|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
10.3.2013 12:14:52   
Metuljčica 2013
Mi je pa zanimivo moje počutje, kak teden nazaj (cel teden) do včeraj me je špikalo po jajčnikih, ko sem stopila z nogo sem jih čutila user posted image , prav neprijetno,... najprej sem posumila na elevit, pa sem ga sicer vmes res nehala jemat (eno večer sem pojedla skledo regrata, tako, da mislim, da sem dobila dovolj železa user posted image ), potem drugi dan ga tudi nisem vzela... včeraj bi naj imela O... sicer je bilo nekaj prozornega izcedka, ampak nisem 100%, da je to bilo to... skratka danes pa kot bi vse potihnilo čisto normalno, nič špikanja, nič bolečin user posted image . Danes bom spet vzela elevit, pa bom vidla kako bo jutri. Možno je tudi, da so se jajčniki "zbudili" in je bila O vmes med tem tednom ... hmmm

(odgovor članu Metuljčica 2013)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
   [Brisano sporočilo]
10.3.2013 15:52:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1152
10.3.2013 18:30:33   
bincha
Upam, da ste lepo preživele dan! Mi smo šli v tem deževnem dnevu malce naokrog - z avtom seveda (se včasih radi malo brezcijlno zapeljemo...), potem pa k očetu na pico in k stari mami na kremšnito - hujšali očitno ne bomo! user posted image

Sem pa danes tako utrujena! - no ja me ta utrujenost matra že kak teden, verjetno me že spomladanska utrujenost trka!
Sumim pa tudi na nosečnost! Imam prsi cel čas napete - tudi po dojenju (ponavadi tiste iz katere je pil ni bilo skoraj več user posted image ), pa bolj občutljive so! pa napihnjenost me matra!
Počakam en teden in ponovno naredim test user posted image (upam, da mi bo uspelo zdržati).

Metuljčica 2013 tudi midva že sedaj izbirava imena user posted image , za prvega sina sva imela izbrano ime še preden sva začela delati na tem user posted image .
Sedaj imava ponovno izbrano ime za fantka (no en je favorit, dva sta pa za rezervo), pri punčki se nama pa zatakne! Se že zagrejeva za kakšno, pa naslednji dan že komu ni več tako zelo všeč... No časa je še več kot dovolj! Tako ali tako pa uživam v tem user posted image .

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
10.3.2013 22:19:39   
morskazvezdica
Dober večer!

Da se še jaz malo javim user posted image sem zaposlena čist.še ven se ne vidim.
Midva že veselo user posted image prav tako v povprečju na 2 dni.Pač ko nama paše user posted image Upam da nama uspe in da zagledam konec mesec/začetek aprila user posted image Ovulacijo naj bi imela načeloma šele od 15.3 naprej.Tako da takrat pa upam da rata.Sem računala da so že minile 3 M od prenehanja KT. Tako da bi se lahko prijelo.Ker tale mesec je bila user posted image obupna...Kar vlivalo se je z mene prve 3 dni.Groza user posted image

Drugače se bova pa lotila prenove spalnice user posted image Malo izbiram barve stene. Svetlo zelena ali svetlo modra?predlogi dobrodošli user posted image

Se tipkamo!

Lep večer bejbe,pa pridno user posted image še naprej.user posted image

(odgovor članu bincha)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
10.3.2013 23:55:49   
Metuljčica 2013
bincha, meni je pa za punčke več imen všeč kot za fantke user posted image , ampak trenutno imam samo za fantka izbrano ime user posted image , ker tisto kar je bilo v mojih mislih za punčko, se mi zdi, da je že dokončno rekel, da se ne strinja user posted image ... v isti sapi pa je izjavil, da na koncu se bom itak jaz odločla kako bo user posted image ime - upam! hehe user posted image

morskazvezdica, pridna, pridna ... jaz bi dala verjetno sveeetlo travnato zeleno (zeleno - rumeno) za kopalnico, mi je modra preveč hladna, zdaj so mi nekak tople barve pri srcu user posted image

Za vse držim pesti, da čimprej zagledate(-mo) user posted image ali user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu bincha)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
11.3.2013 6:57:38   
Tippi
Metuljčica super čajček je bil! tenkju! user posted image

