|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
24.5.2013 17:20:36   
ursika_ursi
Evo še mene, sem skoraj že na kolenih prosila rr, da odpre tole okenceuser posted image user posted image

Malečka24- čestitam ob rojstvu malčice pa obilo cartanja in lepih trenutkovuser posted image user posted image user posted image

Že celi dan me nekaj špika po trebuhu, kot da bi bila v pričakovanju Muser posted image Predvidevam, da so to popadki, ali pač?user posted image Ampak niso pogosti; tako na 20 min pridejo in grejo, ampak imam zdaj mir, nič ne dogajauser posted image Še ne bi šla zdaj rodit, bi rada da počaka do drugega tedna v juniju pa upam, da me bo ubogaluser posted image
Neka viroza me je ulovila, sem včeraj cel dan delala nič in malo poležavala- vročina, kašelj, grlo me je bolelo in srbelo obenem, groza. Danes sem malo boljša, me je pa ponoči prebudilo otrdevanje, krči in boleč križ, ampak je po eni uri vse izzvenelo, no, sem prej zaspala. Groza tale luna, jaz res še ne bi šla v Rim...
Ravno sem zlikala preostanek cotk, ki sem jih kupila v sredo in jih zložila v previjalno, zdaj pa malo vodoravno, sem čisto crknjena od tega vremenauser posted image user posted image
V nedeljo greva na obhajilo in nimam pojma kaj oblečt, če misli bit tako čudno vremeuser posted image Sem upala na poletno oblekico pa je zdaj odpadlouser posted image Zdaj, ko bi se naj počasi začeli pripravljat za dopust na morju, bo očitno spet treba lopate iz garaž ven privlečtuser posted image Pri nas sicer ne sneži, dežuje pa že 3 ure pa še mraz je in ravno razmišljam, če naj zakurim v kaminu ali naj še malo počakam. Eh, brezveze...

dansas- jaz imam v avatarju sebe, tako da če se kje srečamo me kar pocukaj za rokavuser posted image Se pa ne spomnim iz katerega konca prihajaš, jaz sem iz štajerskeuser posted image

< Sporočilo je popravil ursika_ursi -- 24.5.2013 17:24:26 >

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
24.5.2013 17:51:03   
dvojčica6
Ja, mene tut heca ta RR user posted image V glavnem...

čestitekeee Malečka user posted image user posted image Veselo cartkanje!!! Pa kako nesramno prehitevate naše prve na seznamu user posted image

No, pa da še poročam o mojem pregledu včeraj...vaganje in merjenje pritiska je trajalo dlje user posted image Me je sicer potipala spodaj, drugega pa nič...sem ji pojamrala, da mam bolečine v trebuhu in so menda krive moje mišice user posted image mi je priporočala pas za nosečnice...a ma kjira kaj izkušenj??? Je rekla, da mi trebuh kar visi dol...kaj pa vem? Sprobat ni greh user posted image Kile veselo naraščajo, sem na +11,5... Če bi prištela še tistih 5 viška od druge nosečnosti, zgleda bolj grozno user posted image

dansas... a res? Ja, a tvoj pohaja kaj po primorskih koncih? user posted image Al moram mojga zališat, če je kako ušpičil - koliko let nazaj??? user posted image Sicer je na slikici moja ta prva, stara je menda glih kaki mesec...

obešanje na trebuh... meni se je v prvo vrgla na trebuh in sem mela fuuuuuuuuuul časa vidno...najprej modrica, se mi pa zdi, da je tudi koža tam še vednoi drugačna...tako da absolutno ne maram več tega...nisem pa porodnega načrta napisala...optimistično upam, da bom rodila na poti v P, v tretje pa bi mi res lahko ratal en tak super hiter porod, proooosim lepoooo...

temperature...sem ena redkih, ki se ne pritožuje user posted image res pa, da je v NG ponavadi 5 stopinj več kot drugje po SLO, no razen na obali... sicer pa sonček bi mela, ta dež res ni več za nikamor...

