|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2013
10.2.2013 8:03:46   
sunisland
Živjo souser posted image !
Po dolgem času sem spet malo pokukala na forum in vidim, da tudi tu pridno čvekate. Jaz se zadnje čase bolj držim na FB, sem pokukam pa samo na vsake kvatre.
Kar se pranja cotk tiče, bom sama po mojem še malo počakala, tam do aprila, potem jih bom pa oprala s kakšnim manj agresivnim praškom in brez mehčalca. Tašča ima sušilec, ki ga lahko redno uporabljam, tako da mehčalec ni potreben.
Komaj čakam, da se mi začne šola za starše! Še dva dobra tedna. user posted image
Kako se držite vse, ki ste na dieti zaradi sladkorne? Meni je na srečo to prihranjeno. Sem čisto usekana na vse, kar je čokoladno, zdaj v nosečnosti pa še toliko bolj, tako da vam prav nič ne zavidam.
Nastija, tole kar si napisala o epiduralni, mi je dalo misliti. Res, da ni veliko možnosti, da bi šlo kaj narobe, ampak vseeno... kaj pa če. Tudi jaz dvomim, da sem pripravljena tvegati, nizek prag bolečine gor ali dol.
In punce, če vidite kje kako nosečko, ki se vam zdi znana po fotki, jo kar pocukajte za rokav. Verjetno jo boste malo presenetile (jaz sem eno majčico kar malo šokirala, ko sem prišla od nje in jo vprašala, če je ena od nas user posted image ), ampak nič za to. Fajn je, da se tudi v živo spoznamo.
Fajn bodite in pazite nase!

(odgovor članu Ninika89)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
10.2.2013 11:47:40   
drejka89
Evo mene spet ;)

Lepo, da vam je všeč naša previjalna. Sem prav ponosna nanjo. Jo z veseljem pokažem tudi drugim. Sem zadnjič govorila z eno znanko, ki je tudi noseča in ima rok v začetku julija, pa sve se pogovarjale nekaj o vozičkih in o tem kako dragi so, pa sem ji potem pokazala slikico previjalne pa je bila zelo navdušena in hitela kazat svojemu dragemu :)

Nastija pregled za sladkorno sem opravljala v Zdravstvenem domu Murska Sobota. Glede epiduralne sem se odločila, da ne bom vzela. Mi je nekako škoda teh 150 eur zanjo, strah tudi glede te igle v hrbtu in bom raje najprej poizkusila naravno. Če me bo bolelo pa bom vedela za naslednjič.

Glede pranja otroških oblačil sem pa kupila tekoči Persil, nek bele barve, na katerem je otrok narisan gor. Se ne spomnim kako se mu reče. Vem da je sestra vedno vse prala s tem in niso imeli nikoli problemov z kožo. Vsekakor pa brez mehčalca. Je pa res da zaenkrat sem jih bolj tolko na hitro oprala, da ne zlagam v omare glih iz škatel (ki mi jih je posodila sestra) in jih bom konec aprila še enkrat vse oprala in zlikala. Sem malo taktično izpeljala nakup darila za mamo, ki si je vedno želela likalnik z parno postajo, tako da bom še jaz mela kaj od tega in hitreje zlikala oblačila user posted image

Komaj že čakam kdaj bo šola za starše, ker me zelo zanima, kako bo to zgledalo in da nam povedo še kaj več o postopkih lajšanja bolečin pri porodu. Saj berem knjige pa forume pa vseeno bi rada iz prve roke zvedela. Sestra je imela obakrat carski rez in mi kaj dosti ne zna povedat, se je pa zelo hitro postavila na noge, so jo medicinske sestre bremzale, naj se ne napreza.

