|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
26.5.2013 7:44:37   
Zoja83
Eto mene in Tadeja :) Velik 51 cm in tezek 3410g, tolk o tem, da zaostaja... rojen v 37 3/7, pa s Cr. sem imela neredne krce, pa me je dala kar naprej. Drugace z mano vse ok, cakam pa na novice, ce je mozev dedi noc prezivel. Takle mamo :( Kaj vec pa od doma

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
26.5.2013 8:22:17   
lina3
zoja83user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
26.5.2013 9:09:57   
Valery83
Dobro jutro, oz nekaterim kar dober dan.

ČESTITAM -  Zoja in Saša!!! user posted image user posted image user posted image    Kak lepo..

Tak da zdaj pa kar naprej, upam da vsak dan vidim napisano da se vsem ki so sedaj že rodile, pridruži še kaka nova, al pa tud dve, tri..še najbolj te ki ste najprej na vrsti, ker verjamem da že komaj čakate.. Med drugim tudi jaz..

Sladko - včeraj cel dan, pravi napadi, in zgleda da bo danes isto. Včeraj sem bila sicer pridna, prala, likala, pospravljala, moj je okopal našega "čuvaja oz. čuvajko stanovanja".. Celo na sprehod nama je uspelo it - čeprav samo malo po mestu, a vseeno sta bila kaka 2km, dokler me spet ni začelo vse bolet v medenici, in se mi vrtet. Upam da bo danes tud brez dežja, hladno me niti ne moti tako, ker itak mi je vroče, da se lahko spet malo sprehodim..

Vsem vam želim lepo nedeljo, tistim ki ste slabše spale, želim da se čim bolj spočijete čez dan, in si "akumulirate" čim več energije, ki jo bomo vse skupaj krepko potrebovale..
LP..

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
26.5.2013 12:32:31   
Anjuškaaa
Živjo pupike..

kako neverjetno, da mi zadnje čase vedno okence s prve odprve in nič čakanja user posted image

Malečka, Zoja in Saša ČESTITKE!! user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa res že na polno dogaja user posted image

Dansas same lepe slikice..joj mala je tak cukerček in veliko lasekov je imela user posted image poleg tega pa še velike lušte si mi naredila s temi mafini user posted image

Luna je pa očitno bila res kar močna saj včeraj je kar vplivala name. Včeraj ponoči spala vredu vendar sem se zbudila z groznimi bolečinami v kolku, ki pa je po parih urah minila. Včeraj zvečer pa sem dobila krče v sp.delu trebuha in so bili kar boleči. Danes sem se pa spala v enem kosu 8 ur brez bolečin in cela sveža HB..tudi krčev ni več. Jutri pa imam pregled+ctg.

Ta mala bo kar spala v kinderpetu 70x140 ki bo poleg mene v spalnici.

Upam, da mi je uspelo prilepit slike, ker drugače ne znam user posted image

Tako je bila moja mami pridna in je zelo ponosna babica, da je tako lepo oprala in zlikala cotke user posted image
[IMG]http://i42.tinypic.com/2uz4ako.jpg[/IMG]

Enkrat sem obljubila sliko mojega bušija in sedaj, čeprav pozno, jo objavljam (samo upam, da se bo vidlo)
[IMG]http://i39.tinypic.com/2vki4pl.png[/IMG]

Lepo in mirno nedeljo želim vsem user posted image in mamicam user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
26.5.2013 12:34:04   
Anjuškaaa
Ehhhh ni mi uspleo.. pa ne znam no user posted image

(odgovor članu Anjuškaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
26.5.2013 12:38:47   
Lethe
Heeeey!!!

