|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
16.1.2013 12:42:22   
ROXY_
Hej čvekice...za mano najzoprnejše opravilo likanje - grrrr, kako to sovražim..pa se je nabral tak kup, da je blo neizogibno..
zadnje dva dni sem sitna ko hudič, vse mi gre narobe,karkoli primem razbijem, raztresem, poškodujem.ne vem, no kaj sem tak "nadrkana" in štorasta user posted image user posted image upam, da me čim prej mine user posted image

drgač sem tud preurejala otroško sobo, izpraznila ta veliko komodo in prestavila sinetu vsa oblačila..zdej pa na podstrešje prebrskat kaj uporabnega za našo punčko je ostalo..nekaj dobim še od prijateljic..bom oprala, brez mehčalca, z ne preveč agresivnim praškom , prelikala in zložla v predale...potem v šoping da dokupim kar še potrebujemo...me tudi bega kaj sploh oblačit v muhastem apriluuser posted image

a ni testiranje za streptokok po 30.tednu? popravite me, če se motim....

katniss moje spanje je loterija user posted image , kak dan čist nespeča, drugič spim ko ubita..imam pa ene 3 dodatne povštre v postli in si jih podlagam..

krvno skupino imam 0 pozitivno, sem pa klicala in se pozanimala glede materinske šole, baje v
celjski porodnišnici sploh ni potreben žig, da si jo opravil...sploh pa v drugo ni treba obiskovati...po želji...

bebika1 uhuuuu, Golte, kak fajn, da uživate na sneguuser posted image user posted image

ursika1
pozdravček zate, upam, da si ok!!!

(odgovor članu saby85)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
16.1.2013 12:51:05   
nadinne
Hello po dolgem času.

Vidim d agre beseda o streptokoku...jaz sem bila v prvo pozitivna in sem tudi dobila flašo AB med porodom. Je pa testiranje mislim da v 32. tednu če me spomin ne vara. JAz imam naslednji pregled 4.2., torej ravno v 32. tednu in bom omenila tale streptokok, pa mi bo vzela bris če je treba še enkrat.

Likanje in pranje----jaz perem samo s praškom (gelom) in alkoholnim kisom. Pa zej po novem dam še kako žlico sode bikarbone notri v boben user posted image Pa je perilo super. Sušilca nimam, tak da lešpo uživam v obešanju perila user posted image Likam pa redko katere stvari, za dojenčka bom tetrice, pa mogoče prve 3 tedne body...ostalega pa ne, sem v prvo najprej vse likala, zej pa ne bom, ker mi je brezveze...itak pa ne bo časa, ker me mala ne bo gedala zraven ko likam user posted image ona se bo pa dolgočasila.

cunjice---nekaj sem dobila, ampak je vglavnem vse punčkasto, tako da moram pregledat koliko je sploh uporabno in potem bom dokupila...čeprav prva dva meseca bom ponucala cunje od tamale, ker so vse nevtralnih barv, saj nisva vedela spola...pa itak bomo rabili dolge rokave...čeprov maja je res lahko že plus 30 ali pa samo 5 stopinj user posted image Se bomo morali sproti prilagajati. Novembra je bilo tole oblačenje otrok lažje user posted image

zej je pa moj možek prišel s kosilom, tak da gremoooo jeeeest user posted image

PA PA

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
16.1.2013 13:44:34   
top10
Pozdravljene!

V ponedeljek sem imela pregled in test za sladkorno. Vse je ok, sem tako vesela, da nimam sladkorne, ker imaš potem samo sranje... Naslednji pregled 12.02.2012.

Ena je spraševala koliko imamo železa, jaz sem ga imela 117, pa mi nič niso rekli, da bi blo premalo. Kolikor sem gledala na izvidu je meja od 120 pa do ne vem več točno... Sam meni ni nič komplicirala.

