|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
12.3.2013 8:07:12   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Ej, ta*mala, vidim te.  user posted image   Ravno včeraj sem se spomnila nate. Daj napiši kaj...

hahahauser posted image a ni dost, ce vas berem??? Sm ze mislla napisat zadnjic da me nic ne pogresate user posted image pa rr ni dovolil tega.

js se zdj odpravljam zobarju pokazat moj cudovit herpes...k dvomim da mi bo sploh kej delu dons....k se zint ne morem orng....sam tko da vid kaj mi dela. pa da ga prasam kako mi misl stemat not po goflji...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
12.3.2013 8:08:41   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Metuljčica 2013

Jaz sem pa včeraj ovulirala user posted image (taka fajn beseda!) user posted image

Uživajte pupe!

user posted image user posted image upajmo, da uspešno user posted image ... tudi tebi leeeep dan user posted image

Ziher je bila uspešna, čeprav nismo še na tem, da bi čakali plusek. takoj po potovanju pa bom že krepko v bojih user posted image
user posted image vseeno hvala za lepe želje user posted image

ps. hvala za čajčka user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 12.3.2013 8:12:19 >

(odgovor članu Metuljčica 2013)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
12.3.2013 8:11:47   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

dobro jutro

Tippi zgleda, da sem jest tudi imela zadnjič ovulacijo k me je vse bolelo....jest sem pa mislila da bo že user posted image , tako pa jo še kar čakam....

Sem nekje zasledila, da moški v svojem življenju v povprečju izbrizgajo 53litrov sperme, ni vrag, da se ne bi čisto majčeken, ampak zelo res majčeken delček tega prijelouser posted image user posted image user posted image

lep dan vsem user posted image

Te ovulacijske bolečine znajo kr fejst bolet, tako da je možno ja! kdaj pa naj bi jo dobila?

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
12.3.2013 8:13:58   
Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

Ej, ta*mala, vidim te.  user posted image   Ravno včeraj sem se spomnila nate. Daj napiši kaj...

hahahauser posted image a ni dost, ce vas berem??? Sm ze mislla napisat zadnjic da me nic ne pogresate user posted image pa rr ni dovolil tega.

js se zdj odpravljam zobarju pokazat moj cudovit herpes...k dvomim da mi bo sploh kej delu dons....k se zint ne morem orng....sam tko da vid kaj mi dela. pa da ga prasam kako mi misl stemat not po goflji...

ta*mala aaaauč ... čimboljše opravi ;) user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 8:20:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1180
12.3.2013 8:27:50   
CheryBlossom
Oooooo hvala Bogu mi je končno odprlo okno za odgovor. od včeraj popoldan mi ga sploh ni hotelo, sem tako hotela malo pokomentirati, pa nič.. Bom pa danes. user posted image

Metuljčica hvala za kavico, jaz sem jo že spila danes..

Pupka moja zlata za party obvezno nekaj sladkega user posted image user posted image

Tippi, če je ovulacija že mimo, pol lahko samo rečem: naj se uspešno prime! user posted image

Michelle si pridna glede telovadbe.. Jaz sem včeraj svečer tudi telovadila, sem se potem prav super počutila.. Danes spet, potem pa jutri počitek, nato pa spet 2 dni telovadbe.. Upam, da do poletja zgubim kakšen kg, pa da mi uspe zmanjšati trebuh (imamo še vedno nekaj kože od obeh porodov).
Lepo se imej v Franciji!

*tedy* glede sperme vem tudi jaz dve zanimivi user posted image V enem izlivu je med 120 in 600 milijonov semenčec, pa ni vrag, da se ena ne prime - kajne? user posted image Povprečna hitrost sperme ob ejakulaciji pa je 50 km/h... user posted image

Lep dan želim!

< Sporočilo je popravil CheryBlossom -- 12.3.2013 8:29:38 >

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

Neposredna povezava do sporočila: 1181
12.3.2013 8:32:29   
ta*mala
mislis da ne bo??? Tudi ce je ze krasta in ni vec mehurckov?