Samo na hitro se javljam, imam zelo malo časa user posted image

Zoja83 in Saša33, ČESTITAM!!! Saša, blagor tebi, ker je šlo tako hitro. Zoja, tebi pa želim hitro okrevanje, mali je pravi dečko, glede na tedneuser posted image

Mi imamo delovni vikend, končno imava novo omaro v spalnici in sedaj potekajo selitve narodov. Res je tak feeling in ogromno stvari...moje sploh še na vrsto niso prišle. Da ne omenjam, koliko strojev sem že oprala in jih še bom. Noro.
Zdaj greva na kosilo k tastu in tašči, menda bodo lignji user posted image user posted image

Jutri me čaka pregled in odvzem brisa. Očitno sem se odločila ZA...mah...če se ne bi, bi me zagotovo preganjalo "kaj pa če" user posted image user posted image

Lepo nedeljo vam želim, zaenkrat kaže, da bo vsaj nekaj sonca. Vsaj pri nas je...

Anjuškaaa: velike črke IMG spremeni v male črke img

< Sporočilo je popravil Lethe -- 26.5.2013 12:41:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 3156
26.5.2013 12:40:12   
Anjuškaaa
Še to probavam preko shrani.si, če deluje, če ne se pa predam user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
26.5.2013 12:42:13   
Anjuškaaa
jupiiiiiiuser posted image user posted image uspelo mi je in na shrani.si je pa že mali img..

Hvala Lethe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3158
26.5.2013 12:44:14   
dansas
hej,

Anjuškaaa: IMG moraš spremenit v male črke - img (jaz tako naredim po Lethejinih navodilih :) ... mogoče je pa to narobe hodilo ?)

Zoja83: Čestitke še enkrat user posted image in krasne mere za tako starost

papa

Neposredna povezava do sporočila: 3159
26.5.2013 12:49:48   
dansas
O, Anjuškaaa, vidim, da si že poštimala slikice. Očitno pričakujete punco user posted image . Trebušček je pa tudi lep user posted image - tak kot se spodobi.

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
26.5.2013 17:00:01   
dvojčica6
Anjuškaaa, lepa nosečka user posted image Pa kolk si pridna user posted image Js še vedno nič... včeraj sem mela ful produktiven dan, sem pekla, pucala, cunje premetavala, danes pa jem in hm....jem user posted image bi zihr na sadje presedlala, ker tej domači piškotki so huda droga user posted image dansas, mmmm, uni mafini mmmmuser posted image

Em, babe, glih mi je padlo na pamet... ko bo ursonok rodila, kdo nam bo javil??? user posted image ursonok, boš dragega naštimala, da nam bo on sporočil? Nekako te ne vidim na teh pametnih telefonih oz., se spomnim, da si ga že enkrat šinfala, kako vas je zbudil sredi noči user posted image

posteljica/košek...ne vem, kjira je že spraševala... košek je super, za prve tri/štiri mesece, pol pa hitro rata premajhen...če maš preveč denarja, le kupi user posted image Drgač pa lahko prve tri mesece tut košaro od vozička uporabljaš ali pač daš dojenčka vedno spat, tako da ma blizu posteljno stranico...mislim, da majo kar radi, da na začetku niso zgubljeni v posteljici...

Zoja83, držim pesti za dobro novico!

Zdej pa šibam proč od računalnika, pa piškote moram skrit user posted image

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
26.5.2013 17:36:00   
Peeby
Koliko novih minijev!!! Čestitke vsem, prav vsi se rojevajo pravi junaki + samo lepi porodi user posted image user posted image

Precej časa se nisem javila, ampak zaključevala sem še v službi. Zdaj sem do četrtka na dopustu, na zadnji delovni dan pa pridem še častit sodelavce pa pospravit mizo user posted image . Na koncu mi je že precej tečno ratalo in sem komaj čakala, da sem končala s svojimi projekti ter predala še zadnje stvari naprej... Zdaj pridejo na vrsto počitek, pa priprave, pa hobiji.