Drugače pa počutje tk tk, spanje kr ok, sam trebuh mi nekam popoldan otrdeva, tak da pol pač malo več počivam, pa je tudi ok. Jaz sem pri ta prvem prala normalno s praškom in mehčalcem, pa likaka sem vse. Prala sem pa ločeno od naših cunj do prvega leta... Jaz bom pa še kak mesec počakala s pripravami, morem še vse nazaj od sestre dobit, pa trenutno nimam volje tega se lotit. user posted image

Lep snežni pozdrav!

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
16.1.2013 13:59:53   
klavdyk
joj, tale RRRuser posted image user posted image user posted image

odpira 100 let da lahko že penzijo prej dočakaš

no js mam pa jutri pregled + sladkor test, ampak danes mi tako paše sladko..... groza:)) se moram prav nazaj vlečtuser posted image user posted image

streptokok-js sem v prvi nosečnosti bila pozitivna. sem dobila ob porodu AB. test mi je delala zastonj ker kao tedaj pred skoraj 6 leti, to ni bilo ttako pogosto, pač ne vem kaj je "zmutila" da nisem rabila plačat. no pred skoraj 4 leti, pa sem jo vprašala, ali naj grem še enrkat, pa je rekla, da kao da ja-in sem plačala ne vem okol 30 € in je bilo kao neg. tako da ABja nisem dobila. pol sem pa Pušenjaka brala in mi je bilo ful čudno, ker on je napisal da če si enkrat +, da si pol vedno user posted image . no zdaj pa ne vem kk je s tem. bomo videli. bom vprašala. bom pa verjetno spet morala plačati za brisuser posted image . sm da služijo

brce-joj naše dete je tako aktivno, še posebej ponočiuser posted image user posted image . že par noči mojmu govorim, da če bo tako po rojstvu...user posted image ne bomo nič spaliuser posted image . ker vem da ramaladva sta bla med nosečnostjo ponoči ful "pridna" pa čez dan bolj aktivna..bomo videli ali bo pol res

urin-voda-se spet nalivam z vodo..joj komaj spijem tista 2dc na uro.bljakuser posted image kk bo šele jutri ko sploh ne bom kaj smela jest, samo pit.....

evo dovolj za danes

Klavdy

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
16.1.2013 14:11:23   
trixxy
Streptokok delajo po 30em tednu. Jaz sem mislila tud jit v 32em, sam bom šla verjetno še malo kasneje.

Mi tokrat nimamo sušilca, tak da bomo kr likal, oz upam, da bo moj možek likal. Res upam!!! user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
16.1.2013 14:25:09   
klavdyk
ajaj streptokok je men delala v 36-36t baje se dela tedaj

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
17.1.2013 8:11:15   
aprilčica1
Jutro vsem predragim aprilčicam user posted image

Evo jst sem že pokonci sem spala danes samo od pol dveh pa do pol sestih ker me vsak dan bol močno bolijo noge pa sploh nevem kaj naj se naredim da bi bilo bolje.In kako ste vse nosečke v teh zasneženih zimskih dneh?.Želim vam en lep dan in pazite nase in na svoje trebuščke user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
17.1.2013 8:46:09   
trixxy
Dobro jutro user posted image user posted image za vse vas

Kako je luštno, če si doma in gledaš skozi okno in veš, da ti ni treba nikamor. user posted image Upam, da vse varno prispete na cilj, če ste kje na cesti!!!

(odgovor članu aprilčica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
17.1.2013 10:41:31   
_CiCika_
Naslednji pregledi

Januar:
18.1.
ROXY, P
21.1.
Tajka, P
22.1.
ursika1, P
soncek78, P
24.1.
izalina, P
28.1.
ROXY, 3D
30.1.
anomis24, P
ROXY, 3D
31.1.
Pkica, P

Februar:
1.2.
tijati, P
4.2.
nadinne
7.2.
Mamaja, P
trixxy, P
12.2.
top10
14.2.
_CiCika_
15.2.
Tajka, P

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
17.1.2013 10:51:31   
saby85
ojla, lep zasnežen dan vsem skupaj user posted image

še moj naslednji pregled za seznam: 11.2.