Ne vem več, kaj ste pisale, mali dve me tako okupirata, da skor nimam časa vam sledit... se pa začenja moja porodniška, juhej...čeprav bom še kup stvari morala urejat zaradi s.p.-ja... Aja, ursonok, joj, čisto preveč specifične zadeve...Vsekakor glej, da ne boš dvojno obdavčena... če maš porodniško ne smeš izdajat računov...Drugo pa ti res ne znam povedat...DURS, forum... Srečno, pa naj ti ne poje preveč živcev user posted image

(odgovor članu ursika_ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
24.5.2013 17:55:58   
dansas
He, he ursika_ursi. Sej se mi je zdelo, da si to ti na svojem avatarju (zelo lepa slikica, mimogrede:), ampak če sem te pa sposobna po tejle majceni zamegljeni slikici na terenu prepoznat, pol mam pa tudi neke jasnovidne sposobnosti user posted image .
Tisto na mojem avatarju je pa moja tastarejša, ko je na sprehodu v gozdu nabrala šopek zame user posted image .

dvojčica6: zakaj tvoj, moj? Mogoče je kar isti user posted image (buh ne dej:)... al mamo pa istega poštarja user posted image

cau

< Sporočilo je popravil dansas -- 24.5.2013 18:03:48 >

(odgovor članu ursika_ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
24.5.2013 20:41:17   
dvojčica6
dansas ja ja na postarja sem pozabla user posted image user posted image

babe, danes vas ni? ni dan za rojevat no, glejte kako je zuni user posted image js mam napade lakote, v hladilniku nic pametnega, zdaj pa sploh ne bi smela vec jest, drgac bo joj s to zgago...

lep vecer in noc...

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
24.5.2013 21:14:49   
ursonok
Ojla,
ja, saj res, kje pa ste vse? user posted image Predvsem Saša mi je sumljiva!

Jaz sem čisto crknjena, popoldne mi je bilo slabo, počutila sem se za umret, pa ne vem, ali
- zaradi sonca (sem se sončila na balkonu)
- zaradi dvournega sprehoda in vseh ostalih naprezanj
- zaradi preveč sadja

Po počivanju je bilo malo bolje. Zdaj sem se spet nabasala lubenice, boli me vse - razen trebuha. Popadkov nič od nič user posted image

Ne morem verjet, da je jutri polna luna. Pred enim mesecem na polno luno so bili otroci že dva dni prej in še dva dni poznej obupni, spali smo grozno, imela sem hude popadke. Zdaj se imamo pa prav fino ... kdo bi razumel te planete ... user posted image

NIč, grem pod tuš, pa malo brat ...

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
25.5.2013 6:08:33   
lina3
Dobro jutrouser posted image

sem zgodnjauser posted image user posted image .Danes sem pa tako slabo spala, da že dolgo ne. Sploh nevem a sem kaj spala. Imam občutek, da sem celo noč mižala in bolj dremala. Norouser posted image user posted image . Včeraj zvečer me je dajala neka panika, da premalo čutim D. No, zdaj sem se pomirila, ker je že full aktiven v trebuhu, samo sok sem morala popitiuser posted image user posted image .

Drugače pa je pri nas bolj kot ne vse po starem. Včeraj sem bila s sodelavkama na kavi, pa sta mi prinesli knjigo "Kako v formo po nosečnosti". Ej super , sem bla full vesela.user posted image

Danes se bomo po mojem spet po stanovanju svalkali, razen, če bomo šli kej do tašče in tasta. Gledam skozi okno in vidim, da bo še vedno eno uscno vreme.
Tamal še spiuser posted image , M je v nočni in pride čez eno uro. Jaz pa Piki in Koki (papigi) pa že rogovilimouser posted image user posted image .

Nič se en dogaja na forumu, ali je šla katera ponoči rodituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
25.5.2013 8:34:40   
športnica
Me prav zanima ce se je sla kera pofockat v porodnisnico. Sem pa brala neko magistrsko na netu glede vpliva lune na porod: primerjali so statisticne podatke in izjave babic. Babice so definitivno mnenja, da je v tem casu vecja guzva v porodnih sobah, medtem ko statisticni lodatki ne kazejo nobenih vecjih odstopanj, da bi bilo porodov vec na polno luno kot pa sicer ;))) tko malo za salo malo zares.

Jaz se kr svtrebuhom, sem 3 dni cez in komaj cakam da me stisneuser posted image

(odgovor članu lina3)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
25.5.2013 8:35:30   
dvojčica6
Ja ena pa je le rodila, in sicer Zoja83user posted image user posted image user posted image Drugega pa ne povem, se bo sama javila verjetno user posted image

(odgovor članu lina3)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
25.5.2013 9:36:00   
sover
Dobro jutro!

Akcija teče vidim user posted image user posted image user posted image !

Zoja, čestitkeuser posted image ! Lepo se cartajte in rihtajte brez stresa ...

Potem se vprašam, kaj za boga me štrajkamo, ki imamo rok v prvih dneh junija?!?!?!?! Pri meni je še vedno enako: nažiranje s sadjem, obupna telovadba dojenčice ob večerih, slabo spanje in naveličanost.

Saša, kje si? Morda vsaj ti že cartaš?

