|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
29.1.2013 19:56:50   
roladica
user posted image user posted image user posted image user posted image za vse dobre novičke z današnjih pregledov. Če imate kakšne težave pa kar pridno ubogat in počivat.
Wojcica pri nas bo enaka razlika in me veseli, da bo drug letni čas kot je bil prvič.user posted image user posted image
Penny s temi pregledi za sladkorno je zelo različno. Napotnica menda pripada vsaki nosečnici, odvisno je pa od ginekologa če te pošlje ali ne. Nekateri pošljejo samo rizične, drugi kar vse. Jaz sem bila na tem testu ampak vse kar nas je bilo tam, smo imele že kar velike bušije, nobena ni bila več tako na začetku. Upam da tokrat ne grem, ker moraš biti celo dopoldne tešč, meni je bilo pa tako slabo.user posted image

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 651
29.1.2013 20:50:54   
mala.pikica
Busike, dober vecer! Madona, razpisale pa ste se! :-) Priznam, da je lepo brati vase dobre novice. Pri nas je vse ok, pocutje se sicer ni nic izboljslo in mi je non stop slabo, o utrujenosti pa sploh ne bom zgubljala besed. Pa komaj torek je! Sluzba je fejst stresna, priznam, delovnik se pogosto raztegne na krepko cez 8 ur. Ampak s tem je s 1.konec,sem se odlocila.
Nuhalno imam tudi jaz 25. Komaj cakam, pred tem pa 15.se pregled. O noecnosti ve nekaj ljdui, ne razglasam, priznam pa, da tudi skrivam nemoj trebuh pa ze raste, hlac v sluzbo ne morem vec obleci, tako da je kar izziv oblacenje ... No, ce bo slo tako dalje, bom kmalu samo nosecniske cotke na sebe spravla :-). Pozdravcek vsem!

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 652
29.1.2013 21:19:01   
mamz
No, še ena se vam pridružujem. Danes sem bila na 1.pregledu, PDP imam 16.9.
Slabo mi je kakšen dan ful, kakšen dan sploh ne, pa skoz bi spala. user posted image
Imam pa doma že enega fanta, starega 9 let, sem pa iz Ljubljane. user posted image

(odgovor članu mala.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 653
30.1.2013 7:30:17   
Lyah
Dobro juuutrooo :) Sem že včeraj hotela pisat, pa je nekaj štekalo. No, prvi pregled sem dala skozi, videla pikico na UZ in srček kako bije. Čist me je presunilo. Ginekologinja je sicer bila zelo redkobesedna (kot vedno), rekla je, da je vse ok in da srce bije, ter mi dala slikico. Nič mi pa ni povedala koliko je velik, ali je na UZ slikici kje zapisano? Nasploh sem dobila zelo malo informacij. Izvedela sem edino, da imam amniocintezo na napotnico, nuhalno svetlino si moram pa sama plačat. Zdaj pa rabim vaše nasvete, saj vidim da obvladate :) Sem prvi dan 8. tedna nosečnosti, kdaj naj bi se nuhalna izvajala in koga v Lj. mi priporoočate? Se naročim samo za nuhalno ali še kaj? Prvi laboratorij imam šele čez 2 tedna, ene ste ga imele že pri prvem pregledu. Aha PDP mi je premaknila za en dan; 18.9.2013. Moram pa tudi jaz povedat, da nimam nobenih slabosti, edino prsa me bolijo, vsake toliko špikne v trebuhu in bolj sem utrujena, tako da zvečer mnogo prej padem v posteljo. Bi pa rada še pripomnila tistim, ki ste me brale od začetka, da se je moj "partner" celo javil z smsom po 3eh tednih, da me ima rad bolj kot vse na svetu, ampak da nekako ne more sprejet moje nosečnosti, ker še ni pripravljen. Ne ukvarjam se več z njim in njegovo nezrelostjo, ker trenutno ne potrebujem dodatnega stresa. Drugače pa sem ne glede na situacijo mnogo bolje in ko bo tretji mesec mimo, se bom dobila z njim. Želim vam en lep dan user posted image

(odgovor članu mamz)
Neposredna povezava do sporočila: 654
30.1.2013 7:35:46   
Lyah
Aja pa še nekaj; katere vitaminske dodatke jemljete? Jaz jemljem Elevit zjutraj in kasneje še C vitamin, vidim pa da nekatere jemljete še omega 3?

