|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2013
14.2.2013 8:38:26   
Mala *
hejla punce,

Savanah, tudi jaz sem mislila nate in žal mi je, da se je tako izšlo. Mislim, da se moramo kar vse zavedati, da smo na začetku na zelo tankem ledu in ne moremo nič spremenit.

Mlada mamica, vse kaže na to, da si user posted image , tako da juuuuhej user posted image

sedaj nas je pa res že veliko :) jaz sem se danes zjutraj spomnila na vas, ko mi je bilo tako zeloooo slabo, da sm mogla preverit, če je še katera moja sotrpinka user posted image . Sem vedela, da mi ne bo prizanešeno, ker imam že po naravi slab želodec. Zadnjih par dni je bila kar muka, ampak to bo treba dat skozi. Čez vikend sem bila za povrhu vsega še bolna, imela sem vročino in me je res skrbelo, da bo kaj narobe. Mami sem povedala prav zato, ker sem bila čisto preplašena. Ko sem prišla malo k sebi, pa sva povedala še ostalim v moji družini, ker se mi pa ni zdelo fer, da bi vedla samo mamauser posted image Njegovi bodo izvedeli tale vikend in moj je že sedaj živčen user posted image Prav zanimivo ga mi je gledati v tej novi vlogi, ker je tako zmeden, ampak saj tudi jaz nisem dosti boljša user posted image
Jutri imam prvi pregled, tako da se vam po tem še kaj oglasim. Držite pesti, da bo vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 176
14.2.2013 10:04:49   
nejka000
savanah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
žal mi je zate in še predobro vem kako je to. drži se pa upam da čimprej zagledaš user posted image

adreja83 upam da se ti dobro iteče in da bo vse OK ter da boš oktobra srečna mamica user posted image

mlada mamica21 dobrodošla med user posted image , 2 testa sta pa res dober znak da te sprejmemo med oktobrke. Dobrodošlauser posted image user posted image

lici čeprav nisem iz MB je pa moj od tam in smo vsak teden tam, bo fajn če bom mela koga za skupno vozičkanje user posted image

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 14.2.2013 10:06:19 >

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu Mala *)
Neposredna povezava do sporočila: 177
14.2.2013 10:09:22   
nejka000

PDP, nick, starost, kraj, število user posted image , število user posted image , naslednji pregled, spol user posted image

1. 10.

mini_mie 2user posted image , 1user posted image , N.P. 6.2
ena_štajerka 38, Polzela, 1user posted image , 0user posted image N.P. 18.2
fiziološka 33, 2user posted image , 1user posted image , N.P. 5.3.

Eavee N.P. 6.3.
cebelica_2 1user posted image , 0user posted image , N.P. 14.3.

mayalottie 2user posted image , 1user posted image , N.P. 4.3.

atalia 3user posted image , 1user posted image
mala * N.P. 15.2.
lici MB 1user posted image , 0user posted image , N.P. 12.3.

savanah 1user posted image , 0user posted image , N.P. 11.2.
jenny700 26, Bled, 2user posted image , 1user posted image ,

10. 10.

presenecenje.si 1user posted image , 0user posted image , N.P. 12.3.

nejka000 29, Štajerska, 4user posted image , 2user posted image , N.P. 19.2.

12. 10.

Auser posted image 5user posted image , 2user posted image , N.P. 25.2.
pikica84 2user posted image , 1user posted image

13. 10.

ir84 28, LJ, 2user posted image , 1user posted image , N.P. 4.3.

14. 10.

andreja83 29, Koroška, 1user posted image , 0user posted image N.P. 20.2.

15. 10.

16. 10.

Klara-1 30, Gorenjska, 2user posted image , 1user posted image N.P. 5.3.

17. 10.

teodora75 Gorenjska, 3user posted image , 2user posted image , N.P. 7.3.

mlada mamica21

pika555 2user posted image , 1user posted image , N.P. 19.2.

