_Kepica_
|
Wau, koliko imam za prebrat . Smo ratale pridne GoldVesna, sem kar pomirjena, da nimam edina težave z "letenjem na stranišče". Me je pa včeraj skoraj kap, ko sem našla en hemeroid. Groza. Sem mislila, da me to res ne bo doletelo. Me samo peče, nič ne boli. Se pa ornk mažem z Bepanthenom. Kako pa ta zadeva potem sploh izgine? Odpade ali se splošči? Upam samo, da se mi ne razvije kaj hujšega Tudi pri meni je moj G skop z informacijami, kar se tiče velikosti in teže. Zgleda to ni tako pomembno oziroma če bi bil izven povprečja, bi najbrž kaj rekel. NistaKontraSplita , dobro opravi. Držim pesti, da končno k sebi stisneš svojo kepico. leliika, super, da vama tako dobro laufa. In že prvi sprehod imata za sabo. Res lepo pupa82, čudovit seznamček, najlepša hvala, ker si se tako potrudila. PDP imam 20. 7. 2013 (se ne znam sama dodati ). Sem se ravno spomnila - kako je vam G določil PDP? Limoncap , praviš, da je tvoj PDP tisti, ki si ga na NS dobila. Po NS ga imam jaz 23. 7. in mi vsi pravijo, da je ta bolj pravi, ker "uradni" PDP je bil postavljen bolj tako "od oka". Kako je pri vas ostalih? Moj partner bo prisoten pri porodu (čeprav ga je po svoje strah, kako bo vse skupaj izgledalo). To mi res veliko pomeni. Upam samo, da bo preživel Sem pa včeraj govorila z eno babico in je rekla, da je partnerjem v porodni tudi zelo težko, ker gledajo, kako nas vse boli, pa ne morejo nič pomagat. Lepo se imejte pa javite, če se kateri začne kaj dogaja
|