|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
22.1.2013 11:56:55   
Penny
OK si bom ustvarila nov FB profil, če bomo res šle v zaprto FB skupino. Vsaj za ta čas do nuhalne, potem bova pa verjetno že pripravljena delit novičko user posted image .

Sicer pa jaz kave ne pijem, alkohola pa tudi ne. Najtežje se mi je kakšni suhi salami odpovedat, ampak saj če najdem nadomestilo za zajtrk, pol kar gre user posted image .

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 376
22.1.2013 11:59:52   
Leni01
Živjo nosečkeuser posted image

Lyah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......ne vem kaj bi ti povedala ali svetovalauser posted image . Drži se

Maora dobrodošlauser posted image . Verjetno si res noseča slabih pet tednov glede na O, boš pa na pregledu vse izvedela. Sam čakat moraš.....vem, to je pa zoprno

Vidim, da ste celo študijo naredile iz WC papirjauser posted image in čajev.
Kar se tiče čajev.....meni trenutno nič ne paše za pit. Zjutraj sem spila vodo pol jo pa izbruhalauser posted image
Glede WC papirja.....bom še jaz eno štorijo povedala. Ko sem se brisala, mi je prst pomolil skozi papir in valda panika kakšen čuden izcedek.....user posted image user posted image ...mislim, kolk smo panične...jao

Jaz sem v prvi user posted image manj komplicirala kot zdaj, ker imam ful časa, bolj ko ne cel dan zaradi slabosti preležim in pol vsega živega po googlam in že milijon stvari sem imela......od prazne GV do imn.... Ni da niuser posted image

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 377
22.1.2013 12:02:15   
Leni01
Jaz kave ne pijem, alkohola razen na prednovoletni zabavi tudi ne.
Za Fb....kaj če bi počakale do nuhalne...oz. tam do marca?

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 378
22.1.2013 12:14:10   
Penny
Vodo si zbruhala? Revca user posted image user posted image . Meni na srečo zaenkrat samo slabo dela, upam, da ostanem pri tem.

IZVIRNO SPOROČILO: Leni01
Glede WC papirja.....bom še jaz eno štorijo povedala. Ko sem se brisala, mi je prst pomolil skozi papir in valda panika kakšen čuden izcedek.....user posted image user posted image ...mislim, kolk smo panične...jao

Enako. Ali pa se samo vidi čez papir, je isto panika user posted image .

Naj še ostale povedo glede FB. Jaz že imam poseben profil za ta namen na FB user posted image .

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 379
22.1.2013 12:20:32   
SunRa
Punce glede hrane nasploh je najbolj pomembno, da znate prisluhnit sebi in svojemu telesu in pa seveda zmernost. Največji povdarek bi dala temu, da se izogibamo industrijsko predelani hrani, ki vsebuje aditive in ostale škodljive snovi ter uživamo čim več doma pridelane hrane oz. hrane pridelane na ekološki način (če je le možno). Za razvoj otroka ni hujšega, kot osiromašena industrijsko predelana hrana, ki je "obogatena" z raznoraznimi strupi. Kvaliteta hrane naj bo na 1. mestu, še posebej v nosečnosti, pa tudi drugače. Glede kave, če jo pijemo zmerno (1-2 skodelici na dan), ni škodljiva. Jaz recimo pijem bio kavo Arabica (Naturata), ki jo mešam z bio žitno kavo, čeprav moram priznat, da tudi če imam zelo nizek pritisk in se mi posledično pol dneva vrti, sem slabotna, utrujena,... mi kava ne paše vsaki dan, dočim sem jo prej pila tudi več kot 3x dnevno. Predvsem se izogibajte fast food-u, nezdravim slanim in sladkim prigrizkom in jih raje zamenjajte za oreščke (še najboljši so domači orehi in lešniki. Priporočljivo je, da jih namočimo čez noč) in nežveplano suho sadje (prav tako namočeno čez noč). Pa še to si zapomnite, da je najbolj zdrava hrana za ljudi tista, ki zraste/je pridelana v radiusu okrog 260 km - te bi mogli uživati čim več, ostalo pa občasno - če že. No, sem si "drznila" pridodat nekaj informacij, ker je to moj poklic, upam, da ne zamerite user posted image

Pa še o sanjah - le te so v času nosečnosti zelo pomembne. Tiste, ki veliko sanjate, si jih zapisujte, ker se iz njih da marsikaj ugotovit (seveda moraš poznati simboliko, ker se sanje le redko dobesedno razlagajo).