Poškodbe zaradi pritiskanja na trebuh - mi je prav žal, da sem vprašala, kakšne poškodbe se lahko zgodijo. Ne pravijo zastonj blažena nevednost. Bolš, da ne sprašujem nič več in sam še čakam na akcijo.

Neposredna povezava do sporočila: 3134
25.5.2013 10:12:56   
helga7
Živjo.

Čestitke Zoja.

Jaz tudi kar težko čakam, da bo mimo. Slaba prva izkušnja, tako da me počasi grabi panika.
Katera gre v P Ljubljana, katera je že rekla da je že sedaj gužva?!? To mi ni všeč, to ni izgovor, da te skoraj ne pogledajo.

Še dober teden....

Počivajte na take čudne pomladne dneve.

lp

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
25.5.2013 10:16:19   
Saša33
Koke, r ,odila po hitrem postopku, skoraj na hodniku porodnišniceo ob 03.50. Adama, 3104g, 51cm. Nic sivana, 2h svojih popadkov. Pa pa oz porodniscnice.

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
25.5.2013 10:23:04   
ursonok
user posted image user posted image user posted image

Čestitke obema za porod!!! Fouš fouš fouš user posted image Sploh tebi, Saša, ker je šlo vse tako hitro in gladko. Super, res!
ZOja, rebi so naredili CR?

Pri nas spali ok, edini vpliv polne lune - sanje celo noč, plezala na Kilimandžaro, potovala po JUžni Koreji, po Dubaju. Sedela na strehi vlaka in drvela v neznano. Skratka, pestro.

O popadku ali čem drugem ne duha ne sluha.

NIč, grem kuhat zajtrk in gojit foušarijo še naprej. Zoja in Saša, vidve pa uživajta in si čim bolj odpočijta!!

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
25.5.2013 10:39:08   
dansas
Hej!

Zoja: ČESTITKE user posted image ! Lepo se crklajte user posted image .

Danes sem pa spala 4 ure!!! neprekinjeno user posted image user posted image , do prvega obrata iz levega na desni bok. Ko se obrnem oz. bolj prekopicnem iz enega na drugi bok, se vedno zbudim, ker si morem prijet trebuh, da si ga s sabo nesem na drugo stran user posted image . Potem so me pa še ene čudne sanje mučle: sem sanjala vampirje! In sicer mamo vampirko kako doji in jo pri vsakem hranjenju mali vampirček v zizo ugrizne in namesto mleka kri pije user posted image user posted image user posted image . Katere sanje!

Dvojčica6: sem pobrskala po slikah in to je tista slika, ki me na tvojega avatarja spominja:

user posted image

to je moja tastarejša, 1,5 meseca stara

Drugače so pa tvoji problemi s trebušnimi mišicami verjetno posledica tega, da imaš majhno starostno razliko, bi jaz rekla? Verjetno se mišice niso uspele še dobro učvrstiti, ko si ponovno zanosila? Moje laično mnenje. Le sprobaj tale nosečniški pas - jaz sicer nimam izkušenj z njim, ampak vem, da se ga marsikje da dobiti...
Tvoje kilce pa... ja, no, ne vem kake norme mate ve ostale babe, ampak meni se zdi +12 idealno za konec nosečnosti.

Ena je spraševala za obseg trebuha. Sem se šla premerit in imam 110cm, čez najširši del trebuha ( pri 36t + 5/7).

Sem pa včerej eno znanko srečala in me je vprašala: "Koliko še? Dva, tri mesece?" Mi je kar pasalo - zadnje čase samo poslušam, kako ogromna sem. user posted image .

Lep dan mladosti user posted image

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
25.5.2013 10:44:20   
dansas

Vmes, ko sem tole zgoraj pisala, je pa še Saša rodila user posted image .

V glavnem ČESTITKE! user posted image in super za krasen porod user posted image !!!

papa

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
25.5.2013 13:42:20   
anush_86
Ojla!

Čestitke frišnim mamicam user posted image

Jaz imam tudi v planu roditi tako kot Saša : v dveh urah in brez šivanja. Ha, fino bi bilo če bi šlo res tako lepo.user posted image

Eno vprašanje za vse, ki že imate otroke - kam ste dale spati novorojenčke, v posteljico ali v kakšen košek? Jaz imam namen, da bo spal v posteljici, ki jo imam v spalnici. Pa se je našlo par pametnjakovičev, ki pravijo, da more spati v košari, ker se tam počuti bolj varnega.
Že tako ne maram soljenja pameti in "dobronamernih nasvetov", sedaj ko me pa hormoni dajejo, mi gre pa vse to še bolj na živce.user posted image