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
17.1.2013 11:04:34   
_CiCika_
Pozdravljene!
Da se malo javim, po dolgem času...
Včeraj sem imela pregled. Imam že +10 kg user posted image , ampak se tolažim da je bilo pri prvi user posted image podobno, tako da upam da bo šlo udi dol tako kot prvič user posted image . Drugače pa standardni pregled. Meritev pritiska, poslušanje otrokovega srčka, pa od sedaj naprej mi je začel merit S/F (razdalja simfuza/fudus) in pa pretipal mi je trebušček, da je videl kako je otrok obrnjen, kar je komentiral z Odlično, torej mislim da bi lahko bil obrnjen z glavico navzdol. Malo sva še pokementirala moje zatekanje in je namignil, da bi lahko zaradi tega otrok prišel na svet, pred PDP-jem...

Vidim da ste malo debatirale glede likanja in pranja novorojenčkovih oblačil. Jaz jih v prvo nisem likala, sem pa uporabljala sušilec, prala sem pa brez mehčalca pa s sensitive tekločim praškom, oz. praškom kjer je pisalo, da je primeren za dojenčkovo kožo.
Oblačila za novega člana, pa do sedaj še nisem nič gledala in urejala, ali prala. Sem imela namen to delat proti koncu februarja ali začetek marca. V prvi nosečnosti sem 1 teden pred rokom nekaj prala, nekaj je pa še partner potem dal prat, ko sem bila v porodnišnici, ostalo sem pa ko sem prišla iz porodnišnice zrihtala.
Moje Spanje je pa trenutno še dobro, čeprav je kar živahen tale bejbi v trebuščku. Na hrbtu pač ne morem ležat, ker drugače me čisto prebrca. Mi pač pokaže kaj mu ne paše user posted image

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
17.1.2013 11:45:47   
Neli81
Ojla,

Sem zadnjič pozabila napisati, da imam naslednji pregled 11.2.2013.

Šibam nazaj delat.

Lep zasnežen pozdravček vsem.

Pa pa

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
17.1.2013 12:59:30   
aprilčica1
ojla,

ravno berm in vidm da zgleda nism napisala datuma za pregled, ki ga imam 23.1.2013 user posted image . Zanima pa me če ima slučajno še katra probleme iz blatom in če je to normalno ker kdr grem normalno na blat pride pa kakšen dan, ko imam zelo mocno drisko in me zanima če je to normalno.Hvala vam za odgovor in lep zasneženi dan se naprej.

(odgovor članu Neli81)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
18.1.2013 2:10:28   
ursika1
Zivjo punce...mal je cudna ura ko se javlam sam tk je ko cele dneve lezis v bolnici pol pa ponoci ne gre spat.....hvala usem ko drzite pestke za mene pa mojo bebo user posted image
Sma trenutno uredo, MV mi je sel iz 5mm nazaj na 20mm ampak se vedno kar je pod 25mm naj bi blo rizicno....popadkov in otrdevananja trebuha pa ni vec od ponedeljka....tak da ce bo UZ v ponedeljek ok grema z bebo lepo domov ajat pa da zdrzima se dva tedna do 32 tedna in da je najhujsi za nami :)
Sploh nevem kak bom uspela se vse nakupit pa oprat in prelikat ce bom mogla lezat....bom vrjetno spet eno nalogo vec mojmu pbesla....hehe punce imejte se lepo pa lepo trebuscke bozajte na toplem

(odgovor članu aprilčica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
18.1.2013 9:23:03   
Mamaja
Daan!

Pa je že kar petek, fino user posted image

ursika1 lepo da si se javila in še lepše, da vama gre z bebico na bolje in bosta morda celo šli domov.Vidve samo pridno počivajta, naloge pa malo porazdeli. Mogoče ti bo pa mama/sestra/prijateljica lahko kaj naredila, drugo naredi mož, pa gre. Glavno je, da se ti ne naprezaš. Srečno še naprej!

spanje jaz sem imela obdobje katastrofalnega spanja, zdaj pa spim kot medved, tako da mogoče še obstaja upanje za tiste, ki imate težave s tem.

prebava nam so v materinski šoli rekli, da so težave s prebavo med nosečnicami zelo običajne. Jaz bi bila le pozorna, če bi se driska ali zaprtje nekaj časa vleklo, recimo več dni.