Drugače pa glede počutja: zadnje dneve rabim cel dopoldan, da pridem k sebi, popoldan pa sem ok, le da se moram večkrat vlečt ali vsaj vsest. Spim več, kot prej, le ponoči, ko moram na wc, ne morem takoj nazaj zaspat in bedim kako uro ali dve. user posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 380
22.1.2013 12:45:09   
Vesna27
Pozdravček!

Ste se pa razpisale!! user posted image Super, vedno kaj novega izvemo ane?

Sem se pa čist nasmejala glede tega WC papirja, ker je bila pri meni identična zgodba, imam tudi jaz tistega z rožicami... user posted image

Jaz kavo pijem, ampak sem prej popila 1-2 veliki skodelici na dan, sedaj pa le eno malo. Čaje tudi pijem, najraje kakšne zeliščne. Jaz tudi menim, da je zmernost najboljša in ne rabimo za čist vsako stvar it gledat kaj dr. Pušenjak meni... user posted image
Alkohola niti drugače ne pijem, tako da mi to ne bo delalo težav. Včasih sem pa popila kakšno energijsko pijačo, to zdaj raje ne bom, ker tudi sicer ni najbolj zdrava.

Zadnjih par dni mi je bilo malo slabo zjutraj (sem si tudi kupila zapestnico), ampak za zdaj je še vedno počutje kar dobro, upam le, da se ne poslabša. Kaj pa apetit, se vam je kaj povečal? user posted image Jaz bi zdaj stalno nekaj jedla in ravno povečerjam, sem čez 15 minut spet "lačna". Noro, prav trudim se, da vseeno ne pretiravam.user posted image

(odgovor članu SunRa)
Neposredna povezava do sporočila: 381
22.1.2013 12:50:38   
Maora
Hvala punce! Bomo videli, kaj bo rekel G.
Ne vem tocno, kdaj sem imela O, ker testov nisem delala, izcedek pa sem nekak spregledala. Na netu sem si izracunala in po moje to drzi.

Tam nekje okoli O je tudi moj partner zbolel, tako da sem bila 100% prepricana, da tokrat spet ne bo nic. Ampak mi ni dalo miru, zato sem 11. dan po O naredila test in pokazala se je mocna druga crtica. Skoraj me je vrglo na rit, nisem mogla verjeti!! Mogoce je res tako, da pride ko najmanj pricakujes user posted image

Jaz sem zelo srecna, partner pa tudi, saj je bilo to skrbno nacrtovano. Skupaj sva ze 7,5 let. Partner ze nacrtuje, kako bo preriktal najino hiso, jaz pa se veselim trenutka, ko bom prvic dobila v roke svojo najvecjo ljubezen user posted image

(odgovor članu SunRa)
Neposredna povezava do sporočila: 382
22.1.2013 12:51:02   
babkaa
mami... uuu, v peto? zanimivo, da se ti zdaj najmanj vidi, mogoče pa bo potem kar naenkrat zrasto... Sem ful napeta pa vse me že tišči, tak da mam občutek da mi se bo hitro poznalo, lahko pa tudi ne, nevem, bom itak vidla...

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 383
22.1.2013 12:56:08   
jagodka14
Ojla čveke čvekaste user posted image

Jaz se tud kr mal izgovorim da ne pijem alkohola( prebavne motnje al pa vožnja z avtom in otroc v avtu user posted image ), če gremo slučajno na kakšno praznovanje, sej pol ko se bo pa vidl pa itak ne bo problema in se ne bo treba več izgovarjatuser posted image .
S kavo že prej nism pretiravala, tko da eno skodelico na dan.

Kar se pa FB- ja tiče, če bo zaprta skupina in bomo vidle podatke samo me, ki bomo čvekale, sem za.

