katniss
|
Dobro jutro Prijateljica je po dolgih treh tednih ozdravela in danes greva spet na kavo. Se ze veselim malo cvekanja, sem bila zadnje dni prav tecna, ko sem bila samo v stanovanju. No sej tudi mraz mi ne ustreza prevec. Mam cisto suho kozo, do te mere da so mi ustnice spokale in je vcasih tezko kaj pojest/spet. Pridno mazem ampak imam res vsako zimo tezave s tem, nosecnost ocitno se samo poslabsa. Sem bila pa vceraj na jogi in sem se pogovarjala z eno nosecko tam, ki sploh ni ugotovila, da nisem iz Nizozemske! Woohoo, ocitno se je tecaj splacal. Malo dviga samozavesti na tak nacin pac ne skodi. tanika*: Ja, res je, da se nas kar precej seli. Naju se sicer caka, po eni strani se ze res ful veselim, po drugi strani bi se pa najraje zavila v odejo pa cakala na marec, ko bo vse mimo . Hm tole preko Tosame bom pa tudi jaz izkoristila. Bom kr nasim domacim na dom narocila. Bodo prinesli, ko pridejo na obisk. So malcek cenejse zadeve se mi zdi. NiNiBo:Ej res, super, da ti je ratalo v avtu tak dolgo sedet. Meni je ze dveurna voznja zdaj napor. Se mi zdi, da se mi cela medenica kar prestavlja. Si ze dobila/narocila kraamzorg paket? Midva sva ga ravno prejsnji teden dobila. Je prisel v taki fajni plasticni skatli, jo bomo kr dalje lahko porabili. Za kraamzorg pa nama je prisla povedat kako stvar deluje, na kaj pazijo prve dni, kam se vpisujejo podatki, kdaj poklicat ipd. Tiste, ki bo skrbela za mene in dojencka, sicer nisva spoznala, ker to urejajo, ko jih poklices ampak naceloma imam dober obcutek. Sama morava polovico ur doplacat, kljub dodatnemu zavarovanju, ampak ok. Res ni nek velik znesek pa se naucijo te vseh stvari (in te malo tudi razvajajo!). Sara0: Samo da je spet vse ok. Te zadeve mene tudi vedno prestrasijo! Na sreco trebuh ne otrdeva, oziroma res ob naporih, ko je pac to znak, da se moram malce umirit! Me veseli, da sta se vedno v enem kosu, upam, da tako ostane cimdlje. Mamaja: Jaz sem za zacetek dobila zastojn pampersk, potem pa mislim, da bom sistematicno sla skozi plenicke, ki so tukaj na voljo in videla, katere najbolj pasejo meni in njemu. O pralnih razmisljam, ampak glede na to da nimam susilca in, da je nizozemsko vreme zelo nezanesljivo, mislim, da bomo kr ostali pri teh za enkratno uporabo. Tak, jaz picim na kavico, fajn se mejte!
|