Me je pa včeraj popolnoma potolkla tale luna. Še prejšnji teden, če bi se javila, bi pisala tule na RR, joj kako jaz zdaj fino spim pa kako je vse tipi topi itd itd. No. Včeraj je bil polom. Najprej sva čez cel dan z M ful stvari še delala, tako da me je že proti večeru začel bolet križ, ampak sem lahko normalno zaspala. Potem sem se pa ob 3h ponoči zbudila in imela take menstruacijam podobne krče, ki so bili pristoni po celem trebuhu. Najprej na 5 min, potem 20, potem 15, potem spet 5. Po eni uri sem se spraševala, kaj je zdaj to. A je to to? Ali ni to to? HB se bolečine in pogostost ni stopnjevala, zato tudi nisem drvela v P, po 3 urah pa se je tudi umirilo in sem lahko zaspala nazaj. Prvič se mi je to zgodilo in moram rečt, da sem se pošteno prestrašila.
V petek imam pregled pri G in prvi CTG in ji bom omenila. Ali mislite, da bi morala bolj paniko delat in če se ponovi že prej v P drvet? Jaz res ne vem, kaj so tazaresni popadki, kaj pa takšno matranje.

Zdaj ta teden me čaka nabiranje stvari za bebe-ja od prijateljic. Kar nekaj paketkov me čaka na raznoraznih koncu in komaj čakam, da dobim "robo". Potem bo tudi moja omara malo bolj polnauser posted image .

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
26.5.2013 19:27:50   
športnica
O nove mamice in miniji ;) cestitke user posted image user posted image user posted image

Kok je fino brat, da se dogaja in pocasi stopicate proti porodnisnici ;) sam nevem zakaj se jst nisem med njimi. Danes 4 dni cez rok, jutri mam pregled in upam da bodo kake novice al pa vsaj napotilo za porodnisnico da se zmenmo kako in kaj. Sicer me skos lo malem spika, predvsem ponoc imam pa mocne menstrualne bolecine, otrdevanje trebuha in skeleco bolecino v ledvenem delu hrbta. Kolki me ful bolijo ponoc, pa noge. Cist sm ze razstelana. Prebava dela na polno ze par dni. Vcer nabavla se isofix za lupinico in zdej je vse.

Kosek? Nas bo spal v pojstlci v spalnici, mislim da si jo bom potegnila cisto do moje stranice, da bo lazje ponoci. ker pa nima kolesck da bi jo lahko cez dan zapeljala v dnevni prostor sem dobila kosek in bo prisel prav, da se lahko prestavlja sem in tja. Danes sem oprala se posteljnino in to je to.

Pa vprasanje: a boste vse igrace, ki jih kupite ( plisaste ) oprale? Na roke al kako to delate?

Pa lep vecer in mirno noc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peeby)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
26.5.2013 19:46:22   
lina3
Dober večeruser posted image ,

še dobro, da je bilo vsaj nekaj sončka in smo lahko bili zunajuser posted image user posted image user posted image . Tale mraz prav ubijauser posted image . Še dobr, da si nisem nič nosečniškeg za poleti kupovala, ker bi bilo povsem neuporabnouser posted image .

Sem vesela za vse tiste, ki pestvate svoje user posted image . Jaz bom še kar 4 tedne počakala:). Jutri moram poklicat za termin za UZ. Moj sinček je še en teden doma, potem pa z vrtcem na letovanje. Evo, pa sem se spomnila, da sem kovček pri tašči pozabila, moram it ta teden iskat oziroma bo šel M.

Dan je bil kar običajen. Samo skos bi nekaj pospravljala. Sem danes mal vrt urejala - grabla. Pa sto in eno idejo imam o preurejanju stanovanja, moj me ima že čez glavouser posted image user posted image .

športnica
...mi imamo plišaste igračke zgolj za okras. Drugače pa sem jih enkrat oprala na roke, ampak niso čist več tolk lepe.

anjuškaa...super si.

Tamal je danes spet full aktiven v trebuhu, ampak me kar zateguje. Po mojem ima res malo prostora, samo mi ni jasno zakaj pol pravijo da je majhen.