SKUPAJ NAS JE: 20

PRIČAKUJEMO:

user posted image :
user posted image :
user posted image :

Z NAMI SO BILE:
savanah
user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

link do skupine na FB - https://www.facebook.com/#!/groups/123032821205748/

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 14.2.2013 10:10:06 >

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 178
14.2.2013 11:00:16   
Anonimen
ena štajerka, nisi tako stara user posted image jst sem le par let mlajša od tebe... sva pa blizu doma user posted image

pikica84, jst moram prit tudi tešča na 1. pregled, mi bodo delali test za sladkor. Joj, vsaka nosečnost neke nove fore...

Klara-1, mislim, da se po nekem času ne da več popravljat posta, vsekakor pa ne za toliko nazaj. Za nekoga, ki skrbi za urejenost seznama, pa je vsekakor bolj komot, da se ureja sproti, ko prihajajo novi podatki, kot da bi popravljal za 5 strani nazaj, ko bi itak nekatere podatke spregledal...

NS - bom šla v Dravlje, kot že 2x do zdej. Sem ravno zadnje čase slišala spet eno negativno na račun dr. Strah, tko da sem se na hitro odločila...

savanah, srečno za naprej! Naj ti pomagam z mislijo, da je naš drugi sonček prišel k nam po SS, vmes niti M nisem imela! Hitro v boj!

Anonimna, jst sem imela vedno izcedke v času, ko sem zagledala user posted image ... Ni še treba zagnat panike. Naj bo vse dobro. Ravno tako želim tebi, andreja.

Auser posted image

(odgovor članu ena_štajerka)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
14.2.2013 11:06:24   
Anonimen
Se je pa pri meni te dni začela neka slabost... Sej ne morem niti rečt slabost, ampak bolj ne-želja po hrani. Nič mi ne diši. Ko pomislim na določeno hrano, me začne slabet. Zaenkrat še normalno jem, ampak vso hrano bolj lahko - navaden jogurt + kruh je skor vsak dan na jedilniku.

Midva še nisva nikomur povedala in sigurno ne bova vsaj do 1. pregleda. Potem se bova pa naprej odločila. Do nuhalne je še tako daleč. user posted image Sem si naračunala, da bi morala bit NS nekje konec marca ali pa začetek aprila. user posted image Najbolj komaj čakam, da povem svoji tavečji punci! user posted image Me zanima, kako bo reagirala. Ve, da bomo enkrat imeli še enega dojenčka in tega še nerojenega dojenčka vedno omenja. user posted image

Auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 180
14.2.2013 11:15:35   
andreja83
Hvala punce, tud jst upam da bo vse še v redu. Zdej krvavitev se mi ne pojavla več, vsaj zaenkrat še ne, tk da sem spet dobila malo barve nazaj v lica, drugače pa velik počivam. Itak sem prebrala velik teh forumov, da ene zlo krvavijo in izcedki in vse in da kasneje rodijo, ene pa imajo bolj žalostne konce. Jst upam da nama bo le sreča tolk namenjena da tudi pri nama rečejo da je vse ok in da se vidi plodek, to pa bo v sredo! Že odštevam pridno, razmišljam pozitivno morda pa le user posted image

Drugače pa so nama vstavili 2 pingvinčka, in po eni strani razmišljam da se je morda eden poslovil in drugi še vztraja. Sej bom vidla

Vsem želim lepo nosečnost brez teh skrbi!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 181
14.2.2013 12:21:42   
Anonimen
Torej, po nekaj dneh zamude test pokazal pozitivno. No, doler ni nekajkrat potrjeno, ne bom verjela. user posted image  
Znakov nobenih posebnih, razen občitljive bradavičke, in to zeeelo. Ko govorite o občutljivih dojkah - se to nanaša na bradavičke ali na dojke? Pa zelo mi paše jogurt, solata, sladkor mi nikakor ne diši. Pa vonj se mi zdi, da je malenkost izostren/spremenjen.  Pa danes nikakor nisem mogla spat. Zbudila sem se ob 01:30 in do 4:30 nisem mogla zaspat. user posted image

(odgovor članu andreja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 182
14.2.2013 13:52:39   
Anonimen
Andreja, sem te hotla vprašat že, če so ti dali 2, kot se dostikrat zgodi pri umetnih oploditvah. user posted image Držim pesti za pregled v sredo!

Auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
14.2.2013 14:06:44   
ena_štajerka
savanah user posted image
držim pesti za naslednjič

Anonimna welcome to the club! V dvojnem smislu. Najprej, da se nam pridružuješ, drugo pa: tudi jaz ne spim, že 4 tedne. pribl. od 2.30 naprej se zbujam na 1 uro, včasih takoj zaspim nazaj, včasih pa sploh ne...

Auser posted image , me veseli, da si blizu, tako krajevno kot po letih user posted image , ampak še vseeno se mi zdi, da sem do zdaj najstarejša, še sploh pa najstarejša "debitantka" user posted image

Lici , tudi jaz sem dosti v mb, ker od tam izviram in imam tam celo žlahto, tako da bom tudi jaz kar precej vozičkala tam. Za NS pa jaz razmišljam o Ptuju. V Mb ne bom šla iz nekih osebnih razlogov, za dr. Rosiča na Ptuju sem pa dobila priporočilo od sodelavke. Glede na to, da imam svoje osebne zdravnike in zobozdravnike itak razmetane po celi štajerski, se mi ne bo neki problem pa še do tja potegnit. Se bom pa še malo pozanimala za kako bližjo varianto, kje na celjskem, mogoče katera s tega območja kaj pozna?

Sicer pa res nestrpno čakam ta ponedeljek...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 184
14.2.2013 14:44:15   
lici
Uuuuuuu kak bomo vozickale, fajn da bo druzba, mi je ful lepo videt mamice ko jih je vec skupaj v vozekih pa mali skratki.
Za nuhalno pa sem jaz tudi slisala,da so ene iz MB sle na Ptuj, sicer ze nekaj casa nazaj ampak se spomnim da so govorili da je ta dr. vredu.
Jaz pa nimam tezav s spanjem (oziroma imam, vedno mi je premalo;-)), jaz pa sem ful utrujena in bi samo spala.
Meni se pa zdi da niste glih aktivne na tem forumu, se mi zdi da nas je nekam malo. Pa no saj je se cas za oktobrke.
Papa

Neposredna povezava do sporočila: 185
14.2.2013 15:56:30   
nejka000
sej se nas bo počas kr neki nabralo, pol pa bomo čvekale na polno.
še je čas user posted image

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu lici)
Neposredna povezava do sporočila: 186
14.2.2013 15:57:30   
nejka000
ena_štajerka: bolje pozno kot nikoli user posted image

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 187
14.2.2013 18:21:41   
Klara-1
O, danes ste pa kar nekaj napisale. Super.

Dobrodošle vse nove user posted image .

Kar se seznama tiče: sem samo predlagala, če se da drugače popravljat in če pravite da se ne da, tudi ok. user posted image

Savanah, žal mi je zate, ampak glavo gor in pogumno naprej. Upam, da čimprej spet ugledaš plusek.

Danes sem šla spotoma malo oči vržt na dojenčkaste cunjice in skoraj sladkorno zraven fasala, ko je vse takooooooooooo cort. Sploh za pupike. Ah user posted image Mi je bilo pa noro slabo, ko sem naredila en hitri krog (10 min) čez City park. Iz drogerije so smrdeli parfumi, iz druge trgovine čistila pa kava iz enega kafiča... Oh, fuj.

Kako ste kaj ostale?

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 188
14.2.2013 19:44:42   
Ninika89
Pozdravljene!

Vidim, da ste se pogovarjale o NS. Ce ste iz Mb ali okolice bi jaz definitivno priporocala dr. Lukmana
in dr. Rosica na Ptuju.
Sama sem bila pri dr. Lukmanu in je bil zakon. Res da je bolj tak tih tip cloveka, ampak pove ti pa vseeno vse.
Pokaze dete iz 10000 razlicnih kotov in vse podrobno opise.

