Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 29.7.2013 13:09:30
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 dan končno se uspem malo javiti. skoraj nič ne uspem priti do računalnika. kar mi je pa v zadnjem tednu uspelo, je bilo pa posvečeno iskanju destinacije za dopust. uspelo mi je najti nekaj zanimivega, in tako 11.8. gremo tudi mi na mooooorjeeeeee Smo te pa danes pogrešale na kavi. ja hvala, vsaj nekdo me pogreša prevroče mi je blo za iti kam... pa še pri glavi sem bla taka da nisem bla ravno za v javnost verjetno naslednjič, če bo pred 11.8.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 29.7.2013 13:31:54
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 dan končno se uspem malo javiti. skoraj nič ne uspem priti do računalnika. kar mi je pa v zadnjem tednu uspelo, je bilo pa posvečeno iskanju destinacije za dopust. uspelo mi je najti nekaj zanimivega, in tako 11.8. gremo tudi mi na mooooorjeeeeee Smo te pa danes pogrešale na kavi. ja hvala, vsaj nekdo me pogreša prevroče mi je blo za iti kam... pa še pri glavi sem bla taka da nisem bla ravno za v javnost verjetno naslednjič, če bo pred 11.8. eh, čop si narediš pa je. naslednjič pa bo kava sigurno še ta ali naslednji teden.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 29.7.2013 13:56:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 dan končno se uspem malo javiti. skoraj nič ne uspem priti do računalnika. kar mi je pa v zadnjem tednu uspelo, je bilo pa posvečeno iskanju destinacije za dopust. uspelo mi je najti nekaj zanimivega, in tako 11.8. gremo tudi mi na mooooorjeeeeee Smo te pa danes pogrešale na kavi. ja hvala, vsaj nekdo me pogreša prevroče mi je blo za iti kam... pa še pri glavi sem bla taka da nisem bla ravno za v javnost verjetno naslednjič, če bo pred 11.8. eh, čop si narediš pa je. naslednjič pa bo kava sigurno še ta ali naslednji teden.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 29.7.2013 15:09:49
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 dan končno se uspem malo javiti. skoraj nič ne uspem priti do računalnika. kar mi je pa v zadnjem tednu uspelo, je bilo pa posvečeno iskanju destinacije za dopust. uspelo mi je najti nekaj zanimivega, in tako 11.8. gremo tudi mi na mooooorjeeeeee Smo te pa danes pogrešale na kavi. ja hvala, vsaj nekdo me pogreša prevroče mi je blo za iti kam... pa še pri glavi sem bla taka da nisem bla ravno za v javnost verjetno naslednjič, če bo pred 11.8. eh, čop si narediš pa je. naslednjič pa bo kava sigurno še ta ali naslednji teden. danes za čop niti gumice ne bi rabila celi vikend smo se kopali in sem posledično mela celi vikend (mokre) lase spete v čop. in ko sem dala gumico dol mi je skoraj tak ostalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 29.7.2013 21:05:57
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Pred uro prišla iz bolnice. Mi je na balinu padla ker fajn debela veja na glavo. HB da je meni. Ker je Luka bil cca. pol metra stran od mene. In si niti nočem predstavljat kaj bi njemu naredila. Imam 5 cm velikosti razpočne rane in nekaj šivov. Ter lepo belo kapico na glavi. Še dobro da sem bila cela oblečena v belo. Sem vsaj na poti domov bila barvno usklajena.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 29.7.2013 21:22:31
|
|
|
|
majakla
|
Ojoj Ly fajn, da vzameš s humorjem, samo da ni hujšega Pikapoke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 29.7.2013 21:27:41
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ojoj Ly fajn, da vzameš s humorjem, samo da ni hujšega Pikapoke podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 29.7.2013 22:13:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ojoj Ly fajn, da vzameš s humorjem, samo da ni hujšega Pikapoke Kaj pa naj. Zdaj je kar je. Edino kaj me boli je pobriti del. Že tako nimam neke gostote las, pa hitro tudi nena najbolj rastejo. Očitno si bom morala ko bodo šivi šli ven omisliti novo frizuro. Pa hvala za pikepoke. Oktober tebi tudi.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.7.2013 7:32:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Pred uro prišla iz bolnice. Mi je na balinu padla ker fajn debela veja na glavo. HB da je meni. Ker je Luka bil cca. pol metra stran od mene. In si niti nočem predstavljat kaj bi njemu naredila. Imam 5 cm velikosti razpočne rane in nekaj šivov. Ter lepo belo kapico na glavi. Še dobro da sem bila cela oblečena v belo. Sem vsaj na poti domov bila barvno usklajena. Joj,pikepoke Ly!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.7.2013 8:50:03
|
|
|
|
oktober11
|
jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.7.2013 9:21:01