A je danes še kakšen user posted image prijokal na svetuser posted image user posted image ?

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
26.5.2013 19:47:30   
Tija01
Pozdravljene!

Čestitke Saši33 in Zoji83, lepo se cartajte in uživajte z svojimi user posted image !

Daj Zoja83 ko boš imela kaj časa pa napiši kakšen je bil kaj tvoj porod z CR da se lahko me tiste kateri se še user posted image niso obrnili pripravimo na CRuser posted image

Dansas mhm bi pasali ti mafini, sladicam se pa nikol ne odrečem, zato sem pa že pridobila 18 kg user posted image

Anjuškaaaa lep trebušček tu nekje sem tudi jazuser posted image pa pridna si to ti z zlaganjem cotic. Če boš imela kaj časa se javi pa še meni tako cotice poštimaš user posted image

Uživajte življenje in pridno božajte svoje bušije katere ste še 2 in 1 user posted image !

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
26.5.2013 19:54:38   
majčica1508
Zoja.....lepe mere imate..res nevem kaj eni pretiravajo...
Anjuškaa....pridna si,pa trebušček je tudi lep nosečniški.....srečno jutri na pregledu

Dan je bil super,zjutraj ustali,pojedli in se oblekli,šli v trgovino in na kavico,potem do tašče in tasta,tam spet nekaj malega pojedli,potem smo šli do svakinje,tam imajo domače češnje in normalno,da sem se jih najedla do onemoglosti,jah požrešnost ne pozna meja,če so pa tako dobre,pa še za domov so nam jih nabrali cca 5kg,tak da jutri so spet na jedilniku....Edin najmlajša jih ne mara,ona pa obožuje ameriške borovnice,lubenico,grozdje(brez peščk)

Zdaj je večerna rutina že za nami,otročička sta v postelji vsak čas bosta zaspali,jaz sem si umila lase,zdaj pa šetuširanje in britje....Jutri pa novim zmagam naproti...

Športnica....držim pesti,da te oreng zagrabi,k ni luštkano čez rok.....
Glede posteljice-koška....imamo posteljico zraven moje stranice,spodaj v prtličju je prenosna posteljica...

(odgovor članu Tija01)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
26.5.2013 20:13:38   
dansas
Hej,

moje poletne cunje bodo tudi zgleda ostale v predalu - na srečo jih vsaj nisem kupovala, ampak dobila v posojo user posted image . No, vsaj tako se mi zaenkrat zdi, čeprav je do mojega roka še daleč in lahko, da bo še fajn žgalo.

Jaz nič, ampak, čisto nič ne perem na roke. Mogoče edino kake igrače z notranjo baterijo. Če je kaj bolj občutljivega, dam v stroj na ročno pranje in se tolažim, da je to isto. Sem prelena, da bi na roke prala user posted image .

Smo se po tuširanju vsi družinski člani stehtali (mi je moj prijazno vago prinesel in se zraven hihital - včeraj sem mu namreč rekla, da se sploh nočem več tehtat) in smo ugotovili, da sem najtežji družinski član, vodim za 9 kg user posted image ...

Posteljico imamo pri nas tudi prislonjeno ob mojo stan postelje, s tem, da smo ji dali stran eno stranico in so tako postelje kar priključene ena k drugi in se ne rabim nič vstajat ponoči za dojenje.

papa

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
26.5.2013 20:31:24   
ursonok
Dober večer,

Zoja,
kje so oni vidlei zastoj rasti?! Če bi prilezla do roka, bi imel okoli 4kg!! Želim ti čim hitrejše okrevanje po CR!

