ena_štajerka
|
Ojla! Da se še jaz malo javim. Strašno težko čakam tega 18., da končno vidim mojo pikico in to tam, kjer mora bit in tako, kot bi naj bila po tem času, sicer sem pa ok. Razen bolečih prsi nimam praktično nikakršnih drugih res izrazitih znakov. No, razen izcedka, seveda . In tudi jaz vsakič letim na wc gledat, da ni slučajno rdeč... Pa zbujam se ponoči na 2 uri, ko nikoli nisem imela težav s spanjem. Vedno spala kot top, tudi pred najtežjimi izpiti, kakor se zvečer ulegla, tako se zjutraj zbudila, zdaj pa kar nekaj v luft gledam sredi noči... pol pa se mi še sosedov maček hodi dret pred spalnico ob nenormalnih urah in me še dodatno budi... Pa prejšnji teden sem bila 2 dni zvečer čisto uničena... slabosti pa nimam. Včasih se mi zazdi na trenutek, kot da prihaja, ampak je že naslednji trenutek vse ok in kot da nič ni bilo. Bomo videli, slutim sicer, da se ji ne bom popolnoma izognila, ampak vsak nov dan, ko je (še) ni, je dosežek V službi sem morala povedat zaradi reorganizacije, saj bom najbrž šla zelo hitro oz. praktično takoj v bolniško (je tako rahlo tvegano delo, pa vozim se vsak dan 150 km, pa že kar častitljivi letnik sem za prvič ) nejka000, ob priložnosti lahko na seznam dodaš še ostale podatke, torej 1. nosečnost, starost 38 ( sem prava starina v vaši družbi, pa še prvič je zame, ve pa skoraj pol mlajše in vse že izkušene), živim pa v Polzeli. savanah, kako je kaj s tabo??? Upam, da ok. Na fb pa se vam pridružim po prvem pregledu.
|