Samo pomaham in že pičim dalje user posted image

ps. glede imen, midva mava že vse zmenjen. tako za deklico, kot za dečka user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 11.3.2013 6:58:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 1156
   [Brisano sporočilo]
11.3.2013 7:30:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1157
11.3.2013 7:52:30   
darhaha84
Dobro jutrouser posted image ,
Pa je vikenda konec in smo že na položajih. Kako hitro mine user posted image
Prijateljica je potem v petek 23:33 s CR rodila zdravo punčkouser posted image Tako, da smo v soboto zvečer zapili dojenčico in želeli da si mamica opomore, ker se je 14ur matrala predno so se odločili za CR
Berem, da imate probleme s pralnimi stroji. Pri nas je tudi sranje… Glih dobro je iz garancije in gre. Prejšnji je bil star 4 leta in je nekaj šlo, ker mi ni ovijal in je serviser rekel da je 200 EUR in še ne ve če mu bo uspelo to zamenjati, tako da še nekaj ne poškoduje… Tako da sva se odločila za novega, ki je bil 450 EUR. Zdaj po 2,5letih pa je že ta začel neki štekat (ko opere se vratca ne odblokirajo). Ker imamo bolj malo kopalnico, pa imamo ozek stroj in je že avtomatsko dražji in še manj je izbire user posted image . Drugače sem rekla, da bi kupila najcenejšega, ker to je itak potročni material in ne zdržijo več tako dolgo kot so včasih
Glede imen imava pa tudi midva probleme (sploh za fantka). Za punčko imava izbrani imeni še preden sva začela delati na user posted image . Za njegovo ime pa sva se odločil točno 4dni pred rojstvom. Ker nisva želela vedeti kaj bo, sem skoz upala da bo punčka (ravno zaradi imena), ampak sedaj se mi zdi da mu pa ful pašeuser posted image .
Jaz tudi čakam na tople in sončne dni… da gremo lahko kam ven in ne pridemo nazaj kot prašički. Midva sva v soboto dopoldne bila zunaj (sem prala avto, sestra in E.pa sta se podila okrog), pol je pa začelo tako padati da nismo mogli iti več ven. Včeraj smo bili pa bolj notri, razen zvečer sem šla teč in sem prišla domov čisto blatna – joj, sovražim to…

Neposredna povezava do sporočila: 1158
   [Brisano sporočilo]
11.3.2013 11:17:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu darhaha84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1159
11.3.2013 11:52:17   
CheryBlossom
Punce: It's coffee time! user posted image

user posted image

Za ne-kofetkarice pa čajček..... user posted image

user posted image

Glede imen.. Midva pri prvem sva šla v porodno z dvemi imeni (sva vedela za spol). Ko sva malega videla, pa sva se odločila za eno izmed tistih dveh imen. Sva nekako vedela, da je to njegovo ime in da je tisto tapravo. user posted image user posted image

Michelle1 najino dopoldne je bilo praktično identično... user posted image Vključno s popoldanskim počitkom, potem pa ne več. user posted image

bincha držim pesti, da bo testek pokazal user posted image . Potem pa obvezno poročaj, da se lahko virtualno poveselimo s teboj! user posted image

morska zvezdica zate velja enako kot za bincho.. Če so pa sedaj tisti dnevi, potem pa veselo hop hop user posted image user posted image Sem brala enkrat en strokoven članek, da je res najboljše user posted image na vsake 2 dni, ker naj bi se v tem času sperma ravno prav obnovila in da je to idealen čas, ko načrtuješ nosečnost (bolj priporočljivo kot vsak dan v glavnem). Sem nekaj časa študirala babištvo in se dosti zastopim na te stvari + vse kar je v povezavi z ginekologijo in porodništvom me ZELO zanima. user posted image

Darhaha84 čestitke tvoji prijateljici in naj bo dete zdravo!

Lep dan babe žabe... user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
11.3.2013 13:01:12   
asyka
Po tem ko mi je 3 dni odpiralo okenček za odgovor, lahko rečem le končno,...

Hvala za čaj, čeprav pomojem bi zdaj mogla spit eno kavo, da preživim še 1 uro faxa in potem6 ur službe.

Pri nas pa čakamo user posted image in potem upamo, da pride moj naslednjičob bolj ugodnem času nazaj domov. user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
   [Brisano sporočilo]
11.3.2013 13:15:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu CheryBlossom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1162
11.3.2013 13:58:09   
uškinamama
Jaz ne bom nosečka user posted image , samo navijam za vas. Še posebej za eno, bo že vedela katera je.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 1163
11.3.2013 18:03:24   
pupika29
Hejla bejbike moje.user posted image

