|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
22.1.2013 8:44:39   
Anonimen
Lyahuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Lyah

Pozdravljene, še ena ki naj bi imela PDP okoli 17.9. Sicer sem v težkem obdobju, pa sem se vseeno registrirala da lahko z vami malo poklepetam. Ko preberem vaše poste, pozabim da se mi je čez noč porušil svet in bolje občutim svojo pikico v trebuhu, katere se zelo veselim čeprav je prisoten tudi strah. Stara sem 38 let, nimam še otrok, ta je bil zaželjen od obeh, dokler nisem dejansko zanosila. Nato me je partner zapustil pred enim tednom, ker nisem sprejela njegove želje da splavim. Očitno ni pričakoval, da bo tako hitro ratalo (v drugo).. Pa ne bi zdaj o tem, rada bi se veselila z vami, saj mi je tako vsaj malce lažje. Prvi pregled imam 29.1., upam da bo vse ok! Vsem nosečkam en velik objem.

(odgovor članu Lyah)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
22.1.2013 8:49:06   
Anonimen
pravijo da bezgov čaj v nosečnosti ni dober pit ....
IZVIRNO SPOROČILO: Cari

hahaha, napačen link. Ja tudi tisti je koristen, za tiste, ki že imate user posted image in jih še niste prijavile kot vzdrževane družinske člane. Čas je do 05.02 mislim.

Pravi link za zelišča pa je :
http://babybook.si/nosecnost/nosecnost/nosecnost-in-zdravstvene-tezave/lajsanje-nosecniskih-tegob-na-naraven-nacin.html

(odgovor članu Cari)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
22.1.2013 8:59:12   
babkaa
Helo!

Jaz se kar ok počutim, slabo mi je občasno malo, ampak ni panike, prvič mi je blo celo popoldan in zvečer ful, zdaj mi je ponavadi zvečer tudi malo bolj... Utrujena itak, hodim hitro spat. Pregled imam čez 14 dni, se že veselim.... Jaz še kar včasih ne dojamem, da sem noseča, še ni trebuha... Mene je zdaj drugič tudi bolj strah, sem prvič tudi razmišljala, da saj se nima kaj zgodit, in ko čujem različne zgodbe kaj se vse dogaja, me je res strah, sicer probam čim manj razmišljat o tem, bo že... Jaz mam prsi se mi zdi, da še iste, nisem se niti poglabljala v to... Tiste ko ste že dvakrat rodile, se je drugič prej videl trebuh?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
22.1.2013 9:00:26   
Maora
Pozdravljene, spet ena nova tukaj user posted image 28-letna Prekmurka user posted image

Po sestih opravljenh testih sem dokaj prepricana, da sem noseca. user posted image Drugih znakov ni, razen izostanek M. Nobene slabosti, pogostega lulanja, bolecih dojk, itd. ...
Po vseh izracunih bi tudi jaz morala biti septembrska.

Prvi pregled imam 4.2.

Zdaj pa mi povejte... Vceraj sem klicala, da se narocim na pregled... Vprasa me za zadnjo menstruacijo. Povem, da je bil prvi dan ZM 14.12. Problem je v tem, da so moji ciklusi bili okoli 38 dni, ovulirala sem okoli 7.1. Ali sem potemtakem res v 6. tednu, kot mi je ona rekla?

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 354
22.1.2013 9:02:07   
Anonimen
user posted image , ne vem kaj naj rečem sem brez besed, en velik user posted image , no jaz imam PDP 14.9, čakam da pridem k sebi in grem do ginekologa, da bo vse tko k je treba, zbolela sem zbudila sem se z 39 vročine samo upam da je vse ok, aja pa še ena velika prošnja, ali je možno da se naredi skupina na fb ali pa kateri drugi čvekalnici, ker je tole preveč javno

(odgovor članu Lyah)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
22.1.2013 9:11:51   
Anonimen
maora no sej če nisi zihr da si počakaš 8 , 9 meseceu pol boš čist zihr, na točno stanje bi jaz pa počakala pregled tam se zmeri plodek in točno zračunajo koliko je nosečnost, bodi brez skrbi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
22.1.2013 9:29:58   
Maora
Hehe v 9 mescu pa bi ze res morala biti ziher user posted image

Vem, da mii bodo tam povedali vse, bojim se da bo plodek premajhen in me bodo natirali.. To cakanje je res katastrofa! To bosta najdaljsa 2 tedna v mojem zivljenju. No, bo ze nekak... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 357
22.1.2013 9:43:11   
Anonimen
misli pozitivno, sigurno se bo lepo videu in srček tudi

(odgovor članu Maora)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
22.1.2013 9:49:37   
Penny
Mulica, verjetno imava potem enak sekret papir (od Palome). Danes sem imela prav nočno moro, da sem šla na wc, pogledala papir in je bila en sled krvi, ampak se je premikala po papirju??? user posted image Katastrofa sem! user posted image

Pinas, pomeni, da bosta dvojčka user posted image .

