Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.7.2013 0:09:42
|
|
|
|
tjaShiika
|
heila, evo nas spet iz morja :)))) v sredo so za 1x šanse da pridem do kafeja :))))
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.7.2013 9:18:24
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Luka včeraj šel do mojih, tako da sem danes lahko malo potegnila. Zdaj pa kavica pol pa malo migat.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.7.2013 10:02:09
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan, nisem uspela nič kaj gor ta teden več. V glavnem jutri (petek) za kavico katera?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.7.2013 11:39:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan, nisem uspela nič kaj gor ta teden več. V glavnem jutri (petek) za kavico katera? Žal jaz ne morem, začnem jutri delat.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.7.2013 12:24:33
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Luka včeraj šel do mojih, tako da sem danes lahko malo potegnila. Zdaj pa kavica pol pa malo migat. Ti packa! Kake stvari pišeš tu gor.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.7.2013 12:25:30
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan, nisem uspela nič kaj gor ta teden več. V glavnem jutri (petek) za kavico katera? Jaz lahko naslednji teden.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.7.2013 12:25:50
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan, nisem uspela nič kaj gor ta teden več. V glavnem jutri (petek) za kavico katera? Žal jaz ne morem, začnem jutri delat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.7.2013 12:29:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Luka včeraj šel do mojih, tako da sem danes lahko malo potegnila. Zdaj pa kavica pol pa malo migat. Ti packa! Kake stvari pišeš tu gor. Ja vidiš ko še kava ne prime pol pa pozabim kako besedo dodat.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.7.2013 12:29:44
|
|
|
|
majakla
|
Tako, stanovanje diši po čokoladi-vaniliji, brisače še bolj, kosilo me tudi že čaka (mmm... sem včeraj dobila z vrta fižol), cote pripravljene, le v torbo še jih vržem, pol pa čakam na odhod. Upam, da greva te tam do 17., čakamo še en šleper robe. Adijo do ponedeljka . . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.7.2013 16:55:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan, nisem uspela nič kaj gor ta teden več. V glavnem jutri (petek) za kavico katera? Žal jaz ne morem, začnem jutri delat. jaz tudi delam jutri.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.7.2013 20:08:53
|
|
|
|
bambixxx
|
tak je, jaz pa pridem včeraj domov iz kave in si namerim 39 vročine . in me kuha že od včeraj na polno, vročina, mrzlica, izmenično. pa ne vem kaj sem spet pobrala, ker mi nič druga ni, razen v želodcu mi je slabo, ampak jem normalno. max. me je na 39,9 ponoči zakuhalo, sem se tresla ko šiba v postli z zimskimi zokni in pokrita z dvema odejama, moj pa nagi zraven, ko je švical poleg odprtega balkona . pol me je pa vročina vdarla in sem tak zašvicala, da sem si mogla ob 3h zjutraj pižamo preoblačit, ker je bila postla dobesedno cela mokra. tak da jutri žal ne pridem na kavo . bi pa z veseljem drug teden. Ly super za službo , upam da ti bo fajn delat.
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 18.7.2013 20:09:39 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.7.2013 20:15:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Ly super za službo , upam da ti bo fajn delat. Hvala, pa da bo pol zaposlitev. Tebi pa da se čim prej pozdraviš.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 19.7.2013 8:27:28
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Ly super za službo , upam da ti bo fajn delat. Hvala, pa da bo pol zaposlitev. Tebi pa da se čim prej pozdraviš. Bravo Ly, čestitam!!!! Pa za bambi!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 19.7.2013 21:04:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Ly super za službo , upam da ti bo fajn delat. Hvala, pa da bo pol zaposlitev. Tebi pa da se čim prej pozdraviš. Bravo Ly, čestitam!!!! Pa za bambi! Podpis pod vse!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.7.2013 9:35:21
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Ly super za službo , upam da ti bo fajn delat. Hvala, pa da bo pol zaposlitev. Tebi pa da se čim prej pozdraviš. Bravo Ly, čestitam!!!! Pa za bambi! Podpis pod vse! tudi moj podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.7.2013 20:14:16
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Malo časa da se javim. Zjutraj šla delat, popoldan bili malo zunaj. Zdaj pa malo PC pol pa spat. Bo treba it jutri tudi delat.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.7.2013 23:08:55
|
|
|
|
bambixxx
|
čer, hvala za pikepoke, so pomagale. kava ta teden? meni bi pasalo v sredo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.7.2013 1:35:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, hvala za pikepoke, so pomagale. kava ta teden? meni bi pasalo v sredo. Jaz imam cel teden čas, še preveč. .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.7.2013 8:55:54
|
|
|
|
oktober11
|
jutro može v sredo bambi, saj ne vem, ampak sličice košarka.... rabiš 5? jo mam...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.7.2013 9:58:19
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Malo časa za tud za net.... Nič novega, čas teče z svetlobno... M v vrtcu, A ima cel teden likovni tečaj...popoldne tak vedno nekje. Še malo pa morje, komaj čakam....ampak se večejo ti zanji dnevi.. grem delat dalje, da saem potem lahko relax
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.7.2013 10:54:57
|
|
|
|
majakla
|
moj otrok končno plava juhuuu (z rokavčki seveda)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.7.2013 11:28:51
|
|
|
|
Arwenko
|
V sredo bi celo meni šlo najbrž skoz, v kolikor bom še 2v1 ne Sicer sem jutri tudi v MB, ampak imam natrpan urnik, zjutraj depilacija, pol akupunktura, pol pa v službo skočim nekaj in bo itak ura 3, v sredo pa nimam planov, razen če bo treba kaj za službo uredit in gre kava kamot skoz. Edino vroče bo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.7.2013 11:36:52
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla moj otrok končno plava juhuuu (z rokavčki seveda)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.7.2013 11:37:58
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro može v sredo bambi, saj ne vem, ampak sličice košarka.... rabiš 5? jo mam... hvala, imam že vse sličice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.7.2013 15:59:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla moj otrok končno plava juhuuu (z rokavčki seveda) Bravo!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?