san
|
no, končno vam lahko zopet zaželim dobro jutro in lep dan, pa eno kavico častim za lepo belo jutro mi non stop rr štrajka in potem izgum potrpljenje in zmanjka časa, da bi lahko kaj napisala. najprej ursika1 ti želim, da bi pikec v trbušku še zdržal vsaj kak mesec, če ne do konca. sej bo vse ok, boš videla, le pozitivno in bo roxy, me veseli, da se je vse ok razpletlo neli81, ne sekiraj se glede kilc, to se boš po porodu , če bo treba seveda, sedaj pa uživaj . moje grejo tudi v nebo, zatekam tako, da je joj, pa sem omejila slano in sladko hrano, ki je že tako ne jem preveč, pa mleko in mlečne izdelke, ampak ni razlike. tko da pričakujem v petek vsaj 3 kg viška, če ne 5. tako čutim. pa trebuh imam že tak, kot pri ostalih na koncu . ampak kaj čem, sej bo šlo nazaj, važno, da so pikci ok. bolj mi gre na živce to vnetje, ki se vleče že od novega leta. grrr pa že železo bi mogla pit, pa ga še nisem začela, čakam še na ta pregled, da vbidim koliko bo. nazadnje sem imela 118, pa to ni tako malo, ga imam pa zadnja leta ponavadi več in zaradi slabe izkušnje pri drugem porodu bi ga morala jemat. koliko ga imate ostale? drugače, pa jaz oblačilca imam še od zadnje punčice, ampak od 68 naprej oz. 74 je večina. ker sem seveda pridno vse sproti dala naprej varni hiši in pa nekaterim mamicam (sem imela res preveč robe, ker sem tudi dobila veliko) in te mamico so že dale tudi naprej. bom še počakala do marca, če slučajno kaj dobim nazaj, da ne bom po nepotrebnem kupovala, ker oblek je pa, vsaj pri meni, vedno preveč in nikoli ne ponosijo vsega. potrebujem v bistvu ene 5 majčk 56, pa potem 5 62, pa kakšne hlačke s stopalci in to je to. ostalo imam - jopice, puloverčki, kapice, copatki in topla vrhnja oblačila. tudi voziček sem podarila varni hiši, zdej mi je pa prijateljica omenila, da mi lahko svojega posodi za prve mesece in sem prav vesela, ker potem marelo imam in pa še voziček za dva, ki je tud zlo fajn, že od novorojenčka dalje. posteljico imamo mi eno od stokke-ja in je res super, mi je všeč ker je majhna, ozka, ne zavzame dosti prostora in naš četrti ima notri pravi brlogec - res uživa v njej. drugo sem pa dobila roza od ikee, ker je četrti svojo še rabil, je roza, se mi zdi mammut, po moje je 140/70 - ta mi je rahlo prevelika, ampak je vseeno ok. me pa že daje gnezdenje in že napadam omare in preurejam, pa moja 16 mesečnica mi pri tem zelooo pomaga , pa šivam spet, zanekrat še same bedarije in predelujem premajhne majice v krilca za punčice , pa eno dekico sem iz spalne vreče naredila, pa tak. pa nosečniške hlače sem si prekrojila dvoje. v glavi pa tisoč idej kaj vse bi zašila, ampak bi morala po blago. na preureditev stanovanja še čakam, ponavadi me prime tam v sedmem mesecu in grem belit stene in packat, pa omare premikam, ampak tokrat to ne pride v upoštev, tko da me prav zanima kaj me bo pičilo aja, pri meni bo partner poleg pri porodu. vedno je bil in si sploh ne predstavljam brez njega rodit. res mi je v veliko psihično oporo in mi je vse lažje, pa zelo ga ubogam, ko mi kaj naroči, sej babco tud, ampak ko pride iz njegovih ust mi da še posebno moč zraven. sem imela pa različne izkušnje, od dolgih, do kratkih, tudi eno amlo bolj zoprno, ampak so bile vse lepe. bi pa z veseljem eno tako res na hitro, no, mogoče ne ravno v rešilcu, da še pridem ne v P, pa je že skoraj zunaj . je pa pred leti, pri drugem porodu, prisostvoval mojemo porodu reševalec in se učil uporabljat ctg, pa druge zadeve so mu še razlagali in se še zdaj spomnim, kako ga je bilo strah, pa še nerodno mu je bilo. no, zdej sem spisala cel roman in pozabila pokomentirat za nazaj, sem imela v glavi, pa je pobegnilo. še katero matra spomin? me prav moti to... uživajte lep dan, jaz prav uživam, ker je sneg, popoldn z otroci smo včeraj delali snežake in angelčke v snegu in je bil res žur. upam, da kateri ne zboli, da mu ne uide to veselje. da vidimo, če uspe poslat
< Sporočilo je popravil san -- 15.1.2013 8:06:08 >
|