|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2013
24.2.2013 19:48:34   
Eevee
andreja83 - :( sočustvujem s tabo, če kaj pomaga, čas res zaceli rane. Upam, da se čimprej spet pokažeta dve črtici, ki bosta ostali s tabo.

Jaz nestrpno pričakujem prvi pregled - ga imam šele 6.3. user posted image Zaradi prejšnje slabe izkušnje imam vedno ob obisku stranišča malo strahu, da bom našla kakšen izcedek. Zaenkrat sicer vse b.p., upam, da tako tudi ostane. Do pregleda pa tudi noben od domačih ne bo zvedel za plusek. user posted image Tudi nobenih nosečniških preglavic ni... le občasna utrujenost, zbadanje v predelu maternice in kakšna hrana mi zasmrdi, da mi niti na pamet ne pada, da bi jo pojedla user posted image

Se pa s fantom ne strinjava o tem, ali želiva vedeti spol otroka - on želi, da je presenečenje, jaz pa bi rada vedela kaj naju čaka ;) Ker je prvi otročiček bi rada v naprej nakupila kakšne oblekce, okraske - Kako ste druge rešile tak problem?

Lepe pozdravčke vsem!

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 251
24.2.2013 20:01:22   
Anonimen
eveee, mi smo tud tak problem meli, potem pa sem ga v trgovino s seboj peljala in mu rekla, naj kupi nekaj oblekc, ki morejo biti nevtralne, ker pač ne bova za spol vprašala. v 10 minutah je padla odločitev, da bova vprašala, ker nama nevtralno ni bilo prav nič všeč :) poskusi user posted image

(odgovor članu Eevee)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
24.2.2013 20:25:13   
Klara-1
Živjo punce.

Andreja83- žal mi je zate in trdno držim pesti, da boš kmalu zagledala novo črtico in se veselila težko pričakovanega dojenčka.

Teodora75- jaz sem iz Tržiča in žal brez avta user posted image , tako, da sem obsojena na vozičkanje v tej naši luknji.

Od prejšnje nedelje se mi konstantno pojavlja rjavi izcedek in krči v trebuhu. V sredo sem znorela in šla na dežurno ginekološko. Na srečo je bil dežuren en zelo prijazen G. Je rekel, da sicer ne vidi od kod bi krvavitev lahko izhajala. Plodek je v maternici in primerno velik tednu nosečnosti, samo je bil še malo premajhen, da bi se videl srček. čeprav je G. rekel, da se mu zdi, da se nakazuje. Predpisal mi je Dabroston, buscopan in počitek in mi ne preostane drugega kot, da mirno čakam do prvega pregleda. Joj, kako me to živcira.

Počutje je nepopisno slabo. V prvi nosečnosti nisem niti vedela, da sem noseča zdaj me je pa vse za nazaj doletelo user posted image . Slabosti, vrtoglavica, utrujenost, neješčost... Slabo mi je samo, da pomislim na hrano. Edino goveja juhica mi paše. Da ne omenjam, da sem več kot pol leta cedila sline ob eni reklami na TV za piščanca s štirimi siri. Me je mož hotel presenetiti in je danes začel to za kosilo pripravljati, meni se je pa kar obrnilo, ko sem pomislila, da bi to pojedla. sm=smiley36.gif] Da ne omenjam, da sem si pulover čez nos potegnila, ko se je peklo, ker je smrdelo za znoret. Jedla pa itak nisem. Vse kar sem spravila vase je bilo par žlic juhe in trije pereščki solate.

Bi pa spala non stop, pa težko ob 16 mesečniku. Že zdaj je bil celi teden doma, ker je imel vročino. V petek se mu je pa še ušesek vnel in je dobil antibiotike in bova veselo skupaj vegitirala še ta teden :). 2 dni zdajle je bil za znoret. dere se za vsako stvar, izsiljuje, se meče po tleh... Ne morem verjeti. Tako mil in priden fantek je bil, odkar je zbolel ga je pa sama zloba. še dobro, da mi je moja zlata mami podarila karte za baletno predstavo in sem si šla včeraj zvečer živce spočit. user posted image

Anonimna user posted image - kdaj boš razkrila ime? :)

Ah nič, grem pod tuš pa kar v horizontalo. Lepo bodite.

