|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
31.1.2013 10:00:38   
MojcaD1980
jaz hvala bogu nimam vecjih problemov z slabostmi. Ponavadi me proti veceru prime ... ma ce kaj pojem potem takoj mine. user posted image
Moj je hvala bogu full priden ... me non stop carta, skrbi kako se pocutim itd itd. Je pa res, da je prva nosecnost tako, da je vse novo in zanimivo :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 701
31.1.2013 10:04:25   
Penny
Menjam jutranjo slabost za večerno user posted image . Zvečer greš vsaj spat lahko, zjutraj imaš pa še cel dan pred sabo in moraš vse obveznosti opravit, ne glede na vse.

Pa še dedc mi je tečen, ker je že 2 tedna na suhem. Pa hudiča, kako naj seksam, če komi diham ali pa mi dela slabo??? Dve roki imaš, uporabi ju user posted image user posted image .

Še malo, pa grem na pregled ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 702
31.1.2013 10:04:27   
robika
Ja kak lepo da vas tak cartajo..
saj moj je tudi pravi srček pa čeprav je to že 4user posted image

(odgovor članu MojcaD1980)
Neposredna povezava do sporočila: 703
31.1.2013 10:14:48   
MojcaD1980
hehehe ja kar se seksa tice se tud moj neki pritozuje ... ma nisem jaz kriva ... najprej gripa z vrocino, potem hrbet. Bo ze prezivel z malo manj seksa. :)

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 704
31.1.2013 10:23:07   
jagodka14
OOO kakšne super novičke s pregledovuser posted image user posted image . Jaz tud komaj že čakam.user posted image
Držim pestke Penny da bo na pregledu vse o.k.user posted image

Jaz se nad svojim dragim ne bom nič pritoževalauser posted image , mi zdej sploh ne pusti da bi kakšno vrečko nesla, ko gremo iz trgovine mi zmeraj reč "bom jaz nesu, ti že itak maš prtlago v trbuščku". Pa ko se s tamalima dvema igramo skoz pazi da mi slučajmo katera nebi ponesreč na trebuh prtisnila al pa padla. Še bol pazi kot jazuser posted image

Bom pa dons lazanjo delalauser posted image user posted image . Njamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 705
31.1.2013 10:43:07   
rtm_
jagodka14 jst kar pridem na lazanjo, sam naslov sporoči :D Mnjami tok sem lačna zdele ratala....

(odgovor članu jagodka14)
Neposredna povezava do sporočila: 706
31.1.2013 10:52:14   
MojcaD1980
Tudi jaz sem ze full lacna ... pa sem se fejst najedla za zajtrk. :/ Se dobro da med obroki nikoli ne jem ce ne bi postala situacija kriticna!

(odgovor članu rtm_)
Neposredna povezava do sporočila: 707
31.1.2013 11:01:10   
Leni01
Ojla nosečkeuser posted image

MojcaD1980 in tara s user posted image za pikico
Penny..... Danes zate stiskamo

Kar se tiče slabosti......jaz se ne grem večuser posted image . Enostavno ne morem več. Cel dan preležim, če vstanem se mi vrti . Po vrhu vsega še nizek pritisk. Cel podvig mi je se it stuširat. V ustih imam skoz tak grenak okus, da še tisto kar bi jedla ne morem več. Hvala bogu za taščo,ki skrbi zame ( beri kuha in vozi v in iz vrtca tamalo). Moj je z januarjem v novi službi. Vozi se 70km v eno smer in je skoz po nekih sestankih pa že ga pošiljajo v tujinouser posted image .
Kolikor more tudi on lepo skrbi zame.

Evo, sem zjamralauser posted image . Zdaj pa kaj veselega, a ne?user posted image

< Sporočilo je popravil Leni01 -- 31.1.2013 11:02:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 708
31.1.2013 11:08:38   
MojcaD1980
Drzi se Leni01 ... kmalu bo konec te agonije. Ko bos pa tvojga srcka vidla bos na vse pozabla. user posted image

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 709
31.1.2013 11:12:52   
Leni01
MojcaD1980 hvala za objemček. Saj vse potrpiš, samo da bo s pikico vse okej. Samo na momente imaš pa že vsega dost. Vsak dan isto. 24 ur na dan. Ni ne boljše ne slabše.....skoz isto. Ko zbruham, mi je celih 10 minut v redu, pol pa jovo na novo..... Traja pa že četrti teden......jao. Eh, ne om jamrala....vas bom vse zamorila

