Ursi2
|
edOBRO JUTRO, PUNCE!!!!!!!!!!! JUPIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PETEK JE!!!!! Kk jz komi čakam, da je petek in da sem potem lahko cel vikend samo z mojimi sončki!!!!!!!!!!!!Zdej, ko je lep vikend bomo definitivno imeli zelo aktiven viken (Aqualuna, obisk Celjskega gradu, mogoče celo vožnja z vlakom,ali pa kolesarjenje. Za tavečjega pa bi rada še zdej, ko so razprodaje dobila eno softshell jakno.) Oblekca, čestitke!!!!!!!!!!!!!! Blondinčica, tudi jz mislim, da bi znalo bit to to!!!!! Super! Res je lep občutek, ko jih začneš tudi čutit. Magdalenica, čestitke za še enega fantka!!!!!!! Dspela, čestitke za 3 obletnico!!!!!! Upam, da se ti je tvoj dragi oddolžil vsaj zs kopeljo ali masažo. Če ne se ti pa naj sedaj čez vikend!!!! Midva imava letos 11 obletnico in končno imava namen izkoristit darilo, ki sem ga dobila pred 2 letoma (enodnevno razvajanje v termah za 2 osebi). Kriva sem pa jaz, ker se nisem mogla ločit za ceeeeeeeeel dan od otrok! Ma, še sreča, da ima moj živce!!! Pa upam, da slabosti čimprej minejo in držim pesti, da boš z nami do konca!!!!!!!!!!!!!!!!! kRČI: Tudi mene včasih tako zategne, da kr obmirujem, potem pa počasi začnem spet migat. Večiunoma pa kr neki špika oz tako zaboli, kot bi me neki raztgenalo. Pregledi: Pri meni je tako, da sem mogla bit tešč za laboratorij in sem dala samo kri. Potem pa na vsakem pregledu dam vodo kar tam na stranišču, kjer sestra preveri potemče je ok. Nam pa mislim da pripadata 2 UZ oz 3-je, če sumijo, da je kaj narobe. Ampak moj zdravnik mi na skoraj vsakem pregledu naredi UZ, dva od teh pa plačam. Drgač pa te stehtajo, zmerijo pritisk in take stvari. Ja, meni se že 5 let zdi, da srečujem same nosečnice ali mamice z vozički. FOLGANJE Z VEČ OTROCI: PRedvsem veliko manj komliciram. Pri prvem sem se za vsak jok sekirala, če je bil mal umazan, sem ga preoblačila,.... Sedaj sam rečem, sej so otroci, naj bojo umazani. Kaki smo bili pa mi! Drgač pa meni ni bil nikoli problem. Sicer je bila pri prvem kriza, ker je bil prej skoz v središču in sem imela večinoma skoz čas za njega,potem pa se je kdaj moral počakati. Sicer sem poskušala, da se je to zgodilo redkokdaj, ampak, če sem dojila, je pač moral počakat. Pri njem je bil problem tudi, ker smo ravno decembra ena 2 meseca imeli eno operacijo na luleku, ki je bila nesupešna, amapk preden, da se je zdravnik sprijaznil s tem, je trajalo dolgo in je mali trpel hude bolečine in 4 smo ga morali dol držal, da je ležal, da ga je lahko zdravnik pogledal. In posledično se mu je tudi obnašanje spremenilo in je bilo vse na kupu. Ampak je šlo na boljše. Kar se pa ostalih stvari tiče, pa pri nas večinoma kr hočeta pomagat. Tudi pri previjanju, na začetku, ko se je posebej kopal v banici, sta pomagala, pri kuhanju sta zraven, pri peki, košnji okrog hiše, obrezovanju žive meje. Košnja pri nas izgleda tako, da sem lani imela Žiga v kengurujčku, Jure se je držal na tanizki prečki, Luka pa zgoraj in smo kosili. Res kosimo enkrat dlje, kot bi sama, ampak mi je važno, da uživata in da rada pomagata. Potem pa imajo samokolnice in v vsako naložimo nekaj trave in odpeljejo na kup,.......To delamo cel dopoldan. Tudi pri pleskanju sob pomagajo. Pač je mal bolj umazano, pa ni glih tip top, ampak uživajo in smo skupaj. Kadar smo doma, se včasih že ob sedmih zjutraj zgodi, da pečemo biskvit ali delamo piškote. Poskušam pa čim manj tega, da moreta počakat, ker morem najprej malega porihtat. Sej če je pokakan, veta, da ni druge, ker ko greta unadva na stranišče, tud zastopita, da more Žiga počakat. Ma, se sproti da in vidi. Sam mam pa srečo, ker nisem imela hudih slabosti in je kr šlo. Sem pa veliko sama z vsemi tremi in smo že navajeni. Tako da mi tudi ni problema it sama z vsemi tremi v trgovino nakupit za 14 dni ali it z njimi na igrišče, izlet, na jezero, ZOO,..... Sam se zmenimože doma, da gremo sami in da ne morem bit na treh mestih naenkrat, da se moremo približno skupaj držat, da je treba mal bolj potrpežljiv bit. Pa je vse ok. Toliko zdej pa še delat, da bo vikend lep!
|