Bla dons v laboratoriju, dala kri, zdej pa samo počakamo na izvide da vidmo če ščitnica dobro dela user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 384
22.1.2013 13:00:15   
jagodka14
Sm prej pozabla vprašat Vesna27 kdaj potuješ v tople kraje?user posted image

(odgovor članu jagodka14)
Neposredna povezava do sporočila: 385
22.1.2013 13:00:31   
Penny
SunRa, moje sanje zaenkrat odražajo samo mojo dnevno situacijo (vsaj tisti del sanj, ki se jih spomnim). Del o krvavem izcedku na papirju je moj dnevni strah in pa spet neki o seksu (manjka mi user posted image , ampak nisem še dovolj sproščena, da bi prišla na pred nosečniško pogostost seksa, pa Moške zadeve sem včeraj gledala, verjetno je tudi od tegauser posted image ). Skratka, nič preroškega zaenkrat user posted image .

Glede hrane sem ugotovila, da mi bolj paše sladko in manj meso. Vampe obožujem ampak od sobote dalje mi ne dišijo več user posted image (bljak, kar slabo mi dela, če pomislim, da bi jih jedla), pa eno šunko imam v hladilniku, mi tut smrdi fuj fuj fuj. Posebna mi je pa včeraj fino pasala, kakšna suha salamca bi mi tut lepo sedla. Mogoče je malo selektivno to z mesom, ne vem od česa je odvisno user posted image .

(odgovor članu SunRa)
Neposredna povezava do sporočila: 386
22.1.2013 13:28:33   
Vesna27
jagodka14: v petek grem. user posted image
Prej sem se fuuuuull veselila, zdaj grem pa malo z mešanimi občutki.

Držim pesti za dobre izvide iz laboratorija!

lp

(odgovor članu jagodka14)
Neposredna povezava do sporočila: 387
22.1.2013 13:59:13   
puppe
ja mene tudi vsake tolk časa na slabo delauser posted image .....ampak za enkrat je to bolj v popoldanskem času....bom probala s pitjem metinega čaja, ta naj bi lajšal slabosti, če pa to ne bo delovalo pa sprobam zapestnice user posted image

jaz sem kavo nehala pit mi ne paše, sem jo parkrat na silo pila, ampak mi okus ne sede user posted image  zjutraj spijem zeleni čaj iz vrečke....čez dan pa mešano, največ vode pa še kakšen čajček.
Pri prehrani se pa neki glih ne merkam,  mesa glih ne obužujem, jem samo piščanca in še to beli del, salam tudi ne jem, tako da gledam pa da pojem kakšno sadje več kot sem ga pred nosečnostjo in malo več sveže zelenjave.
vem pa iz prejšnih dveh nosečnosti da nisem še prebolela toksoplasmozeuser posted image  tako da se moram še tukaj mal pazit.

jaz sem tudi za fb, če bo skupina zaprta....vsaj dokler ne povem domačim user posted image

kolk se bo pa men vleklo do prvega pregleda, takrat naj bi bila že v 10 tednu, mi je rekla sestra k sem se naročila.....pa ker sem bila firbčna sem delala test pred pričakovano menstruacijo in izjava sestre... naj naredim še enega kašen teden kasneje....pa kaj ji ni jasno.....plus je plus in črtica je črtica
zdaj en teden kasneje user posted image  še ni, še enega testa pa tud nisem šla delat user posted image

(odgovor članu Vesna27)
Neposredna povezava do sporočila: 388
22.1.2013 14:20:42   
mayalottie
evo, sem nova tukaj. Včeraj in danes doživela dve črtici....doma imam še enega živahnega majevčka2011...
Še ne dojemam:)

ali imate že odprt forum na fbju in ali se vam lahko pridružim? z junijkami še vedno komuniciramo le prek fbja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 389
22.1.2013 14:57:19   
MojcaD1980
Mama mija ma ste se razpisale. Par dni me ni gor in ze je cel roman napisan. :D
Jaz sem hvala bogu prisla k sebi. Nic vec vrocine, se malo kasljam. Ma ni hudega.
Me pa ze par dni kar malcek slabost daje. Med tem ko jem se mi zdi da se boljse pocutim potem pa ... spet slabo. Bruhala pa hvala bogu se nisem in upam, da tudi ne bom. :)
Se 1 teden in 1 dan pa koncno pregled!! Danes naj bi bil 8 teden ce nisem narobe zracunala. :)user posted image user posted image

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 390
22.1.2013 15:04:22   
Ninika89
Nosece stajerke imamo na Fb tudi svojo skupino. Tako da ce se zeli katera stajerka pridruzit mi lahko napise Zs.
Je pa skrivna in zaprta skupina. Se FBI nas ne najde user posted image

