|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MARCA 2013
16.3.2013 17:18:38   
Penny
Seznamček user posted image . Očitno premalo navijamo.
Naj bo druga polovica meseca in seznamčka cela roza! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Valencia)
Neposredna povezava do sporočila: 176
18.3.2013 9:42:35   
Metuljčica 2013
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dajmo malo bolj navijat, da pridejo ta teden kakšne lepe novičke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 177
18.3.2013 13:17:54   
lastovica
No, jaz žal nimam lepih novic. user posted image Glede na padec BT in predmenstrualno krvavitev je torej upanja za ta mesec konec. Upam, da bo v drugem krogu s klomifenom več sreče. user posted image

(odgovor članu Metuljčica 2013)
Neposredna povezava do sporočila: 178
18.3.2013 13:26:29   
Radenska_
ojla lastovica...

Daj povej mi, kakšno dozo klomifena pa imaš. Si imela kaj stranskih učinkov, si odreagirala?

Jaz sem včeraj vzela prvo tableto, naslednji ponedeljek imam pa UZ...

Nimam velik upanja za vse skup, ker ima partner morfologijo 10% in vse ima podpovprečno.

Danes se jokam že cel dan brez razloga samo pač kar mislim da nama nikol ne bo ratalo, enostavno ne morem bit optimist - sprašujem se kaj je sploh fora tega Klomifena, azkaj to jem če ima pa itak jih premalo, lene in "pokvarjene".

Saj nisem jezna, samo žalostna sem že cel dan. Ne morem bit pozitivna pa konec. Že vnaprej vem, da ITAK ne bo nič. NE vem kak ospremenit razmišljanje. Vsakič ko seksava si samo mislim da je itak brezveze ker se ne more nič oplodit.

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 179
18.3.2013 14:03:16   
lastovica
Ojla, Radenska_

Jst jemljem 1/2 tablete od 5-10 dan. Sicer sedaj oba čakava na preiskave v Leonišču in za čas čakanja mi jih je pač G predpisal, če bi nama morda pa s tem le uspelo - zato niti nisem šla na UZ. Vendar pa sodeč po BT ni bilo nikakršnega učinka, nisem pa opazila niti nobenih stranskih učinkov.

To je bil sedaj že 10. krog (1. s klomifenom), sem pa že pred leti načrtovala otroka, pa prav tako neuspešno. Takrat se je izkazalo, da je težava pri sedaj že bivšem partnerju, ampak tudi zame ni bilo povedano nič kaj dosti optimističnega (majhni jajčniki, mogoče celo policistični - ne vem). Prav zaradi tega sem se tudi jaz kar dosti presekirala in prejokala, tako kot praviš ti. Še posebno takrat, ko sem izvedela, da je katera noseča. Občutek je bil kot bi mi nekdo zarinil nož v srce. In sem se spraševala, zakaj so one lahko zanosile, jaz pa ne. Pa sem si rekla, da tako pač ne gre več naprej, da samo sebi in najinemu odnosu škodujem. Če nama bo uspelo, nama bo, in VEM, da nama nekoč bo. Naslednji mesec gre moj že na spermiogram in jaz na prvi pregled, pa bomo videli kaj bo. user posted image

Najpomembneje pa je, da greš v odnos (seks) s partnerjem zaradi želje po njemu, zakaj če boš cel čas mislila le na to, kako vama bo ali ne bo uspelo narediti otroka, to lahko slabo vpliva na medsebojne odnose kot tudi spolne odnose. DRŽI SE!!! user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 180
18.3.2013 16:04:14   
Metuljčica 2013
lastovica user posted image , moooočno držim pesti za naslednji mesec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 181
18.3.2013 17:11:26   
miska**
lastovica in Radenska_ tudi jaz sem ta mesec prvič jemala Klomifen(2 tableti na dan). So me pa spremljali z UZ in sem pridelala dva folikla na desnem jajčniku na levem pa nič. Ko je bila O sem jo konkretno čutla in takrat je bil spolni odnos zelo boleč, so pa mi na UZ tudi potrdili da je bila O. Drugače pa nisem imela nobenih stranskih učinkov. M bi naj zdaj dobila 23.3. tak da bom vidla kak pa kaj. Sicer pa bi že kak teden samo jedla pa čeprav nisem lačna, pa bradavice ma malo bolijo. Da bi te znake lahko predbisala nosečnosti to ne upam nevem pa če to lahko predpišem Klomifenu.
Bom pa držala pesti, da nam čim prej uspe čim prej uspe zagledat user posted image user posted image