Kolk ste pridne...ful dogaja vidim. Hujsamo pa jemo pa likamo pa pospravljamo pa vmes mal user posted image pa sluzba pa to...pa ce nismo zenske super bitja potem pa res ne vem.user posted image
Jaz sem bila zdaj teden dni ful pridna s tekom, danes me je pa povozilo pocutje, nimam pojma kaj dogaja...slabo mi je, totalno sem svoh...grrr...skratka nic zadovoljna sama s sabo.user posted image Pa se zvedla, da moj pride sele v cetrtek namesto danes, ker se je nekaj zapletlo s sestanki...tako, da michelle1...sele v cetrtek bomo user posted image pa upam, da bo tetka O pridna ta mesec in bo prisla nekje med soboto in prihodnjo sredo...tako nekako imam preracunan njen prihod.user posted image

cheryblossom joooj kaksni dve mamljivi slikici...a si bova kaj takega omislili za najin party?user posted image

Aja, pa hvala tistemu, ki je danes prizgal soncka za par uric...preden nas spet zajame dez in baje sneg za naslednje tri dni...pa dobro no stricek vremencek...dosta vise...sonckaaa biiii user posted image

Bejbike dejte pridno user posted image in vsaki enega user posted image

< Sporočilo je popravil pupika29 -- 11.3.2013 18:07:19 >

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
12.3.2013 7:17:49   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Jaz ne bom nosečka user posted image , samo navijam za vas. Še posebej za eno, bo že vedela katera je.

Uškinamama ja pa bi lahko bla user posted image hvala za navijanje! user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
12.3.2013 7:21:17   
Tippi
Dobro jutro!

Joooj koliko napišete, da komaj preberem user posted image

Jaz sem pa včeraj ovulirala user posted image (taka fajn beseda!) in me je vse bolelo čez trebušni špeh user posted image Saj sem že prej zelo močno čutila ovulacije, ampak zdaj so pa bolečine skoraj take kot ob M. Danes je pa že nov dan in očitno glavnina ovulacije mimo user posted image

Zajtrk pojeden, čaj spit, zdaj pa v nove delovne zmage! user posted image

Uživajte pupe!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
12.3.2013 7:25:42   
Metuljčica 2013
dobro jutro punce ... user posted image
pa še en čaj z mlekom user posted image

včeraj sem bila ves dan leteča in nato sem zvečer po večerji samo padla v posteljo, vmes sem vas sicer malo prebrala, a si bom danes vzela več časa user posted image
Pri meni zaenkrat nič novega, user posted image ima čas da NE pride do konc meseca, tako, da sem v fazi čakanja... user posted image in še tudi malo user posted image user posted image

drugače je pa danes pri nas nek čudno oblačen dan, verjetno bo deževalo.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
12.3.2013 7:30:43   
Metuljčica 2013

Jaz sem pa včeraj ovulirala user posted image (taka fajn beseda!) user posted image

Uživajte pupe!

user posted image user posted image upajmo, da uspešno user posted image ... tudi tebi leeeep dan user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 7:40:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1169
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 7:45:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1170
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 7:46:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1171
12.3.2013 7:48:41   
*tedy*
dobro jutro

Tippi zgleda, da sem jest tudi imela zadnjič ovulacijo k me je vse bolelo....jest sem pa mislila da bo že user posted image , tako pa jo še kar čakam....

Sem nekje zasledila, da moški v svojem življenju v povprečju izbrizgajo 53litrov sperme, ni vrag, da se ne bi čisto majčeken, ampak zelo res majčeken delček tega prijelouser posted image user posted image user posted image

lep dan vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1172
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 7:53:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *tedy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1173
12.3.2013 7:53:22   
Metuljčica 2013

Sem nekje zasledila, da moški v svojem življenju v povprečju izbrizgajo 53litrov sperme, ni vrag, da se ne bi čisto majčeken, ampak zelo res majčeken delček tega prijelouser posted image user posted image user posted image

lep dan vsem user posted image

v božja ušesa s temle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
12.3.2013 7:55:02   
Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Se moram nujno hitro pozdraviti. Prihodnji teden me čakajo  štirje  dnevi  Francije.

Včeraj sem prešpricala trening. Sem se pa ta čas ubadala z drugim sila matematičnim problemom. Rubikovo kocko. Po 101. poskusu sem jo končno sestavila. user posted image  Čeprav mi je  tudi mož rekel, da sem nora. Če se ne da sestaviti, pač odtrgaš tiste koščke, ki ne gredo skupaj, in jih postaviš na pravo mesto. Njegov nasvet. user posted image

Lep dan vsem skupaj!  user posted image

uuuu uživaj v Franciji user posted image user posted image

glede Rubikove kocke ima pa mož čisto prav user posted image bi tudi jaz tak naredila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?