|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
11.2.2013 9:26:19   
Vesna27
Šeena26: user posted image Tudi jaz ti želim, da se ti naslednja nosečnost super izteče.

MojcaD1980: si bila pridna, a to že v novi hiški - si enkrat napisala, da gradite?
Jaz sem si sedaj kupila donat in včeri sem ga kar dosti popila in mi je celo pomagal pri prebavi!!! user posted image

Tejči: si me čist zmešala s tistim vozičkom. user posted image

Še dva dni do prvega pregleda, sem res že malo neučakana...

Ja, lepo sneži in naj bi bilo tako še nekaj dni.

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
11.2.2013 9:29:27   
MojcaD1980
Ja Vesna v novi hiski. :) Zdaj ko noter dobiva obliko se mi kar neki smeji :)

Drzim pesti za nove user posted image . :)

< Sporočilo je popravil MojcaD1980 -- 11.2.2013 9:30:04 >

(odgovor članu Vesna27)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
11.2.2013 9:38:05   
Vesna27
Ooo, super! user posted image Verjamem, da se ti smeji, kar uživaj v vsem, kar se ti dogaja!

Hvala za pesti.

(odgovor članu MojcaD1980)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
11.2.2013 11:15:49   
jagodka14
Šeena user posted image user posted image . Držim pesti da se ti sreča kmalu spet nasmehne.

Joj tale prebava user posted image .  Jaz semv drugi nosečnosti jemal elevit in se mi je prebava čist sfižla, tko da sm mogla zamenjat. Zdej v tej user posted image  je pa en tedn dobr in grem vsak dan, nasledni tedn mal zeza in grem na dva tri dni, ampak zaenkrat je to čist O.K.

Tejči jaz bi tud tak voziček melauser posted image user posted image user posted image .

Smo bli včeri na karnevalu na Viruuser posted image user posted image , je blo kr luštn samo mrazuser posted image .

Midva sva se odločila da v nedeljo povemo da pričakujemo še engauser posted image . Ker zdej pa res že komaj skrivamuser posted image . Ima tavelika rojstni danuser posted image , tast pa goduser posted image in bomo mal praznovaliuser posted image , sva se odločla da bova dala delat majčki za tamali dve ( septembra bom 2. sestrica)user posted image , pa bosta kar oni dve povedali.

(odgovor članu Vesna27)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
11.2.2013 12:41:14   
*kmetka*
Pozdravljene sonosečke :)!
Pa sem tudi jaz dočakala prvi pregled. Vse je brez posebnosti, srček lepo bije user posted image ! Mi je pa dala ginekologinja napotnico za nuhalno za Ginekološko kliniko v LJ, ker je to rizična nosečnost. Uf, tole bo še težka nosečnost. user posted image . Aja, pa veliki smo 26 mm. Zadovoljna user posted image . Mi je pa PDP zdj prestavla in sicer na 13.9. Dolga bo še, ampak upam, da tokrat pridemo srečno do konca!!! Pa naslednji pregled imam 11.3., za nuhalno se morm še pa naročit.
Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu jagodka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
11.2.2013 13:59:50   
MojcaD1980
kmetka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kmetka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
11.2.2013 14:03:07   
Penny
*kmetka* user posted image user posted image user posted image za user posted image

Ne razumem pa povezave med rizično nosečnostjo in napotnico za NS. Ne dobiš napitnice samo na podlagi starosti?

(odgovor članu *kmetka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
11.2.2013 14:29:11   
paškec
ta ringaraja pa je res katastrofa, očitno tako obremenjena z user posted image
sheena, tako mi je žal zate, sploh si ne znam predstavljati user posted image

glede sanj, bog ve, kaj pomenijo, jaz non stop nekaj sanjam, enkrat da sem rodila lepega fantka, ko sem hotela iz porodnišnice, pa še sploh nisem imela vozičkauser posted image naslednjič sem sanjala vse podrobnosti poroda, ki je bil hud, a hiter user posted image , rodila sem punčko, dala sem ji ime alisa - prvič slišala za to ime v sanjahuser posted image , potem pa sem pozabila vse domače obvestiti, da dete na svetu user posted image svašta vglavnem

