Prva anonimna
|
Tejci, jaz sem tudi ze izdala ukaz , katero posteljnino gor dat, ko bom v porodnisnici. Jaz tistega Angel care-a ne bom nabavila. Tudi pri kosku za plenice ne bomo komplicirali, pac veckrat odneses smeti dol. Bo pa na balkonu, da ne bomo imeli notri neprijetnih vonjav . Nastavkov za bradavice jaz tudi potem nisem kupila, ker v porodnisnici ti jih menda posodijo, ce jih rabis, drugace jih bo pa ze ocka potem za doma nabavil. Iii, gips za busija je lepo darilce. Samo kam pa potem spravis to ogromno zadevo ? Blue one, meni se v tisti vrocini tudi ni dalo nicesar pripravljati. Robika, kako je bilo vceraj na pregledu? Hahaha, sem se narezala, ko sem prebrala, da je tvoja mala rekla po parih vdihih in izdihih, ce si ze . Pa uzivajta v tistih dveh dneh, ko bosta 100 % na off ! Matty, jaz bom kupila sterilne zlozence pa fiziolosko v ampulcah. Mogoce tudi 70 % alkohol, ceprav ene babice ga menda odsvetujejo. Pa tisti blazinice iz vate imam za rito brisat. Za bebiko imam pa v torbi samo stvari za obleci (dva bodija, kavbojkice, dvoje nogavicke, kapico), dve plenicki za enkratno uporabo in tri tetra, dekico, pa torba stoji na lupici, da ocka slucajno ne pozabi nanjo . Pa cunje zame so notri, ki jih bom pa verjetno se menjala, ker nimam pojma, kaksno bo takrat vreme. Zase imam pa v drugi torbi vlozke Vir 80, en zavojcek mrezastih hlack, blazinice za dojenje To.to, Lanolin za bradavice, eno vodo, ene orescke za prigriznit, eno knjizico o dojenju (ce bom slucajno imela se cas brati ), dve dudiki pa eno zirafo za pupiko . Pa seveda kozmetiko, modrcek za dojenje, pa eno spalno srajco, ceprav mislim, da bom njihove uporabljala, ampak za vsak slucaj, xe me kaj pici . Pa ene japonke moram dati se notri, zdaj jih se nosim, ampak imam na listu napisano, da je to se treba dati notri. Aja, pa fotoaparat, polnilec za baterije in polnilec za mobija. Pa napotnice za prevoz in porod, potrdilo, da ima ocka solo za starse narejeno, potrdilo o priznanju ocetovstva, na listu pa pise, da je treba se materinsko notri fliknit. Dokumente (osebno in zdravstveno) imam pa itak vedno v denarnici. Pa zapisala sem si tudi, da moram tisti set__ za popkovnicno kri notri vrzt, ga zaenkrat se nisem dobila. Pa vazelin sem se rezervni vrgla notri, ker imam stalno razporkane ustnice, pa en svincnik in blokec, da si bom vprasanja lahko zapisala, ker skleroza dela s polno paro . Bo katera se kaj drugega s sabo vzela?
< Sporočilo je popravil Prva anonimna -- 13.8.2013 8:36:55 >
|