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
25.5.2013 14:55:51   
kitkat17
Oi souser posted image :)

Cestitke vsem novim mamicam.. :) js tud komi cakam da se.zacne.. :)

Vreme je danes obupno pa sem se koncno spraula mal za user posted image pripravljat.. za vsak slucaj da me kej ne prehiti.. :)
Ceprav je se 14 dni,ampak vseeno.. :) malo me je zacelo skrbet za CR,ki ga naj bi imela.. upam na najboljse.. :)

Zadnjic ste nekaj govorile o obsegu trebuha.. js sem na 95cm trenutno,pa tud se ne bo nekaj spremenilo do konca,po mojem.. :)

Ste pa zelo nezgovorne zadnja dva dni,se ocitno dogaja.. :)

Srecno vsem.. :)

(odgovor članu anush_86)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
25.5.2013 15:44:52   
niinii
Najprej čestitke zoji in saši user posted image

Anush moja dojenčica že od začetka spi v posteljici in nimam občutka, da bi jo karkoli motilo oz. da se ne počuti varne.

(odgovor članu kitkat17)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
25.5.2013 16:14:55   
dvojčica6
Waaaw, Saša33 čestitkeeeee user posted image user posted image se kar pridružujem ursonok v gojenju foušije, ma kaj bi dala za tak porod!!! Lepo se cartkajte pa javi kaj, kako je tavelika sestrica sprejela novega člana družine!

dansas, iiii, zlato detece user posted image pa res spominja na mojo Ajdico user posted image em, ja, se kar strinjam s tabo, telo ni melo časa za prist k sebi... sem se odločila, da ga nabavim rabljenjega, če bo pomagalo, super, drgač pa bom tut že pretrpela ta zadnji mesec... bolj me skrbi, da ne pol trebuh vedno malo noseč user posted image

Ja mam danes peki dan, pečica nonstop laufa, od pice, piškotov, peciva...mmmmmmmmuser posted image Čeprav ne vem kou lušte delam, tle samo od sadja živite user posted image Aja, dansas, +12 bi blo super, če ne bi bilo še od prejšnje nosečnosti podlage 5 kil...ah, bomo že spravili dol zdej, ko bo trenutni rezident prišel venuser posted image lep dan!

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
25.5.2013 17:43:11   
majčica1508
Saša33 in Zoja......user posted image Čestitke in veliko lepih trenutkovuser posted image

Dansas...iiiiiiiiii če bom tole slikico preveč gledala lahko še kakšno sladkorno dobim....lepotica
Od dvojčke avatar mi je pa itak všečuser posted image

Ma se mi zdi,da že cel dan neki perem,sušim,zlagam....Pa še ven nam je uspelo iti za 30 minut,pol se je pa ulilo,pa avto sem posesala...se sploh ne spoznamuser posted image
Zdaj bom šla pa še en biskvit spečt,k se danes res,res nisem tok basala(ne mi verjetuser posted image ).....
Babnice bosta že ob 19h spale....Priznam to je luksuz in balzam za moja ušesauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3144
25.5.2013 19:43:10   
dansas
Sem končno prišla do računalnika user posted image ! Mož mora pred fuzbal tekmami na rtv portalu vse članke pokomentirat, ker pa je danes finale lige prvakov, je bil pa računalnik še ekstra zaseden. No, je vseeno uspel punci stuširat in jim glavo oprat, medtem ko sem jaz (tudi) pekla. Zgleda, da je ravno pravo vreme za peko, ko smo se vse tega lotile. Pride katera na mafine?

user posted image

user posted image

so pomarančno-čokoladni s koščki temne čokolade

Tiste babe, ki rojevate... srečnouser posted image , druge pa le kaj pišite, mam zdaj zvečer (ko je fuzbal) računalnik čez user posted image

papa

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
25.5.2013 19:46:46   
sover
Saša, čestitke!!! Tako se dela user posted image user posted image user posted image user posted image

anush_86: košek je stvar prostora oz. organizacije in ničesar drugega. Mi smo jo imeli nekaj časa, ker so bivalni prostori v pritličju, spalnica pa v nadstropju. Čez dan sem tako otročka dajala spat v košaro (čeprav je ni preveč maral), da sem ga imela blizu, ponoči pa v posteljico. Obvezno pa seveda ni nič (razen veliko ljubezni user posted image )

Obseg trebuha - moj meri 112cm, sam to je itak relativno glede na postavo mamice.

