ursonok
|
Ma kakšna akcija neki Jaz sem očitno tudi na luno imuna ... Sicer mi cel dan trebuh otrdeva, imela celo popadke, ampak ne preveč boleče, vse znosno - nič podobno tistim pri drugem porodu. Se mi je pa trebuh spustil, tamalo čutim čisto spodaj, na trenutke komaj hodim. Upam, da to zdaj pomeni, da ne bo več dolgo. Jaz vam povem, da sem . Počutim se cel dan ful slabo (verjetno edini vpliv lune), glava me boli, vsega sem sita, ne morem se lotiti ničesar konstrultivnega. Rodit bi šla, to je vse. Jem granulke in čakam ... A če me do zdaj luna ni zvila, pomeni, da je to to? Sovražim iti čez rok!!! In to že tretjič! Posteljica-zibelka pri nas vsi spijo v posteljici že od začetka, prenosni/turistični (ne vem, kako v Slo pravite temu). In se je super obneslo, zdaj imamo že dve, ker se Abelu njegova tok dopade, da se ga ne da preselit na pograd . V svojo sobo gredo pa hitro - ko kolikor toliko prespijo noč oziroma se ne zbujajo več na vsake 3 ure za jest. Midva z možem sva oba zelo zelo občutljiva kar se spanja tiče, trzava na vsak hrk smrk, tako da dokler spimo v skupni sobi, sva oba ko zombija. Naša tavelika se danes ponoči ni naspala, čez dan ni hotela spat in je bila od vsega skupaj totalno hiperaktivna. Tečna za znoret, ko smo šli v mesto, je laufala po klancu navzdol - pa smo ji že tisočkrat rekli, da ne sme laufat po klancu, ker je kot medved (ki tega ne zna ). In valda je padla in si potolkla kolena. Abel je spančkal in bil posledično zelo znosen in dobre volje. POjedla sta oba vse, kar je bilo doma (banane, marelice, jabolka, kolač), potem pa še v Papriki skoraj vse, kar smo naročili. Ne vem, kam dajeta. Dansas, joj, požeruhi A zdajle sem tako polna, da bi samo kakšno jagodo Obseg trebuha si moram zmerit. Verjetno krepko čez 100. NIč, babe, grem še druge forume malo prečekirat, ker za kaj drugega nisem.
|