(odgovor članu Lyah)
Neposredna povezava do sporočila: 655
30.1.2013 7:39:30   
babyboooom
Živjo, se opravičujem, ker sem "uletela" na vašo stran...ampak rada bi prodala oblekice od rojstva pa do ... (zdaj je stara 4,5)
sem bila septemberka 2008 in imam veliko "rozastih" stvari. :) (srednji cenovni razrred)
zdaj sem majevka 2013 in bomo imel fantka. Začetne "bodije" imam v neutralnih barvah (rumena, bela, zelena,...), ker nismo vedeli, da bo punčka. Zdaj bi jih bratec še ponosil, pol bi pa vse skupaj prodala...
Če katero zanima, naj si shrani tel 051/349-825 (okolica Domžal) in me pol, ko boste zvedele za spol pokliče...

(odgovor članu Lyah)
Neposredna povezava do sporočila: 656
30.1.2013 8:24:05   
robika
Jutro,no še moji podatki o pregledih,20.2 NS,4.3 pa redni pregled,evo pa sem js tudi fasala glavobole,srednja bejba ima vodene koze,tak da imamo zelo pestro doma..
uživajte še naprejuser posted image

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 657
30.1.2013 8:47:13   
roladica
Lyah na slikici z UZ ponavadi med vsemi tistimi številkami najdeš tudi velikost ploda.

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 658
30.1.2013 8:52:47   
Lyah
Hvala roladica, v spodnjem desnem kotu mi piše + DO 10.50 mm, bi lahko bilo to? Mi je pa evo uspelo se naročiti pri Dr. Pušenjaku na nuhalno. Imam jo 5.3. Pa očitno bom tudi amniocintezo pri njemu opravila. Sem brala mal ostale forume in ga zelo pohvalijo. Glede na moja leta (proti 39), res ne bi rada reskirala..

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 659
30.1.2013 8:55:18   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lyah

Hvala roladica, v spodnjem desnem kotu mi piše + DO 10.50 mm, bi lahko bilo to? Mi je pa evo uspelo se naročiti pri Dr. Pušenjaku na nuhalno. Imam jo 5.3. Pa očitno bom tudi amniocintezo pri njemu opravila. Sem brala mal ostale forume in ga zelo pohvalijo. Glede na moja leta (proti 39), res ne bi rada reskirala..

kako ti je pa ratalo do pušenjaka pridt, ker se govori da ga ni, pa kam si klicala

(odgovor članu Lyah)
  Neposredna povezava do sporočila: 660
30.1.2013 8:58:32   
MojcaD1980
Dobro jutro cvekice,
user posted image user posted image user posted image user posted image za vse lepe novicke in nove user posted image .
Komaj cakam popoldan, da vidim mojga user posted image . Upajmo da bo vse vredu. Pocutje je super. Edino v trebuhu me malcek zbada (tam okoli popka). Koncno bolecine v hrbtu pojenjujejo. user posted image

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 661
30.1.2013 9:29:42   
rtm_
Lyah jaz tudi jemljem elevit in c vitamin in omega3. O omega3 imaš miljon člankov na netu, kako pomembne so za razvoj možganov ploda in seveda tudi zate. Imaš pa v lekarni sirup ali pa kapsule (jaz imam vseeno raje kapsule).

Jaz bi pa danes spala do 3eh popoldne pomojem, če ne bi blo treba na tlako....ful me matra utrujenost. Včeraj me je cel dan špikalo v levem jajčniku, danes zjutraj ko sem dvignila tamalo me je pa orng uščipnilo in sem potem šla za pol ure počivat in sem se šele ob devetih privlekla do službe, HB za fleksibilen delavnik user posted image
Se bom pa probala malo merkat pri dvigovanju, ampak učasih kar pozabim in jo dvignem čisto za brezveze.

A ni fino ko je sonček? jaz že komaj čakam pomlad.....

(odgovor članu MojcaD1980)
Neposredna povezava do sporočila: 662
30.1.2013 10:03:45   
Penny
Lyah, super novičke. Malo manj super o dedcu ampak ... mogoče se bo pa unesel. Če pa ne, ga pa itak ne rabiš takega nestabilneža. Velikost ploda je pa CRL, če se ne motim.
Osebno jemljem izmenoma Femibion in AZ Mama, pa Omega 3 v tekočini vsak dan.

rtm_, od Aquamarine imaš omega3? Sem ugotovila, da je v tekočini več omege za manj denarja (v primerjavi s kapsulami), pa lepo zmešam si v napitek (kakav itd.) in ne zaznam okusa po ribjem olju niti malo. Popijem pa po 2 čajni žlički na dan.