vidim, da ene že čist not padle z študiranjem vozičkov, lep je ta iz Nemčije! ali katera ve, koliko potem stane dostava takšnega vozička, oziroma ali se splača to naročati iz tujine. jaz celo razmišljam, da bom morda na bolhi kakšnega rabljenega kupila. no, najprej do kolegic mam, ki zdaj še seveda ne vedo za mojo nosečnost, za napotke kakšnega izbrati.
lepo bodite nosečke!!! m.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
11.2.2013 14:48:16   
Penny
Za ebay piše, da je dostava v Slovenijo 30€, kar v bistvu sploh ni tolk drago.
Sem gledala pri tem istem prodajalcu še večnamenske posteljice (da se da stranico spustit in primaknit čist k zakonski postelji).

(odgovor članu paškec)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
11.2.2013 15:16:14   
Leni01
Kmetka.....user posted image user posted image za pikico

Jaz sem nekaj stvari naročila preko babymarkt. Vendar v slo ne dostavljajo. Imam v avstriji sorodstvo in smo tja naročili. Pri dveh avtosedežih smo prišparali mislim da nekje 140 eur.
Je pa še ena spletna stran nemška,ki pošiljajo v slovenijo. Poštnina tudini draga in s kolegico sva skupaj naročili in tako še prišparali. Nespomnim se kako se imenuje. Moram mal pobrskat. Zelo se splača iz tujine. Če bom kaj kupovala, definitivno prek spleta in to iz tujine.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
11.2.2013 15:32:13   
Maora
Šeena26 user posted image user posted image user posted image zelo mi je zal user posted image user posted image user posted image
Kako sploh lahko ves, da je vse ok z user posted image ? Saj brez uz ne mores znati ce se srcek bije ali ne. Drzi se! S tabo smo!

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
11.2.2013 15:36:23   
MojcaD1980
Ja Maora to sem tudi jaz razmisljala...kako sploh ves da je vse ok brez ultrazvoka? Upajmo da bo z nasimi srcki vse vredu.

(odgovor članu Maora)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
11.2.2013 15:39:09   
Maora
Glede vozickov pa naredimo tako... Ve prestudirajte in najdite dobre in ugodne, jaz pa bom papiga in kupila istega brez truda :)

Upam, da bom si lahko vecino stvari od koga sposodila za user posted image , razen plenick, flask, itd. to bom itak novo kupila. Zelo se veselim nakupovanj za bejbija, komaj ze cakam! user posted image

(odgovor članu Maora)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
11.2.2013 17:15:54   
Pinas
Glede vozičkov se čisto strinjam,naredite podrobno študijo kaj bi bilo najboljše,pa da se ne bo že na daleč videlo katera spada med september 2013,dajte na izbor recimo 2,3 modele,najboljše in oh in sploh.user posted image
Mi smo prejšnjega tudi naročili iz neke nemške strani-pojma nimam katere in je bil s ptt vred še vedno 100 E cenejši kot pri nas,tako,da se splača.user posted image
Edino kar je problem,če ti je všeč kakšen model,ki ga pri nas ni in ga ne moreš pogledati in sprobati v živo.user posted image
V sredo sem naročena v ambulanti za rizično nosečnost zaradi visokega pritiska,da mi dajo recept za tablete.
Naslednji petek pa imam diabetologa,test za sladkorno in verjetno spet inzulin.user posted image
Se že začenjajo vse lepote.user posted image

(odgovor članu Maora)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
11.2.2013 17:28:15   
Penny

user posted image

PDP, nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, naslednji pregled, spol user posted image

1.9.
Teta Estera, 30, Lj, 1user posted image , 0user posted image , 18.2. (NS)

5.9.
mala.pikica, 2user posted image , 15.2., 25.2. (NS)
Prva anonimna, 27.2.
robika, 4user posted image , 20.2, 4.3. (NS)

6.9.
Leni01, 34, 2user posted image , 1user posted image , 26.2. (+NS)
Partika, 29, Mb, 1user posted image , 0user posted image , 25.2. (NS)
skrivnostnica, 30, Lj, 3user posted image , 1user posted image , 26.2. (NS), 12.3.