Neposredna povezava do sporočila: 710
31.1.2013 11:15:20   
mulica
za tiste, ki še nimate vozička, super prilika ;)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=396871713740472&set=a.112086765552303.20813.112071968887116&type=1&theater

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 711
31.1.2013 11:17:40   
babkaa
Dan! Slabooo za znoret, sem že čist obupana in slabe volje vsaki dan, samo jem in sem še zaradi tega slabe volja... ne vem kaj naj, jedla sem že vse, se najem in mi je čez deset minut spet slabo, bruham ne, vsaj to! Čaji mi tudi ne pomagajo, sem klicala za akupunkturo, mogoče bi šla, je na nekem izobraževanju, drugi tedn se zmenima... Še kaka ideja? Upam da nebo trajalo štiri mesce pa pol tak kot prvič, groza... to pomeni še dva mesca pa pol slabosti, adijoo... v glavnem nikoli več ne bom noseča!! No, in potem je mali še mel štirim mesce krče za znoret, najhujši mesci v življenju... evo, malo sem mogla vun dat... ne morem nikomur povedat..... saj bo, samo da bi bli otroci zdravi,ne?

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 712
31.1.2013 11:18:06   
babkaa
Čestitam za srčke!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 713
31.1.2013 11:21:00   
MojcaD1980
ma boge. si ne morem predstavljat kako se pocutite. :/ zgleda prava nocna mora. Upam, da vama bo kmalu boljse!!

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 714
31.1.2013 11:27:12   
Leni01
Babkaa......user posted image . Te popolnoma razumem. Jaz sem tudi že vse sprobala, pa mi nič ne pomaga. Enostavno bo treba počakat, da mine.

Babe žabe, danes je dan za jamranjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 715
31.1.2013 11:34:23   
puppe
Najprej vsem čestitkeuser posted image user posted image za videne user posted image user posted image

no da še jaz malo pojamram.....jaz uporabljam zapestnice, ampak nekega učinka name nimajo.....čez cel dan mi slabi, v ustih skoz grenak okus in  samo čakam kdaj bom letela na WC user posted image ....je pa res da bruhala še nisem, mogoče glih zaradi zapestnic, kdo bi vedel user posted image

vodo ki sem jo rada pila, mi sploh ne gre po grlu....paše mi sladki ledeni čaj, en dan mi je celo zapasala coca cola.....glede hrane je pa tako, da bi  jedla skoz neko junk food....ampak se pazim, da jo čim manj zaužijem user posted image  

moj pregled je pa šele čez tri tedne........vleklo se mi bo na polno.

Neposredna povezava do sporočila: 716
31.1.2013 11:37:52   
roladica
Jaz bi tudi malo pojamrala. user posted image Za razliko od vas si sploh ne poskušam pomagat, bo že minilo. Sem se pa zaklela, da sem tokrat zadnjič noseča. Hvala bogu sem doma, ne predstavljam si kako zgleda hodit v službo, če komaj skup stojiš.

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 717
31.1.2013 12:02:53   
jagodka14
IZVIRNO SPOROČILO: rtm_

jagodka14 jst kar pridem na lazanjo, sam naslov sporoči :D Mnjami tok sem lačna zdele ratala....

Boš mogla na gorenjsko pridtuser posted image , pa ne vem če jo bo sploh kej ostalo. So pri nas taki jedci da bojo vse zmazal. Tamalim dvema so se kr oči zasvetle k sm zjutri rekla da bom lazanjo delalauser posted image user posted image .

Ja tele slabostiuser posted image , sej upam da hitr minejo in bo pol bolj.

(odgovor članu rtm_)
Neposredna povezava do sporočila: 718
31.1.2013 12:40:35   
pikizenc
Se mi zdi da sem lažje prenašala jutranje slabosti v prvi nosečnosti, sem pač zjutraj neki pojedla, potem sem se pa v službi zamotila in popoldne je nekako šlo. Zdej sem pa zjutraj ok, potem ko je pa konec službe in bi doma uživala s tamalim, mi je pa user posted image . Priznam sicer da gre in ni grozno močno, tako da sočustvujem z vami, ki tud bruhate ali imate tok močne slabosti, da ne gre funkcionirat user posted image

< Sporočilo je popravil pikizenc -- 31.1.2013 12:41:18 >

(odgovor članu jagodka14)
Neposredna povezava do sporočila: 719
31.1.2013 13:01:03   
Penny
Našemu fižolčku tudi bije srček user posted image user posted image user posted image user posted image .

Velik je za 1 dan manj kot glede na ZM (7/2 namesto 7/3), CRL 11,41mm, pa stisnjen je čist ob rob gestacijske vrečke user posted image .