Zadnja dva-tri dni pa opažam bolečino v kolkih, kar me zelo moti. Sploh pri spanju, ko spim na enem boku in me bolečina zbudi in se moram za nekaj časa vlečt na hrbet, da malo popusti. Potem se obrenem na drugo stran in se čez nekaj časa ponovi stvar z drugim kolkom. Tako da nič več mirnega spanja zame user posted image . Sem brala, da je to čist normalno in je zaradi širjenja medenice pa vendar. Tudi čez dan me boli, ampak manj kot ponoči. Čeprav bi prišel prav kakšen euro, sem z ene strani zadovoljna, da sva se odločila za otroka zdaj, ko si še nisem našla službe. Je vse bolj na izi.

No lep pozdrav souser posted image pa se tipkamo user posted image

drejka89

(odgovor članu Ninika89)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
11.2.2013 9:58:52   
planikica
Punce, kje imate skupino na FB?

(odgovor članu drejka89)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
11.2.2013 10:03:27   
planikica
Hecno, ste me že imele na seznamu, pa sem zgleda izginila z njega :) No, še vedno pričakujemo fantiča nekje okrog 19. maja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
11.2.2013 11:52:00   
planikica
Malo berem za nazaj.

Sem odločno proti vsem vnaprej pripravljenim protibolečinskim kuram in zagovarjam naraven porod. Enkrat sem že rodila, tako da iz prve roke povem, da je sicer bolelo, ampak me je narava takoj ob porodu zalila s svojimi drogami, tako da so bili vsi napori v hipu odrinjeni nekaj let v preteklost. Res prav neverjetno, kako je to urejeno. Spomnila sem se, kako in kje me je bolelo, ampak kot da bi se to dogajalo pred nekaj leti, ne pred nekaj minutami. Noro. Tega občutka ob porodu pri protibolečinskih terapijah ni, ker možgan tiste droge v organizem sprosti zaradi hude bolečine (ki je v tem primeru pač ni).

Glede pranja - uporabljam navaden prašek v primerno majhnih količinah, namesto mehčalca pa že leta uporabljam kis. Moja koža je preobčutljiva za mehčalce. Kaj šele dojenčkova. S prvim otrokom nismo imeli nobenih kožnih težav.

Lp

(odgovor članu drejka89)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
11.2.2013 14:31:14   
športnica
spet se malo javljam. sem v 26 tednu. od danes naprej doma na bolniški. sem preživela teden in pol v porodnišnici ker sem krvavela in imela hde krče. sedaj se j umirilo, počivam in čuvam dete, da res še malo počaka. naj se mu ne mudi na svet. itak je mraz zunaj user posted image moram rečt, da sm se kar ustrašila, da ne bomo začeli prehitevati dogodkov user posted image

opravila cukr test in ni bojazni za sladkorno. naslednji pregled imam cez 3 tedne, še prej pa kontrolo v porodnišnici, če se mi je slučajno MV še kaj skrajšal.

lepo bodte. pozdravčke

(odgovor članu planikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
11.2.2013 14:52:42   
manibo
Pozdravljene

Evo, mi smo tudi vredu. Vse je tam kjer mora biti in tudi v takšnih količinah. Edino bakterijsko vnetje sem si pridelala, kar je pa najmanj prijetno, ampak tudi to težave smo že odpravili. Več moram pit. Sem prej imela eno 1l flašo, pa mi jo je nekdo odnesel ;) .
Ta teden grem še jaz na cuker test, upam, da bo vse ok in da se mi ne bo treba pazit.