(odgovor članu rtm_)
Neposredna povezava do sporočila: 663
30.1.2013 10:13:06   
MojcaD1980
ma jaz pijem samo tablete Elvit. Nicesar drugega. Mi g ni nicesar rekla na pregledu pred zanositvijo da je potrebno tud omega 3 jemat.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 664
30.1.2013 10:15:50   
robika
Punce,če jemljete omega3,jih imate v DM ful ugodno,mi jih že kar nekaj časa tam kopujemo,škatlica 60 kapsul je tam okrog 2,50e,tak da se splača

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 665
30.1.2013 10:25:51   
Partika
Ja, jaz jemljem kar tiste iz dm-a. Pa Tifol in nič drugega. No, pijem še Donat, ne le zaradi magnezija, bolj zato, ker mi takoooo paše in me super odžeja. Se moram kar bremzat, da ga ne spijem preveč. You know what i mean. user posted image

Zdaj sem se spomnila, da mi G ni pvedal za frekvenco srčnih utripov. A to tudi kje piše? Na slikci, v materinski knjižici? Kjerkoli?

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 666
30.1.2013 10:34:03   
roladica
Lyah tako kot pravi Penny, velikost ploda je CRL, pa pri menije v cm in ne v mm. 1,5 cm se mi zdi tudi malo za deveti teden, bi moral biti že kar krepko čez 2 cm, če se ne motim.

Jaz jemljem pa samo Tifol, nič drugega. Važno je, da dobiš 0,4 mg folne kisline na dan. Meni niso nič drugega svetovali, zdaj pa ne vem, a naj čez to jemljem še Omega 3, a to gre skupaj?

(odgovor članu Partika)
Neposredna povezava do sporočila: 667
30.1.2013 10:37:01   
robika
Glede frekvence srčnega utripa,sva midva zadnjič na pregledu vprašala in je G rekla da zdaj še nima bistvenega pomena,važno je da srček bije,da se zarodek razvija,začnejo ga kontrolirati kasneje,tak je blo pri men v vseh treh user posted image

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 668
30.1.2013 10:37:42   
jagodka14
Jaz jemljem od DM A - Z Mama in nič druzga. Ima dost folne not pa še druge vitamine.

Joj še 14 dni do pregledauser posted image . Bi mogla jit na počitnice tko kot vesna, bi mi pol vsaj prej miniluser posted image

(odgovor članu Partika)
Neposredna povezava do sporočila: 669
30.1.2013 10:39:42   
robika
Hmmm počitnice,verjetno bi pasale vsem user posted image ,sem takoj za!

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 670
30.1.2013 10:53:24   
pikizenc
Jaz imam tudi NS pri Pušenjaku, tako da očitno zdej dela?? V glavnem naročena sem 26.2., klicala sem v Dravlje in mi je dal neko drugo številko na katero sem se morala naročit. Sem bila v prvo pri njemu, pa sem rekla, da bi šla še zdej.

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 671
30.1.2013 11:04:55   
Partika

IZVIRNO SPOROČILO: robika

Glede frekvence srčnega utripa,sva midva zadnjič na pregledu vprašala in je G rekla da zdaj še nima bistvenega pomena,važno je da srček bije,da se zarodek razvija,začnejo ga kontrolirati kasneje,tak je blo pri men v vseh treh user posted image

Oh, super! :)

Za začetek 8. tedna je 1,5 cm čisto ok. ;)

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 672
30.1.2013 11:24:19   
Leni01
Ojla nosečkeuser posted image

Imam nov datum za NS in sicer 26.02. Me je pa naročila v lj porodn. k eni zdravnici, za katero še sploh nisem slišala in niti nič najdla na netuuser posted image . Upam, da bo v redu pregledala.

To za pušenjaka pa res hecno. Meni so dvakrat zatrdili, da ne dela. Verjetno niso prav informirani ali jih ima pa preveč, pa pol kar neki rečejouser posted image

Jaz jemljem samo tifol. Še to komaj spravim dol, kaj šele kake kapsule. Mogoče kasneje, ko mal minejo te slabosti. Jon, kak je to nadležno

Lyah......super za pregled.

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 673
30.1.2013 11:38:36   
babkaa
Mojca... danes imaš pregled,ne? Javi kako je bilo in seveda kakšne hlače si kupila user posted image .... Jaz še tudi nisem nič kupla, sem že davno mislila, pa ne uspem, mogoče čez vikend... Ja oblačenje je res pravi proces, da je udobno in nekak zgleda... Povedla boma naslednji vikend, po pregledu... Sem šla včeraj ob sedmih spat, slabo ful, čist utrujena, seveda sem se še pred spanjem makaronov najedla, katastrofa!!!

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 674
30.1.2013 11:39:40   
babkaa
Aja.... jaz tudi jem samo tifol, nič druga... tudi prvič nisem nič druga, nevem...

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?