Joj, kako ste aktivne! Zavidam vam vso to energijo. Jaz sem danes čisto zamorjena in že cel dan mislim samo na to, kako bom šla spat. Tamičken je zdaj že v mižulah, jaz bom pa po moje čez kako uro tud. Tamala ima zdaj redno uro telovadbe pred mojim spanjem. Včasih se tako upre z glavo navzdol, da imam občutek, da bo predrla mehur user posted image No, do sedaj ga še ni. Zdaj se mi je še prebava nekaj zmrdala in me skoz napenja. Sitno ko user posted image !

Mah, bolš da neham morit ...

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
25.5.2013 20:15:44   
sonce987
Najprej obvezno čestitke zoji, saši in malečki....ne vem a bi vam bla fovš ali ne user posted image user posted image user posted image

Kako kaj prenašate luno? Naj bi bila kar močna danes....jaz sicer ne čutim nobenega vpliva, je pa kolegica, ki ima rok čez 6 tednov danes odšla v porodnišnico, ker ji je odtekla voda....pri pregledu so ugotovili, da je tudi odprta 1cm in glede na to, da se mi še ni javila, sklepam da bo danes rodila.

anush moj je spal v zibelki, ko pa jo je prerasel, pa v posteljici zraven moje postelje- do 8 meseca, ko smo ga preselili v njegovo sobo. V zibki je bil v začetku zgolj zaradi tega, ker sem jo imela še od sester, sicer bi že od začetka spal v otroški posteljici 140x60-nekaj takega se mi zdi, da so po merah.

telovadba-kdaj po porodu boste začele s telovadbo, da pridobite nazaj staro kilažo?Boste čakale 6 tednov do prvega ginekološkega pregleda ali boste prej začele-seveda ob pogoju, da rodite naravno brez cr?

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
25.5.2013 20:43:03   
sover
Evo spet, kot vsak večer ali noč: dve do tri runde popadkom podobnih bolečin iz križa s trdim trebuhom, potem pa vse mirno in tiho. Bebica miga, tako da me vsaj zanjo ne skrbi. Uf, mi para živce to čakanje ...

ursonok, kaj pa ti čakaš?user posted image Ali si morda že v akciji?

(odgovor članu sonce987)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
25.5.2013 20:48:17   
sonce987
ursonok damo do 22h čas, da se javi user posted image

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
25.5.2013 21:43:20   
ursonok
Ma kakšna akcija neki user posted image

Jaz sem očitno tudi na luno imuna ... Sicer mi cel dan trebuh otrdeva, imela celo popadke, ampak ne preveč boleče, vse znosno - nič podobno tistim pri drugem porodu.

Se mi je pa trebuh spustil, tamalo čutim čisto spodaj, na trenutke komaj hodim. user posted image user posted image Upam, da to zdaj pomeni, da ne bo več dolgo.

Jaz vam povem, da sem user posted image . Počutim se cel dan ful slabo (verjetno edini vpliv lune), glava me boli, vsega sem sita, ne morem se lotiti ničesar konstrultivnega. Rodit bi šla, to je vse. Jem granulke in čakam ...
A če me do zdaj luna ni zvila, pomeni, da je to to? user posted image

Sovražim iti čez rok!!! In to že tretjič! user posted image user posted image

Posteljica-zibelka
pri nas vsi spijo v posteljici že od začetka, prenosni/turistični (ne vem, kako v Slo pravite temu). In se je super obneslo, zdaj imamo že dve, ker se Abelu njegova tok dopade, da se ga ne da preselit na pograd user posted image .
V svojo sobo gredo pa hitro - ko kolikor toliko prespijo noč oziroma se ne zbujajo več na vsake 3 ure za jest. Midva z možem sva oba zelo zelo občutljiva kar se spanja tiče, trzava na vsak hrk smrk, tako da dokler spimo v skupni sobi, sva oba ko zombija.

Naša tavelika se danes ponoči ni naspala, čez dan ni hotela spat in je bila od vsega skupaj totalno hiperaktivna. Tečna za znoret, ko smo šli v mesto, je laufala po klancu navzdol - pa smo ji že tisočkrat rekli, da ne sme laufat po klancu, ker je kot medved (ki tega ne zna user posted image ). In valda je padla in si potolkla kolena.
Abel je spančkal in bil posledično zelo znosen in dobre volje. POjedla sta oba vse, kar je bilo doma (banane, marelice, jabolka, kolač), potem pa še v Papriki skoraj vse, kar smo naročili. Ne vem, kam dajeta.

Dansas,
joj, požeruhi user posted image A zdajle sem tako polna, da bi samo kakšno jagodo user posted image

Obseg trebuha
si moram zmerit. Verjetno krepko čez 100.

NIč, babe, grem še druge forume malo prečekirat, ker za kaj drugega nisem.

(odgovor članu sonce987)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?