Oblačila za dojenčka sem trenutno samo vzela ven, zaradi prostora za oblačila, ki jih je ta veliki že prerastel in da ne kupujem še ene škatle, sem samo zamenjala, dala male številke (do številke 62 ali 68 ven) in dala 92 noter. Oprala jih bom v začetku maja, saj imam rok proti koncu. Zraven sem še ugotovila, da bo treba še kaj dokupit ali pa si sposodit, če ima še sestrična kaj doma. Pri prvem sem imela ogromno od nje sposojenega, prali smo 1 krat na teden.
Sem se že malo pasla po trgovinah, sploh spletnih in ugotovila, da sem že pozabila, kako mora biti dojenček oblečen ob odhodu domov. En ali dva bodija? Majčka, jaknica, copatki ali pa vsaj nogavičke, po moje še tudi pridejo v mesecu maju v poštev, ali ne? Prvi je bil septembrski :) . Sicer je časa več kot dovolj, ampak sem ostala brez službe in imam več časa za takšne oglede in razmišljanja... Tudi mene prav zanima, če bo maja gužva... upam, da ne, ker prvič septembra je v porodnišnici vse zmanjkovalo... :( od plenic, oblačil za dojenčke, ... Je katera iz MB? Drugače pa tudi jaz bi se Vam z veseljem pridružila na FB.

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
11.2.2013 21:47:21   
karinailena
sunisland sva na istem. sama sem rekla, da počakam vsaj do začetka aprila potem se pa zaženem in operem
ter polikm vse cotike ter zrihtam od psoteljice in preperem stvari od vozeka itd.
oh ti srečnica! :) jaz imam pa šele 12ga marca. komaj čakam user posted image
drejka89 za porod: pregledala sem malce in res se ne splača epiduralne saj ta ti tudi zavre tvoje naravne antibiotike,
ki jih telo sproži med porodom. tko, da punce malce bo fejst bolelo a se vsaj ne bo nam treba bati, da bi se nam kaj hujšega zgodilo
(kot je ena pristala na vozičku ker so pač ''malce'' zavozili user posted image !)
sva že dve :D mene će razganja in sploh, ker šele takrat nam bo kapnalo kko blizu smo že tistega D dneva user posted image
a si razmišljala, da ti mogoče primankuje kalcija in magnezija? probaj malce več skute pojesti, več mleka spiti in kake 3 deci donata na dan pa bo mogoče boljše?
To te popolnoma razumem. sama sem še v tej SŠ in sem razmišljala, da bi šla med pavziranjem delat a sva se odločila,
da bolje da moj dela in imam jaz celotno oskrbo za dojenčka čez. lepše nama vse to zlaufa :)
pazi na vaju! pocajtaj se drejka
planikica sem ti poslala sporočilo :)
športnica ti samo pazi, da ne boš pod prevelikim stresom in počivaj veliko.
hvalabogu, da se ti je vse umirilo. user posted image
manibo ti bom posredovala link od seznama za porodnišnico.
http://www.bibaleze.si/clanek/bibin_seznam/seznam-kaj-potrebujete-v-porodnisnici.html
sem ti poslala sporočilo user posted image

(odgovor članu manibo)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
11.2.2013 22:26:42   
Ninika89
manibo tudi jaz sem iz mb. Si ze pridruzena nasi fb skupini kjer smo vse iz maribora in okolice?

(odgovor članu karinailena)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
12.2.2013 10:32:36   
Nastija
Zdravo,

evo me spet nazaj, sem bila spet malce študijsko odsotna :)

karinailena ja skos govori kako bo ona vse pomagala, samo ko se bo bratec pokakal bo moral oči previjat, midve bova samo ko bo polulan :). Drugače pa masažo presredka izvajaš sama oz. lahko ti partner pomaga (pomojem bo vesel) in sicer se gre za to da tisti del ki ponavadi med porodom prerežejo, da se ne raztrga masiraš in razteguješ, na internetu boš dobila tudi bolj natančna navodila, drugače pa čim več sexa :p To ful pomaga, sploh na koncu ko že komaj čakaš kdaj pride vem (sperma krajša in mehča maternični vrat + lahko sproži popadke, tako da zadnje 14 dni kar vsak dan ali pa vsak drug dan - potem bos itak lahko za 6 tednov pozabila na sex, čeprav midva sva se držala 4 tedne, potem pa...je pa seveda odvisno ali si kaj rezan ali ne, šivi se dalj časa celijo, tako da resnično priporočam masažo).