(odgovor članu Eevee)
Neposredna povezava do sporočila: 253
24.2.2013 20:52:26   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image ko na pregledu potrdijo, da je ok user posted image enkrat sem seže spekla, tko da bom sedaj počakala :)) apak odlašam s klicem G in se naračit, keer vem, da se mi bo potem vleklo user posted image itak vem, da al bi pred 1 tednom poklicala, al pa čez 1 teden, bi datum isto mela, ker moja G naroči vedno okol 8 tedna, tko da še nisem - vraževerje verjetno user posted image

(odgovor članu Klara-1)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
24.2.2013 21:13:51   
jenny700
vse ob svojem času ;) pokliči pa le ginek. ;)

pri meni je tud vse kontra kot v prvo..zanimiv..upam pa da nevšečnosti minejo..

pa upam da me jutri ne bo kap zadela ko bom stopila na vago pri ginek :)))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 255
24.2.2013 21:34:26   
HANYBANY
Pozdravljene!
Sem se odločila da se vam kar pridružim pa kar bo bo, sicer imam prvi pregled v torek, sam sem zaradi rjavih izcedkov, ki jih imam že odkar sem naredila test pred dobrimi tremi tedni, in zbadanja v levem jajčniku, odpravila urgentno na uz in so me potolažli da je vse ok, slišala že srček, tako da je zdaj uradno user posted image
Je pa to moja tretja nosečnost, prva se je žal končala pri 16. tednu, druga pa pri 14. tednu, tako da rodila še nisem, sem pa zanosila zdaj po 7 letih muk, histeroskopij, IUI-jev, IVF-ov.... popolnoma naravno, hja majstri nimaš kaj user posted image je bilo kar veliko presenečenje, saj sem hotla it šele v jeseni v nove boje v nov postopek IVF, oz. po zamrznjenčke.
Bi se vam pa pridružila tudi na FB, sam povejte komu moram pisat.
Aja, za seznam: 29 let, Dolenjska, 3 user posted image , 0 user posted image
Lepo bodite!

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 256
24.2.2013 21:36:08   
HANYBANY
Aja, še PDP, 7.10.2013 user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 257
24.2.2013 22:31:05   
roxane21
živjo; no tudi jaz bom menda oktobrka ali pa novemberka:P imam naračunan 30.10.user posted image user posted image
drugače pa že veteranka 2 nosečnosti in 2 dojenčka...nič bat z dvema malima se še znajdeš; malce pa res dvomim kako s tremi???!!:):)
ja, želela bi se vam pridružit tudi na fb.

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 258
25.2.2013 7:07:30   
Anonimen
Zdravo punce!

Zaenkrat sem se vaša, upam da tako tudi ostane. V četrtek sem začela precej krvavet in šla takoj na urgenco. Na UZ so potrdili da je vse ok, je bila pa vidna krvavitev. Dobila sem tablete in bolniško do naslednjega pregleda. Trudim se pocivat koliko se da. Včeraj je krvavitev prenehala zato upam je bo res ok.

(odgovor članu Eevee)
  Neposredna povezava do sporočila: 259
25.2.2013 9:22:52   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: roxane21

živjo; no tudi jaz bom menda oktobrka ali pa novemberka:P imam naračunan 30.10.user posted image user posted image

Me smo pa skor na istem... meni je rr naračunal 29.10. Sam sem delala O teste in vem, da je bila O kasneje in ne na sredini ciklusa... tko da čist možno, da padem v november. Bomo videli, kaj bo G povedu... Sj verjetno jutri še ne bo tega vedu, ane? mam pregled že jutri, zaradi tega, ker se prejšnjič ni dobro izteklo - ssuser posted image

(odgovor članu roxane21)
Neposredna povezava do sporočila: 260
25.2.2013 9:34:11   
sončica25
jenny700 ja, pa se res poznave že od prej user posted image Pozdravljena spet user posted image

Moram pa povedat da smo imeli še vmes en SS user posted image ...smo se sprijaznili in user posted image user posted image še enega user posted image     user posted image

