katniss
|
Dobro jutro Aaaaa NiNiBo, tole zdaj je ena sama velika skusnjava. Z velikim veseljem bi nabavila te karte, ampak se cez tri tedne seliva in bova, kot kaze, uspela dejansko cisto izsusiti druzinski proracun, tako da bo treba za karte se malo pocakat. Upam, da ostane, moznosti sicer ni veliko, ampak nikoli ne ves. Jaz ponavadi letim z Lufthanso, sicer je prestopanje vmes, ampak so cene dosti bolj ugodne kot pa pri Adrii. Tako, da hvala, ampak tokrat moram preskocit to ponudbo. Glede otrok tukaj pa... se mi zdi, da so jim vcasih malce 'odvec', da ne vedo ravno kaj bi z njimi delali. Poznam en primer, ko je mamica pustila dvomesecno puncko v varstvu za 5 dni, da je sla zurat s kolegicami. Zdaj nimam cisto nic proti, ce si vzames cas zase, ampak to se mi je pa zdelo nekaj cisto neobicajnega. Razlog, da mala ni mogla zraven je bil ta, da so imele prevec prtljage... Vem, da ima ta mamica svojo hcerko zelo zelo rada, ampak meni se to zdi dejansko nepredstavljivo trenutno. (Hej, mogoce bom pa po dveh mesecih prosila, da naj nekdo pride in me na pocitnice pelje ). Pa tole s temle boxom. Dejansko nikogar ne skrbi prevec, kje bo otrok spal, ampak vsi sprasujejo ce ze imava box. Da bova lahko otroka odlozila, ko pridejo obiski. Errr, kaj pa vem. Sicer sem brez izkusenj, ampak mislim, da bom otroku na voljo tudi, ce bomo imeli obiske. Pac taki feeling imam, kot da so otroci za njih pac tam, da si jih uredijo po svojem ritmu in ne obratno. Zdaj mi je tudi nekako jasno, da je treba najt neko ravnovesje, da tebe ne povozi totalno, ampak tak odnos se mi zdi pa rahlo hladen. No kakorkoli, vsak skrbi za svojega, kot se mu zdi da je prav. Jaz imam obcutek, da nasega verjetno ne bom mogla iz rok dat in ga nehat lubckat. Tak, zdaj pa picim na trznico po solato in ostalo zelenjavo. Rabimo vitamincke
|