Elle10 ja bila sem na metelkovi do včeraj user posted image . Sem obiskovala dr. Erženovo, ampak nisem bila zadovoljna, ker mojemu partnerju ni dovolila biti zraven med ultrazvokom (čeprav je v čakalnici čakal z mano 2 uri, otrok je toliko moj kot njegov in mislim da ima pravico, sploh če si to zelo želi- pri Tijani je bil na čisto vseh pregledih in enkrat mu je ginekolog naredil celo dodaten UZ ker prejšnjič ni mogel priti), vedno sem vsaj 1,5 ure in še več čakala da pridem na vrsto, pa naročena sem bila, zakaj potem naročajo user posted image , nikoli mi ni dala srčka za poslušat (sicer to me ni toliko motilo ker imam doma angel sound), pa še ful je bila groba, pritiskala na trebuh...po vrhu vsega je pa še mali ni maral, ji je vedno hrbet kazal, niti ene slikce obrazka user posted image . No in potem mi je moja zlata mami (ja vem sem pač mamina punčka :p ) zrihtala enega privatnika, ki me je uzel na koncesijo in je res super, sicer malce starejši 50+ ampak prijazen, nežen res si vzame čas, notri sem bila pol ure, ko si naročen dejansko čakaš max. 20 min, mojemu je čestital da je "ornk" fanta naredu (pa malega lulčka sva videla), nobenih problemov ni bilo, da je bil zraven, mali je končno pokazal obrazek :) fulll je lepi (čeprav črno-bel) končno smo videli učke pa nosek in usta. Bližje doma mi je, stoli so veliko bolj udobni, pa še tako relaxing musko majo v ordinaciji. Res ful sem vesela da me je vzel user posted image . Uglavnem to je še potrdilo mojo domnevo da so moški ginekologi veliko bolj kot ženske.
No ja malo sem odplavala, ja jaz sem tudi še študentka in bom verjetno še kar dolgo, zdaj sem imela zadnji izpit na dodiplomskem študiju, potem pa septembra naprej na podiplomskega, dokler se mi še da študirat :)

Kar se tiče pranja še nimam nič oprano ne pripravljeno. Čez vikend moram mojega nahecat da bo omare mal prestavljal in tako naprej hehe. Zdanjič sem se spomnila, da bi lahko odnesel eno omaro iz spalnice v predsobo ker bi v predsobo ful lepo pasala in je ravno dovolj prostora...in pride njegov prijatelj, omaro odneseta iz spalnice mimo kuhinje in se ustavi user posted image nikakor je nista mogla spravit čez obok od vrat ker je bil preozek in sta se matrala 2 ure, jo obračala levo in desno, pa na glavo pa ni šlo, nakoncu sta jo dala nazaj na isto mesto. Hihihi sta imela vsaj telovadbo user posted image . No zdej jih bosta dala samo ob steno (ker sva imela dnevno in spalnico po sredini pregrajeno z omarami, pa sem ugotovila da nama to ful prostora zavzame), sporočim kako je šlo.

Ima še katera težave s spanjem, jaz ne morem nikakor najti položaja ki bi mi ustrezal...ponavadi poteka večer tako: spravim tamalo spat in ob 9h greva še midva v posteljo, potem pa levo, pa desno, pa spet levo...100x in že skoraj zaspim ko moram nujno vstat da grem na wc...pridem nazaj in spet levo, pa desno, pa levo...in mene spet na wc. In potem se še mali princ v trebuščku odloči da bo on na vso moč brcal mami, da bo spet mogla na wc ali pa ne bo mogla zaspat in začne, pa kako močno, cel trebuh se premika, a se preteguje notri ali se z nogami odriva od ene stene do druge (tako kot smo se mi včasih na tistih stolih s koleški in to je bil vrhunec zabave) :) ....No in po dveh urah, pol ure gor ali dol mi končno uspe zaspat.
Čez vikend sem šla bolj pozno spat, ker sem se učila do 11h in sem bila v postelji ob 11:30 do 02.00 me je mali brcal vsake 5 sekund, ni šans da zaspiš, hvala bogu je bil vikend....upam da ne bo noč za dan zamenjal. Verjetno je tudi čutil mojo nervozo pred izpitom, samo vseeno mami bi spala, dokler še lahko, potem lahko spet 3 mesece - pol leta pozabim na spanje. Vsaj upam da bo tako kot pri Tijani, pri 4 mesecih je prespala večino noči user posted image , me pa mami straši da sta ponavadi prvi in drugi čisto nasprotje....hmmm