Jaz sem čisto user posted image . Že dva dni mi otreva trebuh, parkrat na dan imam dolg in močan popadek, sicer pa ne ... Me pa boli vse tam doli, če hodim, me na trenutke tako zagrabi, da se moram ustavit in sklonit in predihavat. Ampak traja lepar sekund, kot da bi se odpirala brez popadka user posted image . Obup, vam povem, crknjena sem totalno. user posted image . Pravih popadkov in akcije pa od nikoder. Se bojim, da bom do takrat že tako utrujena in razbolela, da bom šla v P samo še umret user posted image user posted image

Čisto drugače od prejšnjih nosečnosti. Tam me ni nič čez dan mučilo, le včasih zvečer kakšno uro in to je to. Pri Abelu sploh nič, potem pa kot strela z jasnega - popadki na 3 minute ...

Jaz sem resno vsega sita, tudi če ponoči spim, se ne spočijem, delat itak ne morem nič, zdaj še na sprehode ne morem, ker bo prvi mimoidoči poklical rešilca user posted image

Poleg tega je pa še tamala v trebuhu ful aktivna, steguje se in brca, glavo ima pa čisto čisto spodaj, tako da me vse boli od raztegovanja in obračanja ... user posted image

S sadjem se pa tudi jaz bašem ves čas, je prav super. Le lubenica zvečer me preveč ohladi in me potem skoraj zebe. Sicer je pa pri nas skoraj pravo poletje, med 25 in 30, sonce, smo šli danes na igrišče z vodo, je Abel v en mini vodnjak padel user posted image . In je res fino, ker je vroče, ga preoblečeš, potem pa lahko malo na sončku sedi in si v miru posuši laste itd.

Dvojčica - poročanje
ja, sem tudi jaz danes o tem razmišljala. Pri Abelu smo se vse zmenile tako, da pošljemo sms eni forumašici, pa potem ona objavi. Ampak zdaj smo pa že krepko v dobi smart telefonov ... Pa vsaka sama sporoča - no, razen mene, ki ga ne znam dobro uporabljati ... Sem šla na RR in vnesla geslo, pa me je enkrat zablokiralo, drugič je pretekel čas, tretjič me je pa totalno zignoriralo. Kr neki! Se ne mislim več s tem ukvarjat. Morda bo sporočil mož, če ne, pa jaz, ko pridem domov. Al kva user posted image

Nič, grem brat,
držite pesti, da se čim prej začne kaj dogajat, sicer se mi bo zmešalo user posted image

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
26.5.2013 22:11:19   
dvojčica6
ah drzim pesti, da te neha hecat tale tvoja hcerkica ursonok...ampak glede na opisano bos kmalu cartkalauser posted image ja, drgac pa le nastimaj mozeka, da nam poroca in ce se bo prav upiral,lahko meni posljes sms, ce ti ni predrago.... js z veseljem sporocim lepe novicke user posted image

pranje....isto kot dansas...uni ta svoh program, gledam da je stopinj 40 in cau!

moram sibat, javi ursonok, ce hoces, da ti dam st na zs user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
27.5.2013 6:49:13   
sover
Dobro jutro, user posted image !

Še vedno 2v1. Čez dobro uro imam pregled pri G in potihem upam, da bo ugotovila, da se že ful dogaja user posted image user posted image user posted image . Že od petka imam tak občutek, kot da se je začelo (ampak očitno se ni) in si želim, da bi mi G povedala, da sem že ful odprta ali kaj podobnega (itak, da mi ne bo). Zbadanja, špikanja, bolečin v križu je za izvoz. Še najbolj tečno mi je to, da se sploh ne vem več, ali mi otrdeva trebuh, ali se je tamala spet raztegnila v kak čuden položaj. Sploh ne morem ločit ...

Drugače pa vse po starem: spanje v k...u, ob malo večjem naporu je trebuh čisto trd, tamala se tolk zaletava v "izhod", da imam občutek, da bo kr vn padla ... Luna je pri nas totalno "popušila" user posted image

športnica ... kako se je končalo zbadanje? Upam, da s štručko user posted image
Ursonok - I feel for you, res. Se počutim podobno kot ti.
Pranje - imam en fin program na stroju (17 min na 30). Ampak glede na to, da so pliškoti tudi pri nas za okras, jih preperem le občasno.

