PikicaStonoga
|
Punce, živjo! Ja ene žal še delamo :( danes sem končno imela pregled (dvakrat prestavljen) in je vse OK. itak je rekla, naj bom doma, če mi je težko, pa jaz deloholik sem spet rekla, samo še 14 dni morm zdržat, pol pa res grem na bolniško, pa se je samo nasmejala ... je rekla, eni ste taki, da vam ni prijetno, pa delate, drugim pa nič hudega ni, pa bi na bolniško ;P čez 14 dni res upam (ko bo konferenca ZA mano in vsa poroočila in 3000 dokumentacijskih zadev), da bom končno dala sebe na PRVO mesto in ostala doma tiste 3 tedne, ki mi manjka do porodniške! Sam se že vidim ..., kako bo ;) včeraj ponoči me je mož mogu peljat na metelkovo, ke rme tok bolel zob in sem dobila zdravilo, ke imam vnet živec v zobu ... danes sem tako ostala doma zaradi zobobola in glavobola, zdaj sem pa že OK in se ravno prirpavljam na jutrišnji dan za službo ... srček OK, urin OK, naslednjič mi dela UZ, ker je bila na morfologiji pupika še na ritkici :) vse, kar imam cunjic doma od prve hčerkice, ima oprano, taščica pa počasi lika, je ta teden na obisku, tako da bodo cunjice res pripralvjene do konca tedna superca ;) mislim, da ne bom rabila NIČ kupit, če bo pa kaj manjkalo, pa se potem izkaže, pa bo možek šel v trgovino ... drug teden bom šla v Tosamino trgovino po zadevice, ki jih rabim od tam, imajo do 2.2. se mi zdi akcijske cene ... letim zdaj malo pospravit pa potem en film in spat ;) jaz sem pa že 30/31 teden uf daleč :)))