Radenska_ koliko spermiogramov pa je tvoj imel? Moj je mogo dat dvakrat seme in so bli v drugem poskusu boljši rezultati. Naj proba zaužiti čim več vitamina C to pomage pri izboljšanju semena. Naj pa bi zaužil 300 mg na dan. Glede lenobe njegovih vojakov pa naj čim več športa.

Neposredna povezava do sporočila: 182
18.3.2013 19:10:43   
Radenska_
Miska in lastovica, hvala za odgovor.

Jaz jem zdaj pol tabletke na dan... pa 13. dan mam UZ.

miska, nič ne pomaga. Spermiogram je imel v razmaku 3 mesecev. Ne kadi že tko ali tko, pije tud ne športa skorajda vsak dan.
Jedel je vse možne vitamine C,E,cink,selen,arginin karnitin...Vse tri mesece (pa še sedaj je), pil je maco (pato vse sam, nič na moje prigovarjanje), pa ni blo razlike. Par procentov povsod, v globalu pa isto.

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 183
18.3.2013 20:03:50   
Valencia
Je katera že kdaj pri testu Baby check mini poleg navpične kontrolne črtice zagledala čez celo kontrolno polje vodoravno neprekinjeno črto?

Neposredna povezava do sporočila: 184
18.3.2013 20:23:37   
Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: Valencia

Je katera že kdaj pri testu Baby check mini poleg navpične kontrolne črtice zagledala čez celo kontrolno polje vodoravno neprekinjeno črto?

ne, samo negativni rezultat, torej samo kontrolno črtico, pa še to sem ga samo 1x delala. A imaš kakšno sliko kak to izgleda?

(odgovor članu Valencia)
Neposredna povezava do sporočila: 185
18.3.2013 20:30:39   
Valencia
uf je že v smeteh....ti bom probala narisat :D

če gledava kontrolno polje zgleda tkole ne)ako : ____I__________ (ta I je pač tist, da je test veljaven)
je pa iste barve kot navpična črta

če ti pa še ne bo jasno, ga bom pa probala zbrskat heheheuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 186
19.3.2013 10:15:02   
Metuljčica 2013
ufff user posted image , škoda, da ga nisi shranila, nesla pokazat tja, ker si ga kupla, pa ga zamenjala, je možno, da je kaka napaka v seriji? user posted image pri tem testu bi koliko je meni jasno morale biti 2 navpični črtici user posted image user posted image

(odgovor članu Valencia)
Neposredna povezava do sporočila: 187
19.3.2013 15:00:21   
Arual
Hey. Spet po dolgem času se malce oglasim - sem zelo stara borka že user posted image . No prejšni teden sem celo prestala operacijo - laparoskopijo in histeroskopijo. Odstranili so vzrok, zaradi katerega nisem zanosila 3 leta, v Mb pa tega sploh videli niso user posted image . Imela sem pregrado veliko 3 cm, še en miom na maternici + drilling jajčnikov so naredili. Jaz sem full hvaležna prof. Tomaževiču da mi je tole poštimal. Tako, da bomo aprila že pridni user posted image .

Lepo se imejte, enkrat bo uspelo tudi nam!!

Neposredna povezava do sporočila: 188
19.3.2013 18:20:52   
snika
Živjo punce, kako ste danes? Res je bilo lepo vreme user posted image

Arual: Upam, da boš sedaj zagledala magični plusek user posted image
Velencia: Kaj pa ko bi ponovila test. Verjetno je imel tisti napako.

Jaz imam sedaj konec tečke, in smo že pridni, po izračunih naj bi imela O že 5 dni po tečki, saj imam cikle dolge 25 dni. V začetku aprila imam UZ, in res upam da takrat še nebom imela rjavega izcedka, ker ta cikelj se je pojavil kar 8 dni prej. Nekaj ne štima, upam da se bo ugotovilo kaj.