7.9.
MojcaD1980, 32, NG, 1user posted image , 0user posted image , 20.2. (NS), 13.3.

8.9.
Wojcica, 24, Prlekija, 2user posted image , 1user posted image , 26.2. (NS), 6.3.
Tara S, 3user posted image , 2user posted image

10.9.
Trilč, 29, Ce, 2user posted image , 1user posted image , 14.2.

11.9.
babkaa, 2user posted image , 1user posted image , 15.3.
pikizenc, 2user posted image , 1user posted image , 26.2. (NS)

12.9.
anonimna (Celine), 5user posted image , 2user posted image , 13.2.
breskvica82, 2user posted image , 1user posted image , 11.2.
Čebelca10, 2user posted image , 1user posted image , 6.3. (NS), 2.4.
nesika, 2user posted image , 1user posted image , 25.1.
paškec, 31, Mb, 1user posted image , 0user posted image , 18.2., 4.3. (NS)

13.9.
*kmetka*, 32, Ce, 3user posted image , 1user posted image , 11.3.
mami411, 5user posted image , 4user posted image , 5.2.
zoga08, 3user posted image , 2user posted image

14.9.
Anonimnauser posted image , 18.2.
jagodka14, 33, 3user posted image , 2user posted image , 13.2.
little_thing, 27, MB, 1user posted image , 0user posted image , 12.2.

16.9.
anonimna#26, 26, Lj, 2user posted image , 0user posted image , 4.2.
mamz, 31, Lj, 1user posted image , 12.3.
Penny, 30, Lj, 1user posted image , 0user posted image , 4.3. (+NS)
Pinas, 3user posted image , 2user posted image , 6.2.
roladica, 30, 2user posted image , 1user posted image , 18.2.
Tejči, 29, Mb, 2user posted image , 1user posted image , 8.3. (+NS)

17.9.
SunRa, 28, 1user posted image , 0user posted image , 7.3. (NS)

18.9.
lollipop07, 26, Kr, 1user posted image , 0user posted image , 13.3.
Lyah, 38, 1user posted image , 0user posted image , 5.3. (NS)

19.9.
coca cola, 2user posted image , 1user posted image . 12.2.
sončnica mala, 25, Ce, 1user posted image , 0user posted image , 26.2.

20.9.
alsa1, 23, 1user posted image , 0user posted image , 7.2.
anonimnauser posted image , 4user posted image , 3user posted image
Cari, 4user posted image , 2user posted image , 26.2, in 8.3. (NS)
Vesna27, 31, 1user posted image , 13.2.

22.9.
Maora, 28, Prekmurje, 4.3.

23.9.
me ni, 40, Kr, 2user posted image , 1user posted image , 22.2.
severnica88, 24, Posavje, 1user posted image , 0user posted image , 5.3.
rtm_, 27, Lj, 1user posted image , 14.2.

26.9.
Nusyka, 0user posted image
puppe, 34, 3user posted image , 2user posted image , 20.2.

27.9.
Kim80, 2user posted image , 1user posted image , 26.2.
LunaUna, 26, Mb, 1user posted image , 0user posted image , 27.2.
mulica, 31, Lj, 2user posted image , 1user posted image , 18.2.
*tedy*, 4user posted image , 18.2.

X.9.

čoko1

anonimnauser posted image user posted image

ANDREA2010, 2user posted image , 1user posted image

Zora20, Kozina, 1user posted image

anonimnauser posted image , 35, NM, 3user posted image , 0user posted image , 18.2.

tejchyi, 18.2.

Kiya

dbo

goplay, 12.2.