Sem se zadnjič prehitro pohvalila da še nimam težav.....no, od včeraj zjutraj je prišla jutranja slabost.......oblije me mrzel pot in v sekundi mi postane tako slabo da se mi pred očmi vse črno naredi.grozno user posted image potem pa še našega malega peljem v vrtec in ga komaj zrihtam(seveda če je moj doma ga on pelje ampak je ta teden zjutraj v službi in prehitro vstane).Me je kar malo strah kako bo za naprej.
Včeraj sem šla bowlat pa je vse ok.....bom enako delala kot prej tudi pri prvi nosečnosti razen če se ne bodo pojavile kakšne težave...teh pa upam, da ne bo user posted image seveda se bom potrudila da ne bom pretiravala....
je pa še en problemček.......septembra že imamo rezerviran dopust(gremo z letalom, približno dve uri vožnje), takrat pa bom šla že v deveti mesec....imate kakšne izkušnje s tem?sicer nisem paničar in sem prepričana da ti znajo pomagat rodit tudi drugje ampak......

Lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu Eevee)
Neposredna povezava do sporočila: 261
25.2.2013 9:37:45   
bybyka_1987
zdravo punce....tudi jaz sem teden nazaj zvedela da bomo zibali...zdaj termin bo verjetno okoli 31.10-2.11. ce se vam lahko pridruzim sicer ste tle sam oktobrke jaz pa sem na meji....
to bo moj 3 otrocek....

(odgovor članu sončica25)
Neposredna povezava do sporočila: 262
25.2.2013 9:54:04   
jenny700
sončica25 me veseli ;) ste pa pogumni da boste šli na avion v 9 mesecu...kam pa jo letite?

mislim da ste vse dobrodošle ki imamo pdp oktobra...tako ali tako se pa lahko zgodi da katere že rodijo septembra...druge novembra...to pa nimaš kaj..;)

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 263
25.2.2013 10:17:13   
Penny
Sončica25, ne vem, če te bodo sploh spustili na letalo takratuser posted image . Mislim, da pustijo samo do 32. tedna, kasneje pa moraš imet neko potrdilo od ginekologa, se mi zdi? Osebno ne bi tvegala, nikoli ne veš. Upam, da greš vsaj v kraje z urejenim zdravstvom. Drugi vidik je pa nosečnica tik pred rokom. Se ti zdi, da se ti bo še dalo okoli letat, ko boš vsa debela, zatekla in razbolela?

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 264
25.2.2013 10:30:29   
jenny700
to pa tud jst nism vedla...sem šla malo brat..in res odsvetujejo potovanje z avijonom..baje nekatere letalske družbe celo prepovedujejo letenje po 36 tednu..najbolj idelano naj pa bi bilo od 14-27 tedna...

zakaj pa ne greste na first minute maja?

mi gremo vrjetno kar na hrvaško julija, avgusta...na krk vrjetno pa še blizu je rijeka če bi bilo karkoli..sem bila že prejšno nosečnost tako..

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 265
25.2.2013 10:31:48   
jenny700
http://www.e-fotopotep.si/nosecnice-na-letalu,233.html

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 266
25.2.2013 10:46:59   
bybyka_1987

mislim da ste vse dobrodošle ki imamo pdp oktobra...tako ali tako se pa lahko zgodi da katere že rodijo septembra...druge novembra...to pa nimaš kaj..;)

to je pa lepo za prebrat...hvala :)

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 267
25.2.2013 12:31:02   
nejka000

PDP, nick, starost, kraj, število user posted image , število user posted image , naslednji pregled, spol user posted image

1. 10.

ena_štajerka 38, Polzela, 1user posted image , 0user posted image N.P. 18.2
fiziološka 33, 2user posted image , 1user posted image , N.P. 5.3.

Eavee N.P. 6.3.
cebelica_2 1user posted image , 0user posted image , N.P. 14.3.
nejka000 29, Štajerska, 4user posted image , 2user posted image , N.P. 6.3. N.S. 26.3.

mayalottie 2user posted image , 1user posted image , N.P. 4.3.

atalia 3user posted image , 1user posted image
mala * N.P. 15.2.
lici MB 1user posted image , 0user posted image , N.P. 12.3.