Lep zasenžen pustni dan vam želim se naprej, pa veliko čokoladnih krofov :)

Aja a boste kaj za maškare? jaz bom hudičica, moj hudiček, Tijane ni šans da prepričaš da bi bila mali hudiček - pravi: ne to bom drugo leto, letos bom princeska, ker jaz sem že taprava princeska ampak bom zdej imela tako oblekico :) Če mi uspe bom dala gor slikico (gremo danes v festivalano na rajanje). :)

Lepo se imejte

(odgovor članu Ninika89)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
12.2.2013 17:53:42   
babyboooom
oj nosečke,

smo bli za maškare: tamala sneguljčica, moj sneženi mož, jaz pa božiček s tapravim trebuhom :)
danes pa nisem bila nič :(
v nedeljo se mi je pod levo pazduho začela delat, bulica. Včer ja ta bulica ratala k fižol. zvečer je iz fižola ratal oreh. pol me je bolela cela roka. ob 20ih sva dala tamalo k sosedi in šla na urgenco. dubla sm antibiotike in napotnico za polikliniko. zjutraj sem šla na tešče ke. ob 11ih so me operiral pod lokalno anestezijo. bogi sinček, kaj je mogu pretrpet. pa še prejle sm vzela lekadol, k me vse boli (pajzka, glava,...pa še slabo mi je)...antibiotike bom pa tud mogla valda še jest. v četrtek morm nazaj na previjanje in da mi dajo ta nek "čep" vn...in pol bom spet vsa razmrcvarjena...

(odgovor članu Nastija)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
12.2.2013 20:03:05   
Pišika
babyboooom, želim ti hitro in čim manj boleče okrevanje, a veš, zakaj se ti je naredila bulica? Joj, vem, je kriza, ko razen lekadola proti bolečinam ne moreš nič vzeti...

Nastija, sočustvujem s tabo glede spanja. Moram povedati, da jaz še vedno spim kot top in to celo noč. Mogoče se enkrat tam okrog 2-3 prebudim, da grem na WC, ampak to je bolj izjema... Ampak že kakšna dva meseca spim z blazino za dojenje. Dam jo med noge, pa zgoraj jo objamem in nimam nobenih težav. Tudi naš mali user posted image je ponoči kar pridkan. Zbudi se vedno, ko se jaz sredi noči kaj obračam, ker potem se tudi on obrne, pa takrat malo pobrca, to pa je vse. Namreč ugotovila sem, da mu ful paše, da "sedi". Torej, ko sem jaz pokonci, hodim ali sedim, je v tipični medenični vstavi, glavo ima pri trebuhu in me brca v sramno kost. Ko pa se jaz vležem npr. na levi bok, se tudi on obrne in sicer tako, da ima na moji levi strani trebuha nogice in tam brca in na desni strani glavico. In če se jaz ponoči slućajno obrnem na desni bok, se tudi on zbudi in se obrne... Zanimivo, a ne? No, razen takega obračanja, ga ponoči ne čutim in mi kar pusti spati...

manibo, tudi jaz sem iz MB, sicer sem preseljena, vendar živim tu že 15 let. Ninika89, prosim, če tudi mene dodaš fb skupini, sem ti poslala zs.

