_Kepica_
|
Kako ste se razpisale, sem imela veliko za prebrat Grem kar po vrsti: Oblačila za iz P: jaz sem pripravila body z dolgimi rokavi (sem brala, da pravijo, da na začetku naj bi bil v dolgih, ker še ne zna dobro regulirati telesne T), žabice, jopico, štunfke, copatke, kapico, dekico pa dve plenički. Zdaj ko berem, da boste vse dale še body s kratkimi rokavi, ga bom najbrž kar v torbo dodala. Škodit ne more Nastavki: sem razmišljala o njih, ampak ne vem, ali jih bom potrebovala ali ne. Sem razmišljala, da bi potem partnerju naročila, da ji gre kupit, ampak kaj, ko pomoje še vedel ne bo, kaj kupit Se bo najbrž kar odpravila jih kupit - za vsak slučaj. Stvari v P: kolikor sem brala, naj bi vse dobile tam (mrežaste hlačke, vložke, pleničke itd.). Jaz sem si vseeno pripravila svoje mrežaste hlačke, vložke, ker ne vem, če jih dobiš dovolj. Ne vem pa čisto točno, kaj je point teh hlačk - a da jih uporabljaš namesto svojih spodnjih hlačk in nanje daš vložek, ali čez njih daš potem še svoje spodnje hlačke? Se opravičujem za tako butasta vprašanja, ampak raje vprašam in se že vnaprej pripravim CTG: Danes sem imela drugi CTG. Srček je tako lepo bil Je rekel G, da je vse ok in da me čez en teden še vaginalno pregleda, da vidi, če se že kaj dogaja. Ko je pogledal izvid CTG-ja, je rekel, da je "recimo da normalen izvid". Sem videla, da je tista krivulja, ki popadke meri, višja kot prejšnjič, tako da se mogoče že kaj pripravlja Plodov utripek je bil pa normalen, tako da kaj drugega "nenormalnega" najbrž ne bi moglo biti Zanimivo, da imate vse občutek, da je veliko punčk. Vsaka, ki je noseča, mi pravi, da pričakuje fantka Tudi pri nas naj bi bi imeli fantka. Moj je že dvakrat sanjal, da sem rodila in da je bil velik za eno dlan Se tudi on že psihično pripravlja na prihod malega Zdaj sem se parazpisala. Se vidi, da se nočna domišljija prebuja Zdajle, ko sem to pisala, mi je trebuh parkrat kar ornk otrdel. Mašina, mogoče se pa res kaj prštimuje NistaKontraSplita in Deteljica, sporočita, če se bo začela kaj dogajat, da stisnemo pesti za vaju (ali za katero koli drugo) Lahko noč vsem.
|