laraz
|
Pozdravljene. Še ena na klomifenu. Prvič. Tabletko in pol od 5 do 9 dne in agrulab 3 tablete na dan. Hormonski testi bp, pco potrjen, uz maternice vse ok, nic pregrad, možev spermiogram žal ni najboljši, a g pravi da bo šlo. Danes je 7 dan cikla, drugi teden imam uz. Uhhhh. Me je pa zelo "napihnilo" v trebuh in čutim kot nek pritisk v spodnjem delu trebuha. Bomo videli kaj bo. . Sem pa tudi jaz morala zamenjati g ker prejšnji dobesedno ni bilo mar. Imam že enega otroka, ki je stara 8 let, vendar je od prejšnjega partnerja. Z možem pa ze 3 leta poskušava, prišla sva k dr. Reševi, pa mi je eno uro polnila glavo z osnovami zdrave prehrane, ker sem predebela in je verjetno to tudi razlog, pa ciste so velike... Me je prav malo zabila, da kao, če mi ni jasno, da sem debela in kako jem... Mislim, da pri svojih 32 letih vem, kaj je zdrava prehrana a ni vedno lahko, in ni vedno samo to... A to je drugo. Pa pridem k novi ginekologinji, ki mije takoj naredila uz in brez panike, kg so, a sem že pri prvem otroku imela podobne kile, tako da to pri meni ni težava, je pa vidla veliko foliklov v jajčnikih, vendar so bili vsi enako veliki oz. Majhni in ni enega, ki bi prevladoval, kot naj bi bilo normalno. In mi je predpisala klomifen in agrulab. Malce sem se razpisala, ker moram nekomu malo "stresti" kar imam na duši. Želim vam, da bi vam čimprej uspelo in seveda da se še kaj pišemo.
|