MoSoNi, 31, Ve, 1user posted image , 21.2.

user posted image user posted image z nami so pot začeleuser posted image user posted image
sonchek1
zoja09
gittex
sunflower29
alsa1
babyika88
šeena26

PRIČAKUJEMO:
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE ŽE user posted image 59

user posted image PREGLEDI user posted image

12.2. little_thing, goplay, coca cola
13.2. jagodka14, Vesna27, anonimna (Celine)
14.2. Trilč, rtm_
15.2. mala.pikica
18.2. roladica, tejchyi, mulica, Teta Estera (NS), anonimnauser posted image , anonimnauser posted image , paškec
20.2. puppe, robika, MojcaD1980 (NS)
21.2. Leni01
22.2. me ni
25.2. Partika (NS), mala.pikica (NS)
26.2. skrivnostnica (NS), Kim80, Cari, pikizenc (NS), Leni01 (NS), sončnica mala, Wojcica (NS)
27.2. LunaUna, Prva anonimna
4.3. Penny (+NS), robika (NS), Maora, paškec (NS)
5.3. Lyah (NS), severnica88
6.3. Wojcica, Čebelca10 (NS)
7.3. SunRa (NS)
8.3. Cari (NS), Tejči (+NS)
11.3. *kmetka*
12.3. skrivnostnica, mamz
13.3. MojcaD1982, lollipop07
15.3. babkaa
2.4. Čebelca10

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
-otrocarije.net - mama.si
- nosečnica.si - babybook.si
- noseča.com - pregnancy.org
- bibaleze.si - bambino.si
- mojezdravje.si - parrentsconnect.com
- pregnology
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE
Priročnik - šola za starše
e-nosečnost
ABC ginekologije in porodništva (dr. Pušenjak)

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
- vloga S-1/1 - priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
- vloga S-1/2 - priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
11.2.2013 19:54:58   
Tejči
Hihihi..super babike, da sem vas uspela zmešat z vozičkom..vsaj ne bom edina zmešana user posted image user posted image user posted image

Magnezijeve šumeče tabletke sem že nabavla, saj jih lahko jemljem kljub Elevitu, kajne?

Joj, ta Elevit mi je prav grozen-vzamem ga zvečer in mi je po njem obvezno slabo. Zjutraj mi je pa tako ali tako slabo in vzamem tabletko proti slabosti, ker drugače bi v službi umrla (ne dobesedno;))

Aja, punce, dajte prosim še kakšne linke trgovin - nemških, avstrijskih, naših, kjer lahko brskamo za bolj ugodnimi produkti za naše user posted image Mi moramo kr nekaj stvari nabavit, zato me že kr zvija, ko pomislim, da bo to kr finančni zalogaj. No, še vedno upam, da si bom lahko še od koga kaj sposodla..še jih le veliko ne ve, da smo v veselem pričakovanjuuser posted image

Tako, zdaj pa pod tuš in že me več ni..nočko babike mojeuser posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
11.2.2013 20:34:22   
mala.pikica
Kar se vozičkov tiče imam jaz ful dobro izkušnjo z Jane Slalom pro. Trpežni, vodljivi, lahki, lični ... ampak dragi!
Zdaj model reverse stane okoli 1000 eur, kar se mi zdi absurdno dosti, priznam, glede na to, da baby boom voziček dobiš za 350, pa sigurno ni 3x razlike.

Sama sem sicer prodala košaro in jajčko, tako da moramo zdaj nabaviti nadomestno ... Ne vem še, kaj bomo, ker gre za model 2009 in so rabljene zadeve že verjetno precej izrabljene ... Bomo videli, september je še daleč, ampak ... jaz sem takšna, da bi vse takoj in zdaj ;-)

Šeena ... sploh nimam besed ... Nepredstavljio, ampak ... tukaj pač narava dela svoje ... Vse dobro v prihodnosti ti želim!

Ne vem, zakaj se mi zdi, da bo ta teden tako dooooolg ... Naj bo že petek, naj bo že 25 in naj bo že končno konec te smotane zime!

