malamut

IZVIRNO SPOROČILO: natali1

malamut bravo, tak se govori. Če smo že tolkrat skoz dale, bomo še pa zdaj!
Vsaj jaz nouser posted image
Sem rabla eno tako lekcijo zaj

user posted image user posted image

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
13.8.2013 14:42:13   
lollipop07
madonca ste se spet razpisale...se vid da smo že na porodniški oziroma zlo blizuser posted image
jst tut komej čakam, da se zadeva začne, ker sm že kr mal zoprna od vseh bolečin in močnih brc lih kamor se mu zljubi...sicer sm ful vesela, ker je zelo živahn tale naš mladič in se čez dan kr precej "pogovarjava" ampak včasih si pa zaželim ene pol ure brez brc, krčov in popadkov...se mi zdi, da se je zdej kr use naenkrt pojavilo in kr precej intenzivno, tko da me včasih kr iz kavča dvigne popadk al pa kkšna bolečina na različnih koncih...user posted image no sej mal mam še za počakat, da nau revčk prov mejhn na svet pršouuser posted image
nekej malega morm tut še nabavit stvari ampak bolj malenkosti tko da se nič ne sekiram, če mi ne uspe do časa...user posted image
a še ktero podplati bolijo? prejšn mesc so me sicer na vsake toliko prjeli krči v stopala ampak zdej me pa že en tedn prov določene točke na stopalih bolijo in je kr mal neprijetn...a bi pomagal če si mal prtiskam an te točke (a la reflekoterapija) al je to pač "cena" nosečnosti?
sm se pa odločila, da skrinjo malo nafilam za prve dneve in me je pol prešinlo, da določenih stvari sploh ne bomo smele jestuser posted image tko, da morm najdt seznam česa ne smem jest zarad prebave otročka, da bom s pravimi stvarmi nafilala skrinjouser posted image kkšne ideje?
lepo bodite

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
13.8.2013 14:42:34   
Prva anonimna
2.900 gramov ima ze nasa pupika :). Imam pa spet visok pritisk, zdaj ze 140/85, tako da ga morai spet priti merit. Voda je na sreco ok. Mi je pa vzela se za streptokok vzorcek, jutri me pa se na CTG priklopi. Plodovnice je dovolj, posteljica je pa tudi ok.

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?