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 8:40:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1183
12.3.2013 8:57:07   
Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: CheryBlossom

*tedy* glede sperme vem tudi jaz dve zanimivi user posted image V enem izlivu je med 120 in 600 milijonov semenčec, pa ni vrag, da se ena ne prime - kajne? user posted image Povprečna hitrost sperme ob ejakulaciji pa je 50 km/h... user posted image

kak je fajn prebrat ta dejstva user posted image kr da neko upanje ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1184
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 9:02:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1185
12.3.2013 9:05:25   
Metuljčica 2013
hahahaha user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1186
12.3.2013 9:07:25   
Metuljčica 2013
pa malo za vzpodbudo user posted image :

http://www.youtube.com/watch?v=65BV5dXXxzM

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1187
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 9:08:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1188
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 9:12:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1189
12.3.2013 9:28:49   
asyka
Ravno včeraj sva se z mojim hecala glede njegovih plavalcev. Da njegovi ziher hrbtno plavajo pa še to zelo na počasi, ker malo pa že morajo biti podobni lastniku, ki gleda na življenje precej na lahkoten in u izzi način user posted image

Pa še malo za šalo, ali pa za res. Kakor za koga. Upam, da ne bom katere užalila, ampak en zelo zanimiv seznamčič imen, ki se pojavljajo pri nas. Bi pa vsaj za večino, dala jaz naziv: kako ne zamoriti otroku življenja: http://www.stat.si/imena_top_imena_nova.asp

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 1190
12.3.2013 9:29:21   
Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: Metuljčica 2013

pa malo za vzpodbudo user posted image :

http://www.youtube.com/watch?v=65BV5dXXxzM

user posted image

Vauuu. Tega filma pa se spomnim.  user posted image

Čudo narave. Gremo plavalci hitreje, hitreje...  user posted image  Prostora je samo za enega. user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1191
12.3.2013 9:43:29   
CheryBlossom
user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je pa ta reklama res super: user posted image user posted image user posted image user posted image
KLIK

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

Neposredna povezava do sporočila: 1192
12.3.2013 9:48:11   
Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: asyka

Pa še malo za šalo, ali pa za res. Kakor za koga. Upam, da ne bom katere užalila, ampak en zelo zanimiv seznamčič imen, ki se pojavljajo pri nas. Bi pa vsaj za večino, dala jaz naziv: kako ne zamoriti otroku življenja: http://www.stat.si/imena_top_imena_nova.asp

user posted image ... mene nisi užalila, ker sem za "normalna, navadna imena"

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 9:54:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu asyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1194
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 10:00:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1195
12.3.2013 10:02:38   
Metuljčica 2013
noro dobra reklama user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1196
12.3.2013 10:04:01   
asyka
Saj niso vsa napačna, ampak nekaj jih je pa totalno mimo. Čeprav verjetno je treba k temu pripisati tudi nekaj staršev, ki ne prihajajo iz naših krajev, večina jih je verjetno za pačenje. Vmes so tudi taka, ko pojma nimam kako izgovoriti ime.

Ampak izstopa pa mi ime Tanaja, ki bi ga skoraj lahko vzela :)

michelle Denis bi bila pa jaz, če bi bila fantek user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 1197
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 10:08:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu asyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1198
12.3.2013 10:08:47   
pupika29
Hojlaaaa bejbike moje!user posted image

Konkretno sem se nasmejala danes, ko sem prebirala vse poste...juhuhu! Moje rozice vse super dobre volje I LIKE!user posted image

michelle1 hahahaha...ja, ga bom naskocila, da sploh ne bo vedel od kje je priletelo.user posted image Bogi revez.user posted image user posted image A ves, da sem razmisljala kako bi zgledal tak forum, ce bi se nasi moski pogovarjali...hahaaha...ooo da mi je to prebrati...user posted image
Drugace pa ti povem, da so limone res ZAKON! Rezultati vidni se pa se hitro!user posted image Samo ne pretiravaj, da te ne bom naaslednji teden z lupo iskala.user posted image

cheryblossom srcica moja...komaj cakam najin sladki zur, opa, ne najin, ampak nas.user posted image Saj ne bova sami, bomo kar stirjeuser posted image

tama*la kot sem rekla...samo drzi se in upam, da bo stric zobar tokrat dojel da nisi nek prestrasen otrok, ampak bo sposotval tvoj strah pred "mesarji" in bo temu primerno nezen in pozorenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1199
12.3.2013 10:11:47   
CheryBlossom
Meni tudi niso vsa imena slaba, večinoma pa jih je bi dala...

Meni je za punčko zelo všeč Patricija, Iris, Izabela in Teja; za fantka pa imava toooooliko imen, ki so obema všeč... user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?