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Malo prej vstala, čeprav naš mulc že od 6h rogovili. Bolj mu pravimo da naj dolgo spi ker ima počitnice, bolj je on hitro gor.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.7.2013 9:21:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Pred uro prišla iz bolnice. Mi je na balinu padla ker fajn debela veja na glavo. HB da je meni. Ker je Luka bil cca. pol metra stran od mene. In si niti nočem predstavljat kaj bi njemu naredila. Imam 5 cm velikosti razpočne rane in nekaj šivov. Ter lepo belo kapico na glavi. Še dobro da sem bila cela oblečena v belo. Sem vsaj na poti domov bila barvno usklajena. Joj,pikepoke Ly! Hvala.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.7.2013 21:28:05
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx naslednjič pa bo kava sigurno še ta ali naslednji teden. jutri?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.7.2013 21:32:23
|
|
|
|
bambixxx
|
Ly . Vem kako ti je. Jaz sem tudi imela šivano glavo, mislim da 5 šivov, sem si jo pa na robu bazena v TAM-u razbila v OŠ. In res ni fajn ona bela kapica. Glede frizure pa te moram tudi razočarat, da ful dolgo rabijo lasje, da zrastejo nazaj po taki poškodbi . Boš pač kapo nosla 1 leto . Imaš vsaj bolniško zdaj zato?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.7.2013 23:07:03
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx naslednjič pa bo kava sigurno še ta ali naslednji teden. jutri? jaz bi raje v četrtek, bi šlo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.7.2013 7:18:30
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx naslednjič pa bo kava sigurno še ta ali naslednji teden. jutri? jaz bi raje v četrtek, bi šlo? lahko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.7.2013 8:21:04
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx naslednjič pa bo kava sigurno še ta ali naslednji teden. jutri? jaz bi raje v četrtek, bi šlo? lahko fajn zmenjeno te
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.7.2013 10:53:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Ly . Vem kako ti je. Jaz sem tudi imela šivano glavo, mislim da 5 šivov, sem si jo pa na robu bazena v TAM-u razbila v OŠ. In res ni fajn ona bela kapica. Glede frizure pa te moram tudi razočarat, da ful dolgo rabijo lasje, da zrastejo nazaj po taki poškodbi . Boš pač kapo nosla 1 leto . Imaš vsaj bolniško zdaj zato? Hvala za tolažbo. Drugač pa imam 6 šivov. Je kr velika rana. Na kapico sem se pa že navadla. Ko pa grem ven pa imam belo šilt kapo pa se nič ne vidi.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.7.2013 10:57:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx naslednjič pa bo kava sigurno še ta ali naslednji teden. jutri? jaz bi raje v četrtek, bi šlo? lahko fajn zmenjeno te Ob 9h na železničarju?
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.7.2013 12:19:04
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx naslednjič pa bo kava sigurno še ta ali naslednji teden. jutri? jaz bi raje v četrtek, bi šlo? lahko fajn zmenjeno te Ob 9h na železničarju? itak
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.7.2013 12:21:51
|
|
|
|
oktober11
|
dan hm, bom videla če mi bo ju3 uspelo priti. spet se mi neki obisk napoveduje, ampak ni še nič fiksno. drugače pa... otrok spi, jaz pa veselo googlam ter iščem vse mogoče informacije glede našega dopusta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.7.2013 19:17:38
|
|
|
|
arabela*
|
čer Malo "srfam" po netu, kavo ravno popila. Po vrtcu smo večina vsak dan v parku, ali na igralih ali pa kolesarita, se je M naućila brez pomožnih in je sedaj..akcija... A dopoldne pridno hodi v ZPM in tam ustvarja svoje umetnine...tak da jima ni dolgčas.. Evo z eno nogo že na morju, še pikico.....pa smo le dočakali, kak se je vleklo...grrrrrr.. Samo po novem tak kompliciram....prej nisem nikoli , em se zgleda tu nalezla....pakiranje je muka ....
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.7.2013 19:18:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 pa veselo googlam ter iščem vse mogoče informacije glede našega dopusta kam grete na morje?
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.7.2013 19:19:00
|
|
|
|
arabela*
|
Ly.... .upam, da ne boli preveč..
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.7.2013 19:20:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan, nisem uspela nič kaj gor ta teden več. V glavnem jutri (petek) za kavico katera? Žal jaz ne morem, začnem jutri delat. super za službo jaz mam na morju čas, da v miru razmislim o vsem, bo treba v kratkem v posle se podat....Imam polno vsega, od zamisli do načrtov....preveč..ampak...od ideje do uresničitve je dolga pot
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.