katniss
|
Zdravo se od mene Vceraj sem ze spet penila v bolnici. Spet so delali krvne in urinske preiskave, ker pa sem bila narocena pozno, sem rezultate dobila tudi pozno in sem cakala tam do vecera, ko si ze vsi sli domov. Nato mi pa se ena rece, da ces, da so oni mene prej tudi cakali. Ja halo, ce sem pa bila na CTG priklopljena, kamor sem prisla cisto lepo pravocasno oziroma se prej. Nisem jaz kriva, da hocejo, da otrok kolobocije izvaja on pa hoce samo spat, ker ponoci razgraja. Naslednjic nesem cokolado zraven in jo bom pojedla ene 15min prej. Bo upam da zaleglo, ker vceraj sem mogla neki ogabni sok z umetnimi sladili pit (se jim skusam aktivno izogibat, ker se mi zdi, da je sladkor, cetudi res ni dober za nas, boljsi od teh umetnih zadev...) in biti na CTGju 15min dlje. Seveda je potem mali na UZju ponorel, zmerili so recimo da lahko trebuscek in nogice, glavica pa se je ze spustila in je vec niso mogli. To pa pomeni, da me v cetrtek caka se en UZ in se vec merjenja, ker se jim zdi, da je bolj pri tamalih (se vedno v mejah normale kolikor so mi na grafu pokazali) ampak morajo se enkrat preverit. No, se vsaj dogaja? Jaz res vec ne vem kaj si naj mislim oziroma kaj naj verjamem. Sem brala o teh meritvah pri Pusenjaku, kjer je velikokrat napisano, da pride do napak pri meritvah, ce so razlicni merilci. Jaz sem do zdaj imela 4 (!!!) razlicne merilce v roku treh tednov, od tega dve praktikantki. Kako naj vem, kdo je kaj pravilno izmeril? Dva tedna nazaj je bilo vse tipi topi, zdaj pa se je baje naenkrat nogica skrajsala?! Pa res no... Sicer pa, jaz sem bila cisti drobizek pa sem bila ob roku rojena, moz cez rok pa je bil cisto obicajen, tako da.. Brezveze, da sploh mislim na to. Moj obcutek mi pravi, da je vse ok in cedalje bolj se mi zdi, da se moram tudi na to zanasat. V glavnem, se opravicujem, ker hodim sem jamrat, ampak toliko kolikor mi je bilo vsec njihovo hitro reagiranje, se je zdaj to spremenilo v neko brezvezno zmesnjavo, kjer meni vec nic ni jasno, njim pa zgleda da tudi ne. Da ne bomo samo teckali, nas decko je zivahen, kot se sika. Njegov papa rad poslusa kako se premetava v trebuhu potem pa jih vcasih malo po nosu dobi hehe . Jaz se pocutim vredu, malo utrujena ampak s takim apetitom, da vec ne vem kam dajem! Danes je tasca kupila box in blazino za noter dat, se ze veselim kako bo nas fant uzival na tisti mehki zadevici. Za piko na i, pa je danes moz naredil se izpit za avto, tako da zdaj vem, kdo me bo domov iz bolnice peljal po porodu! ROXY: Jaz trenutno nimam nekega prevelikega interesa se ukvarjat s porodom. Imam nekak idejo, da bo za ziher slo, ker pac drugace ne more bit. Sicer imam se jutri zadnjo jogo, kjer bomo sli skozi vse tehnike dihanja in sproscanja, kar mislim da bo pomagalo. Ni me strah poroda, se ga v bistvu ze izredno veselim, tako, da upam, da bo pomagalo. Je pa res, da se ze nalivam z malinovim cajem. Sicer so me zdravniki cudno gledali, ko sem jim to omenila, ampak vredu, sem ze navajena. Upam, da bo tvoj sinko malo bolje in da bo malo 'mama terapije' pomagalo! Neli81: Ja, smo ze vstopile v tisti del nosecnosti, ko je vse nekako.. okorno. Upam, da bo s tvojo lopatico kmalu bolje. Mogoce bi kaka dihalna tehnika sproscanja pomagala? Lahko pa skupaj do 15.3. odstevama, jaz takrat napolnim 37 tednov, kar tudi komaj cakam PikicaStonoga: Jaz sem svojo zdravstveno v bolnici pozabila.. pa so bile sestre iz oddelka dovolj prijazne,da so mi jo na dom poslale! Upam, da jo kmalu najdes NiNiBo:Tudi jaz bi rada vedela, kaksno imas playlisto. V bolnici bo v sobi moznost predvajanja glasbe pa bi rada imela kaj finega zraven. Nic fajn se mejte, jaz danes kuham lazanjo zvecer, si jo je moz zazelel za to posebno priloznost, ker je opravil izpit. Meni se je pa itak lusta...
|