Maora, žal ne vem, kako se računa pri daljših ciklih. Itak boš ginekologu povedala, da imaš ponavadi daljše in bo prilagodil user posted image . Verjetno si (glede na standardni izračun) noseča 10 dni manj, kot če bi imela običajen 28-dnevni ciklus. Tako tudi na otročarijah izračuna, da se ti začne 24.12. in si v 5. tednu, na dan pregleda boš pa začela 7. teden. http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecniski%20koledarcek,%20izracun%20poroda%20-%20pregnantcy%20calculator.html (daš 38/14 tam pri številkah).

Facebook: jaz še ne grem na FB, vsaj do 31. še ne ...

Se pa danes mal slabo počutim, kot da bom zbolela (to me je moj okužu, sem prav vedla, da bom kaj staknila, ker on že par dni kašlja kot star kadilc in smrka user posted image ). Tko da danes čajček z limono in pomaranče. Pa granatno jabolko imam, je tudi polni vitamina C user posted image .

(odgovor članu Maora)
Neposredna povezava do sporočila: 359
22.1.2013 9:54:16   
Lyah
Hvala vam za vse tople besede, v takih trenutkih so vrednejše od zlata. user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 360
22.1.2013 9:54:52   
Pinas
Penny-ne se hecat s dvojčki,se mi zmeša user posted image
Daj mi svoj naslov,ti pošljem rolico normalnega wc papirja,boš videla kako boš spala....user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 361
22.1.2013 9:55:59   
Anonimen
za fb sem mislila da bi naredile skrito skupino, kjer bi bile samo me od tukaj, tako da nihče drug kot me nebi videu napisanega in ne bi mogeu brat, ker me blazno moti špioniranje in opravljanje

(odgovor članu Penny)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
22.1.2013 10:00:57   
Penny
Vem kaj si mislila s FB, ampak tam si z imenom in priimkov in zaenkrat jaz še ne bi ... Ti itak pišeš kot anonimna, kdo ti bo vohljal, saj ne ve, kdo si? user posted image

Pinas, bom kupla, ni treba pošiljat user posted image . Itak mislim, da imam samo še 4 rolice tega pisanega user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 363
22.1.2013 10:26:04   
mulica
ja tole s sanjami je zelo zanimivo. Jaz sem večkrat, ko se je potem pojavila m., to ponoči tudi sanjala. Tokrat pa sem sanjala + in je bil user posted image
Očitno sem podzavestno občutila drugačne spremembe v telesu, tako si jaz to razlagam ...

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 364
22.1.2013 10:30:07   
Penny
Ah ne, jaz pa nikoli nisem imela takih preroških sanj. To zdaj je očitno samo odsev mojih dnevnih strahov.

Kolk me jezijo ti sadni čaji. V vseh je not hibiskus, ki ga baje v nosečnosti ne smeš. OK, 3 imam doma. En je čisti hibiskus (tega se ne taknem), v dveh je pa not kot sestavina (med drugim): enkrat na prvem mestu in enkrat na drugem mestu. user posted image

(odgovor članu mulica)
Neposredna povezava do sporočila: 365
22.1.2013 10:45:29   
pikizenc
Meni je zdej v drugo lažje, v prvo se mi zdi da sem bolj komplicirala, zdej mal zavijem kdaj z očmi pri kakšnem vprašanju prvorodk, čeprav vem da sem bila verjetno v prvo jaz še slabša in sem vse googlala :P

Ne preveč brat po netu, najdeš čist preveč stvari, ki ni nujno da držijo al so pa ekstremne situacije.

Penny - zakaj pa hibiskusa ne bi smele?

Tudi tista z bezgovcem je mimogrede za lase privlečena.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 366
22.1.2013 10:48:39   
skrivnostnica
Hejla!

Zakaj ne hibiskusa? Jaz normalno pijem čaje. Sem pa tud jaz neki zbolela in kašljam k stari čiko, mam občutek, da bom pljuča ven vrgla. user posted image

Jutri imam pregled pri svoji G (sam mi pomoje ne bo delala uz, ker sem ga v petek imela v GK).