Uživajte v vremenu (pri nas je lepo, a kaj ko piha kot noro).

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
27.5.2013 8:11:12   
športnica
Sover, ob 11h mam pregled in porocam. Tudi jaz racunam tako kot ti da rece: uuuu gospa vi ste pa ze odprti, boste sla kar v porodnisnico ;))))))))

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
27.5.2013 8:18:04   
črtica1
dobro jutro!

pa se malo javim..

smo še v enem kosu, dogaja pa skoz..otrdevanje trebuha že 14 dni prejšni teden tud na ctgju, ampak so me vseeno dam poslali čakat. dons mam pregled, upam da se je kj premaknilo ker mam dost čakanja. počutim se tko k Sover, tvoj post bi loh skopirala, počutje je točno tak.
mali se je ful umiril..res upam da ga stisnem čimprejuser posted image user posted image
doma vse čaka na malega, sam njega ni..user posted image

upam da se javim z malim v naročju..pa lepe porode vsem!

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
27.5.2013 9:02:33   
girl79
Čao souser posted image user posted image ,

malečka24, zoja83 in saša33 - ČESTITKE!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image In Saša33- jaz sem se tudi vpisala na "seznam" za tak porod kot ti user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi še vedno 2v1 user posted image No ta vikend me je cier začelo počasi vsake toliko časa kaj špikat spodaj, tako da upam da je to že kakšen znak, ampak se bojim da ne bo še nič iz tega....danes imam sicer ctg, ki pa po mojem itak ne bo nič pokazal.... Za dete imam sicer končno že vse pripravljeno, edino dudo in nastavke za dojenje moram še prekuhat, no pa za sebe za porodnišnico spakirat....mah si mislim da tole pakiranje za porodnišnico v naprej je po eni strani itak brez veze, ker imam v vsakem primeru vsaj 15 min časa, al da pride rešilec po mene ali pa da pride varstvo za tamalo, tako da...imam še čas user posted image pa vse ti lahko potem še tvoj prinese še je treba....

Sicer pa je bil kar naporen vikend, v petek sem tudi jaz pekla, v soboto je imel pa tast 60 let in je bilo treba pomagat pri strežbi itd......no saj je bilo kar luštno, potem smo pa kar na štajerskem ostali in je tamala spala pri nama v postelji in 2 uri skupaj kašljala in vsakič ko je zakašljala se je pri tem obrnila in enega od naju brcnila, povrhu me je še zgaga pekla fuuuuull (ja pecivo se res nisem mogla upreti), no ampak tam okrog 1ih zjutraj je končno nehala kašljat in potem sem se približno naspala...

No zdajle sem si pa v kopalnici kar "zakurila" - t.j. prižgala radiator, da bo fino toplo čez kake pol urice, da si grem še lase oprat, pa malo porihtat tam spodaj...nimam pojma ali imam danes samo ctg ali tudi pregled???

Plišaste igrače - jaz jih kar na "normalnem" programu operem na 40 stopinj in je to to...

Posteljica - jaz bom na začetku imela zibelko, ampak samo zato ker jo slučajno imam, če je ne bi imela bi bil dojenček kar v posteljici že od začetka, imam pa zibelko/posteljico čisto ob stranici moje postelje, da je bolj komot zame za vstajanje user posted image Čez dan pa še ne vem kako se bomo organizirali, imam itak spalnico čisto zraven dnevne sobe, tako da bom dojenčka po mojem tudi čez dan dajala kar v zibelko/posteljico spat...prejšnjič je večkrat tamala ko je bila še dojenček spala kar na kavču, ker smo imeli samo spalnico v kateri pa je bil moj bolj ali manj cel dan ker se je učil in se mi zdi da smo kasneje ko je bila stara že par mesecev imeli (tudi) zaradi tega več težav z uspavanjem, ker preprosto ni vedela kdaj je čas za spanje in kdaj za igranje, ker je v obeh primerih bila na kavču...no bomo videli...