Pozdravček vsem

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
11.2.2013 20:50:43   
Penny

IZVIRNO SPOROČILO: Tejči

Magnezijeve šumeče tabletke sem že nabavla, saj jih lahko jemljem kljub Elevitu, kajne?

Lahko. Elevit vsebuje 100mg Mg, šumečke pa 200mg in zraven piše, da je to 53% priporočenega dnevnega vnosa (vsaj za moje Krugerjeve šumečke to velja). Torej je priporočeni dnevni vnos 400mg, ti boš pa z obema pripravkoma dobila 300mg Mg.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
11.2.2013 21:12:29   
šeena26
Drage user posted image

Hvala vam za tolažbo in lepe želje. Tudi jaz resnično upam, da pa nama bo v drugo uspelo. Očitno je zdaj bilo tako usojeno.... user posted image Kot je rekla ginekologinja, nima smisla razmišljati o morebitnih vzrokih, ker do zaključka ne bomo prišli. Kljub temu pa se ves čas sprašujem zakaj... user posted image
Vam pa polagam na srce, mislite pozitivno in se ne obremenjujte s tem, kaj se lahko zgodi. Srečno!

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
11.2.2013 21:17:09   
Penny
Pa se je že pred tisto krvavitvijo kaj kazalo, da ni vse OK? So ti znaki izginili, je bilo kaj drugače ali po tvojem občutku ni bilo razlike na zunaj?

(odgovor članu šeena26)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
11.2.2013 21:32:42   
mamz
Šeena user posted image user posted image user posted image , drži se in upam, da bo naslednjič vse v redu.

Meni je tudi še vedno slabo, ampak potem, ko kaj pojem je ponavadi boljše. Mi pa en dan paše neki, pol spet drugo. Včeraj sem s takim užitkom pojedla žgance, kislo zelje in pečenico, danes pa k sam pomislim na to, se mi kar dviguje.user posted image
Joj, pa jagode bi jedlauser posted image , samo ne vem kje naj jih zdaj dobim, pol je bilo pa grozdje pa banane v redu.user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
11.2.2013 22:58:38   
paškec
kako pa je kaj z rastjo vaših trebuščkov? meni se zdi, da sem imela pred 1 tednom večjega kot danes? se vam že fejst pozna?

(odgovor članu mamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
11.2.2013 23:14:15   
paškec
glede elevita, jaz ga vedno vzamem okoli 14-15 h, med kosilom in zaenkrat so mi bile slabosti razen en dan prihranjene.
kako to, da ve potem še dodatno jemljete magnezijeve šumečke? še kaj drugega dodatno uživate?
hvala za pojasnila;)

(odgovor članu paškec)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
12.2.2013 8:11:43   
Tejči
Penny hvalauser posted image  Sem že popila magnezij user posted image

Paškec jaz sem danes zjutraj prvič spila še dodatno šumečo tabletko magnezija, ker me hočejo grabit krči v nogah-v mečih in veš kako to boli. In misilm, da je pomagalo, za zdaj še me krček ni hotel napast user posted image  Vsako jutro pa vzamem eno tabletko proti slabosti (mi jo je predpisal ginekolog), saj bi drugače v službi težko kaj naredila. Sicer bi lahko vzela 3 tabletke na dan proti slabosti, a ostajam pri eni. Nisem pristaš tablet in nekih dodatkov, a ko je sila, je sila ;)

šeena26 dobro razmišljaš in tvoja pozitivnost ti bo veliko pomagala pri zanositvi in donositvi zdravega bebija - samo verjeti je treba. Vse dobro ti želim iz dna srca user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj pa na delo veselo user posted image

(odgovor članu paškec)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
12.2.2013 8:35:29   
Leni01
Jutro nosečke user posted image

Jaz imam čist raven trebuh. Bo pa kasneje toliko večjiuser posted image

Linki, kjer sem jaz kupovala
http://www.baby-markt.de/
http://www.babyprofi.de/
http://www.mytoys.de/

Pa tudi preko e-bay.de. Se še najbolj splača. Sem pa vedno kupila nove izdelke.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?