Na slikici piše PDP (EDD v bistvu) 17.9.2013, ampak G ni nič sploh omenjal PDP, tako da si ne bom nič spreminjala. Verjetno se bova po NS pogovarjala o tem.
Dobila sem materinsko knjižico in cel kup drugih info knjižic in papirje za v laboratorij kri dat (jutri zjutraj na tešče, tak da po 22h samo vodo lahko pijem user posted image ). Zdaj se moram za NS naročit, naslednji pregled pa 4.3., par dni pred tem moram pa popoldan vodo it dat.

Sem že tudi mami poklicala in ji povedala pa dala dovoljenje, da še očiju pove user posted image . Teta tudi ve že 2 tedna za nosečnost, ostali od mojih in njegovi bodo pa verjetno počakali na NS.

Tolk na kratko, zdaj grem pa prebrat, kaj ste ta čas načvekale user posted image .

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 720
31.1.2013 13:19:25   
Partika
Hmmm, zdaj berem to o laboratoriju in dajanju krvi na tešče. Imam srečo, da s kakršnimikoli preiskavami nimam izkušenj, saj sem bila vedno zdrava (trkam!) in sem kri in vodo dajala le na kakšnih sistematskih pregledih. Zato nimam pojma kako te stvari potekajo. Skratka, po pregledu me je G poslal v laboratorij. Glede na to, da je bilo to popoldan, ob dveh, je jasno, da nisem bila tešča. Zjutraj sem si privoščila kruh z dooooosti nutele. Saj ne vem, če bi morala kri torej oddat prihodnji dan zjutraj? Mi pa nihče ni nič omenil, da bi morala biti tešča. No, saj bodo sporočili, če kaj ne štima, verjetno, ne?

Pa še eno vprašanje imam za tiste, ki že imate otroke. Moje delo je tašno, da sem nekajkrat mesečno ves dan na nogah; tekam okoli, dosti stojim, počepam, tudi prenašam nekoliko težje zadeve. Pod ves dan je mišljeno 12 do 16 ur. Naivno verjamem, da bom tak tempo zmogla še v juniju in morda celo juliju. Dajte mi povedat, da se znam organizirat - je to izvedljivo ali ne? Vem, da je pri vsaki drugače, a kako ste se počutile ve par mesecev pred porodom? Naj za poletje raje računam s počitkom?

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 721
31.1.2013 13:20:42   
Partika
Pa čestitam za vse male utripajoče srčke! :)))

(odgovor članu Partika)
Neposredna povezava do sporočila: 722
31.1.2013 13:26:42   
Penny
Za krvni sladkor je nujno, da si na tešče in to vsaj 8 ur (niti žvečilk, niti vode z okusom, nič). Čudno, da te niso opozorili.

(odgovor članu Partika)
Neposredna povezava do sporočila: 723
31.1.2013 13:36:47   
mulica
Joj Partika, jaz sem v 7 mesecu od ginekologinje dobila ukaz, naj skrajšam delovnik na 4-ure. Pa več ali manj sedim za compom. Samo mi je tako pritiskalo dol, da sem jo potem ubogala. In se je res izboljšalo. Pa sem mislila, da bom ena tistih, ki bo itak do konca lahko vse. Mi je rekla ginekologinja "a se vam zdi vredno?" ... in je imela prav.

Odvisno verjetno od posameznice ... jaz sem res fit, še na dan poroda sem šla na polno v hrib ... ampak 8 ur sedenja mi pa ni zneslo. Tista ura vmes na kavču mi je zelo prav prišla.
Jaz si recimo tako pozno v nosečnosti ne bi upala po 12, 16 ur delati fizično. Se mi ne zdi vredno user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 724
31.1.2013 13:39:34   
roladica
Partika se mi zdi malo optimistično, kaj pa vem. Jaz sem bila v zadnjem trimesečju precej utrujena in bi mi najbolj ustrezalo če bi lahko delala samo 3 dni v tednu ostalo pa počivala. Sem velikokrat ko sem imela kakšen pregled vzela kar dopust, da sem še malo polenarila tisti dan. Drugače pa tudi če boš zmogla, to res ni dobro ne zate ne za otročka. Te bodo dajali maternični krči, otročka ne boš čutila če se giba, ker boš ti porabila vso energijo in je za otročka ne bo veliko ostalo, potem te bo pa panika grabila zakaj se ne giba, pa krči v nogah, ki pridejo potem ponoči...
Ne vem kakšen motiv imaš, da se imaš namen tako terati, daj se raje malo šparaj, tokrat imaš res tehten izgovor, da malo manj garaš user posted image .

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?