Lepo se mejte user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
27.5.2013 9:19:28   
ursonok
Jutro,

user posted image user posted image user posted image
Jaz sem čisto zmasakrirana user posted image . Če dan sem bila adijo, zvečer se uležem v posteljo in me tamala začne tako brcat + neki popadki vmes, da sem mislila, da mi nekdo poriva nož v MV. Samo javkala sem in upala, da bo kmalu zaspala. Ker se ni umirilo, sem okoli polnoči vstala, ob 1h so se začeli popadki na 3-4 minute, boleči, ampak niso bili zelo dolgi. Trajalo malo več kot eno uro. Ko so se okoli 2h začeli pojavljali na 5-6 minut, sem vedela, da to ni to. Ob pol treh šla v posteljo - popadki so se umirili, tamala je na srečo zaspala, tako da sem kmalu tudi jaz.
Spanec katastrofalen, boki me bolijo, zdi se mi, da se tam spodaj enostavno razpadam.

Jaz ne bom več dolgo zdržala te kalvarije, to je čisto mučenje. Danes imam akupunkturo ob 14.30, upam, da bo kaj učinka.

Poleg tega smo izvedeli, da je tukaj konec tedna spet (lokalni) praznik, dva dni, četrtek in petek. Bo kar naporno - pa če rodim ali ne - imeti oba 4 dni doma. Jaz sem v tem stanju popolnoma nefunkcionalna user posted image . Mož je pa zadnje čase itak čisto razštelan - verjetno pod vplivom mojega stanja user posted image

Vidim, da tudi vam nekaj dogaja in imate vse kmalu preglede ... Super! Upam, da vam povedo kaj lepega.

Dvojčica,
ja, daj mi pošlji telefon na ZS, če se ti da, moški niso preveč zanesljiva pasma user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
27.5.2013 9:58:04   
dansas
hej,

držim pesti, da se vam začne kej dogajat (tistim seveda, ki si to želite). Jaz sem sicer od danes tudi na seznamu tistih v nizkem štartu (smo donošeni user posted image ), ampak nekako še ne bi, če bi imela kaj besede user posted image , ampak je seveda nimam user posted image . Rojstni dan bi še rada dočakala v enem kosu, potem pa akcija. Tam nekje 9., 10. junij se mi zdi tak lep datum user posted image .

ursonok, kako ti vaše vreme zavidam - jaz bi tud malo več sončka (da lahko vsaj cunje v miru ven obesim, da se posušijo user posted image , če ne drugega) - ampak samo podnevi, ponoči mi prav paše tale hlad, da lahko vsaj spim približno normalno.

girl79: jaz sem bila tudi takega mnenja glede pakiranja torbe za v P, ko sem šla drugič rodit, samo me je izučilo in sem zdaj že ene 2 tedna v nulo spakirana user posted image . Prvič sem imala časa malo morje preden sva šla v P - popadki na začetku zmerni, čeprav že od začetka na 5 min. Drugič je bila pa čist druga pesem - spakirana sem bila minimalno, popadki pa intenzivni in tudi na 5 min že od začetka. In še sama sem bila doma, tako, da niti komande za pakiranje nisem mogla držat; mi je šlo tako na živce, da sem mogla možgane med popadki vklopit in razmišljat o tem, kaj rabim za sabo user posted image .

dvojčica6: če ti je, lahko še meni pošlješ številko na ZS, pa te pooblastim za sporočanje lepih novičk v mojem imenu. Pri nas nimamo takih pametnih telefonov. Če ti ni, bom pa že sama, ko pridemo iz P, sporočila lepe novičke user posted image .

papa

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?