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 189
14.2.2013 21:38:17   
elsa2
Živjo vsem! Še ena se javlja. Čisto presenečena. Ampak po treh testih in treh ogromnih pluskih ... sva preprosto vesela. To bo najin prvi, sem pa Gorenjka, iz okolice Bleda, 32 let, navdušena nad klepetanjemuser posted image

(odgovor članu Ninika89)
Neposredna povezava do sporočila: 190
15.2.2013 8:22:03   
lici
Pozdravljena elsa2, ja saj se nabiramo počasi, super.
Hvala Ninika89 za info glede NS, glede na dobra priporočila bom najbrž res šla na Ptuj. Sem pa še vedno v dilemi ali se naj že pred pregledom pri gin. naročim na NS.
Mala* ti imaš danes pregled?user posted image (sem ti malo favšuser posted image ). Poročaj, me firbec matra kako to izgleda.
Naslednji teden vas pa ima kar nekaj preglede.

Jaz sem vedno rada gledala to male cunjice, zdaj pa še bolj, bom se morala prav nazaj držat pri kupovanju. Tiste ki že imate otročke, kdaj ste začele z nakupi oziroma kaj in kdaj je bila prva stvar, ki ste jo kupile pri prvem dojenčku? Me je pa moj zelo preseneto, včeraj sva se nekaj pogovarjala o eni knjigi, cena okrog 40€, pa on pravi da je to brezveze ker itak lahko vse na internetu preveriš in je brezveze dat toliko denarja, ker če vem koliko flašk in dud lahko za to kupim. Sem ga samo debelo pogledala, kako pa ti veš koliko kaj stane, in je bil sam v trgovini pa je zavil še na baby odddelek. Naj povem, da ne hodi rad v trgovino sploh pa ne kar tak gledat. Bravo za njegauser posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu elsa2)
Neposredna povezava do sporočila: 191
15.2.2013 9:24:47   
ena_štajerka
He he, jaz tud mam enega takega praktičnega doma user posted image . Ko se še sploh nisva niti prav zavedala, da je res in se tudi pogovarjala še nisva nič kaj, me je eno jutro vprašal: ti, a bova midva zamenjala strani v postelji? Zakaj pa? Ja na tvoji strani ni prostora za postlco, na moji pa je...

Pa pozdravljene vse nove!

andreja83, držim pesti, da bo vse ok.

(odgovor članu lici)
Neposredna povezava do sporočila: 192
15.2.2013 9:59:48   
Anonimen
Pozdravljene punce :)
Tudi jaz se vam bom pridružila, vidim, da vas je že kar nekaj srečk nosečk :)...včeraj se nam sta se nam poklazali user posted image user posted image , sicer je bila rahla, ampak je bila user posted image bomo ponovoli čez kakšen dan....
me je pa kar majčken strah, ker se prejšnjič ni končalo tako kot smo hoteli, konec tega meseca bi zibali :(...... tako da zaeenkrat bom anonimna.

Neposredna povezava do sporočila: 193
15.2.2013 10:02:28   
ir84
živjo punce....

Pozdravček vsem novim user posted image !!! In kako ste kaj drugače? Pri meni je druga nosečnost čist drugačna kot prva. V prvi sm sam v hladilnik hodila in se do prvega pregleda zredila za 7 kg, pri tej bi pa samo spala, sploh nisem nič lačna, nič posebnega mi ne paše (slabosti pa sploh nimam) tko da sm se do sedaj za manj kot 1kg zredila, pa še to sam zaradi tega ker cele dneve preležim, prav čutim kako me vse kosti bolijo kr neki .....

lici jaz sem v prvi nosečnosti kupila posteljico, voziček pa previjalno kaka dva meseca pred rokom, za oblečkt, drobnarije pa kozmetiko pa v zadnjem mesecu.

In že kaj razmišljate o vozičkih? Jaz bom letos kar novega kupila in štiri-kolesnika. Pri prvi sem imela tri kolesnik in sem bila totalno razočarana. Zagledala sm se pa v Mutsy (evo).