(odgovor članu MojcaD1980)
Neposredna povezava do sporočila: 391
22.1.2013 16:50:28   
Anonimen
skupino na fb če nebi nobena druga odprla jo bom jaz, samo ena mi naj na zs pošlje ime na fb, ker samo tako lahko skupino odpreš da imaš vsaj še enega člana, pa ime skupine izberte, juuupi

(odgovor članu Ninika89)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
22.1.2013 17:26:38   
mayalottie
anonimna, jaz tebi ne morem poslati zs. Morda, ker si anonimna?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 393
22.1.2013 17:32:30   
mayalottie
hm, jaz sem bolj oktoberka po izračunu. 4.10. torej bom zapustila vašo temo:S Srečno vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 394
22.1.2013 17:40:57   
Penny
Mayalottie, kar odpri potem temo Oktobrke 2013 user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mayalottie

user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 395
22.1.2013 17:44:10   
tejchyi
Pozdravljene nosečkeuser posted image
Prejšnji teden sem naredila test in po petih mesecih nama je uspelouser posted image user posted image user posted image .
Še kar ne morem verjeti. Na prvi pregled sem naročena šele 18.2. Upam, da bo čimprej minilo pa da bo vse vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 396
22.1.2013 18:02:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Penny

Mayalottie, kar odpri potem temo Oktobrke 2013 user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mayalottie

user posted image user posted image user posted image

user posted image

ups bom pa jaz tebi, hehe

(odgovor članu Penny)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
22.1.2013 18:20:32   
sončnica mala
Ninika89 hotela sem ti poslat zasebno sporočilo ampak nekak noče. :-) Drugače se pa z vsemi strinjam, tudi jaz bi šla raje na FB, ker se mi zdi vse veliko bolj pregledno :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 398
22.1.2013 20:22:58   
Trilč
uh, ste načvekale user posted image
torej za mano je pregled (18.1) in seveda je bilo še prezgodaj da bi se kaj zares videlo. No, GV (1 cm 38mm) in rumenjak že, in nek siv zmazek ki, naj bi nakazoval plod, o.k. vrjamem G, jaz nisem vidla nič user posted image . Tako da bo PDP po vsej vrjetnosti zamaknjen. Me ja pa G pomirila, je rekla, da kar sva morali videt, sva in vse je o.k. Naslednji pregled pa imam 14.2. Upam da zagledam user posted image na Valentinovo user posted image .

fb: načeloma sem za, je res lažje sledit. Razumem pa, da nekatere vseeno ne bi (še) rade nastopile z imenom in priimkom (četudi bo skrita skupina, svet je majhen), poleg tega, se še nabira nekaj novih septrembrčic... lahko bi tako počakale do konca feb? Da se obilkuje skupina, in da so vsaj prvi (tapravi) pregledi za nami?

slabo še kar. bruh. in bruh. Joški še niso povečali obsega, trebuh tudi ne. user posted image

Don't panic.

(odgovor članu sončnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 399
22.1.2013 21:16:22   
sončnica mala
Trilč se strinjam s teboj. Verjetno bi bilo res dobro počakati do konca februarja s FB skupino.

Kako zavidam vsem, ki ste že bile na pregledu.... Jaz ga imam točno čez 1 teden in komaj komaj čakam. V katerem tednu pa si Trilič da je bil pregled še prekmalu?

Pri meni razen rahlih občasnih slabostih in povečanih in napetih prsih ni nič kaj posebnega. Edino to, da zvečer po 17. uri ne funkcioniram več. Vidim še samo posteljo user posted image

Imam pa en mali problemček. V službi kar težko prekrivam nosečnost. Imam takšen poklic, da ne smem opravljati določenih del..zato tudi 2 sodelavki že vesta in pridno čuvata skrivnost in diskretno prevzameta kakšno delo, ki bi slabo vplivalo na mojo nosečnost user posted image
Hotela sem počakati do nuhalne in povedati še ostalim vendar koliko zgleda jim bom morala prej, ker sta zaradi tega te dve sodelavki precej obremenjeni z dodatnim delom.. Sicer nism pristaš tega, da že takoj na začetku razkriješ nosečnost, ker nikoli ne veš kako se bo odvijalo ampak očitno bo treba. user posted image

Ve ste že povedale v službi? Trenutno se s to najbolj nepomembno stvarjo najbolj obremenjujem user posted image

(odgovor članu Trilč)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?