Anonimen
|
Pozdravljene drage septemberke! Sem se le opogumila, da se vam javim, moj PDP je 27.9.2013, sem iz Ljubljane, to je tretja nosečnost, doma imava že enega fantka, ki je dopolnil 6 let. Ravno zaradi druge ponesrečene nosečnosti sem s testom odlašala, ko pa so bili znaki že zelo izraziti, sem šla kar v laboratorij kjer so opravili "uradni test". Drugi dojenček bi se moral roditi ravno v tem mesecu. Nisem si predstavljala, da mi bo ostal tak tesnoben občutek, pa vidim, da imajo nekatere med vami že podobne izkušnje. Nosečnost je bila v tretje potrjena prejšnji ponedeljek. Prvi pregled imam zato nenavadno pozno 6.3.2013. Čez vikend sem dobila rahlo kravitev in včeraj končala na urgenci, na srečo vse ok, videla in mi je odleglo. Le, da se mi je zdel za 8.teden nosečnosti zelo majhen 6,2mm. Sem pa videla, da ste o tem že pisale in se ne obremenjujem. Trenutno sem v staležu. Dobila sem Dobroston, Buscopan, za razliko od večine pa jem Tifol. Kar se tiče Omega3 pripravkov, naj bi bili bojda zelo pazljivi, ker se razlikujejo po kakovosti. Če niso pridobljene iz manjših rib , lahko vsebujejo težke kovine. DM-ove so s tega vidika zaradi cene morda vprašljive. Neverjetna skupinica ste, velikoštevilna, zgovorna, aktivna, kot blisk boste na 200 strani . Všeč mi je tudi, ker ste tako povezane, se bodrite in na splošno zelo malo negativnih misli producirate, bolj vedre in bodrilen. Le tako naprej. Potrebovala pa sem pol dneva, da sem vas vsaj približno prebrala, še od lanskega leta... vsem (zanekrat) Anonimna5
|