Neposredna povezava do sporočila: 194
15.2.2013 10:16:21   
Anonimen
Pozdravljene,

tudi jaz se vam pridružujem. V ponedeljek je test pokazal 2 črtici, eno rahlo, v sredo je bila že bolj izrazita kot kontrolna. Tudi jaz sem zaenkrat anonimna, ker sem septembra 2012 imela UPN v 32 tednu v svoji prvi nosečnosti, pa raje počakam na BHR.
Moj še vedno ne verjame, tako da v ponedeljek naredim še en CB samo zanj :). Btw. kje vse v LJ delajo krvni test? AdriaLab vem da dela, samo je delovni čas samo do 15h.

lp

(odgovor članu ir84)
  Neposredna povezava do sporočila: 195
15.2.2013 12:04:24   
nejka000
vozički, cunje, oprema... jaz sem vedno kupovala v zadnjem trimesečju. tokrat bomo nabavli nov vozek. jutr gremo v Graz in bom tam malo pogledla za cene in primerjala. ko sem bla v drugo user posted image je blo tam vse dost cenej, pohištvo v Ikei tak in tak drgač pa vozki se tud splačajo tam kupit. bomo vidli jutr kako bo. postlco še mamo od prej, če bo punčka pa ne rabim skor nič cot. če bo fant bo treba kupt jovo na novo. aja pa še previjalno bom kupla novo.

znaki pr men so zgaga, slabo mi je vsak dopoldan ampak ne pretirano, pa zaprta sem totalno ratala.

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 15.2.2013 12:06:14 >

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 196
15.2.2013 16:16:39   
andreja83
ena_štajerka tud jst upam da bi bilo vse ok. Na wc nonstop hodim, sam ne zarad tega da bi hodla gledat user posted image na vodo me nonstop tišči, tud prsi se mi zdijo da so nespremenjene, trebuh itak. Že prej nism suhica daleč od tega, tk da user posted image znake še imam. Jst močno upam da bo ostalo! Kakšnih izcedkov pa nobena nima več??

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 197
16.2.2013 9:06:52   
Anonimen
No kako ste kaj?

Jaz imam težave s spanjem, zjutraj se zbujam ob 5h in sem totalno budna... :-) Sicer sem bolj zaspanka kot ne... Sedaj naj bi bila sedaj skoraj v 6 tednu in razen tega da me malo po malo konstantno krči v spodnjem delu trebuha, nič posebnega. Apetit mi je upadel, včeraj sem opazila, da se mi je vonj zelo izostril in (.)(.) še vedno iiizjemno občutljive, me "skelijo" že samo ko majčko oblečem, na trebuhu pa zaradi tega sploh ne morem spat. user posted image Aha pa že ob misli na sladkarije se mi obrača...kaka čokolada - fuj! :-) Jedla bi samo solato in jogurt. :-)

(odgovor članu andreja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
16.2.2013 9:39:45   
Anonimen
Anonimna kot zgleda imavi podobne težave :)tudi jaz sem v 6 tednu. Že en teden se zbujam pred peto uro, špika me v sp. delu trebuha kot pri M, na momente je kar močno.Glede hrane in vonjav pa nisem še opazila sprememb. Upam, da bo taka nosečnost kot sta bile prvi dve, brez slabosti in ostalih težav.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
16.2.2013 13:34:45   
mini_mi
Pozdravljene!

Sporočam slabo novico. Za mene se je moja nosečnost končala, tako da se poslavljam od vas user posted image

V četrtek sem odšla na urgenco z rjavim izcedkom, seveda so me pridržali in včeraj grem v bolnišnici pod tuš in naenkrat pade iz mene moja mala pikica ter vse ostalo..... GROZNO ZA VIDETI IN DOŽIVETI.user posted image Danes so me odpustili iz bolnišnice tako , da doma že počivam in se počasi spravljam k sebi, težko ampak se bom.

Lep pozdrav in uživajte naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?