Kar se tiče cotik... Jaz jih še nisem nič prala. Najprej bomo komodo in posteljco montirali, pa pustili kakšen mesec, da se malo prezrači, potem pa tam enkrat aprila oprali in zlikali. Sicer sem nekaj stvari že kupila, ko sem šla mimo kakšne trgovine in sem enostavno mogla za dušo vzet nekaj cunjic, nekaj dosti pa ne bom kupovala, saj jih dobim od kolegice in svakinje. Aja, pa mehčalca ne uporabljam že kakšno leto in pol, odkar imam sušilca. Se mi zdi, da je brez mehčalca isto mehko, tako da ne vidim potrebe po njem.

V ponedeljek sem tudi jaz opravljala cuker test. Sicer ne vem, ali se bom lahko še naprej sladkala ali ne, bom pa to izvedela v ponedeljek, ko imam naslednji pregled. Se mi ne zdi, da bi bil tako grozen. Tisto tekočino pač spiješ in ker sem bila na tešče, mi je prav pasalo, da je nekaj malega kaloričnega prišlo do želodčeka user posted image ... Bolj grozno je potem sedeti tam na tistih neudobnih stolih in čakati 2 uri. In pa seveda pikanje vsako uro... Kriza za mene. Ker me je igle tako strah, da še kri noče tečt user posted image

Drejka89, a si probala spati s kakšno blazino med nogami? Jaz že 2 meseca spim z blazino za dojenje in je zakon. Spim na boku, jo objamem, s tem pa tudi preprečim, da bo se preveč vlegla na trebuh ali na hrbet - oboje baje ni več priporočljivo. Sem pa danes popoldne zadremala na kavču, brez blazine in po 1 uri opazila tako neprijetno bolečniko v kolkih, kot jo ti opisuješ. Res priporočam, da probaš z blazino, mogoče bo pomagalo. Jaz mojo po novem nosim s sabo, tudi če grem kam drugam spat - zadnjič sva bila z mojim za vikend pri tašči na obisku.

No, sicer pa sem sama ta teden v bolniški, falasa rahlo angino, sedaj pa se bašem z vitamini, medom in čajem. Pa prav paše mi malo počitka, bom uživala na toplem kavču in opazovala, kako zunaj naletava sneg...

Lepe sanje vsem majčicam

(odgovor članu babyboooom)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
12.2.2013 23:22:32   
babyboooom
pišika, tole copy pasteam z enga foruma, ker tud jaz ne vem...
Ponavljajoči kožni abscesi so lahko posledica slabe higiene kože, pomanjkanje vitaminov A in E ali sladkorne bolezni. Abscesi alli furunkli pod pazduho pa nastanejo zaradi deodorantov.
kaj pa vem. umivam se :)
torej al sladkorna (kar še nisem bila na testu, ne vem) al pa kurčev Borotalko deo, katerega zdaj uporabljam.

če je katera iz foha: ZDRAVSTVO
antibiotike sem začela jest na 8 ur (ker mi je bilo logično) zdej pa tm na izvidu berem, da bi ga mogla na 6 ur. a kr spremenim? al kaj?

(odgovor članu Pišika)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
13.2.2013 8:12:27   
Nastija
babyboom....ful dobr potem ste bili zimska tematika :) mene so tudi spreševali če je taprav trebušček...najbolj smešno mi je ko me kdo praša a ste noseči, pa dejansko se mi vidi trebuh mam že ful velik in zgleda nosečniški...najrajš bi rekla a zdaj se ženske še zredit ne moremo ne da bi nas spraševali če smo noseče :) pa da vidim v kako zadrego jih spravim user posted image sigurno ne bi nikoli več, nobene tega prašal. hehe
A so ti diagnosticirali kožni abces, ker to kar si opisala, bulica ki se veča mene bolj spominja na tur (jaz sem ga imela ko sem bila v osnovni šoli, že kar dolgo nazaj. Vem da je to tak mazoljček ki kar raste in nakoncu rata bulica, notri se pa gnoj nabira-bljak. No uglavnem potem sem šla na operacijo je bilo bolje ampak se mi je čez pol leta spet naredil, takrat so me pa na infekcijsko sprejeli in odkrili da imam v krvi bakterijo stafilokok ali nekaj podobnega in sem dobila antibiotike in od takrat je bilo ok. Glede na do da si napisala da ješ antibiotike sem pomislila, da bi to bilo lahko to...Durgače pa je pri antibiotikih tako, da (tvoji) držijo 6 ur, potem pa se lahko bakterija spet začne naprej razvijat in razmnoževat, tako da ti svetujem da se držiš ure...(saj nočeš iti še enkrat čez to) - ampak nisem iz stroke, to je moje laično znanje :)