Pridno božajte trebuščke!

(odgovor članu ursika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
18.1.2013 9:42:31   
katniss
Dobro jutro!user posted image user posted image ali cajcek za vse. Jaz pridno cajckam, ravno sprobavam en caj, ki sem ga za bozic dobila. Fino sadni s hibiskusom. Sem ze pozabila, kak dober je hibiskus! (ok mogoce kaka kapljica ruma ne bi skodilauser posted image )

Prav tako se je jutro zacelo z eno super novicko in sicer se je med prazniki ena prijateljica, ki sem jo spoznala tukaj na NL, zarocila in letos poleti bo verjetno ze poroka!user posted image

ursika1: Drzim pesti, da se ta tvoj maternicni vrat podaljsa! Jaz bi se kr razkurla na njega in mu povedala, da se nima naslednjih 10 tednov kaj odpirat. user posted image Mogoce bo pomagalo..
Drugace pa res, cimmanj naporov in da bi le bebica cimdlje pri tebi na toplem ostala. user posted image

Prebava: Moram res potrkati. Prvi trimester je bila muka, zdaj je vse spet postimano. Jem pa res skozi vecinoma polnozrnate stvari, veliko mueslija z lanenimi semeni in pijem ogromno. Prakticno vsakic, ko sem v kuhinji spijem pol ali cel kozarec vode.
Mogoce bi se ob takih rednih driskaj veljalo zdravniku pokazat?

Pranje: Jaz bom tud kar oprala z gelom za obcutljivo kozo. Ga tudi za naju uporabljam, ker mi nekak najbolj disi, mehcalca pa itak ne dajem zraven. Potem pa veselo na delo z likanjem, ki ga tudi jaz ne maram. Brrr, ko je to eno zoprno opravilo..

Lega bebice: Nas je z glavo navzdol, direkt na medenicno kost, ce lahko ugibam. Vsaj obcutek je na trenutke taki, da mi bo to kost napol preklalo! Pa se 10 tednov do konca je... Sicer naj kar ostane na glavo obrnjen, je menda ze od 20.tedna tako. user posted image Bomo ze potrpeli.

Jaz tudi zadnjih par dni spim, ko medved. Zjutraj me pred deveto ni iz posteljeuser posted image

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
18.1.2013 11:19:04   
PikicaStonoga
hoj punce!

jaz sem se pa danes zjutraj naspala, ker sem doma zaradi ta male, ki je zbolela ... čeprav sem zdja spet utruejna ... včeraj je bil z njo možek, danes jaz, za vikend pa upam, da bo OK, v vsakem primeru morm v PON nazaj v službo, ker pišemo teste, sprašujem in sploh zdja ne morm bit doma, da podelam tole konfrenco ...

sem pa že tok zgonena, da ta teden vsak popoldne spim, tok sem utrujena in ene 2x sem tud bruhala ....

včeraj sem šla zastonj v LJ, tok sem bla besna, zravnice pa ni blo in imam zdaj že drugič prestavljen pregled, morm spet v PON!!! Grrrrrrrrrrr

glava me boli, pa non stoš se mi na jeziku delajo uni mni mouorljčki k ful bolijo, še kateri?

drugače pa na veliko perm cunjice, sem s taščo zmenjena, da bmi bo drug tden vse zlikala, zlata je! ;)

danes morm še eno zadevo pripravit za eno izobraževanje, ki ga imam jutri cel dan joj ...pa potem še naslednji vikend enega, potem pa počasi zaključujem s temi zadevami :)

se kaj javim, bodite fajn ;)

