ursonok
|
Dober večer, Zoja, kje so oni vidlei zastoj rasti?! Če bi prilezla do roka, bi imel okoli 4kg!! Želim ti čim hitrejše okrevanje po CR! Jaz sem čisto . Že dva dni mi otreva trebuh, parkrat na dan imam dolg in močan popadek, sicer pa ne ... Me pa boli vse tam doli, če hodim, me na trenutke tako zagrabi, da se moram ustavit in sklonit in predihavat. Ampak traja lepar sekund, kot da bi se odpirala brez popadka . Obup, vam povem, crknjena sem totalno. . Pravih popadkov in akcije pa od nikoder. Se bojim, da bom do takrat že tako utrujena in razbolela, da bom šla v P samo še umret Čisto drugače od prejšnjih nosečnosti. Tam me ni nič čez dan mučilo, le včasih zvečer kakšno uro in to je to. Pri Abelu sploh nič, potem pa kot strela z jasnega - popadki na 3 minute ... Jaz sem resno vsega sita, tudi če ponoči spim, se ne spočijem, delat itak ne morem nič, zdaj še na sprehode ne morem, ker bo prvi mimoidoči poklical rešilca Poleg tega je pa še tamala v trebuhu ful aktivna, steguje se in brca, glavo ima pa čisto čisto spodaj, tako da me vse boli od raztegovanja in obračanja ... S sadjem se pa tudi jaz bašem ves čas, je prav super. Le lubenica zvečer me preveč ohladi in me potem skoraj zebe. Sicer je pa pri nas skoraj pravo poletje, med 25 in 30, sonce, smo šli danes na igrišče z vodo, je Abel v en mini vodnjak padel . In je res fino, ker je vroče, ga preoblečeš, potem pa lahko malo na sončku sedi in si v miru posuši laste itd. Dvojčica - poročanje ja, sem tudi jaz danes o tem razmišljala. Pri Abelu smo se vse zmenile tako, da pošljemo sms eni forumašici, pa potem ona objavi. Ampak zdaj smo pa že krepko v dobi smart telefonov ... Pa vsaka sama sporoča - no, razen mene, ki ga ne znam dobro uporabljati ... Sem šla na RR in vnesla geslo, pa me je enkrat zablokiralo, drugič je pretekel čas, tretjič me je pa totalno zignoriralo. Kr neki! Se ne mislim več s tem ukvarjat. Morda bo sporočil mož, če ne, pa jaz, ko pridem domov. Al kva Nič, grem brat, držite pesti, da se čim prej začne kaj dogajat, sicer se mi bo zmešalo
|