Ja bom probala še z blazino, če mi bo kaj pomagalo....

lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 1289
13.2.2013 8:43:44   
babyboooom
ja, absces je. in ja, mam take antibiotike prot bakterijam. prou maš user posted image to je to. ampak se mi je res čez noč nardil.
sestra je tud to mela 4 leta nazaj, isto pod pajzko. moj je mel na riti ene 10 let nazaj. baje je to kar moderno (hahahah) in se kar pr velik ljudi nardi.

(odgovor članu Nastija)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
13.2.2013 11:14:35   
SeKa83
Živjo user posted image !

Mene pa zanima kako je z našo zvezdicox, ker se nič več ne javi? Večkrat pomislim nanjo in ji želim vse dobro.

Neposredna povezava do sporočila: 1291
13.2.2013 13:19:06   
Naty03
Hej user posted image

Kako ste kaj? Jz sem kar ok, tamala brca in se obrača na polno. Tudi jz zelo slabo spim ponoči, kljub temu, da imam blazino... Pravi moj, da sem kot vrtavka. user posted image

@SeKa83 To tudi mene zanima. Zvezdicax javi se nam kaj. Kako si in kako je tvoj sonček?

@babyboooom Upam, da čimprej okrevaš in verjamem, da ti ni prijetno. Antibiotike jej na 6 ur kot ti piše. Še posebej zdaj popij veliko tekočine - predlagam ti brusnični čaj. Zelo pomembno je, da vse tablete poješ do konca!

@športnica Pazi nase in ti želim, da te še ne prehiti kaj. Ogromno počitka ti želim in veliko razvajanja. user posted image

Ostalim pa, da ste zdrave in, da vam vaši user posted image lepšajo dneve z brcami in prevali. user posted image

Glede oblačenja sem tudi jaz dosti razmišljala. Imam že enga rojenega v maju, ampak se mi zdi, da sem ga mogoče malo preveč oblačila. Zdej bom čist po občutku. V začetku malo več, nato manj. Odvisno od vremena.
Cote bom jaz kmalu že začela prati, ker se konec marca selimo. Kupila bom mehčalec za dojenčke. Pri prvem je bil ok.

Sedaj na veliko planiramo dopust na morju. Tam nekje avgusta bomo šli. Na željo mojga, letos kar na našo obalo. Na mojo željo pa v hotel, ker bi pa res rada malo več razvajanja. Vedno smo najraje šli v apartmaje, kjer sem kuhala. Mi je bilo to zelo všeč, ampak letos, ker bomo imeli še našo bejbiko zraven, se bomo pustili razvajati...user posted image

Uživajte te lepe zasnežene dneve in privoščite si lepo Valentinovo z dragim.user posted image user posted image

(odgovor članu SeKa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
13.2.2013 15:36:13   
Ninika89
Ker imam PDP cisto na koncu maju, prebiram tudi forum Junijke. Opazila sem, da je tam ena punca
pisala nekaj o eni majcici, ki je ze rodila. Se pa zal ni dobro koncalo.

Upam, da se zvezdicax vseeno sama kaj javi in nam sama pove kaksno je stanje.

(odgovor članu sunisland)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
13.2.2013 15:50:52   
Dejčka912
SeKa83 tudi mene zanima kje je zvezdicax oziroma kako se počuti ona in njen sinček? Upam da je vse dobro...
Ve kakšna kaj?