HONNYBANNY 29, dOLENJSKA 3user posted image , 0user posted image

jenny700 26, Bled, 2user posted image , 1user posted image ,

10. 10.

presenecenje.si 1user posted image , 0user posted image , N.P. 12.3.

12. 10.

Auser posted image 5user posted image , 2user posted image , N.P. 25.2.
pikica84 2user posted image , 1user posted image

13. 10.

ir84 28, LJ, 2user posted image , 1user posted image , N.P. 4.3.

14. 10.

15. 10.

16. 10.

Klara-1 30, Gorenjska, 2user posted image , 1user posted image N.P. 5.3.
mini5 N.P. 5.2.

17. 10.

teodora75 Gorenjska, 3user posted image , 2user posted image , N.P. 7.3.
raztresena_amy N.P. 7.3

mlada mamica21

pika555 2user posted image , 1user posted image , N.P. 19.2.
PilotGirl7 2user posted image , 1user posted image
sonica25 2user posted image , 1user posted image N.P. 22.3.

Alex1234 34, CE, 2user posted image , 1user posted image , N.P. 4.3.

28. 10.

ta*mala 2user posted image 1user posted image
d3lfink4, 26, CE, 2user posted image , 2user posted image , N.P. 22.3.

roxane21, 3user posted image , 2user posted image

31. 10.

bybyka_1987, 3user posted image , 2user posted image

SKUPAJ NAS JE: 28

PRIČAKUJEMO:

user posted image :
user posted image :
user posted image :

Z NAMI SO BILE:
savanah, mini_mi, Andreja83
user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

link do skupine na FB - https://www.facebook.com/#!/groups/123032821205748/

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 25.2.2013 12:39:11 >

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 268
25.2.2013 12:33:20   
nejka000
oh se vas je kr nekaj nabralo v tem času ko me ni blo goruser posted image . sem mela kr dela s seznamom.

dobrodošle vse nove in upam da se nas še kaj nabere da zapolnimo seznamček

jaz se pa danes že cel dan trudim naročit na NS, pa G ne dobim na telefon. prejšnj teden je mela dopust zdej pa noben ne dviguje grrrrrr

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 269
25.2.2013 12:38:47   
nejka000
končno mi je uspelo.

NS mam 26.3. user posted image

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 270
25.2.2013 14:19:22   
Anonimen
oh no user posted image končno sem se odločila, da se naročim na pregled, oni pa na dopustu do 1.3 user posted image še bo treba 1 teden čakat user posted image

(odgovor članu nejka000)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
25.2.2013 17:19:46   
ta*mala
nejka000 - jaz mam malo drugač za seznamuser posted image

2. user posted image , ampak žal še 0 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 272
25.2.2013 18:25:10   
sončica25
....Letimo v Grčijo....ja, malo nas je presenetil tale user posted image ....rezervirali pa smo first minute ker je ceneje....ja, je kar pogumno ja....bomo videli pri G koliko tednov bom noseča takrat....sem pa v veeeelliiiiiikkkkkiiiiiii dilemi user posted image
Glede letalskega prevoza sem pa tudi slišala da znajo malo komplicirat......
Verjetno bom mogla vse skupaj prestavit za kak mesec prej....ne vem....res sem v dilemi user posted image user posted image user posted image

za seznam 3user posted image , 2user posted image NP 22.3.

Lep pozdrav user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 273
25.2.2013 18:49:48   
HANYBANY
Ojla, a ima še katera probleme z rjavimi izcedki, men že počaasi preseda tole, ker me sam skrbi, pa ne vem ali upravičeno ali ne, sicer krvavitve ni videti nikjer, sam vseeno me skrbi user posted image

soncica morda bi res raje prestavili tole potovanje, pozanimaj se če vam lahko morda dajo kakšen termin prej...

tamala a nisve me vkup hujšale? user posted image bravo za plusek user posted image

Aja, da še enkrat povprašam, kateri se moram javit za FB?

(odgovor članu sončica25)
Neposredna povezava do sporočila: 274
25.2.2013 19:05:40   
ta*mala
ja hanibani user posted image zdej se bova pa skupi redili user posted image , pol pa spet od zacetka...

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?