papa

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
18.1.2013 21:15:57   
ursika1
Zivjo punce upam da ste lepo prezivele dan....moj je tak monoton dans si se upam ne hodit pi oddelku sam na wc do ponedeljka da bo vse ok....
Mamaja je moj tok zlat lepo pospravlja pa v h&m hodi cotike kupovat pa mi jih prnese pokazat....se sreca mama isti okus za stvari....je neki ze oprav pa mu likat tut ni tezko ampak tist bom ze js da mi slucajno ne zlika kaj prevec...drugace pa je sestavo ze sobico ostale so mi se drobnarije ki pa jih lah kupim tudi potem ko bo beba ze tu....tut mama ae je ponudilabda pomaga ampak moj dokazuje da lahko sam....se mi kr fino zdi....
Prebavo mam js tule obupno zaradi hrane skoz tekoce :(
Pa shujsala sem v tem tednu malo tudi zivcki trebuh sem dobila pa 1x vecji od tega krcenja pa otrdevanja tak da me.je.moj vprasal ce bomo meli dvojcke :)
Pocutje pa super zdj ko so me postimali.....

Lepo se mejte naj vam minejo se zadnji dnevi v sluzbi....bozajte trebuscke

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
19.1.2013 8:17:02   
tanja22
če boste kaj potrebovale si lahko pogledate na ta link:
ŽABICE, NOGAVICE, LEGICE, ZIMSKE VREČE Z 100% OVČJO VOLNO,PREVIJALNE TORBE,..... NA ZALOGI.
Nakupuj Kvalitetno Za Otroke shared a photo.
http://www.facebook.com/nakupuj.kvalitetno/photos_albums
direktna povezava do albumov in slik, kjer si lahko ogledate našo ponudbo.
EMAIL: nakupuj.kvalitetno@gmail.com
Nakupuj Kvalit

(odgovor članu ursika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
21.1.2013 10:37:24   
doberdan
Naslednji pregledi

Januar:
22.1.
ursika1, P
soncek78, P
23.1.
aprilčica1
24.1.
izalina, P
28.1.
ROXY, 3D
30.1.
anomis24, P
ROXY, 3D
31.1.
Pkica, P

Februar:
1.2.
tijati, P
4.2.
nadinne
7.2.
Mamaja, P
trixxy, P
11.2.
saby85
Neli81
12.2.
top10
14.2.
_CiCika_
doberdan
15.2.
Tajka, P

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
21.1.2013 10:48:08   
doberdan
Joj, zdaj pa tudi mene že malo stiska, ko vidim kako gre vse skupaj h koncu. Še 10 tednov. Selimo se pa marca, ko bom verjetno dobila živčni zlom, ker bo vse tako na tesno s časom. Ampak kako naj si zdaj sploh kaj pripravljam, če bom čez en mesec vse pakirala?? Se tolažim, da bo pa potem toliko boljše, čeprav bo začetek očitno totalni kaos.
Pa še to vreme res ne pripomore k dobremu vzdušju! Čisto aprilsko. user posted image
K sreči imam samo še ca 14 dni gužve v službi, potem pa se bom umirila! Čeprav s porodniško začnem šele marca. A vas je veliko že doma? UŽIVAJTE!! Jaz sem sicer deloholik, ampak zadnje dni me je pa zagrabila želja po dopustu in mirnih dneh.

Imam občutek, da se je moja punči malo obrnila, ne morem pa točno ugotovit, kje leži, ker včasih me kar vsepovsod zbrca. Očitno ima še dovolj prostora za prevale.

Želim vam en lep teden pa se še kaj beremo.

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
21.1.2013 14:24:42   
katniss
Pozdravljene souser posted image

Upam, da ste vse fino na toplem in da vas sneg ne jezi prevec! Jaz sem ravnokar imela sestanek za oskrbo na domu, ki jo dobim po porodu. Se vedno se mi zdi malo hecno, da bo v bistvu tuja oseba osem dni z mano in skrbela zame, otrocka in hiso! Cel luksuz, sicer z nekaj doplacila ampak mislim, da bo vredno. Se posebej zato, ker mojih domacih ni blizu.
Drugace sva oba vredu, nic posebnega se ne dogaja. Naslednji teden imam predavanje o porodu pa pregled, ki se ga ze veselim.user posted image

dober dan:Tale selitev tudi mene malo daje. Sem ze zacela z pranjem cotik. Sem si nabavila posebej plasticen zaboj in tja noter zlagam vse oprano. Imam obcutek, da se hkrati pripravljam na otrocka in na selitev in sem majckeno manj zivcna glede vsega. Bomo ze zmogli ane? Sicer pa, midve lahko zdaj se samo generale igrava in 'usmerjava promet' pri selitvi. Glavno, da bo osnovno vse porihtano, za ostalo bo potem cas.
user posted image
Ti drzim pesti, da bo cim manj stresa!