(odgovor članu Naty03)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
13.2.2013 17:22:01   
zvezdicax
Ojla, se vam dolg nisem javila...a žal naju je Chris 1.2. v jutranjih urah zapustil user posted image boril se je do zadnjega....user posted image user posted image user posted image sploh ne vem kaj naj rečem...težko je, niti ne dojamem še vsega, da se nama je zgodba zopet ponovila, a nekako sem mirna, da sta bratca skupaj na oblačku.....
vsem vam želim srečno in zdravo nosečnost....

(odgovor članu Dejčka912)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
13.2.2013 17:41:50   
SeKa83
Zvezdicax prejmi moje iskreno sožalje!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zelo mi je žal, da se je tako izšlo za malega Chrisa, velikokrat sem mislila na vaju in držala pesti, da bi mu uspelo.

Upam, da so vsaj ugotovili zakaj se ti to dogaja (zasledila sem, da je to že drugičuser posted image ) in da bodo v prihodnje znali preprečiti, da se ne bo več ponovilo.

(odgovor članu zvezdicax)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
13.2.2013 18:16:20   
Naty03
Ojej zvezdicax zelo mi je žal. Iskrene sožalje in naj Chris počiva v miru. Grozno mi je, ker prestajata touser posted image . Res sem upala, da ste ok in tudi večkrat pomislila na vaju.

Tudi jz upam, da ti ugotovijo kaj gre narobe in ne obupajta!

(odgovor članu SeKa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
13.2.2013 18:18:53   
karinailena
Nastija hehehe :D edino pravilno, ati mora kakece pucat. lepo se je naučila user posted image
aha to sem pa gledala glede rezanja ja, no si me tako zdajle pomirila ta super. bova pridno vadila, bom poskrbela zato in masiranje presredka tudi user posted image
ni dovolila tvojemu biti zraven? absurd! sem zelo vesela zate, da si si dobila tko fejst vredi ginekologa in da lahko tvoj dragi hodi zraven kot se more user posted image
boga deca :D ampak poglej, hotela sta ti pa ugoditi user posted image
jaz tudi na vsake toliko časa komaj najdem kak udoben položaj in zaspim. potem me pa sredi noči zbudi, da morem letet na wc. in ponavadi glih okoli 3h zjutri, da imam potem še samo slabe 3 urce spanca. pa pol okoli 6h me spet dvigne ko se morem vstat - in obvezno wc. (čeprav imam blazino , ne spim tko super- naredila sma adoma , :) vsaj nekaj mi je ratalo user posted image
heheh. tapravi lumpo je :)
meni je včeraj tko brcala da mi je kr majčka mal gor pa dol skakala user posted image
enako nastija in čuvajta se!
babyboooom upam, da se ti bo to čimprej zrihtalo. držim pesti ! hehehe božiček, lepa ideja user posted image
zvezdicax izrekam ti globoko sožalje in res mi je žal, da se je tako izšlo. upala sem na najboljše user posted image

sama sem bila pri dermatologu danes in sem izvedela, da sem na levi joški fasala glivice (verjetno ko sva bila s dragim v tuniziji na medenih tednih v avgustu in potem septembra sem dobial ta izpuščaj.) . tko da sem dobila kremice in se pridno mažem, bomo videli kako bo.

(odgovor članu SeKa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
14.2.2013 7:22:27   
Pišika
zvezdicax, zelo mi je žal. Ostala sem brez besed in s solzami v očeh, ko sem prebrala tvojo zgodbo. Ne razumem, zakaj se takšne stvari dogajajo... Želim ti sedaj predvsem mirne dni in polno poguma za naprej. Vedi, da sem z mislimi pri tebi

(odgovor članu karinailena)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
14.2.2013 9:12:05   
Nastija
zvezdicax prejmi tudi moje iskreno sožalje...drži se.

(odgovor članu Pišika)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?