Vam moram povedat, da mi je dva dni sinček prvič sam od sebe rekel, da me ima rad. Jaz pa prec solzna ratala. user posted image

Penny, dej poklič na Palomo (al od kod imaš wc papir) in jim reč, da nej se nehajo delat norca in nej ne delajo takega papirja! user posted image

Lyah....user posted image

< Sporočilo je popravil skrivnostnica -- 22.1.2013 10:49:05 >

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 367
22.1.2013 10:50:08   
pikizenc
Maora - če si zihr, da si imela ovulacijo 7.1., si po moje res šele 4 tedne noseča in si malo hitro naročena. Sej ni drugega kot to, da ti to veš in ne boš pričakovala, da se nujno srček vidi, starost se bo itak videla glede na velikost plodka

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 368
22.1.2013 10:50:26   
Penny
"Pitje hibiskusa ali osleza pa je tekom nosečnosti odsvetovano zaradi možnosti sproženja prezgodnjega poroda."
http://med.over.net/forum5/read.php?279,7493112

Bezeg: http://www.ringaraja.net/clanek/bezeg--ni-za-nosecnice_5533.html

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 369
22.1.2013 11:00:25   
Anonimen
http://vizita.si/clanek/zdravozivljenje/kako-skodljiv-je-bezeg-za-nosecnice.html
IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc

Meni je zdej v drugo lažje, v prvo se mi zdi da sem bolj komplicirala, zdej mal zavijem kdaj z očmi pri kakšnem vprašanju prvorodk, čeprav vem da sem bila verjetno v prvo jaz še slabša in sem vse googlala :P

Ne preveč brat po netu, najdeš čist preveč stvari, ki ni nujno da držijo al so pa ekstremne situacije.

Penny - zakaj pa hibiskusa ne bi smele?

Tudi tista z bezgovcem je mimogrede za lase privlečena.

(odgovor članu pikizenc)
  Neposredna povezava do sporočila: 370
22.1.2013 11:02:06   
Anonimen
http://www.rtvslo.si/zdravje/vsestranski-bezeg/163869

(odgovor članu Penny)
  Neposredna povezava do sporočila: 371
22.1.2013 11:09:17   
mulica
Kako pa se kaj vzdržite ostalih prepovedanih substanc? Nekateri ginekologi govorijo, da kozarček vinčka ne škodi, kava ali dve na dan ne škodi. Jaz pa v službi sodelujem z ginekologom iz Lj. por., ki je res stručko in ga zelo spoštujem ... pa pravi, da če se ne nočemo izpostavljati nevarnostim in želimo biti res ziher, naj alkohola ne pijemo med nosečnostjo sploh. Ker ni dovolj raziskano, koliko alkohola res ne škodi.

Pri alkoholu meni ni problem, (za razliko od prve nosečnosti, kjer sem zeeelo trpelauser posted image ... pa same poroke smo imeli tisto leto), ga niti ne pogrešam.
Eni kavici na dan se pa ne morem odpovedati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 372
22.1.2013 11:21:52   
pikizenc
Jaz tukaj zaupam Pušenjaku. Predvsem njegovi trditvi, da moraš pazit na zmernost. Zato se tudi svoji jutranji kavi ne odpovem. Mam itak nižji pritisk, se mi na tak oblačen dan kr vrtet začne brez :P

(odgovor članu mulica)
Neposredna povezava do sporočila: 373
22.1.2013 11:25:11   
lollipop07
mulica jaz se zaenkrat še zabavm ko pride do izogiba alkoholu, saj moram vsakič najdt kak nov izgovor zakaj ga ne bom....in ker drugi ne vedo še, zaenkrat še uživam v tem...drugače bo poleti, ko v vročini zapaše kaj osvežilnega...bom pa kak (brezalkoholni) radler...to pa že ne more škodit tolko...user posted image
pri kavi pa ne gre drugače kot pa da je ne...po dveh požirkih (približno) že laufam na wc...tko da že dobr mesec ne pijem kavice (čeprav je to za vikend zjutraj obred bil do sedaj)...no razen kadar rabim malo pospeška (namesto Donata)user posted image
sm pa malce razočarana, ker sem ugotovila, da športat ne smem več prav veliko, ker me začne malo boleti pa naslednji dan se mi izcedk pokaže...tako, da bom počas samo še na pilates verjetno hodila pa sprehode...

(odgovor članu mulica)
Neposredna povezava do sporočila: 374
22.1.2013 11:44:02   
mami411
Babka naj bi se prej poznal trebuh, sam jaz sem zdej v 5 noseča in se mi trenutno od vseh N ta še najmanj pozna, vsaj za 1x.

Jest sem takoj za fb skrito skupino user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?