|
RE: Mariborčanke,25.del 14.4.2013 7:34:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Ojoj matcar, bogi Maks, nisem vedela, da je tako hudo z zadevo. Sicer moja babica ima protezo očesno že od relativno mladih let, ker je imela tumor na možganih in je pač bilo treba ob operaciji tumorja to oko reskirat ali kako bi rekel. Ampak je pri njej tako, da se sploh ne opazi ne, mi je pa pri otroku vseeno to skoraj nepredstavljivo Ja,vse je odvisno od njega vbistvu,pa njegovega organizma,ki pa je zeloooo zapleten. Namreč vse mu zavrača,celotno zdravljenje,zdravila,silikon...Jaz si tudi ne znam predstavljat,kak bi to potem sploh zgledalo,kaka proteza bi bla,pa nič.Če se bo to zgodilo,mu njegovo očko morajo odstranit,eh...Nimam več sploh živcev,ker se mu ne da nič dopovedat,kapljic mu sploh ne morem dajat,ker enostavno ne pusti,še če se na njega vsedem,ne pali. res močno upam da ne bodo rabili odstraniti očke. zberi še tolko volje in ga probaj nekak prepričati da so kapljice kvečjemu dobra stvar Pa če mu dopovedujem,pa ne samo jaz,cela familija,vsi dohtarji in sestre,pa nič.Ko gluhemu dobro jutro!Sem mislila,da ko bo malo zrastel,da bo lažje,ker bo razumel že,pa nič od tega,še slabše je,kot takrat ko je bil 2 leti star!
|