Lep pozdravček =) Pa naj bo seznam sedaj bolj roza!

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 189
20.3.2013 21:25:51   
Valencia
ma sem šla potem ga najdit v smeti in tiste vodoravne črtice ni bilo več....tako da pomojm je rabil samo malo dlje časa, da je pokazal rezultat. Je pa res, da je bil tale kar nekaj časa v predalu...bil je predvsem za čimprej porabituser posted image

Mi še vedno navijamo user posted image Bodite v rozaaaaaauser posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 190
20.3.2013 22:23:23   
andea
Malo višje sem prebrala o lenih plavalcih in sem se spomnila zgodbe enega para, ki tudi nista mogla zanosit. Izkazalo se je, da je imel vedno prenosnik v področju mednožja in je z vročino skuril plavalce. Ko je prenosnik nehal uporabljat na ta način je ona takoj zanosila.

(odgovor članu Valencia)
Neposredna povezava do sporočila: 191
21.3.2013 7:02:00   
Radenska_
Ojla,

mislim...ja to je meni tud moj rekel da je mogoče vzrok. Meni se zdi ful smešno, da bi bilo to res, je pa res da ima SKOZ v naročju laptop...
Tako da zdaj po zadnjem poraznem spermiogramu je še to skenslal...
pa bomo vidli a bo imelo kaj učinka, samo jaz enostavno ne verjamem temu.

(odgovor članu andea)
Neposredna povezava do sporočila: 192
21.3.2013 7:50:11   
Metuljčica 2013
Punce pišem z roza user posted image user posted image user posted image user posted image

in se tudi oblivam z roza barvo! CB digital je narisal + user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 193
21.3.2013 8:36:41   
lastovica
ČESTITAM, Metuljčica 2013!!! user posted image user posted image user posted image
Končno ena dobra novica. Želim ti čim lepšo in mirno nosečnost. user posted image

Jaz pa danes pričakujem teto user posted image . Ponavadi se je že takoj, ko sem na 29. dan zjutraj vstala, prikazala, sedaj pa nekaj štrajka, ampak vem, da pride. Mi je tako zvesta, da je že prav nadležna. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 194
21.3.2013 11:20:55   
Metuljčica 2013
lastovica, sem bila jaz včeraj tudi prepričana, da se bo usula, ampak se je zdaj vse umirilo in je ne bo naslednjih 9 mesecev - upam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 195
21.3.2013 12:09:21   
waja
Metuljčica!!!!
Kaj jaz tukaj vidim, JUHEJ!!! user posted image Saj si rekla da boš šele 27 delala test če se ne motim? Ampak vidim da nisi zdržala in še prav si imela da nisi čakala še 1 teden v nevednosti... Joj, sedaj si pa še meni naredila take skomine za delat testek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 196
21.3.2013 12:39:53   
ela23
Metuljčica, čestitke! :D user posted image user posted image user posted image Čim lepšo nosečnost ti želim. Mogoče bo pa druga polovica marca bolj roza :Duser posted image

(odgovor članu waja)
Neposredna povezava do sporočila: 197
21.3.2013 13:01:34   
miska**
Metuljčica 2013 čestitke tudi z moje straniuser posted image
Koliko dni prej pa si delala test?

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 198
21.3.2013 13:56:57   
Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: waja

Metuljčica!!!!
Kaj jaz tukaj vidim, JUHEJ!!! user posted image Saj si rekla da boš šele 27 delala test če se ne motim? Ampak vidim da nisi zdržala in še prav si imela da nisi čakala še 1 teden v nevednosti... Joj, sedaj si pa še meni naredila take skomine za delat testek user posted image

res je, ... moj kriv, je rekel, da naj ga nardim, in nič mu ne zamerim user posted image , jaz bi še kar čakala user posted image
waja, mooočno držim pesti user posted image

(odgovor članu waja)
Neposredna povezava do sporočila: 199
21.3.2013 13:58:50   
Metuljčica 2013
ela23, res upam še za ostale čakajoče, da roza obarvajo seznamček user posted image
miska, ene 3 dni prej sem delala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?