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
21.1.2013 18:45:17   
PikicaStonoga
Punce, živjo!

Ja ene žal še delamo :( danes sem končno imela pregled (dvakrat prestavljen) in je vse OK. itak je rekla, naj bom doma, če mi je težko, pa jaz deloholik sem spet rekla, samo še 14 dni morm zdržat, pol pa res grem na bolniško, pa se je samo nasmejala ... je rekla, eni ste taki, da vam ni prijetno, pa delate, drugim pa nič hudega ni, pa bi na bolniško ;P

čez 14 dni res upam (ko bo konferenca ZA mano in vsa poroočila in 3000 dokumentacijskih zadev), da bom končno dala sebe na PRVO mesto in ostala doma tiste 3 tedne, ki mi manjka do porodniške! Sam se že vidim ..., kako bo ;)

včeraj ponoči me je mož mogu peljat na metelkovo, ke rme tok bolel zob in sem dobila zdravilo, ke imam vnet živec v zobu ... danes sem tako ostala doma zaradi zobobola in glavobola, zdaj sem pa že OK in se ravno prirpavljam na jutrišnji dan za službo ...

srček OK, urin OK, naslednjič mi dela UZ, ker je bila na morfologiji pupika še na ritkici :)

vse, kar imam cunjic doma od prve hčerkice, ima oprano, taščica pa počasi lika, je ta teden na obisku, tako da bodo cunjice res pripralvjene do konca tedna superca ;) mislim, da ne bom rabila NIČ kupit, če bo pa kaj manjkalo, pa se potem izkaže, pa bo možek šel v trgovino ... drug teden bom šla v Tosamino trgovino po zadevice, ki jih rabim od tam, imajo do 2.2. se mi zdi akcijske cene ...

letim zdaj malo pospravit pa potem en film in spat ;)

jaz sem pa že 30/31 teden uf daleč :)))

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
21.1.2013 18:46:29   
NiNiBo
Mi smo nazaj na Nizozemskem, wow skoraj po enem mesecu. Zimske pocitnice so bile krasne, do doma smo tudi pripeljali ceprav je izgledalo bolj slabo na zacetku. Neo je se enkrat celo pot prespal, tako da user posted image Meni je bilo pa tokrat kar malo neudobno saj nimamo velikega avtomobila, tako da sem se ves cas nekaj presedala.

katniss Jaz jih tudi cakam, da me poklicejo so rekli januarja user posted image , sem tolk firbcna kako bo in kako vse to skupaj izgleda. Se pa strinjam s tabo, meni je zelo prav, da bo imela nekoga, ker pri Neu je bila mami na dosegu roke in mi je bilo prav super.

Drugace sem pa OK, danes sem nekaj utrujena, ne vem verjetno se od poti. Sedajle zvecer imam pa zacnem s tecajem nizozemscine, tako da bo se naporno saj je precej pozno vse skupaj.

Ja sedaj pa ze res kar drvimo proti koncu, wow kaj bo tole vse skupaj minilo. user posted image

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
21.1.2013 19:07:28   
trixxy
PikicaStonoga potem ko zaključiš s službo pa prideš v LJ na pijačo z mano user posted image .

Joj kako jaz že drugi dan ne čutim otroka. No danes sem celo začutila neko trzanje, ampak ni to to. Verjetno se je naš otrok spet čudno obrnil. No upam,da ni kaj narobe user posted image .

Dnevi doma mi minevajo kot bi mignil, saj dopoldne počivam, sem malo na neti in malo berem. Potem je kosilo in potem že grem po tamalo, da ni predolgo v vrtcu. Me je toook vesela, da nimam srca, da bi jo puščala predolgo. Srček moj mali.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?